Tanghe Design

Particuliere bedrijvenBosbouw • Tanghe Design
Private companiesForestry • Tanghe Design

Contactgegevens Tanghe Design: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Tanghe Design: address, phone, fax, email, website, opening hours

Tanghe Design

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Pieter Verhaeghestraat 10; 8520; Kuurne, België

Telefoon (phone): 056 35 25 44 (+32-056 35 25 44) 056 35 25 44 (+32-056 35 25 44)

Fax (fax): 056 37 01 19 (+32-056 37 01 19) 056 37 01 19 (+32-056 37 01 19)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Tanghe Design: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Tanghe Design"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Tanghe Design"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Tanghe Design, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Tanghe Design. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Tanghe Design, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Tanghe Design. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Tanghe Design
Products information Tanghe Design

BTW identificatienummer (tax): BE06540130615
Ondernemingsnummer: 2518859863
Hoofdstad (capital): 924,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 179,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Kitchen installations; Wall cupboards

Product categorie (product category): Interior decoration

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Tanghe Design
(Get full report from official database of BE for Tanghe Design)

Aanvulling soorten activiteiten voor Tanghe Design
Addition kinds of activities for Tanghe Design

28650202. benzaldehyde | Benzaldehyde
33419906. Detinning van blikjes en schroot | Detinning of cans and scrap
37140308. Wind deflectors, motorvoertuig | Wind deflectors, motor vehicle
80499901. acupuncteur | Acupuncturist
83220307. Tijdelijke hulpdienst | Temporary relief service

Werken bij Tanghe Design: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Tanghe Design: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Tanghe Design. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Tanghe Design. Looking for open vacancies in other companies

  • Wij zijn op zoek naar een voltijds charcuteriemedewerker (38u/wk) (SCHILDE)

    Regio: SCHILDE

    Bedrijf: Synergie Schoten Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je wordt ingezet aan de charcuterietoog maar staat ook open voor andere taken (brood afbakken, kassawerk, controle van producten,…) Je zorgt voor een correcte en klantvriendelijke bediening. Je doet alles om de klanten tevreden te stellen door hen te helpen met hun vragen en door ervoor te zorgen dat alles er elke dag vers en netjes uitziet. Je zal 38u per week werken inclusief weekends

  • Schrijnwerker/Afwerker (LAAKDAL)

    Regio: LAAKDAL

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als afwerker binnen het bedrijf heb je een zeer uiteenlopende job met veel afwisseling. Zowel schrijnwerk alsook plafonnerings- en gyprocwerken behoren tot je takenpakket. Ook sta je in voor de naservice van onze werven. Je komt terecht in een aangename en gedreven ploeg met een ervaren ploegbaas die je zal aansturen en begeleiden.

  • Junior Boekhouder M/V (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: ACTIEF IEPER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een boekhoudkantoor met de hoofdzetel te Diksmuide zijn we op zoek naar een gemotiveerde junior boekhouder (m/v) om de vestiging te Zonnebeke te versterken. - Als boekhouder ben je verantwoordelijk voor het boekhoudkundig aspect en het fiscaal dossier van je eigen klanten. - Je staat onder meer in voor de verwerking van aan- en verkoopfacturen, bankafschriften en de opmaak van de btw-aangifte. - Exploitaties zijn een groot deel van je takenpakket waarvoor je eveneens de aangifte van de personenbelasting moet opmaken.

  • ERP Project Manager (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de IT-afdeling van onze klant is Let's Work op zoek naar een ERP Project Manager. Hierbij ben je verantwoordelijk voor het opleveren van succesvolle ERP-projecten en ondersteun je een internationale ERP omgeving met ongeveer 800 gebruikers wereldwijd. Als ERP Project Manager omvat uw takenpakket het volgende: - Je denkt mee over hoe ERP applicaties het best ingezet worden om optimaal onze bedrijfsdoelstellingen te halen. - Als project manager lever je samen met de applicatie analisten en ontwikkelaars succesvolle projecten in het domein van ERP. - Je neemt beslissingen over de ERP architectuur en je weegt standaardconfiguratie af ten opzichte van maatwerkoplossingen, alsook de integratie met aanverwante applicaties en het product en application lifecycle management. - Je bespreekt met de bedrijfsgebruikers hun noden en wensen en vertaalt die naar projecten, solution requirements, initial design concepts, functionele requirements en software specificaties. Daarbij is er ook ondersteuning door een business analyst mogelijk. - Je volgt de projecten en wijzigingen nauwgezet op, zodat deze binnen de gestelde budgettaire en tijdslimieten gerealiseerd worden. Een nauwe samenwerking met IT collega’s en key-users zijn hierbij belangrijk. - Je brengt op die manier een uitgebreide portfolio aan boeiende ERP-implementatieprojecten tot realisatie, die het bedrijf steeds voorop houdt in de marktcompetitie. - Je geeft leiding aan een Agile ontwikkelingsteam en werkt samen met de externe partijen binnen het domein van ERP. Je zorgt daarbij dat het projectteam zich verder kan ontplooien zowel in kennis van ERP als in de optimale ontwikkelingsmethoden. - Je blijft continu op de hoogte van evoluties en ontwikkelingen op het gebied van ERP toepassingen en je deelt die kennis met je collega’s.

  • Technisch verkoper (m/v) (MELLE)

    Regio: MELLE

    Bedrijf: FLEXTRA- INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent het aanspreekpunt van de klant. Je zorgt voor een warm onthaal, luistert en peilt naar de behoeften van de klant en ondersteunt de klant in de zoektocht naar een passend product. Hierbij hou je in de eerste plaats rekening met de wensen van de klant en het aanbod van je bedrijf. Je zorgt voor een optimale match tussen beiden. Naast de verkoop zorg je ook voor de verdere opvolging van de orders van A tot Z. Voornaamste activiteiten zijn: plannen overlopen met de klant, technische mogelijkheden bespreken, berekenen en uitwerken, offerte opstellen en order finaliseren.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Herdersem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HERDERSEM)

    Regio: HERDERSEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Nieuwe uitdaging als huishoudhulp (NIEUWPOORT)

    Regio: NIEUWPOORT

    Bedrijf: EASY LIFE OOSTDUINKERKE

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je naar een nieuwe uitdaging? Zorg je graag voor andere mensen? Hou je van poetsen dat je talent is dat gezien mag worden? Ben je graag trots op jezelf omdat je weer een huis mocht doen blinken, dan is Easy Life de ideale werkplek. Er wacht een enthousiast team op jouw komst. Spring gerust even binnen.

  • Student schoonmaak burelen (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: SERVICE PLUS LAVAZZA IMPORTER & DISTRIBUTOR

    Type: Studentenjob

    Voor onze onderneming in Kontich zijn wij op zoek naar een student/e voor de schoonmaak van onze kantoren.

  • Bandenmonteur (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: LAMBRECHT NR 1 IN BANDEN

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor vriendelijke bediening van onze klanten. Je monteert, balanceert en herstelt banden van zowel personenwagens als vrachtwagens. Voor al deze vaardigheden is een interne opleiding voorzien.

  • sportkinesitherapeut (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: KINEPOINT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Jong en dynamische groepspraktijk zoekt sportief aangelegde persoonlijkheid die voeling heeft met oefentherapie en functionele revalidatie als aanvulling op manuele behandelingen.

  • Psycholoog / Therapeut op zelfstandige basis (min. 4u) (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: ANTHENTIEK

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn een therapeutische praktijk die zich richt op werk-gerelateerde problematieken. Onze missie is om alle mensen die vastlopen in hun loopbaan te begeleiden in de brede betekenis van het woord. Zo bieden we ondersteuning bij loopbaanbegeleiding, burn-out, zelfvertrouwen, uitstelgedrag, communicatievaardigheden, etc. We hebben een enthousiast, warm en deskundig team. Dit team zoekt omwille van de groei van Anthentiek naar versterking. Als je interesse hebt om je bij ons team aan te sluiten, kijk dan hier beneden en meld je aan voor deze vacature. Functiebeschrijving: je behandelt werk-gerelateerde problematieken vanuit een ACT-kader je begeleidt cliënten bij hun loopbaanvragen je begeleidt cliënten in kortdurende loopbaan/therapeutische trajecten je adviseert cliënten bij mogelijke doorverwijzingen naar in of out-house trainingen of partners je neemt deel aan intervisies die mogelijk buiten de reguliere werktijden vallen je voert administratieve opdrachten uit die inherent zijn aan je functie.

  • Afwasser Poetshulp (RONSE)

    Regio: RONSE

    Bedrijf: BISTRO DE BOEKZITTING

    Type: Flexijob

    Je start de vaatwasmachine op en zorgt voor de nodige toevoer van zeep, spoel- en ontkalkingsmiddelen. Je verzamelt en sorteert de afwas volgens soort: glazen, borden, kopjes, bestek ... Je stort afval en etensresten in vuilnisbakken en sorteert leeggoed. Je schikt de afwas in manden naargelang soort en duwt deze door de vaatwasmachine of je wast af in de spoelbakken. Je schuurt potten en pannen. Je neemt het afgewassen vaatwerk uit de machine, controleertde properheid en plaatst het op de daartoe bestemde ruimte, bv. karren, rekken, kasten ... Je rangschikt het bestek en droogt serviesgoed af, bv. glazen. Je controleert regelmatig de werking van de afwasmachine, bv. warm water, toevoer schoonmaakmiddelen ... Je ververst regelmatig het water in de spoelbakken. Je maakt na gebruik de vaatwasmachine schoon, en je zuivert filters en afwasbakken. Je onderhoudt en kuist werkplaatsen en installaties: schrobben, schuren, ontvetten, ontsmetten ... Je verricht diverse schoonmaakwerkzaamheden.

Zoek naar antwoorden van Tanghe Design in sociale netwerken
Look for responds of Tanghe Design in social networks

Lees alle opmerkingen voor Tanghe Design. Laat een reactie achter voor Tanghe Design. Tanghe Design bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Tanghe Design. Leave a respond for Tanghe Design. Tanghe Design on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Tanghe Design op de google maps. Adres en contacten Tanghe Design
Location of Tanghe Design on the google maps. Address and contacts of Tanghe Design

Andere gerelateerde bedrijven als come Tanghe Design Tanghe Design: W.K.V. | UNIC | HOME L'OR?E DU BOIS | HENRI HALLEUX | Palma

Other related companies as Tanghe Design: W.K.V. | UNIC | HOME L'OR?E DU BOIS | HENRI HALLEUX | Palma

Tanghe Design is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Tanghe Design, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06540130615. Het bedrijf Tanghe Design bevindt zich op het adres: Pieter Verhaeghestraat 10; 8520; Kuurne. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 924,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 179,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Interior decoration. Lijst met producten zijn Kitchen installations; Wall cupboards.
De hoofdactiviteit van Tanghe Design is Bosbouw, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Tanghe Design is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Tanghe Design, openstaande posities, locatie van Tanghe Design op de kaart.

Tanghe Design is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is Tanghe Design, company assigned to the tax number BE06540130615. The company Tanghe Design is located at the address: Pieter Verhaeghestraat 10; 8520; Kuurne. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 924,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 179,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Interior decoration. List of products are Kitchen installations; Wall cupboards.
The main activity of Tanghe Design is Forestry, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Tanghe Design is not available. You also can look at reviews of Tanghe Design, open positions, location of Tanghe Design on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Tanghe Design, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Tanghe Design, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Tanghe Design, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Tanghe Design, employees, financial statistics.