Delval M-F

Contactgegevens Delval M-F: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Delval M-F: address, phone, fax, email, website, opening hours

Delval M-F

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Grandes Ruelles 5A; 4210; Burdinne (Marneffe), België

Telefoon (phone): 085 71 44 81 (+32-085 71 44 81) 085 71 44 81 (+32-085 71 44 81)

Fax (fax): +32 (53) 147-96-39 +32 (53) 147-96-39

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Delval M-F: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Delval M-F"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Delval M-F"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Delval M-F, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Delval M-F. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Delval M-F, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Delval M-F. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Delval M-F
Products information Delval M-F

BTW identificatienummer (tax): BE03949005126
Ondernemingsnummer: 8705810546
Hoofdstad (capital): 756,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 827,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Producten die in Delval M-F zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Dancing schools

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Delval M-F
(Get full report from official database of BE for Delval M-F)

Aanvulling soorten activiteiten voor Delval M-F
Addition kinds of activities for Delval M-F

14299910. Riprap steengroeven | Riprap quarrying
22110601. Vliegtuigdoek, katoen | Airplane cloth, cotton
22520201. Beenwarmers | Leg warmers
22980103. Kabel, behalve asbest en draad | Rope, except asbestos and wire
35640200. Blowers en fans | Blowers and fans
35990103. Reuzenrad | Ferris wheels
38120202. Automatische piloten, vliegtuigen | Automatic pilots, aircraft
73891307. Paralegal service | Paralegal service
82999911. Persoonlijke ontwikkelingsschool | Personal development school
96319907. Public utility commissie, overheid | Public utility commission, government

Werken bij Delval M-F: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Delval M-F: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Delval M-F. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Delval M-F. Looking for open vacancies in other companies

  • arbeider, technieker (LILLE)

    Regio: LILLE

    Bedrijf: JANSENS

    Type: Vervanging brugpensioen

    1 ervaren technieker voor het reinigen en afstellen van CV-ketels met attest + het opstarten en uitvoeren van herstellingen aan huishoudelijke cv-installaties en sanitaire installaties. De te onderhouden installaties zijn enkel installaties die door ons eigen bedrijf werden geïnstalleerd bij een vast clïenteel. Onze huidige technieker kan de kanidaat nog een tijdje begeleiden want hij gaat binnen enkele maanden met brugpensioen.

  • Chauffeur Support (m/v) (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Actief Interim Mechelen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Een vlotte babbel en een kei in communicatie? Werk je graag met mensen en heb je een sterke overtuigingskracht? Bekijk dan snel ons aanbod! Onze partner is een logistieke speler met focus op innovatieve Supply Chain oplossingen voor klanten in de Benelux. Denk hierbij aan klanten zoals Nespresso, Coolblue, Telent, .... Onze klant wil niet zomaar een logistieke dienstverlener zijn. Ze zetten sterk in op Personalized Logistics; bezorgen zelfde dag nog, monteren en installeren van producten, oude producten terug mee nemen, ...Dit alles door de klant transparant en continu op de hoogte te houden. Op dit ogenblik zoeken zij een chaufeur support medewerker. In deze functie ben jij het aanspreekpunt voor de chauffeurs. Je staat continu in contact met de chauffeurs die de goederen bij de klanten bezorgen. Je begeleidt en ondersteunt de chauffeurs op hun traject door routes te monitoren, na te bellen, wijzigingen door te geven, ... Dit doe je op een vlotte empatische wijze. Je onderhoudt een goed contact met de chauffeurs, Daarnaast volg je leveringsproblemen verder op en denk je actief mee over oplossingen. Je staat in contact met de afdelingen Planning, Account Support en het Call Center, zodat zij op elk moment de nodige stappen kunnen ondernemen om de orders tijdig bij de klant te kunnen leveren.

  • Assistent(e) winkelverantwoordelijke bouwmaterialen (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: ADECCO KORTRIJK INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een vakhandel voor professionals gespecialiseerd in bouwmaterialen en gereedschappen zijn we op zoe naar een assistent- winkelverantwoordelijke. Heb je een grote affiniteit met de bouwsector dan is dit miscchien wel iets voor jou! Wat houdt je functie in? Je staat de winkelverantwoordelijke bij in alle commerciële en operationele taken. Je bent bij afwezigheid van de verantwoordelijke het aanspreekpunt voor medewerkers en klanten. Je springt bij in de winkel waar nodig. Je ondersteunt de initiatieven tot naamsbekendheid van de zaak.

  • Metaalarbeider (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: t-interim Tongeren

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is een metaalverwerkend bedrijf. Voor de afdeling Coil zijn we momenteel op zoek naar kandidaten om de plooibanken te bemannen. Dit is fysiek uitdagend werk, daar er lasten moeten getild worden op de machines.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) Oekene 20 u combinere met andere gezinnen mogelijk. (OEKENE)

    Regio: OEKENE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Huishoudhulp/Poetshulp Hoegaarden (met dienstencheques) (HOEGAARDEN)

    Regio: HOEGAARDEN

    Bedrijf: PUUUR TIENEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,... Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema's. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra's Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap,... Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Jobstudenten zorgkundige/verpleegkundige voor weekendwerk te Residentie Huis aan Zee (BLANKENBERGE)

    Regio: BLANKENBERGE

    Bedrijf: WZC Huis aan Zee

    Type: Studentenjob

    Woon- en zorgcentrum Huis aan Zee zoekt meerdere zorgkundigen voor uitbreiding equipe: Als student verpleging of als zorgkundige sta je in voor de dagelijkse zorg van de bewoners. Je zorgt voor de hygiëne, voeding, rust en beweging en geeft de bewoners zoveel mogelijk een thuisgevoel. Je dient de zorgen toe op een adequate manier rekening houdend met de mogelijkheden en de autonomie van de bewoner. Je werkt in teamverband samen met de collega's en werkt onder de leiding van en rapporteert aan de afdelingsverantwoordelijke. Je staat garant voor een professionele, deskundige en warme zorgverlening, rekening houdend met de noden van de bewoners & familie. Je besteedt hierbij aandacht aan de vertrouwelijkheid van de informatie. Je registreert de uitgevoerde zorgen in het zorgdossier van de bewoners. Je draagt zorg voor de infrastructuur en het materiaal.

  • JOBSTUDENTEN TIJDENS HET JAAR - INPAK RIJSTWAFELS - 2-PLOEGEN OF NACHT (GROTENBERGE)

    Regio: GROTENBERGE

    Bedrijf: SanoRice Belgium

    Type: Studentenjob

    Om vakantie en verlofperiodes van onze vaste medewerkers op te vangen, is SanoRice op zoek naar diverse jobstudenten! In deze functie sta je samen met je collega's in voor het kwalitatief inpakken van de diverse soorten rijstwafels. Dit is zeer fijn en secuur tempowerk. Daarnaast sta je ook in voor de kwaliteitscontrole en zorg je steeds voor een nette werkplek. Er wordt gewerkt in 2-ploegen of vaste nacht: 2-ploegenrooster: maandag tot en met vrijdag van 6u tot 14u of 14u tot 22u Nacht: Zondagnacht tot en met donderdagnacht van 22u tot 06u Je wordt steeds maximaal ingepland in functie van je eigen beschikbaarheid. Werkdagen en werkuren in overleg!

  • Officer HR Services Europe met Nederlands en Duits (Berlijn)

    Regio: Berlijn

    Bedrijf: BASF ANTWERPEN

    Type: Vaste Job

    Binnen ons internationaal HR inquiry team ben je de eerste aanspreekpartner voor de medewerkers van de BASF Groep in België en Nederland voor vragen met betrekking tot HR gerelateerde onderwerpen. Ook ben je eerste aanspreekpartner voor Europese BASF sollicitanten tijdens hun sollicitatie proces. Je geeft telefonisch, via email en via chat advies, behandelt aanvragen en verwerkt deze zelfstandig, of waar nodig, ook in samenwerking met de relevante afdelingen (Payroll, Personal Administration, Talent Management, etc.). Hierbij hou je rekening met bedrijfsinterne regels aslook met CAO-overeenkomsten en algemene wetgeving. Je verbetert de kwaliteit van onze service door de knowledge database bij te houden en te aktualiseren en door actief mee te werken aan de uitwisseling van informatie en ervaring onder de collega's. Verder krijg je ook de kans mee te werken aan verschillende projecten en meer verantwoordelijkheid op je te nemen.

  • Face to face Interviewer-Limburg (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Ipsos

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ipsos is op zoek naar enquêteurs die vol enthousiasme willen starten op een project over de media in België. Om ons team van interviewers te versterken zoeken we zelfstandige enquêteurs die minimum 2 dagen per week tewerkgesteld worden. Door een neutrale houding aan te nemen en de nodige discretie aan de dag te leggen ben je in staat jouw studies/interviews professioneel volledig zelfstandig af te werken. Je geeft op een consistente basis feedback over het verloop van de studies waarvoor je aan de slag bent. Je geeft ook feedback aan de fieldverantwoordelijken en signaleert onmiddellijk eventuele problemen

  • Reclame bedeler in Lokeren (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als reclame bedeler bezorg je reclame folders huis-aan-huis in een welbepaalde regio.

  • CONSULTANT HR OUTSOURCING - RECRUITER (Vlaanderen)

    Regio: Vlaanderen

    Bedrijf: Motmans & Partners HR Resources

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bedrijfsvoorstelling Motmans & Partners, met kantoren in Hasselt, Herentals en Antwerpen, is een sterke dienstverlener op het vlak van Human Resources. Onze ervaren consultants bieden maatwerk op vlak van Werving & Selectie, Talent Management, HR-beleid en loopbaanbegeleiding. Wij blijven groeien en breiden ons aanbod momenteel uit met HR Outsourcing oplossingen. Functie • Vanuit jouw opgebouwde-expertise vul je tijdelijke opdrachten in als Recruiter bij onze klanten (project sourcing). • Je past je vlot aan aan de aard van de opdracht: tijdelijke vervanging, opvangen van een piek in de workload, projectmatige aanpak, crisis-omstandigheden, enz.. Ook qua duurtijd, sector en locatie is er erg veel afwisseling tussen verschillende opdrachten. • Afhankelijk van je ervaring krijg je ruime verantwoordelijkheid in het uitbouwen van je eigen klantenrelaties, waarbij je jezelf als expert op vlak van HR staffing weet te positioneren. • Je getuigt daarbij van expertise, ondernemerschap en commerciële flair en bouwt relaties op lange termijn op. • Je rapporteert aan de partner van Motmans & Partners HR Resources.

Zoek naar antwoorden van Delval M-F in sociale netwerken
Look for responds of Delval M-F in social networks

Lees alle opmerkingen voor Delval M-F. Laat een reactie achter voor Delval M-F. Delval M-F bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Delval M-F. Leave a respond for Delval M-F. Delval M-F on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Delval M-F op de google maps. Adres en contacten Delval M-F
Location of Delval M-F on the google maps. Address and contacts of Delval M-F

Andere gerelateerde bedrijven als come Delval M-F Delval M-F: Ledassur BVBA | Aubepine H?tel | MAISON D?ENFANTS DU FOREM | MICHEL COCRIAMONT | Duthoit D

Other related companies as Delval M-F: Ledassur BVBA | Aubepine H?tel | MAISON D?ENFANTS DU FOREM | MICHEL COCRIAMONT | Duthoit D

Delval M-F is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Delval M-F, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03949005126. Het bedrijf Delval M-F bevindt zich op het adres: Rue Grandes Ruelles 5A; 4210; Burdinne (Marneffe). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 756,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 827,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Dancing schools. Producten gemaakt in Delval M-F zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Delval M-F is Landbouwproductie - Gewassen, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Delval M-F is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Delval M-F, openstaande posities, locatie van Delval M-F op de kaart.

Delval M-F is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is Delval M-F, company assigned to the tax number BE03949005126. The company Delval M-F is located at the address: Rue Grandes Ruelles 5A; 4210; Burdinne (Marneffe). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 756,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 827,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Dancing schools. Products created in Delval M-F were not found.
The main activity of Delval M-F is Agricultural Production - Crops, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Delval M-F is not available. You also can look at reviews of Delval M-F, open positions, location of Delval M-F on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Delval M-F, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Delval M-F, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Delval M-F, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Delval M-F, employees, financial statistics.