Smet J

Contactgegevens Smet J: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Smet J: address, phone, fax, email, website, opening hours

Smet J

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Uitspanningstraat 42; 2610; Antwerpen (Wilrijk), België

Telefoon (phone): 03 828 11 16 (+32-03 828 11 16) 03 828 11 16 (+32-03 828 11 16)

Fax (fax): +32 (71) 651-56-65 +32 (71) 651-56-65

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Smet J: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Smet J"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Smet J"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Smet J, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Smet J. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Smet J, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Smet J. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Smet J
Products information Smet J

BTW identificatienummer (tax): BE01157653808
Ondernemingsnummer: 9084014892
Hoofdstad (capital): 210,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 126,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Producten die in Smet J zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Internet - Webdesign

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Smet J
(Get full report from official database of BE for Smet J)

Aanvulling soorten activiteiten voor Smet J
Addition kinds of activities for Smet J

7363. Help leveringsdiensten | Help supply services
23229900. Ondergoed en nachtkleding van mannen en jongens, niet inbegrepen | Men's and boy's underwear and nightwear, nec
26780101. Looseleaf vulstoffen of ream papier in vulgroottes | Looseleaf fillers or ream paper in filler sizes
31310502. vertrekken | Quarters
38210305. Smeltpunt apparaat, laboratorium | Melting point apparatus, laboratory
51910302. Graszaad | Grass seed

Werken bij Smet J: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Smet J: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Smet J. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Smet J. Looking for open vacancies in other companies

  • Hotelreceptionist(e) (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: ASAP GEEL

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Het merendeel van de tijd ligt jouw focus op de hotelreceptie. Je staat in voor het in orde brengen van reservaties alsook de bijhorende administratie. Verder ben je het eerste aanspreekpunt voor de hotelgasten en help je hen zo veel mogelijk verder. In drukke perioden is het mogelijk dat je ook een helpende hand bent in de bar, restaurant en seminariezalen.

  • Projectleider Elektriciteit bij het Havenbedrijf Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Start People Poolstok

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je volgt een aantal deelprojecten(*) van het Havenbedrijf Antwerpen nauwgezet op, je plant en coördineert de werken en je bewaakt de kwaliteit, de timing, het budget en de veiligheid. Je maakt bestekken op volgens de wet op de overheidsopdrachten of evalueert deze en voert de verdere besprekingen. Je maakt afspraken met de distributienetbeheerder over aansluitingen en uitvoeringen, de aannemers aan wie de uitvoering gegund werd en de stakeholders. Je bent verantwoordelijk voor het nazicht van technische constructiedossiers in het kader van voorlopige en definitieve oplevering. (*) Voorbeelden : Hoogspanningsaansluitingen tot 15KV, LED buitenverlichting projecten in het kader van de ISO50001, walstroomvoorzieningen voor binnenvaart, laagspanningsprojecten allerlei, bakenverlichtingen in de haven, installatie zonnepanelen, evaluatie van technische fiches en schema’s, …

  • Technieker - regio Oost Vlaanderen (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Synergie Zwijndrecht Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor één van onze klanten zijn we op zoek naar een technieker met ervaring en/of kennis van electronica. Je werkt mee aan de preventieve en correctieve onderhouden van spoorweglijnen. Ook zal je fouten moeten opsporen en preventieve werkzaamheden uitvoeren . Verder sta je in voor de controles van diverse seinkasten.

  • Chauffeur Rijbewijs C/E (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

    Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Houthalen zijn we op zoek naar een chauffeur C/CE.  Ze zijn gespecialiseerd in afbraak-, grond-, riolerings-, en bestratingswerken.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Kobbegem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (KOBBEGEM)

    Regio: KOBBEGEM

    Bedrijf: HET POETSBUREAU

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Genk - kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Poetshulp Kampenhout (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: PUUUR HAACHT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.800 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je

  • Exclusieve Home Manager M/V te St-Martens-Leerne 12u/week (SINT-MARTENS-LEERNE)

    Regio: SINT-MARTENS-LEERNE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 12u/week voor een gastgezin wonende te St-Martnes-Leerne. U komt terecht in een gastgezin waar u het huishouden volledig in handen mag nemen. U poetst graag maar neemt voldoende initiatief om eveneens kasten uit te kuisen, bepaalde ruimtes te reorganiseren, etc... Er kan op termijn wel eens gevraagd worden om wat voorbereidend werk te doen voor het avondeten. U bent een echte Home manager en heeft respect voor de materialen! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • COMMERCIEEL MEDEWERKER HVAC (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: Hays Kortrijk

    Type: Vaste Job

    * Calculator, salesondersteunende functie * Master of bachelor elektromechanica (of gelijkwaardig) * Communicatief, klant- en oplossingsgericht, analytisch, administratief Onze klant is een dynamische en vooruitstrevende middelgrote groothandel met een eigen engineeringafdeling voor koeltechnisch materiaal en warmtepompen. Dankzij een vooruitstrevende aanpak en duidelijke profilering groeit het bedrijf en zoeken we technische versterking voor de commerciële binnendienst. Als Technisch-Commercieel Binnendienstmedewerker kom je in een team met 6 collega's terecht voor een gevarieerd takenpakket. Je biedt ondersteuning aan de interne salesafdeling en klanten met het uitwerken van technisch correcte oplossingen voor (specifieke) klantenvragen en je vertaalt dit naar een offerte voorzien van de nodige technische productinformatie. Met je technische kennis en expertise ben je een aanspreekpunt voor zowel klanten, techniekers en andere collega's voor allerhande technische informatie alsook voor het geven van demonstraties. Zelf volg je nieuwe ontwikkelingen en marktevoluties geïnteresseerd op via leveranciers, beurzen, lectuur, opleidingen en collega's.

  • Productiemedewerker (MEER)

    Regio: MEER

    Bedrijf: HET VISHUIS

    Type: Vaste Job

    Algemene productverwerking volgens richtlijnen en orderprocedure Conserveren, kruiden en inleggen van vis Portioneren, wegen en labelen van vis Verpakken en producten voor verzending gereed maken Producten leveren aan klanten

  • ELEKTRICIEN (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: ELEKTRO BASTIAENS

    Type: Vaste Job

    Je bent eventueel verantwoordelijk over een kleine ploeg elektriciens. Je voert algemene residentiële elektriciteitswerken uit. Je maakt en leest plannen. Je plaatst verlichting. Je plaatst zonnepanelen en voert de bijhorende installaties uit. Je controleert uitgevoerde werken en voert testen uit. Je detecteert fouten en lost de problemen op.

  • Verkoper Residentieel (Beleggings)vastgoed (Vlaanderen)

    Regio: Vlaanderen

    Bedrijf: TRES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Be-Housing bestaat 35 jaar en bezit in Vlaanderen en Brussel meer dan 1000 gemeubelde flats, hotelkamers, serviceflats en vakantiewoningen. Voor de verkoop van individuele units voor eigen gebruik en als belegging zijn we op zoek naar een topverkoper die de mensen hierin kan begeleiden. Dit kan perfect als bijverdienste tijdens de avonduren en in het weekeinde

Zoek naar antwoorden van Smet J in sociale netwerken
Look for responds of Smet J in social networks

Lees alle opmerkingen voor Smet J. Laat een reactie achter voor Smet J. Smet J bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Smet J. Leave a respond for Smet J. Smet J on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Smet J op de google maps. Adres en contacten Smet J
Location of Smet J on the google maps. Address and contacts of Smet J

Andere gerelateerde bedrijven als come Smet J Smet J: DOMINIQUE TORDEURS | WASTYN BOUW | VIDEOSOUND | J. VAN DE SIJPE | VAN ELVEN JOZEF EN JOHAN

Other related companies as Smet J: DOMINIQUE TORDEURS | WASTYN BOUW | VIDEOSOUND | J. VAN DE SIJPE | VAN ELVEN JOZEF EN JOHAN

Smet J is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Smet J, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01157653808. Het bedrijf Smet J bevindt zich op het adres: Uitspanningstraat 42; 2610; Antwerpen (Wilrijk). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 210,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 126,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Internet - Webdesign. Producten gemaakt in Smet J zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Smet J is Metaalproducten, Met uitzondering van machines en transportmiddelen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Smet J is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Smet J, openstaande posities, locatie van Smet J op de kaart.

Smet J is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is Smet J, company assigned to the tax number BE01157653808. The company Smet J is located at the address: Uitspanningstraat 42; 2610; Antwerpen (Wilrijk). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 210,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 126,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Internet - Webdesign. Products created in Smet J were not found.
The main activity of Smet J is Fabricated Metal Products, Except Machinery & Transport Equipment, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Smet J is not available. You also can look at reviews of Smet J, open positions, location of Smet J on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Smet J, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Smet J, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Smet J, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Smet J, employees, financial statistics.