CLAES DENTAL

Contactgegevens CLAES DENTAL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CLAES DENTAL: address, phone, fax, email, website, opening hours

CLAES DENTAL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Assesteenweg 211-213; 1740; Ternat, België

Telefoon (phone): 02 582 58 85 (+32-02 582 58 85) 02 582 58 85 (+32-02 582 58 85)

Fax (fax): 02 582 58 85 (+32-02 582 58 85) 02 582 58 85 (+32-02 582 58 85)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CLAES DENTAL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CLAES DENTAL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CLAES DENTAL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CLAES DENTAL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CLAES DENTAL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CLAES DENTAL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CLAES DENTAL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CLAES DENTAL
Products information CLAES DENTAL

BTW identificatienummer (tax): BE06513214111
Ondernemingsnummer: 9503417968
Hoofdstad (capital): 648,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 751,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Producten die in CLAES DENTAL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Dental laboratories

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CLAES DENTAL
(Get full report from official database of BE for CLAES DENTAL)

Aanvulling soorten activiteiten voor CLAES DENTAL
Addition kinds of activities for CLAES DENTAL

478300. Verpakking en kratten | Packing and crating
01829900. Voedselgewassen die onder dekking worden gekweekt, nec | Food crops grown under cover, nec
28210000. Kunststofmaterialen en harsen | Plastics materials and resins
34639903. Automotive smeedstukken, nonferrous | Automotive forgings, nonferrous
35590305. Wielbalansapparatuur, auto | Wheel balancing equipment, automotive
36470109. Achterlichten, motorvoertuig | Taillights, motor vehicle
39440402. Pistolen, speelgoed | Pistols, toy

Werken bij CLAES DENTAL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CLAES DENTAL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CLAES DENTAL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CLAES DENTAL. Looking for open vacancies in other companies

  • Ateliermedewerker steunzolen (m/v) (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je verzamelt de nodige grondstoffen en materialen per werkopdracht in overleg met de verantwoordelijke Je produceert steunzolen zoals beschreven in de werkprocedures, werkt ze volledig af, biedt ze ter controle aan en stockeert ze Je controleert en onderhoudt gereedschap en materialen Je controleert het eigen werk op basis van de patiëntenfiche Je onderhoudt dagelijks de eigen werkbank en werkplaats, selecteert het afval en brengt het naar de daarvoor bestemde container

  • Elektromecanicien (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: move interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Functie: Preventief onderhoud en herstelling van houtbewerkingsmachines Ondersteuning opstart nieuwe installaties Installatie van handling (rollenbanen, heftoestellen,…) Infrastructurele aanpassingswerken (vb. verlichting, stopcontacten, perslucht etc.)

  • Mechanieker Bouw/Tuinmachines (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Heist op den Berg zijn wij op zoek naar een technieker van tuin- en industriële machines. Als onderhoudstechnieker werk je in een klein team en zorg je dat de machines die we verhuren steeds in onberispelijke staat verkeren. Dankzij jou , kan de klant rekenen op perfect onderhouden en dus veilige en uitstekend functionerende machines of apparaten. Dankzij jou, kan de klant zijn klussen probleemloos aan en denkt hij de volgende keer onmiddellijk weer aan onze klant. Dit is de droomjob voor een technieker die van aanpakken weet. Wat mag je allemaal doen je hoofdtaak is het onderhouden en herstellen van alle machines en apparaten die we verhuren. je brengt kleine verbeteringen aan die het de huurder makkelijker maken je helpt mensen bij het laden en lossen van de gehuurde voorwerpen je werkt onderhoudsschema's uit voor de verschillende materialen en voert deze nauwgezet uit je bestelt en beheert gereedschappen en materialen die nodig zijn voor het uitvoeren van de onderhouds- en herstelwerkzaamheden. sporadisch geef je mensen die een machine of apparaat komen huren professioneel advies zodat ze thuis meteen aan de slag kunnen. bij het terugbrengen van de gehuurde voorwerpen, controleer je deze op gebreken/ defecten en luister je naar de ervaringen van de klant.

  • HUISHOUDHULP VOOR GENT (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: FAMILIEZORG OOST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Als hoofdtaak sta je in voor het poetsen (95% van de tijd) en bijkomend: wassen, strijken, maaltijden bereiden en kleine naaiwerken uitvoeren bij gezinnen aan huis in omgeving Gent.

  • Huishoudhulp (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Agilitas Mechelen

    Type: Dienstenchequebaan

    Als poetshulp doe jij huishoudelijke taken bij onze klanten thuis. Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning en kunnen ook aangevuld worden met wassen, strijken, bereiden van maaltijden en boodschappen doen. Bedrijfsprofiel: Op zoek naar een flexibele job met aandacht voor jouw persoonlijke situatie? Bied je nu aan als huishoudhulp bij Agilitas. En profiteer van een degelijke opleiding en begeleiding.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Lembeke, 8 uur per week (LEMBEKE)

    Regio: LEMBEKE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) 8 uren per week, voor een gastgezin wonende te Lembeke. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak en strijken. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Student poetshulp op woensdag en zaterdag 3u (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: Konvert Interim Deinze

    Type: Studentenjob

    Voor een sportclub regio Deinze zijn wij op zoek naar een poetshulp om op woensdagnamiddag en zaterdag te werken, telkens 3u. Je poetst de kleedkamers, het sanitair en de cafetaria. Studentenjob op lange termijn!

  • Machineoperator computergestuurde installatie - VASTE NACHT (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: vind! Ieper

    Type: Vaste Job

    Na een interne opleiding kun je de computergestuurde installatie zelfstandig opstarten, besturen en bijsturen. Je werkt hiervoor zelfstandig. Bij verstopping grijp je in en je zorgt voor het dagelijks onderhoud van de machine. Je helpt bij kleine herstellingen en meldt storingen of onregelmatigheden aan de technische dienst. Je houdt nauwkeurig de produktiefiches bij. Je garandeert de veiligheid rond de machine.

  • Winkelverantwoordelijke colora Dendermonde (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: BOSS paints

    Type: Vaste Job

    De zelfstandig zaakvoerder/eigenaar van colora Dendermonde is op zoek naar een winkelverantwoordelijke om haar winkel te leiden en haar team aan te sturen. Je neemt operationeel leiding over de winkel: Je coacht en begeleidt je medewerkers en evalueert hen zodat zij zich optimaal ontwikkelen, zowel professioneel als persoonlijk. 50% van de tijd ben je commercieel bezig met het bedienen van de klanten

  • Applicatiebeheerder (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: IT-Planet

    Type: Zelfstandige activiteit

    Het zorgdragen voor het optimale en juiste gebruik van functionaliteiten van applicaties binnen de IDPS-suite, maar ook andere vlucht operationele systemen in aansluiting op de bijhorende bedrijfsprocessen; Het onderhouden van applicatie specifieke gebruikers administratie; Het op aangeven van de organisatie onderhouden van applicatie specifieke configuratie informatie, zoals SITA adresgegevens, printers etc.; Het ondersteunen van gebruikers door middel van onder andere gebruikerstrainingen, aanleveren van gebruikersinstructies en het ad hoc oplossen van foutmeldingen en incidenten; Het zorgdragen voor gestructureerde vastlegging, juiste interpretatie en het bewaken van een tijdige en gestructureerde opvolging van incidenten en problemen; Het inventariseren van de gebruikerswensen, zorgdragen voor de vertaling ervan naar wijzigingsverzoeken; Het proactief leveren van input met betrekking tot verbeteringen van functionaliteiten; Het assisteren bij implementaties van gerelateerde airline applicaties; Het opzetten en voorzitten van de Business-User-Groups, gericht op het evalueren van een applicatie en het aandragen van verbeteringen; Het vertegenwoordigen van het bedrijf in diverse internationale werkgroepen; Het coördineren en deels zelf uitvoeren van de acceptatietesten; Het opstellen van testplannen en testscenario’s en het controleren van testresultaten; Het deelnemen aan projecten met betrekking tot de ontwikkeling van bestaande en de implementatie van nieuwe airline applicaties; Het zorgdragen voor een juiste invoering van alle relevante operationele performancegegevens met betrekking tot het realiseren van operational excellence; Het zorgdragen voor realisatie van managementinformatie; Het in incidentele gevallen, buiten kantooruren, uitvoeren van acute werkzaamheden; Het tot 50% van de tijd reizen tussen Hannover, Brussel, Rijswijk en Schiphol-Rijk, maakt deel uit van deze uitdagende functie.

  • Logopedist(e) (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: DE BABBELHUT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn op zoek naar een enthousiaste, flexibele en gedreven logopediste om onze groepspraktijk - De Babbelhut - te versterken. Je werkt voornamelijk met kinderen en jongeren met spraak-, taal- of leerstoornissen. Ook patiënten met neurologische problemen worden bij ons behandeld.

  • Mesena zoekt freelance tandarts assistent(e), tandjes zijn jouw passie (Gent) (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: MESENA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij verwachten van jou dat: - Je praktijkassistentie aan de tandarts biedt en zijn administratie verzorgt. - Je gedreven en enthousiast bent. - Je ervoor zorgt dat onze zorgprofessional door jouw hulp een betere werk-privé balans krijgt. - Jouw positiviteit en enthousiasme ‘besmettelijk’ werkt. - Je een optimale tevredenheid en gemoedsrust creeërt bij je klant, clean desk bij het verlaten van de werkpost. - Je de activiteiten beheerst eigen aan een praktijk en deze met de glimlach vlot uitvoert. - Je coördineert en organiseert, je werkt aan een optimale workflow binnen de praktijk van de zorgverlener. - Je vingers zijn in staat om over het klavier te razen en je gebruikt moeiteloos de partituren van Office ( Word, Excel, Outlook, Powerpoint ) - Je hebt goeie kennis van de voornaamste softwareprogramma's voor tandartsen (DentAdmin-Flexsoft) - Je hebt al de nodige ervaring opgedaan want er wordt verwacht dat je direct aan de slag kan.

Zoek naar antwoorden van CLAES DENTAL in sociale netwerken
Look for responds of CLAES DENTAL in social networks

Lees alle opmerkingen voor CLAES DENTAL. Laat een reactie achter voor CLAES DENTAL. CLAES DENTAL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CLAES DENTAL. Leave a respond for CLAES DENTAL. CLAES DENTAL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CLAES DENTAL op de google maps. Adres en contacten CLAES DENTAL
Location of CLAES DENTAL on the google maps. Address and contacts of CLAES DENTAL

Andere gerelateerde bedrijven als come CLAES DENTAL CLAES DENTAL: Cauchie S | WOODWORKS | MARC DECLERCQ | INGE CRAEGHS | MEUBELEN WOODY WOOD

Other related companies as CLAES DENTAL: Cauchie S | WOODWORKS | MARC DECLERCQ | INGE CRAEGHS | MEUBELEN WOODY WOOD

CLAES DENTAL is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CLAES DENTAL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06513214111. Het bedrijf CLAES DENTAL bevindt zich op het adres: Assesteenweg 211-213; 1740; Ternat. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 648,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 751,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Dental laboratories. Producten gemaakt in CLAES DENTAL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van CLAES DENTAL is Landbouwproductie - Gewassen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CLAES DENTAL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CLAES DENTAL, openstaande posities, locatie van CLAES DENTAL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

CLAES DENTAL is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is CLAES DENTAL, company assigned to the tax number BE06513214111. The company CLAES DENTAL is located at the address: Assesteenweg 211-213; 1740; Ternat. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 648,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 751,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Dental laboratories. Products created in CLAES DENTAL were not found.
The main activity of CLAES DENTAL is Agricultural Production - Crops, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of CLAES DENTAL is not available. You also can look at reviews of CLAES DENTAL, open positions, location of CLAES DENTAL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over CLAES DENTAL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CLAES DENTAL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CLAES DENTAL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CLAES DENTAL, employees, financial statistics.