Archers (Les)

Contactgegevens Archers (Les): adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Archers (Les): address, phone, fax, email, website, opening hours

Archers (Les)

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue des Archers 4; 7000; Mons, België

Telefoon (phone): 065 31 73 38^^065 35 19 73 (+32-065 31 73 38^^065 35 19 73) 065 31 73 38^^065 35 19 73 (+32-065 31 73 38^^065 35 19 73)

Fax (fax): 065 34 75 28 (+32-065 34 75 28) 065 34 75 28 (+32-065 34 75 28)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Archers (Les): n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Archers (Les)"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Archers (Les)"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Archers (Les), België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Archers (Les). Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Archers (Les), Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Archers (Les). Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Archers (Les)
Products information Archers (Les)

BTW identificatienummer (tax): BE08846710205
Ondernemingsnummer: 3311523437
Hoofdstad (capital): 482,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 777,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Producten die in Archers (Les) zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Insurance Agents and Brokers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Archers (Les)
(Get full report from official database of BE for Archers (Les))

Aanvulling soorten activiteiten voor Archers (Les)
Addition kinds of activities for Archers (Les)

2041. Bloem- en andere graanmolenproducten | Flour and other grain mill products
371104. Bus en andere grote speciaal voertuig assemblage | Bus and other large specialty vehicle assembly
572299. Huishoudelijke apparaten winkels, nec | Household appliance stores, nec
23250102. Jeans: mannen, jongeren en jongens | Jeans: men's, youths', and boys'
26720202. Cellofaan kleefband: gemaakt van aangekochte materialen | Cellophane adhesive tape: made from purchased materials
35310507. Piling extractors | Piling extractors
54619901. bagels | Bagels

Werken bij Archers (Les): vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Archers (Les): vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Archers (Les). Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Archers (Les). Looking for open vacancies in other companies

  • Verkoop Dreamland Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Startpeople

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als magazijnier-verkoper ben je het aanspreekpunt voor jong en oud in de winkel. Enerzijds laat je de kinderen dromen over ridders en prinsessen, anderzijds begeleid je ouders in hun keuzes. Het aanbod van Dreamland wekt je enthousiasme los en zorgt ervoor dat je de laatste trends op de voet volgt. Daarnaast heb je verschillende taken waaronder het aanvullen en op orde houden van de rayons, kassawerk en de decoratie van de winkel. Als je zelf vaststelt dat een taak efficiënter kan worden uitgevoerd, dan wordt er van je verwacht dat je deze verbetering zelf voorstelt en toepast.

  • Machine operator (HAMONT-ACHEL)

    Regio: HAMONT-ACHEL

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Hamont-Achel, zijn we op zoek naar een machine operator. Takenpakket: - Het bedienen van diverse machines - Laden en lossen - Slijpen, branden, ...

  • Dieselmechanieker (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant uit Antwerpen is op zoek naar een dieselmechanieker m/v, voor het onderhoud en herstellingswerk van hun vrachtwagenpark. Onderhoud en herstellingswerk aan vrachtwagens, graafkranen, laad- en graafcombinaties, compressoren,...; depannage ter plaatse op de verschillende werven van het bedrijf; kleine lasconstructiewerken.

  • Koeltechnieker (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wie solliciteert voor de job als koeltechnieker krijgt de verantwoordelijkheid over onderstaande taken: als technicus koeltechnieken en klimaatregeling voer je preventief onderhoud uit op technische systemen zoals verwarmingsinstallaties systemen voor klimaatregeling zoals airconditioning of koelsystemen zoals koelkamers of koelkasten. Installeren en aansluiten van enkelfasige en driefasige motoren en hun startunit mechanisch en elektrisch onderhoud van elektrische machines en hun sturingen mechanische en elektronische regelaars installeren en parametreren fouten lokaliseren en verhelpen aanbrengen van de isolatie en de bekleding van de installatie Koperen leidingen bewerken: braseren plooien en flare trekken

  • HUISHOUDHULP REGIO KALMTHOUT (KALMTHOUT)

    Regio: KALMTHOUT

    Bedrijf: Tempo-Team Dienstencheques Kalmthout

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp poetst en/of strijkt u bij verscheidene particulieren. U kan zich makkelijk verplaatsen met fiets, openbaar vervoer of auto en bent flexibel bij voorgestelde opdrachten en/of vervangingen die Tempo-Team u aanbiedt. U kan parttime of fulltime werken (tussen 15u/week en 38u/week). U bent stipt, eerlijk en klantvriendelijk. Ervaring in de sector is een pluspunt, maar niet noodzakelijk. U hebt kennis van huishoudelijke schoonmaakproducten. U kan vlot communiceren in het Nederlands.

  • Studenten productie juni-juli-augustus (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Synergie Lokeren Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf te Lokeren zijn we op zoek naar enkele studenten die een 3tal weken beschikbaar zijn in de periode juni tot augustus. Je werkt in een productieomgeving en staat in voor het in-en uitpakken, sorteren en labelen van kleine metalen onderdelen. Ben je beschikbaar om als student een 3tal weken te werken en wil je een centje bijverdienen? Contacteer ons dan zo snel mogelijk!

  • Hogeschoolstudenten dinsdag 25 september (m/v) (KONINGSHOOIKT)

    Regio: KONINGSHOOIKT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Studentenjob

    Studenten gezocht voor het uitdelen van gadgets op dinsdagochtend 25 september. Je start om 9u tot einde (max. tot 12u). Tewerkstelling aan het station van Lier - Berlaar - Heist OD Berg - Mechelen

  • Chauffeur rijbewijs B Bpost Brugge (jobstudent) (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: START PEOPLE Inhouse bpost

    Type: Studentenjob

    Bpost Brugge zoekt jobstudenten die op de volgende dagen kan werken: - 1 jobstudent vanaf maandag 29/10 van 4u30 tot 12u36 (voor de krantenronde met de wagen van Bpost) - 1 jobstudent vanaf dinsdag 30/10 van 4u55 tot 13u01 (voor de krantenronde met de wagen van Bpost) - 1 jobstudent vanaf zaterdag 3/11 van 7u tot 15u06 (voor de pakjes met de wagen van Bpost) Je wordt tewerkgesteld met de wagen om kranten te leveren of pakjes te leveren in en rond Brugge. Een rijbewijs B hebben is dus verplicht. We zoeken 1 jobstudent per dag die wekelijks (of zoveel mogelijk) kan werken. Dus op maandag of dinsdag of zaterdag.

  • Gerant (e) voor kledingszaak - regio Izegem - VAST contract (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: ADECCO ROESELARE INDUSTRIE

    Type: Vaste Job

    Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als gerant (e) in de fashion of je hebt er reeds een aantal jaren opzitten als verkoper / verkoopster en bent klaar voor de volgende stap in jouw carrière? Misschien is deze functie als gerant wel iets voor jou? Dit is een functie met veel verschillende aspecten: Aansturen en coachen van verschillende personeelsleden Opmaak van personeelsplanningen, opvangen van ziektes en verlof door tijdelijke krachten in te schakelen Je neemt het volledige beheer van de winkel onder jouw vleugels en streeft naar de te behalen budgetten Je werkt actief mee in de verkoop, kassa, stock etc.

  • Elektrisch Monteur Machinebouw - Logi Technic (Regio Dendermonde-Wetteren)

    Regio: Regio Dendermonde-Wetteren

    Bedrijf: LOGI TECHNIC GENT

    Type: Vaste Job

    Logi-technic is met meer dan 500 klantgerichte medewerkers, bij tal van bedrijven dé specialist in outsourcing op technisch uitvoerend gebied. We bieden onze klanten specifieke oplossingen aan vanuit onze divisies Industrie, Infra, Building, ICT en Facility Management. Om onze voortdurende groei mogelijk te maken, zoeken we een Elektrisch Monteur voor de divisie INDUSTRIE regio Oost-Vlaanderen. Functieomschrijving Als elektrisch monteur word je ingeschakeld voor verschillende opdrachten in diverse sectoren. Hierbij zoeken we steeds projecten die passen bij jouw woonplats,kennis, ervaring en verwachtingen. Je staat in voor de elektrische opbouw & bekabeling van industriële machines & kasten. Elektrische plannen lezen zit je in de vingers & precies werken ligt je nauw aan het hart!

  • Magazijnier (KRUISHOUTEM)

    Regio: KRUISHOUTEM

    Bedrijf: CHAUVET EUROPE

    Type: Vaste Job

    - Controle van binnenkomende goederen - Order picking met reachtruck - Verpakken van uitgaande bestellingen - Laden en lossen van vrachtwagens - Dagelijks overleg van te nemen acties met de magazijnverantwoordelijke - Tijdelijk inspringen bij andere afdelingen o.a. kwaliteitscontrole

  • Calculator schrijnwerkerij (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: PRO-JOBS

    Type: Vaste Job

    Samen met de account manager werk je offertes uit op basis van lastenboeken en marktinformatie Naast het calculeren van product- en materiaalprijzen zal je eveneens instaan voor het berekenen van de werktijden en de daaraan gekoppelde rendementen Je voert verificaties uit van de meetstaten en werk je technische varianten uit

Zoek naar antwoorden van Archers (Les) in sociale netwerken
Look for responds of Archers (Les) in social networks

Lees alle opmerkingen voor Archers (Les). Laat een reactie achter voor Archers (Les). Archers (Les) bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Archers (Les). Leave a respond for Archers (Les). Archers (Les) on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Archers (Les) op de google maps. Adres en contacten Archers (Les)
Location of Archers (Les) on the google maps. Address and contacts of Archers (Les)

Andere gerelateerde bedrijven als come Archers (Les) Archers (Les): ELS KRULLENBOETIEK | ELPO-CUISINEX G.H.G. | A. CACI | SOPHIE BERTRAND | Mansart (Le) SPRL

Other related companies as Archers (Les): ELS KRULLENBOETIEK | ELPO-CUISINEX G.H.G. | A. CACI | SOPHIE BERTRAND | Mansart (Le) SPRL

Archers (Les) is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Archers (Les), bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08846710205. Het bedrijf Archers (Les) bevindt zich op het adres: Rue des Archers 4; 7000; Mons. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 482,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 777,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Insurance Agents and Brokers. Producten gemaakt in Archers (Les) zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Archers (Les) is Justitie, Openbare Orde en Veiligheid, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Archers (Les) is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Archers (Les), openstaande posities, locatie van Archers (Les) op de kaart.

Archers (Les) is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is Archers (Les), company assigned to the tax number BE08846710205. The company Archers (Les) is located at the address: Rue des Archers 4; 7000; Mons. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 482,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 777,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Insurance Agents and Brokers. Products created in Archers (Les) were not found.
The main activity of Archers (Les) is Justice, Public Order and Safety, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Archers (Les) is not available. You also can look at reviews of Archers (Les), open positions, location of Archers (Les) on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Archers (Les), N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Archers (Les), medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Archers (Les), N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Archers (Les), employees, financial statistics.