PC Doctors Services

Contactgegevens PC Doctors Services: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PC Doctors Services: address, phone, fax, email, website, opening hours

PC Doctors Services

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Godfroid Kurth 125; 1140; Bruxelles (Evere), België

Telefoon (phone): 02 705 63 11 (+32-02 705 63 11) 02 705 63 11 (+32-02 705 63 11)

Fax (fax): +32 (68) 632-22-14 +32 (68) 632-22-14

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PC Doctors Services: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PC Doctors Services"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PC Doctors Services"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PC Doctors Services, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PC Doctors Services. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PC Doctors Services, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PC Doctors Services. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PC Doctors Services
Products information PC Doctors Services

BTW identificatienummer (tax): BE02789398193
Ondernemingsnummer: 5632385253
Hoofdstad (capital): 995,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 662,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Producten die in PC Doctors Services zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Data processing - Computer maintenance and Repair

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PC Doctors Services
(Get full report from official database of BE for PC Doctors Services)

Aanvulling soorten activiteiten voor PC Doctors Services
Addition kinds of activities for PC Doctors Services

171102. Loodgieterswerknemers | Plumbing contractors
382902. Geofysische en meteorologische testapparatuur | Geophysical and meteorological testing equipment
23690301. Badjassen: meisjes-, kinder- en zuigelingen ' | Bathrobes: girls', children's, and infants'
30699903. Badspray, rubber | Bath sprays, rubber
50390101. Metalen gebouwen | Metal buildings
73890406. Handschildering, textiel | Hand painting, textile

Werken bij PC Doctors Services: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PC Doctors Services: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PC Doctors Services. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PC Doctors Services. Looking for open vacancies in other companies

  • Bandenmonteur (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: t-interim Evergem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    • Je staat in voor het monteren van banden op personenwagens en camionettes. • Daarnaast sta je ook in voor de herstelling van banden. • Je werkt in dagdienst van 8-17u en op zaterdag van 8-12u

  • Dakwerker hellende daken (ICHTEGEM)

    Regio: ICHTEGEM

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf gelegen in Ichtegem Zijn wij op zoek naar een DAKWERKER HELLENDE DAKEN. Functie: - Het leggen van pannen/dakbedekking - Het plaatsen van een overzet dak, dakpanelementen en klassieke dakpannen - Het plaatsen van dakgoten in zink, koper of kunststof 

  • HVAC technieker (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

    Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor het onderhoud installaties en afstellen van technische klimaat- en koelsystemen: warmtepompen airconditioning koelen vrieskasten... Je voornaamste taken: ?Je staat in voor het onderhoud en controle van de goede werking en lekdichtheid van koelinstallatie. ?Installeren en aansluiten van enkel fasige en driefasige motoren en hun startunit. ?Mechanische en elektrische onderhoud van elektrische machines en hun sturingen. ?Monteren van leidingen en componenten. ?Installeren en onderhoud van meet- en regelelementen (thermo- pressostaten ... ?Koperen leidingen bewerken: braseren plooien en flare trekken. ?Je maakt een geprefabriceerde kast en bijhorende montageplaat klaar of je maakt zelf een montageraam. ?Je plaatst de onderdelen en componenten zoals draadkanalen stroomrails klemmen en elektronische componenten. ?Je brengt de bedrading en labeling aan. ?Je test de kast en werkt ze af.

  • HUISHOUDHULP (M/V) - REGIO Oostakker/Lochristi! Kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp te Hoegaarden/Meldert (Regio Tienen)

    Regio: Regio Tienen

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Jobstudenten schoonmaak schooljaar 2018-2019 regio Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Studentenjob

    ISS, de Belgische marktleider in Facility Services, zoekt het hele schooljaar door (woensdagmiddag, 's avonds, in het weekend, tijdens schoolvakanties,...) studenten om het vast personeel te vervangen. Misschien is dat iets voor jou? Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak in bedrijven, kantoren, scholen, appartementen,... regio Kortrijk. Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Uren: Meestal ochtend- en/of avondwerk tussen 6u en 21u (meestal deeltijds).

  • Bijlesgever wiskunde (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor wiskunde aan leerlingen de universiteit en/of hogeschool. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Student JBC Leuven (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Start People Retail Vlaanderen

    Type: Studentenjob

    Als enthousiaste Jobstudent sta je in voor onderstaande taken verwerken van de levering op orde houden van winkel, paskamers en magazijn algemeen onderhoud van de winkel

  • Calculator Divisie Tunnelling (DESSEL)

    Regio: DESSEL

    Bedrijf: SMET-TUNNELLING

    Type: Vaste Job

    Je komt terecht in een professioneel boor- en rioolrenovatiebedrijf met een sterk kwaliteitsimago. De werven liggen voornamelijk in België, Nederland en Duitsland met een occasionele uitbreiding naar gans Europa. Vanuit onze vestiging te Dessel zorg jij voor de kostprijsberekening, het contacteren van onderaannemers en leveranciers en het samenstellen van offertedossiers. Hiervoor doorgrond je de aanbestedingsdossiers en ga je met je collega’s (projectingenieurs, ontwerpers, aankopers, tekenaars, …) op zoek naar de juiste kostprijs en eventuele alternatieven. Interesse in de door ons uitgevoerde technieken is een noodzakelijke voorwaarde. Het doorgronden van deze technieken maakt deel uit van het opleidingsprogramma dat voorzien is. Werf- en klantbezoeken maken hier eveneens deel van uit.

  • Depot monteur te Erps-Kwerps (ERPS-KWERPS)

    Regio: ERPS-KWERPS

    Bedrijf: BOELS VERHUUR

    Type: Vaste Job

    Als monteur maak je deel uit van een team waarin jouw rol is om de machines op het filiaal in een optimale technische- en optische staat te houden voor onze klanten. Om dit te realiseren voer je het reguliere onderhoud en eventuele reparaties uit aan de machines en controleer je de machines op de juiste werking. Incidenteel kan het voorkomen dat voorgaande werkzaamheden ook plaatsvinden op de locatie bij de klant of zorg je er als chauffeur voor dat onze verhuurde machines bij de klanten worden bezorgd en weer worden opgehaald, op het juiste tijdstip en de juiste plaats

  • Zelfstandig kantoorhouder Argenta druivenstreek (m/v) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ARGENTA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor diverse Argenta kantoren zijn we momenteel op zoek naar echte ondernemers om een bestaande klantenportefeuille over te nemen. Vandaag zijn er onder meer beschikbare portefeuilles in de Druivenstreek Als kantoorhouder bank & verzekeringen ben je het aanspreekpunt voor klanten en bouw je met hen een lange termijnrelatie op, met als doel in een optimale dienstverlening te voorzien. Door jouw ondernemerszin en commercieel inzicht slaag je erin om jouw bankkantoor uit te bouwen en jouw klantennetwerk te doen groeien. Je zet tevens acties en campagnes op om nieuwe klanten aan te trekken. Je staat in voor de organisatie en de werking van jouw bankkantoor, als leidinggevende geef je sturing en richting aan jouw medewerkers.

  • Homeopaat (HEFFEN)

    Regio: HEFFEN

    Bedrijf: DE SADELEIR

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor ons praktijkhuis in Willebroek en Heffen zijn we op zoek naar een homeopaat. Je werkt samen met sportcoach, kinesist, psycholoog, studiecoach, seksuoloog, ... Meer info over de praktijkhuizen op: www.praktijkhuispleintje.be www.praktijkhuissen.be

Zoek naar antwoorden van PC Doctors Services in sociale netwerken
Look for responds of PC Doctors Services in social networks

Lees alle opmerkingen voor PC Doctors Services. Laat een reactie achter voor PC Doctors Services. PC Doctors Services bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PC Doctors Services. Leave a respond for PC Doctors Services. PC Doctors Services on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PC Doctors Services op de google maps. Adres en contacten PC Doctors Services
Location of PC Doctors Services on the google maps. Address and contacts of PC Doctors Services

Andere gerelateerde bedrijven als come PC Doctors Services PC Doctors Services: Vélos Mosans | MARC DE SMET | MANEGE DE MUSTANG | DE RO | JACQUES DELANGEN

Other related companies as PC Doctors Services: Vélos Mosans | MARC DE SMET | MANEGE DE MUSTANG | DE RO | JACQUES DELANGEN

PC Doctors Services is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is PC Doctors Services, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02789398193. Het bedrijf PC Doctors Services bevindt zich op het adres: Rue Godfroid Kurth 125; 1140; Bruxelles (Evere). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 995,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 662,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Data processing - Computer maintenance and Repair. Producten gemaakt in PC Doctors Services zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van PC Doctors Services is Nationale Veiligheid en Internationale Zaken, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PC Doctors Services is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PC Doctors Services, openstaande posities, locatie van PC Doctors Services op de kaart.

PC Doctors Services is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is PC Doctors Services, company assigned to the tax number BE02789398193. The company PC Doctors Services is located at the address: Rue Godfroid Kurth 125; 1140; Bruxelles (Evere). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 995,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 662,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Data processing - Computer maintenance and Repair. Products created in PC Doctors Services were not found.
The main activity of PC Doctors Services is National Security and International Affairs, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of PC Doctors Services is not available. You also can look at reviews of PC Doctors Services, open positions, location of PC Doctors Services on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over PC Doctors Services, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PC Doctors Services, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PC Doctors Services, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PC Doctors Services, employees, financial statistics.