Architecture & Décoration SPRL

Contactgegevens Architecture & Décoration SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Architecture & Décoration SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

Architecture & Décoration SPRL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Boulevard de l'Est 9; 4020; Liège 1 (Liège 2), België

Telefoon (phone): 04 343 47 47 (+32-04 343 47 47) 04 343 47 47 (+32-04 343 47 47)

Fax (fax): 04 343 93 70 (+32-04 343 93 70) 04 343 93 70 (+32-04 343 93 70)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Architecture & Décoration SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Architecture & Décoration SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Architecture & Décoration SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Architecture & Décoration SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Architecture & Décoration SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Architecture & Décoration SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Architecture & Décoration SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Architecture & Décoration SPRL
Products information Architecture & Décoration SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE07880187988
Ondernemingsnummer: 7716217041
Hoofdstad (capital): 493,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 510,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Interior designers; Cafes - Installation & equipments; Restaurants - Installation & equipment; Office fixtures; Store fixtures

Product categorie (product category): Interior decoration

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Architecture & Décoration SPRL
(Get full report from official database of BE for Architecture & Décoration SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor Architecture & Décoration SPRL
Addition kinds of activities for Architecture & Décoration SPRL

209500. Geroosterde koffie | Roasted coffee
313101. Boot en schoen accessoires | Boot and shoe accessories
327401. Bouwkalk | Building lime
549902. Drankwinkels | Beverage stores
26119900. Pulpmolens, nec | Pulp mills, nec
26790600. Telegraaf, teletype, en het toevoegen van machinepapier | Telegraph, teletype, and adding machine paper
30520203. Verwarmingsslang, kunststof | Heater hose, plastic
38410420. Chirurgische lasers | Surgical lasers
51360602. Sportkleding, mannen en jongens ' | Sportswear, men's and boys'
51480200. Groenten | Vegetables

Werken bij Architecture & Décoration SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Architecture & Décoration SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Architecture & Décoration SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Architecture & Décoration SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Orderpickers gezocht - Volvo logistics - Oostakker (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: SYNERGIE JOBS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Op zoek naar een boeiende job, waarbij je nauwkeurig kan werken en snel resultaat kan zien? voor VOLVO LOGISTICS zoeken wij orderpickers! Je verzamelt bestellingen volgens instructies die je doorkrijgt. Hierbij heb je oog voor kwaliteit en snelheid.

  • Voeger op atelier in de bouw (m/v) (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Jouw functie bestaat uit het voegen van prefabwanden op atelier. Later worden deze opgehaald en getransporteerd naar de werven voor montage. Je werkt onder het paritair comité van de bouw (124), geniet van alle voordelen en werkt telkens van 8u15 tot 16u15.

  • Allround Administratief Bediende - Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: OfficeTeam

    Type: Interim met optie "vast werk"

    OfficeTeam is momenteel op zoek naar een Allround Administratief Bediende (m/v). Dit voor een sterk groeiende KMO in de regio Brugge. Jouw verantwoordelijkheden als Allround Administratief Bediende: je staat in voor het opmaken van de offertes; je stuurt de orderbevestigingen naar de klant; je communiceert tussen de verschillende afdelingen; je kijkt naar de stock en doet bestellingen indien nodig; je volgt de bestellingen op; je communiceert de levertermijnen naar de klant; je organiseert het transport; je staat in voor het onthaal en telefonie; je doet het beheer van het kantoormateriaal. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • WEGENWERKER (SCHELLE)

    Regio: SCHELLE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    In de regio Schelle zijn we op zoek naar een arbeider wegenwerker voor deze vacature ziet het takenpakket er als volgt uit: u maakt deel uit van een ploeg arbeiders u voert werkzaamheden uit aan diverse onderdelen van weg; aansluitingen kolken boordstenen funderingen afwerkingen.

  • Tekenaar (MALLE)

    Regio: MALLE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant te Malle/Zoersel zijn wij op zoek naar een mechanisch tekenaar (M/V) Functieomschrijving: U staat in voor het maken van tekeningen en ontwerpen in Autocad (2D) en Solid Works (3D) U biedt assistentie bij het proces van offerte tot productie en indienstname bij de klant. In die optiek volgt u ook de projecten op in de werkplaats. Afhankelijk van het te produceren stuk bepaald u de technische specificaties (persluchtcilinders, kettinglengte, motoren,...) en instellen van machines Tevens neemt u contact op met leveranciers voor aankoop van materiaal en volgt dit dossier verder op 

  • Huishoudheld regio Kortemark - dringend (KORTEMARK)

    Regio: KORTEMARK

    Bedrijf: EASY LIFE ROESELARE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Angie is dringend op zoek naar gemotiveerde huishoudhelden met onmiddellijk ingang. Ben je op zoek naar een job die afwisseling en werkzekerheid biedt? Kan je stof de baas? Kan je overweg met een stofzuiger en plumeau? Ga dan aan de slag als huishoudhulp bij Easy Life en ontdek een wereld van verschil voor jezelf en voor je klant. Je gaat een zeer afwisselende job tegemoet!

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Erpe-Mere – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (ERPE-MERE)

    Regio: ERPE-MERE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp/Poetshulp in regio Meise - Merchtem (MERCHTEM)

    Regio: MERCHTEM

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Wervik - Geluwe - Menen (WERVIK)

    Regio: WERVIK

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Flexi of studenten voor functie als verkoper op markten (WOLVERTEM)

    Regio: WOLVERTEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    We zijn op zoek naar naar leuke en gemotiveerde kandidaten om een team te versterken op de markten in een marktslagerij Uren en dagen van de markten: dinsdag: Nieuwrode (namiddag) - 14u - 17u30 woensdag: Haacht (namiddag) - 12u30 - 17u30 donderdag: Aarschot (voormiddag) 7u - 12u30 vrijdag: Leuven (voormiddag) 7u - 13u00 zaterdag: Sint-Truiden (voormiddag) 7u - 13u00 Uren kunnen besproken worden! Eventueel later beginnen! Ervaring is een pluspunt maar geen vereiste, klantvriendelijkheid en jovialiteit daarentegen wel We zoeken effectief iemand dat bediend op de markten zelf. Als ze tot op de markten geraken is dat goed, anders kunnen ze mee rijden met de klant vanuit Wolvertem. Jobstudenten mogen ook !

  • Afwasser student (zaterdag-zondagochtend) (LEBBEKE)

    Regio: LEBBEKE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een bakkerij regio Lebbeke zoeken we een student afwasser om op zaterdag- en zondagochtend (ook feestdagen) de afwas van al het materiaal & de eindschoonmaak van de ateliervloer. Je werkt 1 weekend op de 2. Je start tussen 7u 's morgens - 8u 's morgens, dit wordt op voorhand besproken.

  • Adviseur HR & Opleiding (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: MP INTERNATIONAL PARTNERS

    Type: Vaste Job

    Onze klant is een organisatie die zich specialiseert in adviesverlening aan diverse bedrijven in de sector van de voedingsproductie. Ze adviseren hun klanten op het vlak van HR & personeelsbeleid. Hun missie is om bij te dragen tot een efficiëntere en kwaliteitsvollere werking van deze bedrijven. Om in hun missie te slagen, werkt onze klant dagelijks samen met een uitgebreid netwerk van opleidingsverstrekkers en beschikken zij zelf over een team van Adviseurs met gespecialiseerde kennis inzake personeel en organisatie. Nu de thema’s “diversiteit” en “werkbaar werk” steeds hoger op de agenda van de klanten staat, werft onze klant een collega aan om het team van Adviseurs te versterken: Heb jij een hart voor HR én voor Voeding? Dan ben jij misschien wel de geschikte Adviseur HR & Opleiding die we zoeken! De functie • Je bouwt aan een duurzaam netwerk binnen de voedingsindustrie en adviseert de klanten • Je analyseert grondig de behoeften en noden van de klanten op vlak van Opleidingen en Personeelsbeleid • Je geeft eerstelijnsadvies en je bent de brug tussen de klant en je opgebouwde netwerk van opleidings- en adviespartners • Je zet de thema’s diversiteit en werkbaar werk op de kaart bij de klanten • Je zoekt (mee) naar oplossingen voor specifieke vragen rond deze thema’s • Je werkt dagelijks samen met collega’-adviseurs en een netwerk van experten • Je ontwikkelt HR-instrumenten en faciliteert de opzet van projecten • Je werkt mee aan een up-to-date ondersteuningsaanbod • Je werkt samen met Nederlandstalige en Franstalige collega’s o Jouw eerste taal is Nederlands, maar een goede kennis van het Frans is een meerwaarde

Zoek naar antwoorden van Architecture & Décoration SPRL in sociale netwerken
Look for responds of Architecture & Décoration SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor Architecture & Décoration SPRL. Laat een reactie achter voor Architecture & Décoration SPRL. Architecture & Décoration SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Architecture & Décoration SPRL. Leave a respond for Architecture & Décoration SPRL. Architecture & Décoration SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Architecture & Décoration SPRL op de google maps. Adres en contacten Architecture & Décoration SPRL
Location of Architecture & Décoration SPRL on the google maps. Address and contacts of Architecture & Décoration SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come Architecture & Décoration SPRL Architecture & Décoration SPRL: FILIP JANSSENS | EDWIN SCHARRE | PIERRE TAGNON | Van Elslander M | VAN DER WILDT

Other related companies as Architecture & Décoration SPRL: FILIP JANSSENS | EDWIN SCHARRE | PIERRE TAGNON | Van Elslander M | VAN DER WILDT

Architecture & Décoration SPRL is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Architecture & Décoration SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07880187988. Het bedrijf Architecture & Décoration SPRL bevindt zich op het adres: Boulevard de l'Est 9; 4020; Liège 1 (Liège 2). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 493,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 510,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Interior decoration. Lijst met producten zijn Interior designers; Cafes - Installation & equipments; Restaurants - Installation & equipment; Office fixtures; Store fixtures.
De hoofdactiviteit van Architecture & Décoration SPRL is Lokale en Suburbane Transit en Interurban Highway Passenger Transportation, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Architecture & Décoration SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Architecture & Décoration SPRL, openstaande posities, locatie van Architecture & Décoration SPRL op de kaart.

Architecture & Décoration SPRL is a company, that was registered 2018 in N\A region, Belgium. Full name of company is Architecture & Décoration SPRL, company assigned to the tax number BE07880187988. The company Architecture & Décoration SPRL is located at the address: Boulevard de l'Est 9; 4020; Liège 1 (Liège 2). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 493,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 510,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Interior decoration. List of products are Interior designers; Cafes - Installation & equipments; Restaurants - Installation & equipment; Office fixtures; Store fixtures.
The main activity of Architecture & Décoration SPRL is Local and Suburban Transit and Interurban Highway Passenger Transportation , including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Architecture & Décoration SPRL is not available. You also can look at reviews of Architecture & Décoration SPRL, open positions, location of Architecture & Décoration SPRL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Architecture & Décoration SPRL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Architecture & Décoration SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Architecture & Décoration SPRL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Architecture & Décoration SPRL, employees, financial statistics.