DISCOTHEEK MONTY

Contactgegevens DISCOTHEEK MONTY: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DISCOTHEEK MONTY: address, phone, fax, email, website, opening hours

DISCOTHEEK MONTY

Regio (region): N\A, België

Adres (address): HOOGDORPSSTRAAT 10; 3570; ALKEN, België

Telefoon (phone): 11312009 (+32-11312009) 11312009 (+32-11312009)

Fax (fax): +32 (50) 558-10-75 +32 (50) 558-10-75

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DISCOTHEEK MONTY: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DISCOTHEEK MONTY"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DISCOTHEEK MONTY"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DISCOTHEEK MONTY, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DISCOTHEEK MONTY. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DISCOTHEEK MONTY, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DISCOTHEEK MONTY. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DISCOTHEEK MONTY
Products information DISCOTHEEK MONTY

BTW identificatienummer (tax): BE06871917724
Ondernemingsnummer: 7341857910
Hoofdstad (capital): 698,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 330,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Types de Club: Discothèque.

Product categorie (product category): Dancings and bo?tes de nuit

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DISCOTHEEK MONTY
(Get full report from official database of BE for DISCOTHEEK MONTY)

Aanvulling soorten activiteiten voor DISCOTHEEK MONTY
Addition kinds of activities for DISCOTHEEK MONTY

226901. Afdrukken van smalle stoffen | Printing of narrow fabrics
01829900. Voedselgewassen die onder dekking worden gekweekt, nec | Food crops grown under cover, nec
20130205. Ham, geroosterd: Uit gekocht vlees | Ham, roasted: from purchased meat
47890100. Last laad- en losdiensten | Cargo loading and unloading services
50990503. Tapes en cassettes, vooraf vastgelegd | Tapes and cassettes, prerecorded
54990202. Sappen, fruit of groente | Juices, fruit or vegetable

Werken bij DISCOTHEEK MONTY: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DISCOTHEEK MONTY: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DISCOTHEEK MONTY. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DISCOTHEEK MONTY. Looking for open vacancies in other companies

  • TOONZAALVERKOPER (ANZEGEM)

    Regio: ANZEGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in de regio van Waregem zijn we op zoek naar een toonzaalverkoper.

  • Magazijnier met administratieve skills (M/V) (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM DIKSMUIDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een groothandel gespecialiseerd in planten en bloemen zijn wij op zoek naar een magazijnier met administratieve skills. Dit is een zwangerschapsvervanging maar mits dit een bedrijf is in volle groei is bestaat de kans op vast contract. Wat houdt de job precies in? Administratief: - Klanten bijstaan, zowel telefonisch als ter plaatse; - Bestellingen noteren en klaarmaken; - Opmaken van leveringsbons, facturen, ed.; - Instaan voor de administratieve verwerking van productgegevens; Magazijn: - Inkomende bestellingen verplaatsen, bestellingen klaarzetten, enz.. U zou bij voorkeur opstarten rond november zodat u nog een tweetal maanden kan samenwerken met de persoon die in zwangerschapsverlof gaat, zodat u de tijd hebt om de job aan te leren.

  • Magazijnier (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Winterslag, een distributiecenter zijn we op zoek naar een magazijnier Als magazijnier help je mee met: verwerken van het leeggoed (= lege CDU's platformen, palletten, ..) sorteren van het leeggoed stapelen van het leeggoed

  • Produktiearbeider voeding (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: Agilitas Maasmechelen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je werkt in 2 ploegen in de productie aan de lijn (bandwerk). Je start met dagcontracten in een oproepsysteem. Na verloop van tijd kunnen dit weekcontracten worden. Je beheerst de Nederlands taal. Alvorens de start krijg je een uitgebreide infosessie omtrent het werken in de firma. Je staat in voor het inpakken en sorteren van de onderdelen.

  • Huishoudhulp regio Roeselare - Beveren (BEVEREN-ROESELARE)

    Regio: BEVEREN-ROESELARE

    Bedrijf: A.C.C.DIENSTENCHEQUES DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bent u iemand die graag anderen helpt? Iemand die houdt van orde en netheid? Gemotiveerd, plichtsbewust en enthousiast? Dan zijn wij op zoek naar jou! U staat in voor huishoudelijke taken bij onze klanten meer bepaald afstoffen, stofzuigen, ramen poetsen, dweilen, strijken, ... Neem vrijblijvend contact met ons op en wij bekijken wat het best bij u past.

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS MIDDELKERKE-WESTENDE (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: GREENHOUSE OOSTENDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Middelkerke - Westende zoeken hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen.

  • OPERATOR 2 PLOEGEN OF VASTE NACHT (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Select HR Geel

    Type: Studentenjob

    Als operator ben je verantwoordelijk voor: - Het opstarten en instellen van machines. Dit doe je onder supervisie van de lijnverantwoordelijke; - je volgt het volledige productieproces op en je kan ingeschakeld worden op verschillende lijnen; - je voert op regelmatige basis kwaliteitcontroles uit van de bereide producten; je neemt stalen en zorgt voor een correcte registratie van de meetresultaten; - bij storingen in het productieproces probeer je deze accuraat op te lossen. Bij complexe technische storingen kan je beroep doen op de technische dienst; - je staat tevens in voor het bevoorraden van de productielijn nl. grondstoffen, verpakkingen enz... - je zorgt ervoor dat de productieomgeving en machines steeds proper zijn. Indien nodig doe je zelf kuiswerk; - je bent ook bereid manuele taken uit te voeren; - na positieve evaluatie krijg je de mogelijkheid door te groeien naar de functie van lijnverantwoordelijke. Bedrijfsprofiel: SELECT staat voor maatwerk en kwaliteit. We gaan graag samen met jou op zoek naar de gechikte uitdaging. Neem zeker een kijkje op onze website, www.selecthr.be; voor al onze openstaande vacatures. Onze klant is een KMO, gevestigd in de regio Kempen, gespecialiseerd in de productie van diverse dessertbereidingen. Ter uitbreiding van het team zijn we voor deze klant op zoek naar OPERATOREN.

  • Jobstudenten verkoopmedewerker (WESTENDE)

    Regio: WESTENDE

    Bedrijf: SPORTBOETIEK

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor de verkoop van sportartikelen en kledij en het onderhoud van de winkel.

  • STUDENTEN WEEKDAGEN (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf regio Willebroek zijn we op zoek naar studenten die 1 of meerdere dagen per week beschikbaar zijn om te werken als inpakker/magazijnier. Je werkt hierbij van 8u tot 16u30.

  • Production engineer (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: Ausy Engineering

    Type: Vaste Job

    Als production engineer ben je verantwoordelijk voor het opzetten van instructies en voorschriften voor de mensen en machines in de fabriek. Je definieert instructies, werkmethodes en werkpatronen en ondersteunt de uitrol van het nieuwe systeem. Je bent betrokken bij het maken van opleidingsplannen.

  • JR / SR Dossierbeheerder die veel verantwoordelijkheid wilt (SINT-MARTENS-LATEM)

    Regio: SINT-MARTENS-LATEM

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    Ben je op zoek naar een nieuwe functie? Dit kan je hier verwachten: Je komt terecht in een grotere structuur dat het persoonlijke aspect naar klanten en medewerkers toe, niet uit het oog verloren is. Medewerkers kunnen rekenen op constante opleiding van het kantoor uit en dit in verschillende vormen: interne opleidingen, externe opleidingen, discussiegroepen, etc. Ze doen hun best om elk niveau dossierbeheerder verder op te leiden zodat je je professionele carrière kan optimaliseren. Er zijn verschillende opties om door te groeien: van Junior tot Senior, naar Manager, naar Vennoot, noem maar op. Indien je de juiste ingesteldheid en ambitie hebt, kan je het hier ver schoppen. Naast de opleidingen en doorgroeimogelijkheden zijn ook de meer persoonlijke aspecten van belang. Je wordt hier omringd door een dynamisch team van jonge mensen waarmee je al snel een band zal opbouwen. De aangename werksfeer en -omgeving zijn een extra stimulatie die ervoor zorgen dat je elke dag graag gaat werken. JR / SR Dossierbeheerder: functie Als dossierbeheerder, junior of senior, zal je je niet veel moeten bezig houden met het basis inputwerk. Dankzij de moderne aanpak van dit kantoor en de softwarepakketten die ze ter beschikking hebben, verlies je dus geen tijd aan inboekwerk, maar kan je je effectief bezighouden met de core business van dossiers (op boekhoudkundig & fiscaal vlak). Afhankelijk van je ervaring zal je vooral bezig zijn met de voorbereiding en / of afsluiting van dossiers. Ook adviezen en optimalisaties kunnen tot je takenpakket behoren. Het is dus uiteindelijk wel de bedoeling dat je doorgroeit tot A-Z dossierbeheerder. Ben je dit al? Dan staan er andere titels op jou te wachten wanneer je stijgt in je functie.

  • Accountant / Dossierbeheerder voor groeiend familiaal kantoor (NEERPELT)

    Regio: NEERPELT

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    Dit accountantskantoor, gelegen in Neerpelt, is een middelgroot kantoor met een 30-tal medewerkers. Ze zijn opgericht in 1970 en hebben hun klantenbestand sindsdien sterk weten uit te bouwen. Hun portfolio is gediversifieerd opgesteld uit KMO's, eenmanszaken en vrije beroepers uit verschillende sectoren. Omdat ze nog steeds jaar na jaar een duurzame groei blijven realiseren zijn ze op zoek naar een gemotiveerde Accountant / Dossierbeheerder met reeds enkele jaren ervaring in een boekhoudkantoor of accountantskantoor. Accountant / Dossierbeheerder - Verantwoordelijkheden Boekhoudkundig en fiscaal dossierbeheer voor je eigen portfolio. Dit zal, afhankelijk van je ervaring, bestaan uit een 30 tot 40 dossiers. Hierin denk je ook mee over hoe je klanten hun onderneming fiscaal kunnen optimaliseren.

Zoek naar antwoorden van DISCOTHEEK MONTY in sociale netwerken
Look for responds of DISCOTHEEK MONTY in social networks

Lees alle opmerkingen voor DISCOTHEEK MONTY. Laat een reactie achter voor DISCOTHEEK MONTY. DISCOTHEEK MONTY bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DISCOTHEEK MONTY. Leave a respond for DISCOTHEEK MONTY. DISCOTHEEK MONTY on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DISCOTHEEK MONTY op de google maps. Adres en contacten DISCOTHEEK MONTY
Location of DISCOTHEEK MONTY on the google maps. Address and contacts of DISCOTHEEK MONTY

Andere gerelateerde bedrijven als come DISCOTHEEK MONTY DISCOTHEEK MONTY: HUIS SONJA | Vepa | ROGER VANCLOOSTER | PIERARD FR?RES S.P.R.L. | Martine Danel

Other related companies as DISCOTHEEK MONTY: HUIS SONJA | Vepa | ROGER VANCLOOSTER | PIERARD FR?RES S.P.R.L. | Martine Danel

DISCOTHEEK MONTY is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DISCOTHEEK MONTY, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06871917724. Het bedrijf DISCOTHEEK MONTY bevindt zich op het adres: HOOGDORPSSTRAAT 10; 3570; ALKEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 698,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 330,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Dancings and bo?tes de nuit. Lijst met producten zijn Types de Club: Discothèque..
De hoofdactiviteit van DISCOTHEEK MONTY is Meetinstrumenten, analyseren en controleren van instrumenten; , inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DISCOTHEEK MONTY is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DISCOTHEEK MONTY, openstaande posities, locatie van DISCOTHEEK MONTY op de kaart.

DISCOTHEEK MONTY is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is DISCOTHEEK MONTY, company assigned to the tax number BE06871917724. The company DISCOTHEEK MONTY is located at the address: HOOGDORPSSTRAAT 10; 3570; ALKEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 698,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 330,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Dancings and bo?tes de nuit. List of products are Types de Club: Discothèque..
The main activity of DISCOTHEEK MONTY is Measuring, Analyzing, and Controlling Instruments; Photographic, Medical and Optical Goods; Watches and Clocks , including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of DISCOTHEEK MONTY is not available. You also can look at reviews of DISCOTHEEK MONTY, open positions, location of DISCOTHEEK MONTY on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DISCOTHEEK MONTY, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DISCOTHEEK MONTY, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DISCOTHEEK MONTY, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DISCOTHEEK MONTY, employees, financial statistics.