JEAN-WALTER HECQ

Contactgegevens JEAN-WALTER HECQ: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JEAN-WALTER HECQ: address, phone, fax, email, website, opening hours

JEAN-WALTER HECQ

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE LA SALINE 17; 6540; LOBBES, België

Telefoon (phone): 71599050 (+32-71599050) 71599050 (+32-71599050)

Fax (fax): +32 (82) 212-88-31 +32 (82) 212-88-31

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JEAN-WALTER HECQ: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JEAN-WALTER HECQ"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JEAN-WALTER HECQ"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JEAN-WALTER HECQ, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JEAN-WALTER HECQ. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JEAN-WALTER HECQ, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JEAN-WALTER HECQ. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JEAN-WALTER HECQ
Products information JEAN-WALTER HECQ

BTW identificatienummer (tax): BE01930541992
Ondernemingsnummer: 9098846435
Hoofdstad (capital): 312,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 507,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1993

Producten die in JEAN-WALTER HECQ zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Decoratiestoffen and buitenhuistextiel Fab; Installatie van metalen schrijnwerk

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JEAN-WALTER HECQ
(Get full report from official database of BE for JEAN-WALTER HECQ)

Aanvulling soorten activiteiten voor JEAN-WALTER HECQ
Addition kinds of activities for JEAN-WALTER HECQ

147903. Zout- en zwavelwinning | Salt and sulfur mining
278201. Grootboek-, inventaris- en accountboeken | Ledger, inventory, and account books
721800. Industriële wasmachines | Industrial launderers
753200. Top- en lichaamsreparatie- en verfwinkels | Top and body repair and paint shops
73190301. Sky schrijven | Sky writing
79220102. Boekingsbureau, theatraal | Booking agency, theatrical
79999902. Astroloog | Astrologer

Werken bij JEAN-WALTER HECQ: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JEAN-WALTER HECQ: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JEAN-WALTER HECQ. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JEAN-WALTER HECQ. Looking for open vacancies in other companies

  • Deskundige medische administratie (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: AZ ST.-JAN AV

    Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

    Op klantvriendelijke wijze sta je in voor het onthaal van de patiënten Je benadert de professionele situatie vanuit een ethische invalshoek Je doorgedreven kennis van de medische terminologie pas je op een correcte wijze toe in de verwerking van medische verslagen en briefwisseling Je organiseert je werk zelfstandig op een efficiënte wijze Je beheert het elektronische afsprakensysteem en ziet toe op de volledigheid van de patiëntendossiers en het klassement hiervan Je handelt volgens de missie, visie, waarden en doelstellingen van het ziekenhuis.

  • Monteur ramen en deuren (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Synergie Lokeren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze opdrachtgever gevestigd in Lokeren is dringend op zoek naar een monteur voor ramen en deuren - Plaatsen van alu ramen en deuren - Assistentie verlenen aan jouw collega

  • Enthousiaste lasser halfautomaat (ARENDONK)

    Regio: ARENDONK

    Bedrijf: Synergie Turnhout Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een familiebedrijf in Arendonk zijn we op zoek naar een gedreven lasser. Heeft een halfautomatisch lasapparaat geen geheimen meer voor jou? Dan ben jij degene die we zoeken! Aarzel niet om ons te contacteren via [email protected] of 014404330

  • Tuinier (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Start People Vilvoorde GT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant gelegen te Vilvoorde zijn wij op zoek naar een tuinier (m/v). Je staat in voor het onderhoud om en rond de panelen en bushokjes die geplaatst worden door onze klant in de straten. Je taken: Gras maaien -planten, struiken en bomen snoeien Onkruid verwijderen Bloemenperken onderhouden Algemeen tuinonderhoud Dit voor regio Brussel en Wallonië.

  • Huishoudhulp dienstencheques Kortrijk - Harelbeke (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • HUISHOUDHELDEN REGIO Gent solliciteer via sms (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: EASY LIFE MELLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Jobstudent orderpicker/inpakker (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: Konvert Interim Dendermonde

    Type: Studentenjob

    Voor een firma in de regio van Dendermonde zijn wij op zoek naar een gemotiveerde jobstudent die tijdens het volgende academiejaar elke week één of twee dagen vrij heeft om te werken. In deze functie sta je in voor het algemeen onderhoud van het magazijn, maken van touwrolletjes, ... Kortom, een afwisselende en interessante functie! Ben jij de persoon die we zoeken, stuur dan snel jouw CV naar [email protected] of contacteer ons op 052/25.85.00.

  • TWEETALIGE STUDENT- 1 OF 2 DAGEN PER WEEK (MARKE)

    Regio: MARKE

    Bedrijf: LABONORM

    Type: Studentenjob

    We zijn op zoek naar een perfect tweetalige student. Je vertaalt teksten van Nederlands naar Frans. Je bent vrij in de herfstvakantie of 1 a 2 dagen per week.

  • JOBSTUDENT Afwasser - Kasteel De Plaisance (Ieper) (ZILLEBEKE)

    Regio: ZILLEBEKE

    Bedrijf: COREX

    Type: Studentenjob

    “ Het mooie aan in stijl genieten, dat Eccellenza gevoel “ Eccellenza, met ondertussen al méér dan 35 jaar ervaring, laat mensen lekker eten en genieten in stijl. Onze geselecteerde restaurants en feestzalen hebben een uniek en eigen karakter waar u sfeervol en gezellig tafelt. Deze culinaire beleving kunnen we waarmaken dankzij gepassioneerde medewerkers en een neus voor efficiëntie en kwaliteit. Kasteel de Paliance (Ieper) is op zoek naar een gemotiveerde afwasser !! Taken: * Borden (machinaal) en pottenwas. * Algemeen onderhoud van het keukengedeelte

  • Kelner/barmedewerker (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Leopold Hotel

    Type: Vaste Job

    Het Leopold hotel is een viersterren boutique hotel gelegen in het bruisende Antwerpen. Het Leopold hotel is de ideale uitvalsbasis in het hart van de stad, stijlvol en met een uitzonderlijke locatie. Het hotel is gelegen aan het groene stadspark, de diamantwijk, winkelstraten en het centraal station zijn slechts op 5 minuten wandelen van het hotel. Het hotel beschikt over 127 kamers, een ontbijtruimte, een loungebar en verschillende meetingruimtes. Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde kelner om ons team te versterken. De voornaamste taken zijn; opdienen van het ontbijt, lunch en diner, afruimen, buffet opzetten en in orde houden, bedienen en serveren van dranken en gerechten, barwerkzaamheden, het proper houden van het restaurant en bar, leeggoed wegbrengen, bereiden van kleine gerechten.

  • ADMINISTRATIEF BEDIENDE (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor een bedrijf in de voedingssector, gelegen te Evergem, zijn we op zoek naar een vlotte administratieve kracht. Tot je takenpakket behoren: - het ingeven van bestellingen - Hierover communiceren met productie - afleveringsnota's maken, palletstickers maken - de transportplanning opmaken en doorgeven aan de transporteur - communiceren met de klant in verband met de bestellingen - de gewerkte uren van het personeel doorgeven aan het interim kantoor Naast deze taken zal je ook ingezet worden ter ondersteuning van de huidige administratief bediende in functie van facturatie, bestellingen en dergelijke.

  • Elektricien Waterproductiecentrum West-Vlaanderen (Provincie West-Vlaanderen)

    Regio: Provincie West-Vlaanderen

    Bedrijf: DE WATERGROEP

    Type: Werfreserve

    Functie en plaats in de organisatie Als elektricien waterproductiecentrum (WPC) voer je exploitatieopdrachten uit in drinkwaterinstallaties en in proceswaterinstallaties van industriële klanten. Als elektricien waterproductiecentrum werk je binnen de Directie Productie en Opslag die verantwoordelijk is voor de optimale werking van de productie-infrastructuur (waterproductiecentra, watertorens, hydroforen, toevoerleidingen ...) en voor het automatiseren en de telecontrole van productie, berging en toevoer. Je werkt onder leiding van de verantwoordelijke voor exploitatie, productie en opslag. Je werkt nauw samen met de andere elektriciens en met de productiemedewerkers. Voornaamste opdrachten Dit zijn jouw belangrijkste opdrachten: Je controleert en onderhoudt de productie-installaties. Je voert metingen uit. Je legt bedradingen aan op basis van schema's. Je stelt eenvoudige elektrische schema's op en helpt bij het programmeren van PLC's. Je voorziet de doseer- en waterbehandelingsinstallaties van scheikundige producten. Je volgt de richtlijnen inzake waterbehandeling, AREI, veiligheid en milieu. Je lost praktische problemen op. Je wordt tewerkgesteld in een van volgende regio's: Snellegem, Kooigem, Harelbeke of Woumen.

Zoek naar antwoorden van JEAN-WALTER HECQ in sociale netwerken
Look for responds of JEAN-WALTER HECQ in social networks

Lees alle opmerkingen voor JEAN-WALTER HECQ. Laat een reactie achter voor JEAN-WALTER HECQ. JEAN-WALTER HECQ bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JEAN-WALTER HECQ. Leave a respond for JEAN-WALTER HECQ. JEAN-WALTER HECQ on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JEAN-WALTER HECQ op de google maps. Adres en contacten JEAN-WALTER HECQ
Location of JEAN-WALTER HECQ on the google maps. Address and contacts of JEAN-WALTER HECQ

Andere gerelateerde bedrijven als come JEAN-WALTER HECQ JEAN-WALTER HECQ: ESEC BELGIUM | ARTIS HISTORIA | C. TRUYEN | Cetech NV | Stevens B茅n茅dicte

Other related companies as JEAN-WALTER HECQ: ESEC BELGIUM | ARTIS HISTORIA | C. TRUYEN | Cetech NV | Stevens B茅n茅dicte

JEAN-WALTER HECQ is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is JEAN-WALTER HECQ, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01930541992. Het bedrijf JEAN-WALTER HECQ bevindt zich op het adres: RUE DE LA SALINE 17; 6540; LOBBES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 312,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 507,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Decoratiestoffen and buitenhuistextiel Fab; Installatie van metalen schrijnwerk. Producten gemaakt in JEAN-WALTER HECQ zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van JEAN-WALTER HECQ is Diverse reparatiediensten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JEAN-WALTER HECQ is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JEAN-WALTER HECQ, openstaande posities, locatie van JEAN-WALTER HECQ op de kaart.

JEAN-WALTER HECQ is a company, that was registered 1993 in N\A region, Belgium. Full name of company is JEAN-WALTER HECQ, company assigned to the tax number BE01930541992. The company JEAN-WALTER HECQ is located at the address: RUE DE LA SALINE 17; 6540; LOBBES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 312,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 507,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Decoratiestoffen and buitenhuistextiel Fab; Installatie van metalen schrijnwerk. Products created in JEAN-WALTER HECQ were not found.
The main activity of JEAN-WALTER HECQ is Miscellaneous Repair Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of JEAN-WALTER HECQ is not available. You also can look at reviews of JEAN-WALTER HECQ, open positions, location of JEAN-WALTER HECQ on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over JEAN-WALTER HECQ, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JEAN-WALTER HECQ, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JEAN-WALTER HECQ, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JEAN-WALTER HECQ, employees, financial statistics.