Paindestre SPRL

Contactgegevens Paindestre SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Paindestre SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

Paindestre SPRL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue d'Houdeng 32; 7070; Le Roeulx, België

Telefoon (phone): 064 66 28 37 (+32-064 66 28 37) 064 66 28 37 (+32-064 66 28 37)

Fax (fax): 064 66 43 12 (+32-064 66 43 12) 064 66 43 12 (+32-064 66 43 12)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Paindestre SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Paindestre SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Paindestre SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Paindestre SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Paindestre SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Paindestre SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Paindestre SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Paindestre SPRL
Products information Paindestre SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE03334045410
Ondernemingsnummer: 3618316650
Hoofdstad (capital): 211,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 290,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Producten die in Paindestre SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Insurance Agents and Brokers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Paindestre SPRL
(Get full report from official database of BE for Paindestre SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor Paindestre SPRL
Addition kinds of activities for Paindestre SPRL

6231. Beveiliging en commodity exchanges | Security and commodity exchanges
28999915. Boorselder | Drilling mud
34299900. Hardware, nec, nec | Hardware, nec, nec
35310801. Aggregate spreaders | Aggregate spreaders
36340511. Schoenpoetsers, elektrisch | Shoe polishers, electric
38210404. Tijdsinterval meetapparatuur, elektrisch (laboratoriumtype) | Time interval measuring equipment, electric (lab type)
72170202. Tapijt- en tapijtreinigingsinstallatie | Carpet and rug cleaning plant
73349902. Mimeographing | Mimeographing
86999901. Dierlijke humane samenleving | Animal humane society

Werken bij Paindestre SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Paindestre SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Paindestre SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Paindestre SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Brandertechnieker (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf regio Waregem zijn we op zoek naar een brandertechnieker.

  • Tijdelijke administratieve functie op financiële afdeling: schoolverlaters zijn welkom (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor de financiële afdeling zijn we op zoek naar een tijdelijke collega die verantwoordelijk zal zijn voor de post- en factuurverwerking. Je controleert de facturen en volgt de betalingen op, (inkomende als uitgaande facturen). Je bent het eerste aanspreekpunt voor leveranciers, klanten en collega's en hebt verschillende administratieve taken. Het gaat over een opdracht van +-1 jaar.

  • Calculator Sanitair en HVAC te Wommelgem (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: RANDSTAD CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Calculaties maken voor sanitair en hvac

  • Bekisters - Regio Aalter (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: AGO Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Een passie voor bekisten ? DOKA-panelen hebben geen geheimen meer voor jou ? Je gaat een nieuwe uitdaging niet uit de weg ? Samen met onze klant, groeiend bouwbedrijf klasse 8, zijn we op zoek naar bekisters binnen regio Aalter. Gezien het industriële projecten betreft, zal je telkens werken met systeembekistingen.

  • Medewerker dienstencheques assistentiewoningen (m/v) (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Time for Quality

    Type: Dienstenchequebaan

    Een assistentiewoning combineert de vrijheid en zelfstandigheid van een eigen woning. Senioren wonen er zelfstandig, maar kunnen een beroep doen op gemeenschappelijke diensten zoals poetshulp, warme maaltijden, thuisverpleging etc. Houd je van afwisseling in je takenpakket? Geeft het je voldoening als alles netjes en proper is? Heb je een hart voor senioren en ben je positief ingesteld? Aarzel dan niet om ons te contacteren!

  • Jobstudent versafdeling supermarkt (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: ADECCO TORHOUT

    Type: Studentenjob

    Student voor de versafdeling gezocht voor supermarkt regio Torhout! Je zult als jobstudent ingezet worden aan de beenhouwerij en charcuterie - afdeling van deze supermarkt. Je bent bereid om een onbezoldigde opleiding tot te volgen. Indien deze opleidingsdag positief verloopt, word je op regelmatige basis op zaterdag ingepland om te werken. Bovendien kom je vervolgens ook in aanmerking om tijdens de vakanties aan de slag te gaan in deze supermarkt.

  • Bijlesgever statistiek (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor statistiek aan studenten van de hogeschool of universiteit. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Projectleider Elektromechanica (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: VIO-HR

    Type: Vaste Job

    Ben jij in het bezit van een masterdiploma Elektromechanica? Spreek jij vlot je talen (NL - FR - ENG)? Beschik jij bovendien over leidinggevende capaciteiten? Dan is dit een mooie kans!  Voor een sterke speler op vlak van ontwerp, constructie en onderhoud van technische installaties kijkt VIO uit naar een Projectleider Elektromechanica. Als Projectleider krijg je volgende taken toevertrouwd: Coördinatie van projecten: van voorbereiding tot bestellingen plaatsen, de uitvoering en de nazorg Je ondersteunt bij de offerteopmaak  Toezicht op veiligheid en goede verloop volgens planning Bijdrage tot een fijne bedrijfscultuur waar veiligheid, kwaliteit, samenwerking en flexibiliteit centraal staan

  • Junior Management Accountant (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: UFINITY

    Type: Vaste Job

    Onze opdrachtgever is een sterk groeiende KMO binnen de petrochemie. Zij tellen 44 interne medewerkers en zij zetelen op de Noorderlaan in Antwerpen. Ze zijn in handen van een Amerikaanse multinational die in 70 landen actief is. Het financieel team in België telt heden 2 collega's: de Finance Manager (zeer gedreven jong iemand) en een collega die de facturen verwerkt. Door de sterke groei én mede door het feit dat Antwerpen HQ van Europa wordt, wint finance aan belang. Professionalisering, digitalisering én rapportering zijn zaken die intern moeten geïmplementeerd worden. Voel jij het al kriebelen om je schouders hieronder te zetten? Lees dan zeker verder! Centraal voor deze functie in het algemeen: uitvoerende taken combineren met ambitie om meer naar je toe te trekken; houden van uitdaging én afwisseling; gezien de veranderingen gaan er weinig dagen hetzelfde zijn voor jou; met de groei mee moet kunnen evolueren en breed financieel willen werken. Specifiek voor deze functie: inboeken van facturen (deze komen reeds digitaal binnen); general ledger insourcen van het huidig externe accountantskantoor; provisies en afschrijvingen maandafsluiting, BTW en statutaire jaarrekening rapportering (income statement) op termijn ook controlling taken naar je toe trekken: budget, analyses, rentabiliteitsberekeningen.

  • HR OFFICER VOOR PROJECTOPDRACHTEN (BE767561) (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: Hudson Belgium nv/sa

    Type: Vaste Job

    Hudson is een HR adviesbureau met meer dan 35 jaar ervaring en onze missie is eenvoudig: organisaties ondersteunen door in te zetten op hun medewerkers. Deze missie kunnen we enkel volbrengen door op onze beurt zelf bijzondere HR-professionals aan te werven. Als lid van ons Hudson team heb je elke dag opnieuw impact op organisaties, haar medewerkers en werkzoekenden. Heb je interesse voor HR en maak je graag, samen met meer dan 250 andere overtuigde Hudson collega’s, het verschil? Dan zijn wij op zoek naar jou! Om onze afdeling Interim Management & Contracting te versterken, zijn we op zoek naar een (m/v) HR OFFICER voor projectopdrachten bij klanten Onze Interim Management & Contracting afdeling speelt in op vragen van klanten die om welke reden dan ook nood hebben aan tijdelijke versterking. Het kan daarbij gaan om een tijdelijke verhoogde workload, een vervanging naar aanleiding van ziekte of zwangerschap van een medewerker of het vertrek van een collega, etc. Je hebt al een stevige ervaring verworven binnen Rekrutering & Selectie (hetzij in consultancy, hetzij in een interne HR rol) of bent vanuit je business ervaring gepassioneerd geraakt door de mens in een organisatie en wil deze ervaring valoriseren door het uitvoeren van opdrachten in verschillende bedrijven. Je ziet deze job als een unieke kans om je professionele bagage uit te breiden, je kennis van de markt te vergroten en interessante contacten te leggen binnen verschillende bedrijven maar tegelijk te werken voor een referentie in de sector van Rekrutering & Selectie. Je kan je snel inwerken in de cultuur, sector en werkwijze van de klant waarbij je jouw opdracht uitvoert. Je houdt ervan op korte termijn jouw intern netwerk in het bedrijf waar je wordt ingezet, uit te bouwen. Je kan je identificeren met de Hudson cultuur en werkwijze, maar kan je daarnaast ook snel aanpassen aan de verwachtingen, waarden en werkwijze van de klant. Voor verschillende rekruteringsopdrachten analyseer je de behoeften van de klant waarbij je werkt en bepaal je de juiste rekruteringsmethode. Je maakt hiervoor gebruik van jouw ervaring en leergierigheid, creativiteit en ondernemingszin die je leiden naar paden om kandidaten te vinden. Je ontmoet kandidaten voor een interview en evalueert hun potentieel tijdens het selectieproces. Je geeft een advies en vormt een klankbord voor je klant bij het voorstellen van je eindkandidaten.

  • Face-to-Face Interviewer (Regio Lier-Heist o/d Berg)

    Regio: Regio Lier-Heist o/d Berg

    Bedrijf: Kantar Belgium

    Type: Zelfstandige activiteit

    Werken in je eigen streek– Professionele ondersteuning. Binnen uw eigen regio neemt u enquêtes af. Het merendeel van onze interviews wordt uitgevoerd in opdracht van de overheid en universitaire werkgroepen. U werkt hierbij op basis van een adressenlijst die wij voorzien. U bezoekt deze mensen, U motiveert hen om deel te nemen aan het onderzoek en noteert hun antwoorden zo volledig mogelijk op een tablet.

  • DERMATOLOOG (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: MEDISCH CENTRUM DON BOSCO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zoeken voor ons Medisch Centrum Don Bosco een dermatoloog . U kan zowel deeltijds als voltijds huren. Meer informatie over het medisch centrum vind je terug op www.mcdb.be.

Zoek naar antwoorden van Paindestre SPRL in sociale netwerken
Look for responds of Paindestre SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor Paindestre SPRL. Laat een reactie achter voor Paindestre SPRL. Paindestre SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Paindestre SPRL. Leave a respond for Paindestre SPRL. Paindestre SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Paindestre SPRL op de google maps. Adres en contacten Paindestre SPRL
Location of Paindestre SPRL on the google maps. Address and contacts of Paindestre SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come Paindestre SPRL Paindestre SPRL: Van Wijnendaele A | FA. SMEKENS-BOUCHIER | ALEKSANDER AVRAMOVIC | ECOLE FOND. COMMUNALE | STEFAAN BATAILLE

Other related companies as Paindestre SPRL: Van Wijnendaele A | FA. SMEKENS-BOUCHIER | ALEKSANDER AVRAMOVIC | ECOLE FOND. COMMUNALE | STEFAAN BATAILLE

Paindestre SPRL is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Paindestre SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03334045410. Het bedrijf Paindestre SPRL bevindt zich op het adres: Rue d'Houdeng 32; 7070; Le Roeulx. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 211,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 290,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Insurance Agents and Brokers. Producten gemaakt in Paindestre SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Paindestre SPRL is Administratie van Milieukwaliteit en Huisvestingsprogramma's, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Paindestre SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Paindestre SPRL, openstaande posities, locatie van Paindestre SPRL op de kaart.

Paindestre SPRL is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is Paindestre SPRL, company assigned to the tax number BE03334045410. The company Paindestre SPRL is located at the address: Rue d'Houdeng 32; 7070; Le Roeulx. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 211,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 290,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Insurance Agents and Brokers. Products created in Paindestre SPRL were not found.
The main activity of Paindestre SPRL is Administration of Environmental Quality and Housing Programs, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Paindestre SPRL is not available. You also can look at reviews of Paindestre SPRL, open positions, location of Paindestre SPRL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Paindestre SPRL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Paindestre SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Paindestre SPRL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Paindestre SPRL, employees, financial statistics.