Vecobe Veehandel BVBA

Contactgegevens Vecobe Veehandel BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Vecobe Veehandel BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Vecobe Veehandel BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Heusdensteenweg 56; 9230; Wetteren, België

Telefoon (phone): 09 252 36 15 (+32-09 252 36 15) 09 252 36 15 (+32-09 252 36 15)

Fax (fax): +32 (56) 246-40-67 +32 (56) 246-40-67

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Vecobe Veehandel BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Vecobe Veehandel BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Vecobe Veehandel BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Vecobe Veehandel BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Vecobe Veehandel BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Vecobe Veehandel BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Vecobe Veehandel BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Vecobe Veehandel BVBA
Products information Vecobe Veehandel BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE07615142822
Ondernemingsnummer: 1829467773
Hoofdstad (capital): 845,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 541,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Producten die in Vecobe Veehandel BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Livestock buyers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Vecobe Veehandel BVBA
(Get full report from official database of BE for Vecobe Veehandel BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Vecobe Veehandel BVBA
Addition kinds of activities for Vecobe Veehandel BVBA

154299. Nonresidential constructie, nec, nec | Nonresidential construction, nec, nec
07629900. Farm management services, nec | Farm management services, nec
14999913. Pozzolana mijnbouw | Pozzolana mining
20839904. Roggemout | Rye malt
51310205. labels | Labels

Werken bij Vecobe Veehandel BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Vecobe Veehandel BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Vecobe Veehandel BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Vecobe Veehandel BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Projectingenieur Bouwkunde (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Start People Poolstok

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor het ontwerp en de bouw van drinkwaterinstallaties, zoals waterproductiecentra, reservoirs en watertorens. De te realiseren projecten zijn zeer divers en kunnen zowel renovaties en optimalisaties van bestaande installaties zijn, als volledige nieuwbouwprojecten. Deze projecten werk je uit binnen een multi-disciplinair team van gespecialiseerde medewerkers en aannemersbedrijven. Als projectingenieur sta je in voor het leiden van projecten voor de realisatie van aanpassingen, renovatie en nieuwbouw van installaties voor de productie, transport en opslag van water. Je bent verantwoordelijk vanaf de ontwerpfase tot en met de uitvoering van de werken, alsook voor de finale indienststelling. Op dit moment zijn we op zoek naar een ingenieur voor projecten die voornamelijk in de regio Oost-Vlaanderen en Vlaams-Brabant zijn gesitueerd. Voornaamste opdrachten • Je werkt de detailengineering uit (ontwerp t.e.m. de opmaak van plannen, bestek en andere aanbestedingsdocumenten) van de nieuwe waterbehandeling- opslag- en/of pompinstallaties. Dit omvat: o voor de discipline elektromechanica omvat dit het in kaart brengen van de procescomponenten, het hydraulisch en mechanisch ontwerp, het ontwerp van laagspannings- en middenspanningsinstallaties, de uitwerking van concepten voor processturingen,… o voor de discipline bouwkunde omvat dit het vertalen van de ontwerptekeningen van de architect naar een bouwkundig ontwerp, het bepalen van de toe te passen bouwtechnieken, het vooronderzoek van de stabiliteitsaspecten van het gebouw,… o … • Je staat in voor de planning en de volledige coördinatie van de toegewezen projecten: o ontwerpen opmaken en tekenwerk begeleiden, o de volledige gunningsprocedure aansturen, o de planning en het budget opmaken, o de uitvoering van de werven en de indienststelling opvolgen, o de werkzaamheden van het projectteam operationeel organiseren, o de projectcommunicatie en -administratie organiseren, o … • Je stuurt de processen van ontwerp en uitvoering op het gebied van bouwveiligheid, milieuregelgeving en andere wettelijke normeringen. • Je staat in voor de overkoepelende coördinatie van samenlopende of opeenvolgende projecten binnen het grotere bouwproject; • Naast de aansturing van je eigen projecten, voer je knelpuntanalyses uit van bestaande infrastructuren en processen, werk je voorstellen voor herstellingen of verbeteringen uit, bestudeer je nieuwe technische concepten en onderhoudsmethodieken, … • Je werkt mee aan het opstellen van richtlijnen, technische fiches, … met betrekking tot de standaardisatie van materialen, machines, enz. van technische installaties en infrastructuren en met het oog op de uniformisering van werkprocessen.

  • Magazijnier Reachtruck bij Beliès te Tessenderlo (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: Start People Antwerpen GT RETAIL

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Paletten controleren en op de juiste plaats zetten + scannen Laden en lossen van containers Orde en netheid bewaren op de werkplek Helpen bij het laden en lossen van goederen Allerhande voorraadmateriaal van leveranciers uitpakken en in bergruimte stockeren

  • PREVENTIEADVISEUR NIVEAU 2 (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant zijn wij op zoek naar een preventieadviseur niveau 2. Taakinhoud: Implementeren en verbeteren van procedures en processen inzake preventie en bescherming op het werk en toezien op de uitvoering ervan teneinde de wettelijke normen zoals bepaald in de welzijnswet na te leven. Je werkt samen met het hoofd van de interne preventiedienst bij het uitvoeren van het welzijnsbeleid. Hierbij leg je de nadruk op de technische aspecten van de veiligheid (o.a. indienststellingen, CE-keuringen voorbereiden, keuringen samengestelde lijnen …). Je rapporteert aan het hoofd van de interne preventiedienst Je werkt mee aan het organiseren en geven van opleidingen aan arbeiders en operatoren ( o.a. rond het gebruik van persoonlijke beschermingsmiddelen, veiligheidsinstructies, ergonomie …) Je zorgt ervoor dat nieuwe medewerkers vanaf dag 1 de volledige informatie hebben omtrent veiligheids- en preventie gebonden procedures Je adviseert operators en leidinggevenden zodat de geldende veiligheidsregels correct kunnen toegepast worden om het veiligheidsbewustzijn te verhogen Je helpt mee met het opstellen of verbeteren van procedures inzake veiligheid en gezondheid Je werkt actief mee aan het opstellen van risicoanalyses, indienststellingsverslagen en onderzoeken van (bijna)ongevallen Je staat mee in voor de controle op de veiligheidsregels Je geeft advies bij de voorbereiding en uitwerking van het jaarlijks actieplan en globaal preventieplan Je zorgt ervoor dat alle administratieve procedures en rapporteringen tijdig en correct afgewerkt worden

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS REGIO HEULE-GULLEGEM-BISSEGEM (HEULE)

    Regio: HEULE

    Bedrijf: GREENHOUSE KORTRIJK

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit regio Heule-Gullegem-Bissegem zoeken een goede hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Maasmechelen (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: ONAFHANKELIJKE THUISZORG VERENIGINGEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil jij graag aan de slag als huishoudhulp bij gezinnen? Is schoonmaken één van jouw favoriete bezigheden? Bij OTV Homecare ben je van harte welkom want wij zijn steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Hou jij ook van netheid en steek je graag je handen uit de mouwen? Dan ben jij voor ons de geschikte kandidaat om aan de slag te gaan als huishoudhulp via het systeem van de dienstencheques.Elke dag nemen onze huishoudhulpen bij onze klanten het huishoudelijke werk uit handen. Poetsen, strijken, koken, het kan allemaal via het systeem van dienstencheques. Je wordt tewerkgesteld in particuliere huishoudens. Telkens werk je in blokken van vier uren én het mooist van al, je kan zelf je werkdagen kiezen waardoor het perfect combineerbaar is met je privé leven. Tevens kan je rekenen op een individuele coaching door onze getrainde regioverantwoordelijken, zij staan je dagelijks met raad en daad bij.

  • Huishoudhulp regio Oedelem - voltijds / deeltijds (OEDELEM)

    Regio: OEDELEM

    Bedrijf: HOME FOR YOU

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor verschillende gezinnen in de ruime regio van Oedelem zijn wij op zoek naar een huishoudhulp. Je zal instaan voor verschillende huishoudelijke taken, zoals de schoonmaak van een woning, strijkwerk, wassen, boodschappen,... bij jouw vaste klanten. UREN BESPREEKBAAR! Bezoek ook onze website: www.home-for-you.be

  • Jobstudent (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: Kruidvat

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • Verpleegkundige in thuisverpleging full time - afdeling Aarschot (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: WGK Diest

    Type: Vaste Job

    De werkdag van een thuisverpleegkundige begint vaak bij het krieken van de dag. Je bezoekt patiënten in hun thuisomgeving en geeft hen de nodige wondzorgen, inspuitingen, helpt hen bij het wassen en geeft hen waar nodig ook andere specifiek technische zorgen. De patiënt voelt zich op zijn gemak omdat zijn/haar vertrouwde verpleegkundige bij hem thuis kan langskomen, hij/zij een kwaliteitsvolle verzorging krijgt en daarbovenop ook een vlotte babbel. Je stimuleert de patiënt tot zelfzorg en volgt je patiënten op van opstart tot beëindiging van de zorg; je staat m.a.w. in voor de totaalzorg. Regelmatig wordt met het hele team overlegd om de patiënten op de meest kwaliteitsvolle en efficiënte manier te verzorgen. Je overlegt eveneens met huisartsen en andere zorgpartners. In het administratieve gedeelte worden onze verpleegkundigen ondersteund door de nieuwste tools (elektronisch verpleegdossier op mobiele tablet die meegenomen wordt op ronde). Je krijgt ook de mogelijkheid om mee te werken aan specifieke projecten of werkgroepen binnen de afdeling in het kader van onze zelfsturende ‘We Care Teams’. De afdeling Aarschot bestaat uit gemeenten Aarschot, Begijnendijk en Tremelo.

  • Freelance trainer 'social media' (locatie: Brugge) (SINT-MICHIELS)

    Regio: SINT-MICHIELS

    Bedrijf: CENTRUM VOOR AVONDONDERWIJS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Het Centrum Voor Avondonderwijs VZW heeft een team van professionele docenten die actief zijn als zelfstandig ondernemer en freelance docent. Onze docenten zijn werkzaam als ondernemer binnen hun vakgebied en kennen hun specialisatie door en door. We zoeken steeds nieuwe docenten die hun passie voor hun vak willen doorgeven. Op dit moment zijn we op zoek naar een gedreven trainer in social media: Om aan CVA te kunnen lesgeven heb je als docent minimaal 2 jaar ervaring als zelfstandige en heb je bij voorkeur ervaring met lesgeven / organiseren van worshops. We hechten veel belang aan praktijkervaring en als docent breng je onze studenten alle tips en tricks bij uit jouw ervaring. Een docent moet bij ons zeer klantvriendelijk, communicatief en hulpvaardig zijn. Je bent een geboren spreker en kan een groep enthousiast maken voor jouw vak. Je kan een les op een gestructureerde manier opbouwen en verschillende didactische methodes toepassen om de leerdoelen te bereiken. Voor de klas geef je blijk van voldoende zelfvertrouwen en vakkennis.

  • Zelfstandig Thuisverpleegkundige (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: THUISVERPLEGING MAERTENS CATHERINE

    Type: Zelfstandige activiteit

    We zijn op zoek naar een enthousiaste collega om ons team van vier te versterken. Als thuisverpleegkundige ben je verantwoordelijk voor de dagdagelijkse verzorging van patiënten aan huis. Je staat enkel in voor het uitvoeren van verpleegkundige taken, geen administratief werk. Je werkterrein is de regio Knokke-Heist. We beogen een professionele en persoonlijke begeleiding van elke patiënt, op basis van discretie, vertrouwen en respect.

  • Customer service medewerker NL (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor onze klant in Leuven zijn we op zoek naar een customer service medewerker retail. Je zal terechtkomen in het intern commercial team en werkt als klantendienstmedewerker voor de Nederlandstalige klanten. Jouw takenpakket kan bestaan uit: - Telefonisch contact met de verschillende verkooppunten en particulieren. - Klantencontact via telefoon, e-mail of chat. - Verwerken en controleren van campagnes en promoties. - Promoties implementeren naar de klanten toe. - Resultaten rapporteren van verkoopacties. - Professionele afhandeling van eventuele klachten/conflicten.

  • Account Manager (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: OSCART INTELLIGENCE

    Type: Werfreserve

    Wegens uitbreiding zoeken we account managers voor de verder uitrol van onze digitale communicatie. In je regio rekenen bestaande klanten op jou en wachten potentiële klanten op je komst om hen te overtuigen. Je afspraken regel je zelf en per dag bezoek je 5 (potentiële) klanten en prospecten waarbij je de uitgebreide mogelijkheden van de producten toelicht. Je maakt offertes op en zorgt voor de opvolging ervan. Je rapporteert dagelijks via ons systeem.

Zoek naar antwoorden van Vecobe Veehandel BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Vecobe Veehandel BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Vecobe Veehandel BVBA. Laat een reactie achter voor Vecobe Veehandel BVBA. Vecobe Veehandel BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Vecobe Veehandel BVBA. Leave a respond for Vecobe Veehandel BVBA. Vecobe Veehandel BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Vecobe Veehandel BVBA op de google maps. Adres en contacten Vecobe Veehandel BVBA
Location of Vecobe Veehandel BVBA on the google maps. Address and contacts of Vecobe Veehandel BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Vecobe Veehandel BVBA Vecobe Veehandel BVBA: De Ceulaer L | WILLY LHOEST | A. DONNET | BERNARD VANDECASTEELE | BAMBI REIZEN

Other related companies as Vecobe Veehandel BVBA: De Ceulaer L | WILLY LHOEST | A. DONNET | BERNARD VANDECASTEELE | BAMBI REIZEN

Vecobe Veehandel BVBA is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Vecobe Veehandel BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07615142822. Het bedrijf Vecobe Veehandel BVBA bevindt zich op het adres: Heusdensteenweg 56; 9230; Wetteren. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 845,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 541,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Livestock buyers. Producten gemaakt in Vecobe Veehandel BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Vecobe Veehandel BVBA is Amusements- en recreatiediensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Vecobe Veehandel BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Vecobe Veehandel BVBA, openstaande posities, locatie van Vecobe Veehandel BVBA op de kaart.

Vecobe Veehandel BVBA is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is Vecobe Veehandel BVBA, company assigned to the tax number BE07615142822. The company Vecobe Veehandel BVBA is located at the address: Heusdensteenweg 56; 9230; Wetteren. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 845,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 541,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Livestock buyers. Products created in Vecobe Veehandel BVBA were not found.
The main activity of Vecobe Veehandel BVBA is Amusement and Recreation Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Vecobe Veehandel BVBA is not available. You also can look at reviews of Vecobe Veehandel BVBA, open positions, location of Vecobe Veehandel BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Vecobe Veehandel BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Vecobe Veehandel BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Vecobe Veehandel BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Vecobe Veehandel BVBA, employees, financial statistics.