Herman Tandartsenpraktijk

Particuliere bedrijvenAmusements- en recreatiediensten • Herman Tandartsenpraktijk
Private companiesAmusement and Recreation Services • Herman Tandartsenpraktijk

Contactgegevens Herman Tandartsenpraktijk: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Herman Tandartsenpraktijk: address, phone, fax, email, website, opening hours

Herman Tandartsenpraktijk

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Oostkade 10D; 9060; Zelzate, België

Telefoon (phone): 09 342 87 26 (+32-09 342 87 26) 09 342 87 26 (+32-09 342 87 26)

Fax (fax): +32 (16) 320-69-50 +32 (16) 320-69-50

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Herman Tandartsenpraktijk: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Herman Tandartsenpraktijk"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Herman Tandartsenpraktijk"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Herman Tandartsenpraktijk, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Herman Tandartsenpraktijk. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Herman Tandartsenpraktijk, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Herman Tandartsenpraktijk. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Herman Tandartsenpraktijk
Products information Herman Tandartsenpraktijk

BTW identificatienummer (tax): BE06810394287
Ondernemingsnummer: 7877990722
Hoofdstad (capital): 323,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 838,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Producten die in Herman Tandartsenpraktijk zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Dentists

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Herman Tandartsenpraktijk
(Get full report from official database of BE for Herman Tandartsenpraktijk)

Aanvulling soorten activiteiten voor Herman Tandartsenpraktijk
Addition kinds of activities for Herman Tandartsenpraktijk

364102. Elektrische lampen en onderdelen voor gespecialiseerde toepassingen | Electric lamps and parts for specialized applications
26579902. Paperboard rug voor blister of huidpakketten | Paperboard backs for blister or skin packages
32919902. Stokken, schurende | Sticks, abrasive
72990106. Tattoo shop | Tattoo parlor
75190104. Recreatieve busverhuur | Recreational bus leasing

Werken bij Herman Tandartsenpraktijk: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Herman Tandartsenpraktijk: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Herman Tandartsenpraktijk. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Herman Tandartsenpraktijk. Looking for open vacancies in other companies

  • Verkoper / aanvuller GAMMA Diest (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: GAMMA DIEST, Franchisenemer Van Neerbos België

    Type: Vervanging brugpensioen

    Je verkoopt doe-het-zelf producten en goederen voor praktische en ook decoratieve toepassingen. Je stalt de producten uit en houdt de winkel en schappen op orde. Je bent het aanspreekpunt van onze klanten en informeert klanten over de diverse producten. Indien nodig sta je je collega’s bij met andere taken.

  • Huishoudhulpen/poetshulpen met dienstencheques voor Sthep Care (zorg voor ouderen) - Bree/Bocholt (BOCHOLT)

    Regio: BOCHOLT

    Bedrijf: Sthep

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp/ poetshulp/ schoonmaakster m/v sta je in voor de algemene huishoudelijke taken met dienstencheques bij gezinnen aan huis. Je staat hoofdzakelijk in voor het onderhouden van de woning. Heb je een passie voor het huishouden en ben je fier als je jouw werk goed gedaan hebt? Kan je daarboven zelfstandig werken en ben je gemotiveerd en positief ingesteld? Dan ben jij de persoon die in ons Sthep team past! Sthep staat voor duurzaamheid, zowel op vlak van huishoudhulpen als van klanten. Onze permanente tewerkstelling in combinatie met een vaste uurrooster en vaste gezinnen zorgt dat je bij Sthep maandelijks een inkomenszekerheid hebt! Wie wil dat nu niet??? Wij dragen respect en het ‘goed voelen’ hoog in het vaandel! Wij organiseren regelmatig activiteiten en feestjes zodat je je als nieuwkomer snel thuis voelt in ons Sthep team! Geen ervaring in het poetsen? Geen probleem! Sthep voorziet een begeleiding en ondersteuning op de werkvloer door een jobcoach. Je staat er bij ons niet alleen voor! We begeleiden jou, indien nodig, bij de gezinnen zodat je meteen een goede indruk nalaat na jouw eerste werkdag! Een goede start is de sleutel tot een blijvend succesverhaal! Daarnaast krijg je bij ons meerdere opleidingen zodat je na 3 maanden een volwaardige onmisbare huishoudhulp bent! Sthep is gelegen in Peer. Onze hoofdregio zijn de gemeentes Hechtel-Eksel en Peer. Dankzij ons groot succes zijn we ook volop actief in onze buurtgemeentes (Meeuwen-Gruitrode, Bree, Bocholt, Overpelt en Neerpelt). Spreekt deze vacature jou aan, maar ben je al aan het werk in een ander dienstenchequekantoor? Bel vrijblijvend voor informatie. Geniet van de voordelen bij de overschakeling van kantoor. Wie weet voel je jou bij ons wel (meer) thuis? Sthep is meer dan een job alleen! (trefwoorden: poetsen, schoonmaken, huishoudelijke taken, huishouden, dienstencheques, huishoudhulp, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, poetsdame, kuisvrouw)

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Merksem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • student mecanicien (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: ADECCO IEPER

    Type: Studentenjob

    Op zoek naar een studente job op zaterdag ? Je werkt als mecancien voor de vrachtwagens . Je stelt de juste diagnose en kan zelfstandig herstellingen uitvoeren van vrachtwagens of camionetten . Je voert het klein - en groot onderhoud en je onderhoudt ook jouw werkplaats

  • Jobstudent supermarkt Borgloon (BORGLOON)

    Regio: BORGLOON

    Bedrijf: ADECCO SINT-TRUIDEN

    Type: Studentenjob

    Voor een gloednieuwe supermarkt in Borgloon zoeken we gemotiveerde studenten om bij te springen tijdens de drukke momenten in het weekend en/of door de week. Je zal op regelmatige tijdstippen ingezet worden aan de kassa, in de bediening op de traiteurafdeling en bij het aanvullen op de verschillende afdelingen.

  • Stagiair in de HR te Deinze (Regio Aalter-Deinze)

    Regio: Regio Aalter-Deinze

    Bedrijf: MANPOWER NV

    Type: Studentenjob

    Heb je zin om je eerste stappen te zetten in de wereld van de HR? Dan kan Manpower jou een duwtje in de rug geven via het aanbieden van een interessante stageplaats! Je belangrijkse taken zijn : je helpt mee in het vinden van de perfect match tussen kandidaat en klant, je neemt deel aan acties om de commerciële groei van het kantoor te garanderen. Verder ondersteun je ons team in het telefonisch onthaal van klanten en kandidaten. Je leert ook de basistaken van een consultant o.a. voorscreening kandidaten , zoeken van geschikte kandidaten in database, input vacatures...

  • JOBSTUDENT ZORGKUNDIGE - VERPLEEGKUNDIGE (OUDERENZORG) (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: BORGERSTEIN VZW

    Type: Studentenjob

    Je ondersteunt het verzorgend personeel met o.a de begeleiding en verzorging van onze cliënten

  • Bouwkundig tekenaar-projectvoorbereider (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: HR Experts

    Type: Vaste Job

    Voor onze bouw afdeling zijn wij op zoek naar een gemotiveerd bouwkundig tekenaar/projectvoorbereider. Schoolverlaters komen uiteraard ook in aanmerking. Op basis van aangeleverde architectuur- en stabiliteitsplannen creëer jij zelf een 2D - 3D ruwbouwmodel. Vanuit dit model maak je detailtekeningen die dienen voor productie prefab metselwanden, betonwanden en betonbalken. Nadien vertaal je de productietekeningen naar montageplannen die bruikbaar zijn voor uitvoering op de werven. Bijkomend ben je ook verantwoordelijk voor de bestellingen intern-extern. Tot slot behoort productieopvolging en aansturen van eigen personeel ook tot het takenpakket.

  • Constructielasser / Samensteller met ervaring (Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel)

    Regio: Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel

    Bedrijf: Q Jobs - erkenningsnr: VG 1555/BUOC

    Type: Vaste Job

    Voor een bekende producent van containers en opleggers, zijn we op zoek naar een gemotiveerde lasser-samensteller voor productie van aanhangwagens. Jouw takenpakket: - Je staat in voor het half-automaat lassen en samenstellen van metalen platen en andere metalen constructies voor aanhangwagens. - Je werkt hierbij volgens plan en volgt dit dan ook nauwgezet op. - Je werkt hierbij in het atelier en niet op verplaatsing. - Je houdt hierbij rekening met de veiligheidsvoorschriften binnen het bedrijf.

  • onthaalouder (-moeder of-vader) (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: ZORGBEDRIJF LEUVEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    De Dienst voor Opvanggezinnen van Zorg Leuven ondersteunt onthaalmoeders en onthaalvaders graag in hun werking! Je vangt kinderen op bij jouw thuis (of je werkt samen met een collega in je buurt). Je kiest zelf of je liefst met baby’s en peuters werkt, of met grotere kinderen (tot 12 jaar). Als je wil, kan je ook kinderen met een specifieke zorgbehoefte opvangen. Als onthaalouder aangesloten bij de dienst, ben je je eigen baas zonder zelfstandige te moeten zijn. Je hebt een eigen sociaal statuut met een degelijke vergoeding en sociale bescherming, en je staat er niet alleen voor.

  • Zelfstandige of gepensioneerde vrachtwagenchauffeur CE (BEERZEL)

    Regio: BEERZEL

    Bedrijf: BLEYS AUTO S

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je zal instaan voor het afhalen van wagens bij onze klanten en leveranciers.

  • DÉLÉGUÉ COMMERCIAL (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ACTIRIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Afin de renforcer notre équipe de vente nous sommes à la recherche d¿un Délégué Commercial enthousiaste et entreprenant, qui a une experience dans le domaine des Jeux Paris Sportifs.*******Tâches: - Vous préparez et réalisez des actions de prospection afin d¿introduire au maximum nos produits dans de nouveaux points de vente - Après avoir fait des preuves en prospection, vous assurez le développement, le suivi et la fidélisation des clients - Vous proposez tous les produits et services de la société - Vous êtes en veille perpétuelle de toutes nouvelles opportunités qui se présentent a - Vous gérez les dossiers en collaboration avec le service interne et technique - Vous assurez un reporting régulier de vos actions et résultats

Zoek naar antwoorden van Herman Tandartsenpraktijk in sociale netwerken
Look for responds of Herman Tandartsenpraktijk in social networks

Lees alle opmerkingen voor Herman Tandartsenpraktijk. Laat een reactie achter voor Herman Tandartsenpraktijk. Herman Tandartsenpraktijk bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Herman Tandartsenpraktijk. Leave a respond for Herman Tandartsenpraktijk. Herman Tandartsenpraktijk on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Herman Tandartsenpraktijk op de google maps. Adres en contacten Herman Tandartsenpraktijk
Location of Herman Tandartsenpraktijk on the google maps. Address and contacts of Herman Tandartsenpraktijk

Andere gerelateerde bedrijven als come Herman Tandartsenpraktijk Herman Tandartsenpraktijk: FLMOBISTAR SA | LA VIEILLE FORGE | Vecobe Veehandel BVBA | BEAUTY-HOME | Technical Center Belgium NV

Other related companies as Herman Tandartsenpraktijk: FLMOBISTAR SA | LA VIEILLE FORGE | Vecobe Veehandel BVBA | BEAUTY-HOME | Technical Center Belgium NV

Herman Tandartsenpraktijk is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Herman Tandartsenpraktijk, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06810394287. Het bedrijf Herman Tandartsenpraktijk bevindt zich op het adres: Oostkade 10D; 9060; Zelzate. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 323,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 838,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Dentists. Producten gemaakt in Herman Tandartsenpraktijk zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Herman Tandartsenpraktijk is Amusements- en recreatiediensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Herman Tandartsenpraktijk is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Herman Tandartsenpraktijk, openstaande posities, locatie van Herman Tandartsenpraktijk op de kaart.

Herman Tandartsenpraktijk is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is Herman Tandartsenpraktijk, company assigned to the tax number BE06810394287. The company Herman Tandartsenpraktijk is located at the address: Oostkade 10D; 9060; Zelzate. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 323,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 838,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Dentists. Products created in Herman Tandartsenpraktijk were not found.
The main activity of Herman Tandartsenpraktijk is Amusement and Recreation Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Herman Tandartsenpraktijk is not available. You also can look at reviews of Herman Tandartsenpraktijk, open positions, location of Herman Tandartsenpraktijk on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Herman Tandartsenpraktijk, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Herman Tandartsenpraktijk, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Herman Tandartsenpraktijk, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Herman Tandartsenpraktijk, employees, financial statistics.