Clerfeyt Y

Contactgegevens Clerfeyt Y: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Clerfeyt Y: address, phone, fax, email, website, opening hours

Clerfeyt Y

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Avenue de Merode 40; 1330; Rixensart, België

Telefoon (phone): 02 653 78 76; 010 22 41 61 (+32-02 653 78 76; 010 22 41 61) 02 653 78 76; 010 22 41 61 (+32-02 653 78 76; 010 22 41 61)

Fax (fax): 010 24 30 69 (+32-010 24 30 69) 010 24 30 69 (+32-010 24 30 69)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Clerfeyt Y: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Clerfeyt Y"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Clerfeyt Y"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Clerfeyt Y, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Clerfeyt Y. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Clerfeyt Y, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Clerfeyt Y. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Clerfeyt Y
Products information Clerfeyt Y

BTW identificatienummer (tax): BE04435974121
Ondernemingsnummer: 4944366455
Hoofdstad (capital): 408,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 881,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Painting contractors

Product categorie (product category): Interior decoration

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Clerfeyt Y
(Get full report from official database of BE for Clerfeyt Y)

Aanvulling soorten activiteiten voor Clerfeyt Y
Addition kinds of activities for Clerfeyt Y

552100. Gebruikte autodealers | Used car dealers
13899901. Cementolie- en gasbronnen | Cementing oil and gas well casings
30890105. Vuilnisbakken, kunststoffen | Garbage containers, plastics
35410602. Zaag- en afkapmachines (metaalbewerkingsmachines) | Sawing and cutoff machines (metalworking machinery)
37320104. Jetski's | Jet skis
50630102. Pole line hardware | Pole line hardware
51490400. Pasta en rijst | Pasta and rice

Werken bij Clerfeyt Y: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Clerfeyt Y: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Clerfeyt Y. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Clerfeyt Y. Looking for open vacancies in other companies

  • Monteur (RONSE)

    Regio: RONSE

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant uit de regio Ronse zijn we momenteel actief op zoek naar een monteur schrijnwerk. Deze klant is actief in de montage en aansluiting van zowel schrijnwerk- sanitair als elektriciteit. Je staat met je ploeg in voor de montage van meubels die vooraf worden gefabriceerd in het atelier. Interesse in deze aantrekkelijke functie met doorgroeimogelijkheden? Bel ons op 055 20 82 94 of mail je cv door naar [email protected]

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO LOKEREN (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • UITSTEKEND BETAALDE HUISHOUDHULP De Haan/Bredene (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil jij ook werken bij het best betalende bedrijf in de dienstenchequesector? Ben jij een gemotiveerde huishoudhulp? Hou jij van poetsen? Ben jij pas tevreden als het huis proper is? Dan zijn wij op zoek naar jou! Als één van de grootste dienstenchequebedrijven in Vlaanderen zijn wij een werkgever waar je op kan rekenen. Onze werknemers kunnen het bevestigen: onze groei hebben wij te danken aan de respectvolle en correcte behandeling van onze huishoudhulpen. Voor ons ben je niet zomaar een werknemer, maar onze grootste troef. Onze consulenten staan altijd voor je klaar bij vragen of problemen. Bovendien heb je bij ons een uitstekend uurloon. Het Poetsbureau is een sterk groeiend dienstenchequebedrijf, gespecialiseerd in poetshulp bij gezinnen thuis. Ondertussen tellen wij meer dan 50 kantoren verspreid over heel Vlaanderen met meer dan 3900 tevreden huishoudhulpen. De dienstencheques worden steeds populairder, daarom zijn wij voortdurend op zoek naar nieuwe huishoudhulpen om ons team te versterken. Werk jij momenteel als huishoudhulp bij een ander bedrijf? Kom gerust eens langs op ons kantoor voor een vrijblijvend gesprek. Onze voorwaarden zijn vaak aantrekkelijker dan die van onze concurrenten.

  • HUISHOUDHELDEN REGIO Lochristi solliciteer per sms (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: EASY LIFE MELLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Zaventem, 9 uur per week (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 9 uren per week (liefst te presteren op maandagnamiddag, dinsdagnamiddag en donderdagnamiddag), voor een gastgezin wonende te Zaventem. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, te strijken en te koken. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Afwasser (30u/week) (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: TEMPO-TEAM

    Type: Studentenjob

    Voor een klant in Mol is Tempo-Team op zoek naar een medewerker voor de afwas. Dit mag zowel een student / flexijob of vaste medewerker zijn. Je gaat minimum 30 uren per week werken, dit zowel voor in het weekend, als door de week.

  • Mechanical Engineer (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: KH Engineering België NV

    Type: Vaste Job

    Je bent (mede) verantwoordelijk voor het opstellen van technische specificaties en data sheets voor zowel static- als rotating equipment. * Meest voorkomende soorten equipment: tanks, vaten, heat-exchangers, pompen, compressoren.  * Basiskennis voor bijbehorende elektromotoren, laadarmen, slangen(torens), mixers, pig-stations, etc. en kennis van de verschillende materialen, isolatie, coating, … komt hierbij goed van pas.  * Op de hoogte van ATEX- en PED-richtlijnen. Als mechanical engineer werk je zelfstandig of wordt je aangestuurd door een senior engineer en/of projectleider. Je onderhoudt in sommige gevallen rechtstreeks contact met de opdrachtgever en/of leverancier. Een schriftelijke verslaglegging en rapportage behoren tot de taken.

  • Maatschappelijk assistent (provincie Antwerpen) (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: POBOS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Een maatschappelijk assistent is een externe professional die klanten (bedrijven) ter beschikking stellen aan hun personeel. Op verzoek van de werkgever kan de maatschappelijk assistent tussenkomen voor zowel privé- als werkgerelateerde problemen. Adviezen en interventies richten zich vooral op: psycho-medico-sociale problemen (relatie, kinderen, ziekte, handicap) geschillen (verzekering, mutualiteit) verslaving (alcohol, drugs, gokken, ...) financiële problemen (budgetbeheersing, doorverwijzen naar schuldbemiddelaar, eventueel verzoeken tot een voorschot bij werkgever) hulp bij overlijden van een personeelslid of naaste familie (steun en administratieve hulp) informatie over sociale wetgeving/familiaal recht

  • Consulentes Health & Beauty (Regio Tienen)

    Regio: Regio Tienen

    Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als consulente van Health & Beauty producten, ga je aan de slag met onze natuurlijke, hoge kwaliteitsproducten d.m.v. homeparty's bij mensen thuis, individueel advies geven bij een gezellige koffie en/of testproducten die mensen gratis mogen uitproberen gedurende 5-7 dagen. Het geven van homeparty's is zeker niet verplicht, maar kan wel voor diegenen die daar graag mee aan de slag gaan. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen omzetverplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. We bieden eveneens hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom.

  • onderhoud centrale verwarming sanitair (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: RENOVA-TECH

    Type: Zelfstandige activiteit

    onderhouden van centrale verwarming nieuwe of herstellen van ketels renoveren van woningen

  • Elekticien (MELDERT)

    Regio: MELDERT

    Bedrijf: HOEKJE

    Type: Werfreserve

    * Elektrische installaties zowel renovatie als nieuwbouw * Herstellingen * Onderhoud * warmtepompen plaatsen

  • Stage consultant/psycholoog (SCHAARBEEK)

    Regio: SCHAARBEEK

    Bedrijf: ASCENTO LEUVEN

    Type: Leercontract

    Wij hebben stageplaatsen in onze kantoren te Brussel. Binnen het domein Rekrutering en Selectie bestaan je dagelijkse taken uit onder andere het opstellen van competentieprofielen, cv’s zoeken in databanken, cv’s screenen, deelname aan selectie-interviews, rollenspelen en assessment centers, rapporten schrijven voor klanten, meegaan op intake- of feedback gesprek bij de klant, deelname aan jobbeurzen, … In het kader van Outplacementbegeleiding kan je een aantal sessies mee volgen en op termijn zelf oefeningen geven. Als kennismaking met het domein Talent & Performance Management bestaat de mogelijkheid om trainingen te observeren en mee te ontwikkelen. Projecten Je krijgt als stagiair(e) een project toegewezen dat je zelfstandig afwerkt. De inhoud van het project hangt af van de noden binnen Ascento op het moment van jouw stage en wordt in overleg bepaald.

Zoek naar antwoorden van Clerfeyt Y in sociale netwerken
Look for responds of Clerfeyt Y in social networks

Lees alle opmerkingen voor Clerfeyt Y. Laat een reactie achter voor Clerfeyt Y. Clerfeyt Y bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Clerfeyt Y. Leave a respond for Clerfeyt Y. Clerfeyt Y on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Clerfeyt Y op de google maps. Adres en contacten Clerfeyt Y
Location of Clerfeyt Y on the google maps. Address and contacts of Clerfeyt Y

Andere gerelateerde bedrijven als come Clerfeyt Y Clerfeyt Y: BEENHOUWERIJ LIEVEN | Van Mulders Hubert NV | LAMBERT CLOES | LABO NYVADENT | TIM GIJSELINGS

Other related companies as Clerfeyt Y: BEENHOUWERIJ LIEVEN | Van Mulders Hubert NV | LAMBERT CLOES | LABO NYVADENT | TIM GIJSELINGS

Clerfeyt Y is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Clerfeyt Y, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04435974121. Het bedrijf Clerfeyt Y bevindt zich op het adres: Avenue de Merode 40; 1330; Rixensart. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 408,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 881,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Interior decoration. Lijst met producten zijn Painting contractors.
De hoofdactiviteit van Clerfeyt Y is Administratie van Human Resource Programs, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Clerfeyt Y is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Clerfeyt Y, openstaande posities, locatie van Clerfeyt Y op de kaart.

Clerfeyt Y is a company, that was registered 1998 in N\A region, Belgium. Full name of company is Clerfeyt Y, company assigned to the tax number BE04435974121. The company Clerfeyt Y is located at the address: Avenue de Merode 40; 1330; Rixensart. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 408,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 881,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Interior decoration. List of products are Painting contractors.
The main activity of Clerfeyt Y is Administration of Human Resource Programs, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Clerfeyt Y is not available. You also can look at reviews of Clerfeyt Y, open positions, location of Clerfeyt Y on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Clerfeyt Y, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Clerfeyt Y, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Clerfeyt Y, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Clerfeyt Y, employees, financial statistics.