A A C SECURITY C.V.B.A. CVBA

Particuliere bedrijvenKleding en accessoires • A A C SECURITY C.V.B.A. CVBA
Private companiesApparel and Accessory Stores • A A C SECURITY C.V.B.A. CVBA

Contactgegevens A A C SECURITY C.V.B.A. CVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data A A C SECURITY C.V.B.A. CVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

A A C SECURITY C.V.B.A. CVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Dorpsstraat 97; 9800; Deinze (Astene), België

Telefoon (phone): 09 381 56 20 (+32-09 381 56 20) 09 381 56 20 (+32-09 381 56 20)

Fax (fax): 09 381 56 26 (+32-09 381 56 26) 09 381 56 26 (+32-09 381 56 26)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) A A C SECURITY C.V.B.A. CVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "A A C SECURITY C.V.B.A. CVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "A A C SECURITY C.V.B.A. CVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van A A C SECURITY C.V.B.A. CVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen A A C SECURITY C.V.B.A. CVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of A A C SECURITY C.V.B.A. CVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees A A C SECURITY C.V.B.A. CVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti A A C SECURITY C.V.B.A. CVBA
Products information A A C SECURITY C.V.B.A. CVBA

BTW identificatienummer (tax): BE02838836669
Ondernemingsnummer: 5844421386
Hoofdstad (capital): 622,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 411,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1990

Producten die in A A C SECURITY C.V.B.A. CVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Data processing - Software

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor A A C SECURITY C.V.B.A. CVBA
(Get full report from official database of BE for A A C SECURITY C.V.B.A. CVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor A A C SECURITY C.V.B.A. CVBA
Addition kinds of activities for A A C SECURITY C.V.B.A. CVBA

1411. Dimensiesteen | Dimension stone
138903. Bailing, schoonmaken, swabbing en behandeling van putten | Bailing, cleaning, swabbing, and treating of wells
267401. Verzending en boodschappentassen of zakken | Shipping and shopping bags or sacks
28190204. Zoutzuur | Hydrochloric acid
32920504. Tubing, asbest | Tubing, asbestos
35370102. Containers (metaal), luchtvracht | Containers (metal), air cargo
38260402. Hemoglobinometers | Hemoglobinometers
39910103. Klitsbroekjes | Whisk brooms
50639903. generatoren | Generators
50859917. Schoonmaakruimten | Clean room supplies

Werken bij A A C SECURITY C.V.B.A. CVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in A A C SECURITY C.V.B.A. CVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor A A C SECURITY C.V.B.A. CVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for A A C SECURITY C.V.B.A. CVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Verpleegkundige projectstaffing Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Care Talents Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In dit project zal je tewerkgesteld worden op de afdeling geriatrie in een ziekenhuis regio Gent. Je zal de verpleegtechnische taken toepassen die gelinkt zijn aan deze afdeling (wondzorg, bloedafname, inspuitingen, medicatie etc.). Een goede overdracht is zeer belangrijk voor een kwalitatieve opvolging van je patiënten.  Bedrijfsprofiel: Care Talents bestaat intussen negen jaar en is een gevestigde waarde in de dienstverlening binnen de healthcare. We zijn een pionier op de markt wat betreft projectstaffing. We innoveren en investeren dagelijks in een team van 160 projectstaffing verpleegkundigen. Care Talents vindt het enorm belangrijk dat je een persoonlijke begeleiding krijgt gedurende je loopbaan zodat je er nooit alleen voor staat binnen jouw variërende projecten. Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projectstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woonzorgcentra en thuisverplegingsorganisaties.  De projecten worden jou toegewezen op basis van jouw profiel en competenties.  Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

  • Productiearbeider - Orderpicker - Logistiek - Colruyt Group (LOT)

    Regio: LOT

    Bedrijf: Startpeople

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als productiearbeider word je ingezet in het productieproces van basis- tot afgewerkt product. Aanbrengen van goederen, potjes op de machine zetten, het klaar maken van de goeden op de machine, snijden, vriezen, maken traiteurbereidingen (spaghettisaus, stoofvlees, vol au vent,…), maken van salades (krabsla, vleessla,…), verpakken, etiketteren,… maken hier allemaal deel van uit. Als magazijnier in onze distributie centra ben je verantwoordelijk voor het klaarzetten van de goederen die onze winkels bevoorraden. Met oog voor veiligheid en kwaliteit draag je samen met je collega’s bij tot een vlot verloop van de logistieke ketting. Vanuit deze functie kan je doorgroeien naar een job met meer verantwoordelijkheid, zoals heftruckchauffeur, lader en losser van opleggers, verantwoordelijke expeditieplein en verantwoordelijke kaai.

  • Shunter XPO Logistics (rijbewijs CE voor transport op bedrijf) (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INHOUSE XPO SUPPLY CHAIN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant XPO Logistics te Zellik, een internationale speler in de logistiek, zijn wij op zoek naar een shunter. Je zorgt voor het aan- en afrijden van de vrachtwagens aan de laadkaaien. Je helpt mee met het laden en lossen.

  • Werkvoorbereider schrijnwerkerij (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Stegmann

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een groeiende klant zijn wij op zoek naar een enthousiaste werkvoorbereider voor de schrijnwerkerij. Jouw taken: Uitvoeren van opmetingen Bestellen van materialen Opmaken van tekeningen, productielijsten zodat de ateliermedewerkers vlot kunnen produceren Communicatie met projectverantwoordelijke, atelier, klanten en monteurs Het betreft totaalprojecten richting interieur- en kantoorinrichting, binnenschrijnwerkerij, ...

  • Elektrotechnieker (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Tielt zijn we op zoek naar een ELEKTROTECHNIEKER (m/v) Je staat in voor het curatief en preventief onderhoud van ons machinepark  Je werkt voornamelijk aan CNC-gestuurde machines Je springt je collega's bij waar nodig

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) voltijds/deeltijds Oekene,Sint-Elioos-Winkel,Ledegem (OEKENE)

    Regio: OEKENE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Nijlen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (NIJLEN)

    Regio: NIJLEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau. (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame)

  • Enthousiaste Huishoudhulp Regio Tielt-Winge (TIELT-WINGE)

    Regio: TIELT-WINGE

    Bedrijf: TRIXXO HOME TIELT-WINGE

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp sta je in voor het uitvoeren van huishoudelijke taken bij mensen thuis in het kader van dienstencheques. Mogelijke taken zijn voornamelijk poetsen. Verder kan je ook instaan voor het wassen, strijken en koken.

  • Elektrisch Monteur Machinebouw - Logi Technic (Regio Dendermonde-Wetteren)

    Regio: Regio Dendermonde-Wetteren

    Bedrijf: LOGI TECHNIC GENT

    Type: Vaste Job

    Logi-technic is met meer dan 500 klantgerichte medewerkers, bij tal van bedrijven dé specialist in outsourcing op technisch uitvoerend gebied. We bieden onze klanten specifieke oplossingen aan vanuit onze divisies Industrie, Infra, Building, ICT en Facility Management. Om onze voortdurende groei mogelijk te maken, zoeken we een Elektrisch Monteur voor de divisie INDUSTRIE regio Oost-Vlaanderen. Functieomschrijving Als elektrisch monteur word je ingeschakeld voor verschillende opdrachten in diverse sectoren. Hierbij zoeken we steeds projecten die passen bij jouw woonplats,kennis, ervaring en verwachtingen. Je staat in voor de elektrische opbouw & bekabeling van industriële machines & kasten. Elektrische plannen lezen zit je in de vingers & precies werken ligt je nauw aan het hart!

  • Milieucoördinator (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: HR Experts

    Type: Vaste Job

    je staat in voor de uitvoering van het extern milieucoördinatorschap voor bedrijven uit diverse sectoren je stelt omgevingsvergunningsaanvragen en bijhorende milieunota's op en begeleidt de klant doorheen de vergunningsprocedures je begeleidt de overgang van de bestaande vergunningen naar de omgevingsvergunning je voert zelfstandig de nodige conformiteitsaudits uit je werkt zowel zelfstandig als in teamverband met andere projectleiders/deskundigen je behartigt in belangrijke mate de belangen van de opdrachtgevers en van hun projecten je neemt de verantwoordelijkheid op voor de kwaliteit en financiële opvolging van je projecten en rapporteert aan de team-coördinatoren en aan de manager

  • Adjunct directeur te Assebroek-Brugge (ASSEBROEK)

    Regio: ASSEBROEK

    Bedrijf: Armonea

    Type: Vaste Job

    Onze groep is voor residentie/assistentiewoningen Berkenhof in Assebroek (Brugge) op zoek naar een enthousiaste, dynamische, hands-on en operationele collega die mee wil draaien in een innovatieve en dynamische werkomgeving. Als adjunct directeur ben je medeverantwoordelijk voor de organisatie van de vestiging in overeenstemming met de Armonea-waarden. Je maakt deel uit van het lokale managementteam en rapporteert rechtstreeks aan de directeur van de residentie. De belangrijkste verantwoordelijkheden zijn: Coördineren en organiseren van de verschillende activiteiten voor de residentie zoals: het instaan voor receptie alsook evenementen organiseren, residenten te woord staan en rondleidingen geven voor de nieuwe residenten. Vooropgestelde doelstellingen correct ten einde brengen binnen de kwaliteitseisen van Armonea en binnen de vooropgestelde termijnen. Projecten en programma's opvolgen en implementeren. Planning, opvolging, en coaching van de medewerkers teneinde een gemotiveerd team te vormen. Je zorgt voor een efficiënte werkorganisatie binnen de teams. In samenspraak met de directie sta je in voor het opstellen en het opvolgen van het budget en de operationele bezetting. Daarnaast volg je de RIZIV facturatie op. Organiseren van activiteiten en evenementen teneinde een gevarieerde en onderhoudende activiteitenplanning aan te bieden. Je staat in voor veiligheid en preventie en wordt opgeleid tot preventie adviseur niveau 3 van de site. Monitoren van klantentevredenheid, zowel op objectieve wijze als door middel van interactie, en voorstellen en implementeren van actieplannen om hieraan bij te dragen teneinde een optimale klantentevredenheid te garanderen en bij te dragen tot een sterk, positief en aantrekkelijk imago van de vestiging en de groep Armonea. Inspelen op commerciële opportuniteiten en optreden als ambassadeur voor Armonea zowel intern als extern teneinde bij te dragen tot een sterk, positief en aantrekkelijk imago van de vestiging en de groep Armonea.

  • Afwasser (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: HORECA TEAM INVEST

    Type: Flexijob

    u bent verantwoordelijk voor de afwaskeuken en werkt samen met toffe collega’s.

Zoek naar antwoorden van A A C SECURITY C.V.B.A. CVBA in sociale netwerken
Look for responds of A A C SECURITY C.V.B.A. CVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor A A C SECURITY C.V.B.A. CVBA. Laat een reactie achter voor A A C SECURITY C.V.B.A. CVBA. A A C SECURITY C.V.B.A. CVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for A A C SECURITY C.V.B.A. CVBA. Leave a respond for A A C SECURITY C.V.B.A. CVBA. A A C SECURITY C.V.B.A. CVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie A A C SECURITY C.V.B.A. CVBA op de google maps. Adres en contacten A A C SECURITY C.V.B.A. CVBA
Location of A A C SECURITY C.V.B.A. CVBA on the google maps. Address and contacts of A A C SECURITY C.V.B.A. CVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come A A C SECURITY C.V.B.A. CVBA A A C SECURITY C.V.B.A. CVBA: FLENTERPRISE APPLICATIONS AND SERVICES INTÉGRATION NV | Vandaele A | VERCRUYSSE ERIC | HUIS DE ZON | BERNARD DETROYE

Other related companies as A A C SECURITY C.V.B.A. CVBA: FLENTERPRISE APPLICATIONS AND SERVICES INTÉGRATION NV | Vandaele A | VERCRUYSSE ERIC | HUIS DE ZON | BERNARD DETROYE

A A C SECURITY C.V.B.A. CVBA is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is A A C SECURITY C.V.B.A. CVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02838836669. Het bedrijf A A C SECURITY C.V.B.A. CVBA bevindt zich op het adres: Dorpsstraat 97; 9800; Deinze (Astene). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 622,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 411,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Data processing - Software. Producten gemaakt in A A C SECURITY C.V.B.A. CVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van A A C SECURITY C.V.B.A. CVBA is Kleding en accessoires, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van A A C SECURITY C.V.B.A. CVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van A A C SECURITY C.V.B.A. CVBA, openstaande posities, locatie van A A C SECURITY C.V.B.A. CVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

A A C SECURITY C.V.B.A. CVBA is a company, that was registered 1990 in N\A region, Belgium. Full name of company is A A C SECURITY C.V.B.A. CVBA, company assigned to the tax number BE02838836669. The company A A C SECURITY C.V.B.A. CVBA is located at the address: Dorpsstraat 97; 9800; Deinze (Astene). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 622,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 411,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Data processing - Software. Products created in A A C SECURITY C.V.B.A. CVBA were not found.
The main activity of A A C SECURITY C.V.B.A. CVBA is Apparel and Accessory Stores, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of A A C SECURITY C.V.B.A. CVBA is not available. You also can look at reviews of A A C SECURITY C.V.B.A. CVBA, open positions, location of A A C SECURITY C.V.B.A. CVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over A A C SECURITY C.V.B.A. CVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf A A C SECURITY C.V.B.A. CVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about A A C SECURITY C.V.B.A. CVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company A A C SECURITY C.V.B.A. CVBA, employees, financial statistics.