VERCRUYSSE ERIC

Contactgegevens VERCRUYSSE ERIC: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VERCRUYSSE ERIC: address, phone, fax, email, website, opening hours

VERCRUYSSE ERIC

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KORTRIJKSTRAAT 122; 9790; WORTEGEM-PETEGEM, België

Telefoon (phone): 55389017 (+32-55389017) 55389017 (+32-55389017)

Fax (fax): +32 (84) 738-10-18 +32 (84) 738-10-18

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VERCRUYSSE ERIC: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VERCRUYSSE ERIC"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VERCRUYSSE ERIC"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VERCRUYSSE ERIC, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VERCRUYSSE ERIC. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VERCRUYSSE ERIC, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VERCRUYSSE ERIC. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VERCRUYSSE ERIC
Products information VERCRUYSSE ERIC

BTW identificatienummer (tax): BE04920471191
Ondernemingsnummer: 5222320556
Hoofdstad (capital): 888,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 187,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Producten die in VERCRUYSSE ERIC zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): HERSTELLING ELEKTRISCHE HUISHOUDAPPARATEN; Huishoudapparaten,televisies and radio's

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VERCRUYSSE ERIC
(Get full report from official database of BE for VERCRUYSSE ERIC)

Aanvulling soorten activiteiten voor VERCRUYSSE ERIC
Addition kinds of activities for VERCRUYSSE ERIC

4221. Boerderij product opslag en opslag | Farm product warehousing and storage
4812. Radiotelefoon communicatie | Radiotelephone communication
353201. Boren, bits en dergelijke apparatuur | Drills, bits, and similar equipment
20660301. Baking chocolade | Baking chocolate
35850102. Airconditioning, motorvoertuig | Air conditioning, motor vehicle
73779902. Verhuur en leasing van computerapparatuur | Computer peripheral equipment rental and leasing
73890802. Fotogrammatische mapping | Photogrammatic mapping
73899918. Vulcontainers vullen | Filling pressure containers

Werken bij VERCRUYSSE ERIC: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VERCRUYSSE ERIC: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VERCRUYSSE ERIC. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VERCRUYSSE ERIC. Looking for open vacancies in other companies

 • Grondwerker (MEULEBEKE)

  Regio: MEULEBEKE

  Bedrijf: FORUM CONSTRUCT ROESELARE

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant gelegen te Meulebeke zoeken we voor directe opstart een grondwerker/wegenwerker. Je gaat manueel aan de slag in de grond-, beton-, stabilisatie-, afbraak- en recyclagewerken.

 • WERKVOORBEREIDER (DENDERMONDE)

  Regio: DENDERMONDE

  Bedrijf: Q JOBS

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een werkvoorbereider: Je staat in voor het ondersteunen van de werfleiders Aanvragen van liggingsplannen en verwerking hiervan Signalisatie aanvragen en opvolging garanderen Vergunningen aanvragen Verantwoordelijk voor het vervolledigen van de dossiers

 • Winkelmedewerker/administratief bediende (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: Absolute@Work bvba

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant een goed draaiende ambachtelijke bakker te Brugge, zijn we op zoek naar een spontane, sociale verkoper/verkoopster, administratief medewerker voor in de winkel. In de winkel zal je instaan voor de verkoop en in het bureel zal je de bestellingen invoeren in de computer en telefonisch bestellingen noteren. Je voert administratief, ondersteunende opdrachten uit binnen de bakkerij. Er zijn tevens doorgroeimogelijkheden. 2 à 3 dagen in de week help je mee in de winkel en 2 à 3 dagen ben je tewerkgesteld als administratief bediende.

 • ARBEIDER - storingstechnieker 3 ploegen (TIELT)

  Regio: TIELT

  Bedrijf: FORUM JOBS TIELT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je staat in voor het op regelmatige tijdstippen uitvoeren van preventieve onderhoudsbeurten. Je analyseert en stelt storingen vast waarna je op een gerichte manier de problemen oplost. Sporadisch kan er gevraagd worden om kleinere technische taken uit te voeren.

 • Gezocht: 3 Onderhoudstechnieker XPO Logistics (3 ploegen, onmiddellijk opstart) (ASSE)

  Regio: ASSE

  Bedrijf: TEMPO-TEAM INHOUSE XPO SUPPLY CHAIN

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant, een multinationale speler in de logistiek regio Asse, zijn wij op zoek naar een onderhoudstechnieker. Als onderhoudstechnieker zorg je ervoor dat de machines minimaal stilstaan. Je bent dus verantwoordelijk voor hetr productieverloop. Je onderhoudt preventief en curatief het machinepark. Je maakt deel uit van het onderhoudsteam.

 • poetshulp mobiele ploeg (M/V) (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: A.C.C.DIENSTENCHEQUES DOMESTIC SERV

  Type: Dienstenchequebaan

  Domestic Services is gespecialiseerd in poetshulp via dienstencheques. Wij hebben kantoren in Oost- en West Vlaanderen . Wij zijn momenteel op zoek naar gemotiveerde en flexibele poetshulpen die graag willen werken ! Je wordt ingeschakeld in huishoudelijk taken zoals poetsen, strijken. U maakt deel uit van de mobiele ploeg, en een bedrijfswagen is beschikbaar.

 • Jobstudent Zaal (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: GRAAF VAN VLAANDEREN

  Type: Studentenjob

  U helpt de kelners in het restaurant bij de bediening van de klanten.

 • JOBSTUDENTEN VERPLEEGKUNDE (KALMTHOUT)

  Regio: KALMTHOUT

  Bedrijf: BEUKENHOF

  Type: Studentenjob

  WZC Beukenhof (Heide Kalmthout) maakt deel uit van de groep Vulpia. Om onze verdere kwalitatieve dienstverlening te bestendigen, zijn wij op zoek naar studenten Verpleegkunde (in het bezit van het zorgkundig visum) voor weekend- en/of -avond- en/of nachtwerk. Jouw voornaamste taken: Coördinatie, organisatie en uitvoeren van de fysieke, psychische en sociale begeleiding van de bewoner, waarbij de eigenheid van de bewoner en zijn zelfredzaamheid centraal staan. Toedienen van toilet- en comfortzorg aan bewoners. Begeleiding bij de maaltijden. Bedden opmaken en kamers netjes achterlaten. Eventueel, onder toezicht van verpleegkundige, toedienen van medicatie. Aandachtig luisteren naar alle (ook de "stille") bewoners om hun gewoonten, wensen en vragen te kennen. Zorg leveren op maat van de wensen en gewoonten van de bewoners.

 • Student with excellent knowledge of Hindi (LEDEBERG)

  Regio: LEDEBERG

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  For an international company in Ghent we are looking for someone who has very good knowledge of the Hindi language. The job requires to do data quality checks in Hindi. You have to be well aware of the specific pronunciation differences of that language because you will have to correct and control phonetic writings.

 • Handlanger betonherstellingen (DENDERMONDE)

  Regio: DENDERMONDE

  Bedrijf: Synergie Aalst Construct

  Type: Vaste Job

  Voor onze klant actief binnen de betonsector zoeken wij op heden een handlanger, betonarbeider. Als betonarbeider sta je in voor het uitvoeren van betonboringen, betonherstellingen alsook betoninjecties.

 • Junior HR Assistent (DEINZE)

  Regio: DEINZE

  Bedrijf: VERSELE LAGA

  Type: Vaste Job

  Je wordt deel van ons 4-koppige HR Team en werkt mee aan een positieve werksfeer en een correct HR beleid. Je houdt ervan om zeer diverse taken uit te voeren in een ondersteunende rol. Je rapporteert en werkt nauw samen met de Group HR Manager en de andere HR collega’s. Je biedt ondersteuning in de dagdagelijkse HR administratie : briefwisseling, opmaak en opvolging van documenten, rapporten en overzichten. Je volgt de planning en tijdsregistraties op van de vaste- en interim arbeiders. Je bereidt de payroll voor. Je bent bereid je in te werken in de payroll (Eblox) zodat het betalen van salarissen correct en stipt gebeurt. Je stuurt prestaties door naar de interimkantoren en controleert de inkomende interimfacturen op juistheid. Je ondersteunt in werving & selectie door het plaatsen van vacatures, het opvolgen van de CV’s en het maken van afspraken met kandidaten. Je organiseert trainingen. Je registreert deelnemers, zorgt voor de praktische organisatie en volgt attesten op. Je werkt mee aan tijdelijke HR projecten.

 • Meetings and Events Consultant (Regio Mons)

  Regio: Regio Mons

  Bedrijf: HELMSBRISCOE

  Type: Zelfstandige activiteit

  HelmsBriscoe – wereldleider op het gebied van inkopen van kamerblokken en vergadercapaciteiten - zoekt commerciële en ambitieuze meeting professionals voor het verlenen van diensten in 'global meeting site selection'. HelmsBriscoe wordt reeds 26 jaar erkend als intermediair met het grootste inkoopvolume in de vergader- en evenementen-industrie. U werkt als zelfstandig ondernemer van thuis uit. Als contactpersoon voor bedrijven, verenigingen, overheden en VZW's ondersteunt u bij het vinden van de beste locatie en het onderhandelen van de meest voordelige voorwaarden voor hun vergadering, conferentie of incentive, waar dan ook ter wereld. Uw dienstverlening bestaat uit: - Selecteren en presenteren van de meest geschikte hotels en locaties - Ondersteuning van de klant in het beslissingsproces - Onderhandelen van de beste voorwaarden in de markt op basis van de grootste inkoopkracht in de vergadermarkt - Herzien van het contract namens de klant met het hotel of locatie. De klant tekent altijd direct met de geselecteerde locatie. - Aanbeveling van Destination Management Companies, Event Management Companies, Professional Conference Organizers Alle HelmsBriscoe Associates (Independent Contractors) worden gecompenseerd op basis van productie. Geïnteresseerde kandidaten worden verzocht hun Curriculum Vitae te sturen aan Joris Eyck Managing Director Benelux Co-managing Germany [email protected]

Zoek naar antwoorden van VERCRUYSSE ERIC in sociale netwerken
Look for responds of VERCRUYSSE ERIC in social networks

Lees alle opmerkingen voor VERCRUYSSE ERIC. Laat een reactie achter voor VERCRUYSSE ERIC. VERCRUYSSE ERIC bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VERCRUYSSE ERIC. Leave a respond for VERCRUYSSE ERIC. VERCRUYSSE ERIC on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VERCRUYSSE ERIC op de google maps. Adres en contacten VERCRUYSSE ERIC
Location of VERCRUYSSE ERIC on the google maps. Address and contacts of VERCRUYSSE ERIC

Andere gerelateerde bedrijven als come VERCRUYSSE ERIC VERCRUYSSE ERIC: MARCHAND DE FER DELRUE SA | FLSYLVESTER PRODUCTIONS NV | WIM VAN DEN CRUYCE | ZUTENDAAL V.V. | VALERIE BLOMME

Other related companies as VERCRUYSSE ERIC: MARCHAND DE FER DELRUE SA | FLSYLVESTER PRODUCTIONS NV | WIM VAN DEN CRUYCE | ZUTENDAAL V.V. | VALERIE BLOMME

VERCRUYSSE ERIC is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VERCRUYSSE ERIC, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04920471191. Het bedrijf VERCRUYSSE ERIC bevindt zich op het adres: KORTRIJKSTRAAT 122; 9790; WORTEGEM-PETEGEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 888,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 187,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is HERSTELLING ELEKTRISCHE HUISHOUDAPPARATEN; Huishoudapparaten,televisies and radio's. Producten gemaakt in VERCRUYSSE ERIC zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van VERCRUYSSE ERIC is Kleding en accessoires, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VERCRUYSSE ERIC is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VERCRUYSSE ERIC, openstaande posities, locatie van VERCRUYSSE ERIC op de kaart.

VERCRUYSSE ERIC is a company, that was registered 1998 in N\A region, Belgium. Full name of company is VERCRUYSSE ERIC, company assigned to the tax number BE04920471191. The company VERCRUYSSE ERIC is located at the address: KORTRIJKSTRAAT 122; 9790; WORTEGEM-PETEGEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 888,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 187,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is HERSTELLING ELEKTRISCHE HUISHOUDAPPARATEN; Huishoudapparaten,televisies and radio's. Products created in VERCRUYSSE ERIC were not found.
The main activity of VERCRUYSSE ERIC is Apparel and Accessory Stores, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of VERCRUYSSE ERIC is not available. You also can look at reviews of VERCRUYSSE ERIC, open positions, location of VERCRUYSSE ERIC on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VERCRUYSSE ERIC, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VERCRUYSSE ERIC, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VERCRUYSSE ERIC, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VERCRUYSSE ERIC, employees, financial statistics.