HAYEZ

Contactgegevens HAYEZ: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HAYEZ: address, phone, fax, email, website, opening hours

HAYEZ

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ZONE ARTISANALE DES CARRI?RES 2; 7181; SENEFFE, België

Telefoon (phone): 67879692 (+32-67879692) 67879692 (+32-67879692)

Fax (fax): +32 (2) 380-67-71 +32 (2) 380-67-71

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HAYEZ: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HAYEZ"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HAYEZ"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HAYEZ, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HAYEZ. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HAYEZ, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HAYEZ. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HAYEZ
Products information HAYEZ

BTW identificatienummer (tax): BE06907897949
Ondernemingsnummer: 6546173095
Hoofdstad (capital): 637,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 366,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Producten die in HAYEZ zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Dakwerken; Woningbouw

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HAYEZ
(Get full report from official database of BE for HAYEZ)

Aanvulling soorten activiteiten voor HAYEZ
Addition kinds of activities for HAYEZ

3571. Elektronische computers | Electronic computers
4812. Radiotelefoon communicatie | Radiotelephone communication
10619903. Ferberiet mijnbouw | Ferberite mining
28210208. Polymethylmethacrylaatharsen, plexiglas | Polymethyl methacrylate resins, plexiglass
31619900. Bagage, nee | Luggage, nec
33660000. Kopergieterijen | Copper foundries
59999904. luifels | Awnings
79290111. Symfonieorkest | Symphony orchestra

Werken bij HAYEZ: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HAYEZ: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HAYEZ. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HAYEZ. Looking for open vacancies in other companies

  • Procesoperator (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een bedrijf gelegen te Herentals zijn wij op zoek naar een procesoperator in de vaste nachtploeg. Je zorgt voor de correcte bereiding en verwerking van de afgewerkte sauzen. Je bent technisch aangelegd, voert kwaliteitscontroles uit, je neemt stalen en het reinigen van de machines behoren ook tot jouw takkenpakket.

  • Machinebediener (MOORSLEDE)

    Regio: MOORSLEDE

    Bedrijf: t-interim Ieper

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Machinebediener productie staat in voor het persen, omlopen en ontvormen van de aangeboden wrongelblokken op een hygiënische, gestandaardiseerde wijze zodat de gevormde kazen in ideale omstandigheden qua vorm en structuur aan hun verdere verwerking kunnen starten. Jouw takenpakket is zeer gevarieerd: voorbereiden productieinstallaties voor opstart correct opvolgen van het vooropgestelde persprogramma (ngl de kaassoort) hulp bieden bij diverse posten op de productielijn correcte en efficiënte communicatie naar jouw collega operatoren opdat het productieproces optimaal kan verlopen

  • Leidinggevende plantenafdeling (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Konvert Interim Turnhout

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je functie Als leidinggevende voor onze plantenafdeling sta je in voor dagelijks aansturen van jouw medewerkers (5 tot 10 personen). Je bespreekt de taakverdelingen samen met hun, zorgt ervoor dat alle planten snel in de winkel staan en dit met de juist prijs uiteraard en met voldoende productinformatie. Je controleert of de aangeleverde planten kwalitatief in orde zijn. Je werkt eveneens alle bestellingen vlotjes af van inkoop tot verkoop. Je profiel Een vlotte, klantvriendelijk en communicatieve instelling. Een servicegerichte mentaliteit. Stressbestendig, stipt, gemotiveerd, flexibel en bekwaam. Je neemt zelf graag initiatief. Collegiale werkhouding, je kan vlot in teamverband werken, leidinggevende uitstraling. Moet over ruime plantenkennis beschikken. Geen 9 tot 5 mentaliteit. Je bent bereid om in het weekend te werken (beurtrol).

  • HUISHOUDHULP VOOR ZELZATE (ZELZATE)

    Regio: ZELZATE

    Bedrijf: FAMILIEZORG OOST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Als hoofdtaak sta je in voor het poetsen (95% van de tijd) en bijkomend: wassen, strijken, maaltijden bereiden en kleine naaiwerken uitvoeren bij gezinnen aan huis in omgeving Zelzate.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Paal (PAAL)

    Regio: PAAL

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Dringend gezocht huishoudhulp te Lubbeek (LUBBEEK)

    Regio: LUBBEEK

    Bedrijf: RUNTIME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor ons team van meer dan 230 huishoudhulpen zijn we op zoek naar een nieuwe collega! Je gaat aan de slag als huishoudhulp bij mensen thuis. Je taken zullen voornamelijk bestaan uit poetsen, strijken, wassen, en soms ook boodschappen doen.

  • student bakkershulp (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

    Type: Studentenjob

    Voor een grote bakkerij in Oostkamp zoeken wij een student bakkershulp. Taken : brood snijden boterkoeken afwerken (suiker, chocolade, confituur aanbrengen) onderhoud van de werkplaats (tafels, afwasmachine)

  • Junior Projectleider (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: Talentus Gent

    Type: Vaste Job

    Je bent mede verantwoordelijk voor het totale bouwproject Je staat in contact met de aannemers en stuurt & coördineert hen dagelijks Je bewaakt de kwaliteit & de planning van de werken alsook de orde & netheid op de werf Je maakt de uitvoeringsdossiers op & controleert regelmatig de stand van zaken op de werven Je bespreekt de bouwplannen met klanten & begeleidt hen bij vragen Je wordt ook verantwoordelijk gesteld voor het administratieve & financiële luik van de projecten

  • Productieoperator vullijn dranken flessen (OOSTERZELE)

    Regio: OOSTERZELE

    Bedrijf: EVIDEL

    Type: Vaste Job

    Bij de glaslijn krijgt werkt u samen met 2 collega's. In een flexibele opstelling bedient men met 2 personen alle machines (KRONES): inpakker, uitpakker, vuller, inspector, etiketmachine, spoelmachine, .. U werkt in een team van 3 collega's en dit in een vaste ploeg. U leert alle functionaliteiten van de diverse machines. U waakt over de goede werking van de machines, u leert alle details van de machine en kan deze zelf afstellen en ombouwen naar een ander flesformaat. U bent verantwoordelijk voor de werking en netheid van uw machine. Dagelijks bij het einde van de shift wordt er grondig gereinigd.

  • Kinderpsychiater (voltijds) - Senses Praktijkhuis Lier (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: SENSES PRAKTIJKHUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor onze tweede vestiging in Lier is Senses Praktijkhuis op zoek naar een kinderpsychiater. Sinds juni hebben wij als multidisciplinaire groepspraktijk een tweede vestiging in Lier geopend. Deze praktijk is gelegen nabij het centrum, vlak aan het station van Lier. Net als in Mortsel, voorzien wij in Senses Lier terug een divers team van psychologen en psychotherapeuten, seksuologen, loopbaancoaches, advocaat, echtscheidings- en ouderschapsbemiddeling, studiecoaches, logopedisten, diëtisten, osteopaten, kinesist, chiropractor, relaxatietherapeuten, enz. Wij gaan opnieuw voor een zo breed en gevarieerd mogelijk aanbod, dat erop gericht is om het welzijn van zowel lichaam als geest te bevorderen. Senses bestaat uit een uitgebreid team waarbinnen iedereen zijn eigen specialisatie heeft. Aangezien Senses Praktijkhuis een zeer uitgebreid aanbod van psychologische begeleiding en psychotherapie heeft, is de samenwerking met een kinderpsychiater van zeer grote waarde voor ons. Ben je op zoek naar een fijne werkplek om je praktijk uit te bouwen en doe je dit graag in een groepspraktijk waar allerlei andere disciplines aanwezig zijn, dan is dit een unieke kans voor jou. Indien gewenst kan u in de twee praktijken werken, dus zowel in Mortsel als in Lier. Meer informatie over onze groepspraktijk kan je vinden op www.sensespraktijkhuis.be

  • Commercieel vertegenwoordiger (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: CREON ON NAILS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Creononnails zit in een sterke uitbreidingsfase, en daarom zijn wij op zoek naar een enthousiast, ambitieus commercieel sales team. Het is onze missie om alle dames van alle leeftijden, zowel B2B als B2C te helpen een stralende look te creëren en onze B2B klanten hun business naar the next level te begeleiden en daarvoor hebben we jouw nodig. FUNCTIEBESCHRIJVING: Je bent verantwoordelijk voor de klantenwerving B2B doormiddel van Prospectie, zo vergroten we ons professioneel netwerk. Het promoten van nieuwe producten en opleidingen bij bestaande klanten. Het onderhoud en de boost van onze bestaande klantenportefeuille

  • Interim Verpleegkundige Merelbeke (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: Reflex Healthcare People

    Type: Werfreserve

    Voor de regio Merelbeke zijn we op zoek naar verpleegkundigen die op regelmatige basis een dag willen bijwerken in woonzorgcentra. Het betreft enkel opdrachten met dagcontracten. U kiest zelf de dagen / shiften die u wenst te werken.

Zoek naar antwoorden van HAYEZ in sociale netwerken
Look for responds of HAYEZ in social networks

Lees alle opmerkingen voor HAYEZ. Laat een reactie achter voor HAYEZ. HAYEZ bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HAYEZ. Leave a respond for HAYEZ. HAYEZ on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HAYEZ op de google maps. Adres en contacten HAYEZ
Location of HAYEZ on the google maps. Address and contacts of HAYEZ

Andere gerelateerde bedrijven als come HAYEZ HAYEZ: DSE BVBA | SPORTHAL WOLFPUT | WILFRIED MATTHEUS | Vanderhoeven | DAEMS

Other related companies as HAYEZ: DSE BVBA | SPORTHAL WOLFPUT | WILFRIED MATTHEUS | Vanderhoeven | DAEMS

HAYEZ is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is HAYEZ, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06907897949. Het bedrijf HAYEZ bevindt zich op het adres: ZONE ARTISANALE DES CARRI?RES 2; 7181; SENEFFE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 637,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 366,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Dakwerken; Woningbouw. Producten gemaakt in HAYEZ zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van HAYEZ is Lokale en Suburbane Transit en Interurban Highway Passenger Transportation, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HAYEZ is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HAYEZ, openstaande posities, locatie van HAYEZ op de kaart.

HAYEZ is a company, that was registered 1988 in N\A region, Belgium. Full name of company is HAYEZ, company assigned to the tax number BE06907897949. The company HAYEZ is located at the address: ZONE ARTISANALE DES CARRI?RES 2; 7181; SENEFFE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 637,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 366,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Dakwerken; Woningbouw. Products created in HAYEZ were not found.
The main activity of HAYEZ is Local and Suburban Transit and Interurban Highway Passenger Transportation , including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of HAYEZ is not available. You also can look at reviews of HAYEZ, open positions, location of HAYEZ on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over HAYEZ, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HAYEZ, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HAYEZ, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HAYEZ, employees, financial statistics.