Ma Jiajia

Particuliere bedrijvenBosbouw • Ma Jiajia
Private companiesForestry • Ma Jiajia

Contactgegevens Ma Jiajia: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Ma Jiajia: address, phone, fax, email, website, opening hours

Ma Jiajia

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Morinnegoed 22; 8500; Kortrijk, België

Telefoon (phone): 056 20 07 81 (+32-056 20 07 81) 056 20 07 81 (+32-056 20 07 81)

Fax (fax): +32 (9) 668-10-77 +32 (9) 668-10-77

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Ma Jiajia: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Ma Jiajia"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Ma Jiajia"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Ma Jiajia, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Ma Jiajia. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Ma Jiajia, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Ma Jiajia. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Ma Jiajia
Products information Ma Jiajia

BTW identificatienummer (tax): BE09407562255
Ondernemingsnummer: 5816955566
Hoofdstad (capital): 866,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 863,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Producten die in Ma Jiajia zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Interpreters

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Ma Jiajia
(Get full report from official database of BE for Ma Jiajia)

Aanvulling soorten activiteiten voor Ma Jiajia
Addition kinds of activities for Ma Jiajia

7213. Linnengoed | Linen supply
162902. Spoorweg- en metrobouw | Railroad and subway construction
369502. Magnetische tape | Magnetic tape
36219907. Timing motoren, synchroon, elektrisch | Timing motors, synchronous, electric
41110302. Luchthavenvervoer, regelmatige route | Airport transportation services, regular route

Werken bij Ma Jiajia: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Ma Jiajia: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Ma Jiajia. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Ma Jiajia. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator Meng Wals (M/V) (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    * De juiste mengsels samen stellen aan de hand van recepten. je plaatst grondstoffen of producten op weegschalen , in weegbakken, ..... * werken met weeg- en hijsapparatuur

  • National Accountmanager (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als national accountmanager sta je in voor volgende taken: Je bent enerzijds verantwoordelijk voor de verdere uitbouw van het klantenbestand en hebt ook aandacht voor de bestaande klantrelaties; Dankzij jouw contactvaardigheid weet je vlot nieuwe afspraken te genereren; Je beschikt over sterk technisch inzicht en bent in staat om mee te denken met je klant; Dankzij je productkennis kan je oplossingen op maat aanbieden aan je klanten; Je brengt op gestructureerde wijze verslag uit over de marktsituatie en bepaalt in overleg de verkoopsstrategie; Je behoort tot een salesteam van een 8-tal personen die rechtstreeks onder de directie werken en ook rechtstreeks rapporteren. Samen met dit team en de directie wordt het plan van aanpak opgesteld.

  • Technieker voor Bakkerij Roelandt gezocht! (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: Start People Inhouse Bakkerij Roelandt Lokeren

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als technieker ben jij de belangrijkste pion in onze werking. Je staan in voor het preventief en curratief onderhoud van het machinepark zodat we continu het lekkerste brood kunnen maken. Je lost pannes of problemen op zodat je collega's van productie en inpak snel terug aan het werk kunnen. Je zorgt voor een goede algemene werking van de technische dienst. Je hebt contact met leveranciers en externe technische partners.

  • CHAUFFEUR CE BETONMIXER - OPTIE VAST - REGIO OUDENAARDE (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Synergie Oudenaarde Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als chauffeur betonmixer sta je in voor het vervoer van beton en bouwmaterialen naar de verschillende werven. Je vertrekt iedere dag vanuit het depot en werkt over gans België.

  • Technieker - dienst wegenbouw (TERNAT)

    Regio: TERNAT

    Bedrijf: T-INTERIM ASSE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    -       Indienststellingen vannieuwe machines (voornamelijk bestemd voor de wegenbouw en uit volgend gamma: Dynapacwalsen en asfaltafwerkmachines & ATC thermocontainers) bij onze klanten -      Preventiefonderhoud op bovengenoemde machines -      Opsporenen herstellen van storingen aan voorgenoemde machines

  • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Drongen (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil je terecht komen in een warme organisatie waar je met goesting blijft werken? Dan is een job bij Familiehulp iets voor jou! Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Poetsen/schoonmaken/onderhoud bij personen thuis met dienstencheques. Aangevuld met koken, wassen, strijken en verstelwerk.  

  • Werfleider (PUTTE)

    Regio: PUTTE

    Bedrijf: VERELST BEDRIJFSBOUW EN RENOVATIE

    Type: Vaste Job

    Als Werfleider ben je verantwoordelijke voor de dagdagelijkse organisatie van de werf, de coördinatie en controle van de onderaannemers. Je bent verantwoordelijk voor: De begeleiding van en het toezicht op de ploegbazen en de arbeiders Het maken van een gedetailleerde werfvoorbereiding en een planning voor levering van materialen en/of onderaannemers. Het leiden van de werfvergaderingen. De werfadministratie alsook controle op de naleving van de kwaliteits, milieu- en veiligheidsvoorschriften. Het opstellen van een financiële planning a.d.h.v rendementen en budgetten. Je bewaakt de vooropgestelde planning en zal proactief bijsturen. Je rapporteert aan de projectleider.

  • Commerciële binnendienstmedewerker regio Dendermonde (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: Ergon Recruitment Gent

    Type: Vaste Job

    Als commercieel medewerker binnendienst ben je werkzaam op de binnendienst verkoop. Je voert het commercieel beleid van de firma consequent uit via dagelijkse telefonische en elektronische contacten met de klanten. Je maakt offertes en verwerkt de binnenkomende orders in het ERP-systeem. Je bewaakt het orderverloop en zoekt bij problemen naar klantgerichte oplossingen. Dit betekent concreet dat je: Klantgericht commerciële gesprekken zal voeren. Advies zal verstrekken aan klanten over producten, leveringsvoorwaarden en prijzen. Klanten proactief zal informeren bij vertragingen en wijzigingen en steeds zal denken aan klantgerichte oplossingen en alternatieven. Externe contacten en relaties zal onderhouden. Occasioneel aanwezig zal zijn op beurzen. Op verzoek offertes zal opstellen en registreren. Op basis van werkafspraken binnen het team verantwoordelijkheid zal nemen voor bepaalde klantensegmenten of regio's. Zal samenwerking met de collega's van dezelfde of andere afdelingen zoals de commerciële buitendienst, marketing, inkoop, logistiek, productie en after-sales.

  • erkend familiaal bemiddelaar (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: ORATO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je bent erkend familiaal bemiddelaar met een degelijke juridische kennis (o.a. familierecht en familiaal vermogensrecht). Je bent jurist of hebt een hoger diploma in een menswetenschappelijke richting behaald. Tevens opgeleid zijn in systeemtherapie of contextbegeleiding is een pluspunt. Je schrijft foutloos in het Nederlands. Kennis van het Frans en/of het Engels is een meerwaarde. Je hebt bij voorkeur reeds een stevige dosis ervaring opgedaan als familiaal bemiddelaar. Echter, ook kandidaten met beperkte ervaring maar met de juiste opleiding en gedegen vakkennis komen in aanmerking. Je bent bereid alle dossiers binnen de familiale bemiddeling op te nemen (echtscheiding, ouderschapsplan,..). Indien je daarnaast ook opgeleid bent in systeemtherapie of contextbegeleiding, kunnen we je ook vragen gezinsbegeleidingen en relatiebegeleidingen op te nemen. Je hebt de mindset van een zelfstandige, maar de wens om te behoren tot een team Je hebt ambitie en zin voor initiatief Je bent een teamplayer, verantwoordelijk, leergierig en collegiaal

  • Verkopers M/V regio Maaseik (MAASEIK)

    Regio: MAASEIK

    Bedrijf: NIMO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor iedereen die al professioneel bezig is en zijn/haar opties openhoudt als het gaat om geld verdienen buiten hetgeen ze al doen in hun beroep. Uren zelf te bepalen. Verkoop van klantenkaarten aan particulieren, waarmee ze rechtstreeks bij de fabrikant hun verzorgingsproducten, parfums, cosmetica, vervangmaaltijden, voedingssupplementen, end..... kunnen aankopen. Loyaliteitsprogramma en opleiding voorzien. Geen ervaring nodig, u wordt opgeleid

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

  • Promomedewerker (Provincie Vlaams-Brabant)

    Regio: Provincie Vlaams-Brabant

    Bedrijf: D'OUWE POST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Om ons team te versterken, zoeken wij een vlotte promo medewerker. Je benadert potentiële horeca klanten voor de verkoop van ambachtelijke koekjes voor bij de koffie.

Zoek naar antwoorden van Ma Jiajia in sociale netwerken
Look for responds of Ma Jiajia in social networks

Lees alle opmerkingen voor Ma Jiajia. Laat een reactie achter voor Ma Jiajia. Ma Jiajia bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Ma Jiajia. Leave a respond for Ma Jiajia. Ma Jiajia on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Ma Jiajia op de google maps. Adres en contacten Ma Jiajia
Location of Ma Jiajia on the google maps. Address and contacts of Ma Jiajia

Andere gerelateerde bedrijven als come Ma Jiajia Ma Jiajia: GALERIJ RIVIERENHOF | CHEZ MOI | I.W. Motors | Physibel CV | H.P.A.-DEP.LERARENOPL.

Other related companies as Ma Jiajia: GALERIJ RIVIERENHOF | CHEZ MOI | I.W. Motors | Physibel CV | H.P.A.-DEP.LERARENOPL.

Ma Jiajia is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Ma Jiajia, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09407562255. Het bedrijf Ma Jiajia bevindt zich op het adres: Morinnegoed 22; 8500; Kortrijk. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 866,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 863,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Interpreters. Producten gemaakt in Ma Jiajia zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Ma Jiajia is Bosbouw, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Ma Jiajia is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Ma Jiajia, openstaande posities, locatie van Ma Jiajia op de kaart.

Ma Jiajia is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is Ma Jiajia, company assigned to the tax number BE09407562255. The company Ma Jiajia is located at the address: Morinnegoed 22; 8500; Kortrijk. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 866,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 863,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Interpreters. Products created in Ma Jiajia were not found.
The main activity of Ma Jiajia is Forestry, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Ma Jiajia is not available. You also can look at reviews of Ma Jiajia, open positions, location of Ma Jiajia on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Ma Jiajia, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Ma Jiajia, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Ma Jiajia, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Ma Jiajia, employees, financial statistics.