Bekkerke ('t)

Contactgegevens Bekkerke ('t): adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Bekkerke ('t): address, phone, fax, email, website, opening hours

Bekkerke ('t)

Regio (region): Zonhoven, België

Adres (address): Dorpsstraat 49; 3520; Zonhoven, België

Telefoon (phone): 011 81 64 27 (+32-011 81 64 27) 011 81 64 27 (+32-011 81 64 27)

Fax (fax): +32 (57) 377-40-40 +32 (57) 377-40-40

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Bekkerke ('t): n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Bekkerke ('t)"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Bekkerke ('t)"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Bekkerke ('t), België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Bekkerke ('t). Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Bekkerke ('t), Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Bekkerke ('t). Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Bekkerke ('t)
Products information Bekkerke ('t)

BTW identificatienummer (tax): BE07108398437
Ondernemingsnummer: 1906097412
Hoofdstad (capital): 622,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 106,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Producten die in Bekkerke ('t) zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Bakers and confectioners

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Bekkerke ('t)
(Get full report from official database of BE for Bekkerke ('t))

Aanvulling soorten activiteiten voor Bekkerke ('t)
Addition kinds of activities for Bekkerke ('t)

9441. Administratie van sociale en mannelijke programma's | Administration of social and manpower programs
01819902. Sod boerderijen | Sod farms
20130300. Worstjes en gerelateerde producten, uit gekocht vlees | Sausages and related products, from purchased meat
20350102. Mierikswortel, bereid | Horseradish, prepared
50740211. Sauna verwarmers, behalve elektrisch | Sauna heaters, except electric
83610100. Woonzorg voor kinderen | Residential care for children

Werken bij Bekkerke ('t): vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Bekkerke ('t): vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Bekkerke ('t). Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Bekkerke ('t). Looking for open vacancies in other companies

  • Tuin- en landschapsarchitect (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: CTRL-F

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor verdere versterking van ons team zijn we op zoek naar een tuin- en landschapsarchitect voor het ontwerpen van tuinen en bijgebouwen, in een moderne vormgeving. uw takenpakket omvat: Ontwerp van tuinen en bijgebouwen, met uitvoerings- en beplantingsplannen. Presenteren van het ontwerp in 3D aan de klant. Contact onderhouden met de klant tot verkoop van het project, en er proactief met omgaan. Creatief ondersteunen in de breedste zin van het woord kiezen van materialen (verlichting, meubilair, inrichting,…. Bewaken van de kwaliteit van de plannen. Ondersteunen en overleggen met de projectleiding op het vlak van technische uitvoering.

  • Technisch operator (OUD-TURNHOUT)

    Regio: OUD-TURNHOUT

    Bedrijf: Konvert Interim Turnhout

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een groeiend, stabiel bedrijf zijn we op zoek naar een technisch operator. In deze functie ben je na een interne opleiding verantwoordelijk voor: - het opstarten van machines na een stilstand of wissel - het instellen en het operationeel begeleiden van de verschillende productielijnen - het bijsturen van het productieproces in functie van de visuele kwaliteitscontrole - het registreren van de nodige gegevens in de computer (productieresultaten, controles, ...) - het begeleiden van nieuwe werknemers en interims - het assisteren van de inpakkers bij moeilijkdraaiende machines - het vervangen van de inpakker tijdens pauzes - het uitvoeren van ombouwen aan de verschillende machines - het opsporen en herstellen van elektrische en mechanische defecten

  • Calculator (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: ITZU JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Analyseren en voorcalculeren van dossiers - Voorbereiden van technische dossiers - Onderhandelen met leveranciers - Opvolgen van offertes (1ste lijn) - Overdragen van dossiers naar het projectteam - Doorgroeimogelijkheid tot (Key) Account Manager

  • Jobstudent winkelmedewerker (LANDEN)

    Regio: LANDEN

    Bedrijf: Konvert Interim Sint-Truiden

    Type: Studentenjob

    Studentenjob: Voor een klant in Landen zijn we op zoek naar gemotiveerde en dynamische studenten Voor deze job moet je flexibel zijn. Je zal voornamelijk met de kassa werken. 'S ochtends vroeg starten vormt voor jou geen probleem. Ook ben je bereid om lange dagen te werken. Je loon wordt berekend volgens barema.

  • Dringend gezocht jobstudent marketing regio Ham (HAM)

    Regio: HAM

    Bedrijf: VISIONPOINT

    Type: Studentenjob

    Visionpoint is op zoek naar een jobstudent voor de marketingafdeling voor een bedrijf in Ham. Je werkt 2 tot 3 dagen per week en je kan snel opstarten. Wat is jouw takenpakket? Sociale media kanalen onderhouden. De website updaten. Campagnes en affiches uitwerken! Ondersteuning bieden bij beurzen en evenementen. ...

  • Stage HR Consultant (m/v) - Berchem (1148248) (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: SECRETARY PLUS

    Type: Studentenjob

    Een stagiair(e) bij Secretary Plus zal volgende taken voor zijn/haar rekening nemen: Je bent verantwoordelijk voor de database up te daten (adresgegevens, emailgegevens, namen contactpersonen, etc.); Je houdt de agenda bij van de HR consultants en plant nieuwe afspraken in; Je bewerkt de offertes; Je vertaalt profielen van het Nederlands naar het Engels, Frans, Duits of omgekeerd; Je schrijft en plaatst vacatures uit, ook op diverse social media kanalen; Je maakt en past accountfiche aan; Je verstuurt e-mailings; Je bent het eerste contact met kandidaten en klanten; Je bent verantwoordelijk voor de cv screenings in het Frans, Engels en Duits; Je plant interview en sollicitatiegesprekken in; Je contacteert klanten om gegevens up to date te brengen. Je volgt de kantoormeetings mee; Je organiseert beurzen, gastcolleges en andere Secretary Plus Events.

  • Machinebediener atelier (m/v) (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: WYCOR

    Type: Vaste Job

    Als machinebediener bedien je twee hout- of plaatbewerkingsmachines. Je werkt in een rotatiesysteem van drie weken, waar je per week afwisselend werkt tussen de eerste machine, de tweede machine en een week in de afmontage. Je hebt voeling met massiefhout en/of plaatmateriaal, snijgereedschappen, aanvoersnelheden en afstelling van machines.

  • Accountant (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Vaste Job

    Als Accountant heb je volgende verantwoordelijkheden: Beheer opvolging en optimalisatie van klantendossiers van vooral KMO's en vrije beroepen. Opstellen Btw-aangifte. Zelfstandige opmaak en afwerking van balans jaarrekening en fiscale aangifte. Je bent verantwoordelijk voor de volledige afhandeling van een dossier waarbij je kan rekenen op ondersteuning van de ervaren accountants van het kantoor. Je bent aanspreekpunt van je klanten.

  • Onthaalbediende - Luchthaven Zaventem (24/7) (NL/FR/ENG) (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Ben je een drietalige Allrounder die graag in contact staat met anderen? Ben je flexibel en zou je graag op de luchthaven van Zaventem werken? Dan kan deze opportuniteit zeer interessant zijn voor jou...  Voor een toonaangevende klant, gespecialiseerd in veiligheid en deskundig onthaal, zijn wij op zoek naar een aantal onthaalbedienden voor de luchthaven van Zaventem. Als Onthaalbediende zal je fungeren als uithangbord voor de organisatie en zal je trachten om de klanten op de luchthaven zo gastvrij en vriendelijk mogelijk te ontvangen. Meer specifiek zal je divers takenpakket bestaan uit:  Het verwelkomen van passagiers met een grote glimlach. Het begeleiden van passagiers. Het verschaffen van informatie en advies aan passagiers. ... Het doel? Een excellente dienstverlening aanbieden met blije passagiers tot gevolg! Hiervoor zal je ook vaak in contact staan met andere afdelingen.  Bezorg jij anderen graag een glimlach en een feilloze bezoekersbeleving? Solliciteer dan snel door te solliciteren via de website of door je CV op te sturen naar [email protected]! Je kandidatuur wordt snel, discreet en professioneel behandeld.   

  • Chauffeur C/CE rondrit met optie vaste uren (bonus bedrijfsvoertuig privé) (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: XWIFT

    Type: Vaste Job

    Wegens sterke groei, zijn we op zoek naar een chauffeur C/CE voor rondritten met optie vaste uren die ons team van 125 chauffeurs kan versterken. Door ons uitgebreid klantenbestandkan je kiezen en kom je bij: verschillende klanten in diverse sectoren wat zorgt voor veel afwisseling in je job een vaste klant met vaste uren wat zorgt voor een vaste structuur en vaste uren De opdracht krijg je door van onze dispatch en je vertrekt vanuit je eigen woonplaats. Je laadt de vrachtwagen bij de klant en je werkt volgens de regels van ladingzekerheid. Je lost op verschillende stopplaatsen. Per dag voer je 1 of 2 rondritten uit voor een klant. Wil jij onze nieuwe collega worden? Twijfel dan niet

  • Koetswerkhersteller te Kessel-lo (KESSEL-LO)

    Regio: KESSEL-LO

    Bedrijf: De Lijn

    Type: Vaste Job

    Als koetswerkhersteller sta je voornamelijk in voor het herstellen van de chassis en voor grote herstellingen aan het koetswerk. Volgende taken behoren o.m. tot de functie: Je specialiseert jezelf in chassis richtwerk. Je herstelt en vervangt versleten of beschadigde koetswerkdelen. Je helpt de andere collega’s bij de afwerking van het koetswerk (plaat en polyester): plamuren, schuren, schilderen/spuiten lassen: MIG/MAG, TIG, snijbrander, acetyleenbrander. Je monteert en demonteert koetswerkonderdelen: verlichting, deurmechanismen, geraamten van zetels, mechanisme van bestuurderstoel, … Je staat in voor de montage en demontage van verwarming, ventilatoren, koetswerk van airco.

  • Kapper / Kapster leercontract (SCHERPENHEUVEL-ZICHEM)

    Regio: SCHERPENHEUVEL-ZICHEM

    Bedrijf: CAGIRGAN, EMINE

    Type: Leercontract

    Je ontvangt de klanten. Je was het haar. Je kleurt het haar indien gewenst, naar wens van de klant. Je zorgt ervoor dat het salon netjes blijft. Je neemt telefoons op. Na verloop van tijd neem je meer taken op, zodat je na afloop van het leercontract zelfstandig kan werken.

Zoek naar antwoorden van Bekkerke ('t) in sociale netwerken
Look for responds of Bekkerke ('t) in social networks

Lees alle opmerkingen voor Bekkerke ('t). Laat een reactie achter voor Bekkerke ('t). Bekkerke ('t) bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Bekkerke ('t). Leave a respond for Bekkerke ('t). Bekkerke ('t) on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Bekkerke ('t) op de google maps. Adres en contacten Bekkerke ('t)
Location of Bekkerke ('t) on the google maps. Address and contacts of Bekkerke ('t)

Andere gerelateerde bedrijven als come Bekkerke ('t) Bekkerke ('t): FRANKY VERHELST | Bouckaert L | Vanlancker Cathy | ST. ALLCOCK | OBSERVATOIRE DU CENTRE PERM. DE LA NATURE

Other related companies as Bekkerke ('t): FRANKY VERHELST | Bouckaert L | Vanlancker Cathy | ST. ALLCOCK | OBSERVATOIRE DU CENTRE PERM. DE LA NATURE

Bekkerke ('t) is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio Zonhoven, België. De volledige naam van het bedrijf is Bekkerke ('t), bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07108398437. Het bedrijf Bekkerke ('t) bevindt zich op het adres: Dorpsstraat 49; 3520; Zonhoven. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 622,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 106,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Bakers and confectioners. Producten gemaakt in Bekkerke ('t) zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Bekkerke ('t) is Diverse Manufacturing Industries, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Bekkerke ('t) is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Bekkerke ('t), openstaande posities, locatie van Bekkerke ('t) op de kaart.

Bekkerke ('t) is a company, that was registered 2005 in Zonhoven region, Belgium. Full name of company is Bekkerke ('t), company assigned to the tax number BE07108398437. The company Bekkerke ('t) is located at the address: Dorpsstraat 49; 3520; Zonhoven. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 622,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 106,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Bakers and confectioners. Products created in Bekkerke ('t) were not found.
The main activity of Bekkerke ('t) is Miscellaneous Manufacturing Industries, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Bekkerke ('t) is not available. You also can look at reviews of Bekkerke ('t), open positions, location of Bekkerke ('t) on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Bekkerke ('t), Zonhoven: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Bekkerke ('t), medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Bekkerke ('t), Zonhoven: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Bekkerke ('t), employees, financial statistics.