YAKULT BELGIUM SA

Particuliere bedrijvenBedrijfsdiensten • YAKULT BELGIUM SA
Private companiesBusiness Services • YAKULT BELGIUM SA

Contactgegevens YAKULT BELGIUM SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data YAKULT BELGIUM SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

YAKULT BELGIUM SA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Bd International 55 1070 Bruxelles, België

Telefoon (phone): 32.25 24 20 92 32.25 24 20 92

Fax (fax): 32.25 24 31 52 32.25 24 31 52

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) YAKULT BELGIUM SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "YAKULT BELGIUM SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "YAKULT BELGIUM SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van YAKULT BELGIUM SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen YAKULT BELGIUM SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of YAKULT BELGIUM SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees YAKULT BELGIUM SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti YAKULT BELGIUM SA
Products information YAKULT BELGIUM SA

BTW identificatienummer (tax): BE08432250976
Ondernemingsnummer: 2583953857
Hoofdstad (capital): 823,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 782,000,000 EUR
Werknemers (employees): 18568
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Milk

Product categorie (product category): Dairy products; Food and Related Products

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor YAKULT BELGIUM SA
(Get full report from official database of BE for YAKULT BELGIUM SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor YAKULT BELGIUM SA
Addition kinds of activities for YAKULT BELGIUM SA

519801. verven | Paints
01799902. Bananenbos | Banana grove
14299911. Zandsteen, gebroken en gebroken-steengroeven | Sandstone, crushed and broken-quarrying
50650406. Televisie ontvangende en transmissie buizen | Television receiving and transmitting tubes
51379904. Truien, vrouwen en kinderen | Sweaters, women's and children's
51590501. Noten, onbewerkt of opgerold | Nuts, unprocessed or shelled only
75390105. Wieluitlijning, auto | Wheel alignment, automotive
76991901. Lederwaren, reinigen en repareren | Leather goods, cleaning and repair
82999908. Vlieg instructie | Flying instruction
96419904. Provincie agrarische agent, overheid | County agricultural agent, government

Werken bij YAKULT BELGIUM SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in YAKULT BELGIUM SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor YAKULT BELGIUM SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for YAKULT BELGIUM SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Medewerker Communicatie en Events Technologiecampus Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: KU Leuven

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Als Medewerker Communicatie en Events verzorg je de interne communicatie naar de studenten en het personeel en sta je in voor de externe communicatie en profilering van onze campus en onze opleidingen naar middelbaar onderwijs, bedrijfswereld, alumni en andere betrokkenen. Je werkt hierbij nauw samen met de facultaire en centrale communicatieverantwoordelijken. Je werkt interne, operationele communicatieplannen uit om de interne en externe communicatie van KU Leuven Technologiecampus Gent vlot en doeltreffend te laten verlopen. Hiervoor is nauwe samenwerking met facultaire en centrale communicatieverantwoordelijken van KU Leuven noodzakelijk. Voor de interne en externe communicatie werk je eveneens samen met de hogeschool Odisee die ook actief is op de campus van Gent. Je staat in voor het inhoudelijk en vormelijk verzorgen van de interne en externe communicatie op de campus, onder andere door het onderhouden van de website en het intranet, optimaal benutten van sociale media, voorbereiden van promotiemateriaal en brochures, beheren van foto- en filmmateriaal, opmaken en verspreiden van nieuwsbrieven, initiëren en opmaken van publicaties etc. Daarnaast coördineer je events, zoals infodagen, jobbeurzen, wetenschapsdagen, studiedagen i.v.m. onderzoek etc. en werk je hiervoor nauw samen met de andere medewerkers op de campus Je onderhoudt contacten met de bedrijfswereld, secundaire scholen en alumni Je staat in voor de analyse en de opvolging van de resultaten van de geleverde inspanningen op vlak van communicatie, specifiek voor de campus Je voedt en onderhoudt CRM databanken met betrekking tot alumni, bedrijven, events Je bent lid van de werkgroep Communicatie, voorgezeten door de facultaire Domeincoördinator Communicatie en zorgt voor de implementatie van de genomen beslissingen op onze campus Je werkt mee aan de communicatie van de faculteit FIIW van de KU Leuven die 6 campussen omvat en neemt de verantwoordelijkheid over één specifiek domein m.b.t. communicatie. Bedrijfsprofiel: De KU Leuven Faculteit Industriële Ingenieurswetenschappen organiseert de opleidingen tot academische bachelor en master industriële wetenschappen (industrieel ingenieur) op zes campussen verspreid over Vlaanderen. Naast onderwijs verricht KU Leuven op de technologiecampus in Gent ook onderzoek en dienstverlening in een aantal domeinen.

  • Flexijob traiteurzaak (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor de bereiding en toonbankverkoop in een traiteurzaak regio Izegem.

  • Bakker M/V (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je helpt bij het bereiden van klein gebak, brood, koeken en patisserie in onze ambachtelijke bakkerij. Je kan werken met de basisproducten en basisvoedingsstoffen nodig voor het maken van onze producten en je kan de gereedschappen en apparaten in de bakkerij gebruiken. Op dinsdag en woensdag ben je vrij. Werkuren : op weekdagen start je tussen 5u à 6u 's morgens en je eindigt tussen 13u en 14u ; op vrijdag en zaterdag werk je vanaf 2u 's morgens tot de middag. Je bent gemotiveerd. 's Morgens een vroege start nemen is voor jou geen probleem. -Zich kunnen aanpassen aan veranderende omstandigheden (flexibiliteit) -Resultaatgerichtheid -Samenwerken als hecht team -Regels en afspraken nakomen -Zin voor nauwkeurigheid hebben

  • Chauffeur CE M/V (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in de regio van Opwijk zijn we momenteel op zoek naar een Chauffeur CE M/V. Je voornaamste taak zal het nationaal vervoer van voeding zijn. Daarnaast zal je laden en lossen met elektronische transpallet.

  • Storingstechniekers (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Gemotiveerd Storingstechnieker gezocht! Wij bij Let\\\'s work zijn voor onze klant, gespecialiseerd in het outsourcen van technische medewerkers op zoek naar een Storingstechnieker. je wordt uitgestuurd naar verschillende klanten waar je hoofdzakelijk zal in staan voor: - Het onderhoud van het elektrische en mechanisch gedeelte van het machinepark. - Het accent ligt op de elektrische kant waar je ook met PLC-sturingen zal te maken hebben. - Spoort defecten op in elektrische installaties en hun componenten. - Verhelpt storingen.

  • Metser (KUMTICH)

    Regio: KUMTICH

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de vacature als metser regio Kumtich zoeken we een kandidaat met veel goesting om er in te vliegen. Jouw takenpakket ziet er als volgt uit: je vertrekt iedere ochtend vanuit het bedrijf naar Kumtich of een dichtbij zijnde carpool naar verschillende werven; de werkzaamheden op de werf starten ten laatste om 7h; je voert metselwerken uit bij nieuwbouw- en renovatieprojecten; je voert metselwerken uit voor particuliere woningbouw villabouw en kleine appartementsblokken; alle werven situeren zich in de regio Overijse/Hoeilaart/Leuven/Tienen; je plaatst traditionele snelbouw; je voert tand-en-groef metselwerken uit; je voert verlijmingswerken uit aan de gevelsteen; je voert metselwerken uit aan de gevelsteen; je voert ook andere algemene funderings- en ruwbouwwerken uit; je voert afbraakwerken uit; je werkt in goed teamverband samen met je collega's; je helpt jouw collega's waar nodig; je bent vriendelijk naar klanten toe; je laat de werf telkens weer proper en netjes achter; overuren worden opgenomen in een systeem van recup; overuren worden gepresteerd in overleg met de hele ploeg; je bent op de hoogte van alle veiligheidsregels en past deze correct toe.

  • bobijnopzetter m/v (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant in Wielsbeke zijn wij op zoek naar een bobijnopzetter

  • Onderhoudstechnieker in wisselende posten (WELLEN)

    Regio: WELLEN

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Als onderhoudstechnieker word je verantwoordelijk voor het zelfstandig uitvoeren van onderhoudstaken op zowel mechanisch als elektrisch gebied. - Je staat in voor herstellingen bij defecten/storingen van het machinepark. - Je werkt mee aan het uitvoeren van preventieve onderhoudstaken. - Je geeft advies mbt mogelijke verbeteringen aan bestaande machines en installaties om storingen te vermijden en het preventief onderhoudsplan verder te verfijnen.

  • Student winkelbediende Houthalen (HOUTHALEN)

    Regio: HOUTHALEN

    Bedrijf: ADECCO BEVEREN-WAAS

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een leuke job als student winkelbediende voor een supermarkt te Houthalen? Je staat in voor de verkoop van vlees, vleeswaren, kaas en traiteurproducten in een supermarkt. Bereiden of voorverpakken van producten. Je voornaamste taak is het bedienen en adviseren van klanten. Voorbereiding van de toonbank en afsluitende werkzaamheden maken deel uit van de job.

  • Inpakker (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Studentenjob

    Je pakt bestellingen in en zorgt voor een correcte verzending

  • Stabiliteitsontwerper (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: Brunel

    Type: Vaste Job

    Ben je iemand die graag stabiliteitsberekeningen maakt? Bekijk dan zeker deze vacature! Als stabiliteitsontwerper wordt er van jou verwacht dat je : In staat bent om stabiliteitsberekeningen te maken en ze achteraf op een heldere manier kan uitleggen aan je BIM-ontwerper. Stabiliteitsplannen opmaakt en deze ook controleert. Op een pro-actieve manier je projectleider op de hoogte houdt van de knelpunten en problemen die je tegenkomt.

  • barman (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: VANEECKE BRIAN

    Type: Werfreserve

    deze zaak zoek nog 2 gemotiveerde werknemers die als extra kunnen dienen Vb: tijdens carnaval, supportersavond club brugge, braderie, enz... de taken omvatten : Bestellingen klaarzetten Alsook opdienen in de zaal

Zoek naar antwoorden van YAKULT BELGIUM SA in sociale netwerken
Look for responds of YAKULT BELGIUM SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor YAKULT BELGIUM SA. Laat een reactie achter voor YAKULT BELGIUM SA. YAKULT BELGIUM SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for YAKULT BELGIUM SA. Leave a respond for YAKULT BELGIUM SA. YAKULT BELGIUM SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie YAKULT BELGIUM SA op de google maps. Adres en contacten YAKULT BELGIUM SA
Location of YAKULT BELGIUM SA on the google maps. Address and contacts of YAKULT BELGIUM SA

Andere gerelateerde bedrijven als come YAKULT BELGIUM SA YAKULT BELGIUM SA: Art Film Vidéo | 'T ZWART SCHAAP | R. DERAEMAECKER | Sebastien Marchal | LES AUM?NIERS DU TRAVAIL

Other related companies as YAKULT BELGIUM SA: Art Film Vidéo | 'T ZWART SCHAAP | R. DERAEMAECKER | Sebastien Marchal | LES AUM?NIERS DU TRAVAIL

YAKULT BELGIUM SA is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is YAKULT BELGIUM SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08432250976. Het bedrijf YAKULT BELGIUM SA bevindt zich op het adres: Bd International 55 1070 Bruxelles. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 18568 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 823,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 782,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Dairy products; Food and Related Products. Lijst met producten zijn Milk.
De hoofdactiviteit van YAKULT BELGIUM SA is Bedrijfsdiensten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van YAKULT BELGIUM SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van YAKULT BELGIUM SA, openstaande posities, locatie van YAKULT BELGIUM SA op de kaart.

YAKULT BELGIUM SA is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is YAKULT BELGIUM SA, company assigned to the tax number BE08432250976. The company YAKULT BELGIUM SA is located at the address: Bd International 55 1070 Bruxelles. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 18568 employees work in this company. Capital - 823,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 782,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Dairy products; Food and Related Products. List of products are Milk.
The main activity of YAKULT BELGIUM SA is Business Services, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of YAKULT BELGIUM SA is not available. You also can look at reviews of YAKULT BELGIUM SA, open positions, location of YAKULT BELGIUM SA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over YAKULT BELGIUM SA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf YAKULT BELGIUM SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about YAKULT BELGIUM SA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company YAKULT BELGIUM SA, employees, financial statistics.