Bakkerij Hendrickx

Contactgegevens Bakkerij Hendrickx: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Bakkerij Hendrickx: address, phone, fax, email, website, opening hours

Bakkerij Hendrickx

Regio (region): Mechelen, België

Adres (address): Adegemstraat 80; 2800; Mechelen, België

Telefoon (phone): 015 26 13 15 (+32-015 26 13 15) 015 26 13 15 (+32-015 26 13 15)

Fax (fax): +32 (84) 697-58-54 +32 (84) 697-58-54

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Bakkerij Hendrickx: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Bakkerij Hendrickx"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Bakkerij Hendrickx"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Bakkerij Hendrickx, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Bakkerij Hendrickx. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Bakkerij Hendrickx, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Bakkerij Hendrickx. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Bakkerij Hendrickx
Products information Bakkerij Hendrickx

BTW identificatienummer (tax): BE08208129882
Ondernemingsnummer: 5822723388
Hoofdstad (capital): 356,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 744,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Producten die in Bakkerij Hendrickx zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Bakers and confectioners

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Bakkerij Hendrickx
(Get full report from official database of BE for Bakkerij Hendrickx)

Aanvulling soorten activiteiten voor Bakkerij Hendrickx
Addition kinds of activities for Bakkerij Hendrickx

239902. Paard- en huisdier accessoires, textiel | Horse and pet accessories, textile
07230109. Diensten voor tabaksclassificatie | Tobacco grading services
20910327. Makreel, gerookt | Mackerel, smoked
28330107. Sulfa drugs | Sulfa drugs
34420400. Metalen deuren | Metal doors
51820000. Wijn en gedistilleerde dranken | Wine and distilled beverages
75210100. Buiten parkeerdiensten | Outdoor parking services
95320201. Stedelijke planning en ontwikkeling commissie, overheid | Urban planning and development commission, government

Werken bij Bakkerij Hendrickx: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Bakkerij Hendrickx: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Bakkerij Hendrickx. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Bakkerij Hendrickx. Looking for open vacancies in other companies

  • Administratieve bediende staalontvangst (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: ADECCO TURNHOUT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een labo te Turnhout, zoeken wij een administratief bediende voor de afdeling 'staalontvangst'. Toerbodes van het bedrijf halen over heel het land stalen op, waarop wetenschappelijk onderzoek gebeurt. Jij bent verantwoordelijk voor de ontvangst van de inkomende stalen. De gegevens van de bijhorende bon worden in de interne database gezet. Het betreft uitvoerend inputwerk van cijfermatige en analytische gegevens en instructies van wat er met deze stalen dient te gebeuren. Je maakt de barcodes op en kleeft deze op de correcte staal. Vervolgens worden de stalen bewaard of in de centrifuge geplaatst. Bij vragen over de stalen, dien je contact op te nemen met de externe klant of dierenarts om verdere informatie op te vragen.

  • Chauffeur CE (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je start 's morgens tussen 7u en 8u en zal ongeveer vier leveringen per dag doen. Daardoor eindigt je werkdag ten laatste om 17u, maar dit kan natuurlijk ook vroeger zijn. Naast het afleveren van de afgewerkte producten, sta je in voor het laden en lossen van de vrachtwagens door middel van een rolbrug. Een eerste ervaring met een rolbrug is een pluspunt, maar zeker geen must, je wordt namelijk opgeleid ter plaatse. Bedrijfsprofiel: Voor een metaalbedrijf in de regio Ninove, zijn we op zoek naar een vrachtwagenchauffeur met een CE-rijbewijs.

  • Elektricien (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als technieker openbare verlichting sta je in voor werken aan bovengrondse lijnen, zowel hoog- als laagspanning. Je herkent netsystemen en bent in staat om fouten op te sporen. Samen met je collega sta je in voor het plaatsen en wegnemen van van (verlichtings)-palen met behulp van een hoogtewerker.

  • Technisch-commercieel medewerker/ elektriciteit en verlichting (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als verkoopsadviseur sta je in voor het onthaal en de verkoop van verlichting en toebehoren van elektriciteit en het bieden van technisch advies. Toonbankverkoop ( advies geven verkoop materiaal ophalen ) Dienst na verkoop en klachtenbehandeling (oplossingen garantie...) Klanten informeren over nieuwigheden .

  • Huishoudhulp Poppel (POPPEL)

    Regio: POPPEL

    Bedrijf: 'T PLANKSKE

    Type: Dienstenchequebaan

    Poets je graag bij mensen thuis? Wil je toch je uren zelf kiezen? Werk je graag dicht bij huis, zelfstandig en ben je gemotiveerd? Neem dan snel contact op met ons, want dan ben jij de collega die we zoeken! Aantal uren zijn bespreekbaar.

  • Student Boekhoudkundig Medewerker - regio Brugge (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Dit voor een klein en familiaal boekhoudkantoor regio Brugge. Als Student Boekhoudkundig Medewerker heb je volgende taken: inboeken en controleren van aankoop- en verkoopfacturen; uitvoeren van de betalingen; algemene administratieve taken (telefonie, mailbox beheren, voorbereide journaalposten inboeken,…). Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Poetsmedewerker - kamermeisje / kamerjongen (RUMST)

    Regio: RUMST

    Bedrijf: CAROTEL DRIVE-IN HOTEL

    Type: Vaste Job

    Je staat hoofdzakelijk in voor het poetsen van de volledige inrichting maar vooral het reinigen van hotelkamers, vervangen van bed- en badlinnen en het grondig poetsen van de kamers en badkamers. Daarnaast zorg je voor het vlot beantwoorden van de binnenkomende telefoons. Verder voorzie je onze gasten van drank/snacks via roomservice-kast.

  • Logistiek bediende expeditie (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: BELGIAN LOGISTIC CENTER

    Type: Vaste Job

    Ter versterking van ons team zijn wij op zoek naar een gemotiveerd logistiek bediende expeditie. Je hoofdtaak zal bestaan uit het opvolgen en beheren van internationale verzendingen teneinde te voldoen aan de douane-eisen en de klant te bevoorraden met de gevraagde goederen. Een greep uit jouw takenpakket: *Verzorgen van de verzending en het opmaken van transit -, import - en exportdocumenten. *Verwerken van orders, inplannen van transporten en containers. *Onderhouden van contacten met de klanten over de voortgang van dossiers. *Onderhouden van contacten met het douanekantoor en externe leveranciers. *Ontvangen van douaniers. *Inklaren van de goederen/producten. *Het TAS-systeem beheren in functie van een correcte facturatie. *Betalingen van invoerrechten en accijnzen laten uitvoeren door de afdeling accounting. *Stockcontroles uitvoeren. *..

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Tienen)

    Regio: Regio Tienen

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

  • Projectmanager ontwikkeling - bouwcoördinatie (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: HR Concept

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als projectmanager actief in de projectontwikkeling en bouwcoördinatie, bent u betrokken in zowel het voortraject, ontwerp en uitvoering van het residentieel bouwproject. Uw takenpakket bestaat zowel uit verantwoordelijkheden binnen voorbereiding en uitvoering. U begeleidt zowel architect als studiebureau in het opmaken van het aanvraagdossier voor SV en MV. U bestudeert plannen en berekeningen, verzorgt het dossier en maak een verkooplastenboek op. Na het verkrijgen van de SV stelt u het uitvoeringsdossier samen. U contacteert, negotieert en contracteert onderaannemers. In de uitvoeringsfase bewaakt u de kwaliteit, planning en het budget. U staat in voor de werfvergaderingen, het opvolgen van de werken in uitvoering en zoekt oplossingen bij mogelijke problemen. U werkt nauw samen met de zaakvoerder en met de verantwoordelijke voor de verkoop/klantenbegeleiding.

  • RESERVE schoonmaak regio Knokke 2018 (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Werfreserve

    Dit is een RESERVE vacature. Wanneer wij op zoek zijn naar schoonmakers uit de regio Knokke zullen wij u contacteren voor deze functie. Takenpakket: Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Onze vacatures zijn meestal deeltijds in de ochtend (6u-10u) en/of 's avonds (16u-21u).

  • zaalhulp/keukenhulp FLEXI (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: HET ANKER

    Type: Flexijob

    Ter versterking van ons team zijn we op zoek naar nieuwe collega's zowel voor keuken als voor zaal. Je kan minstens 1 vaste dag per week en eventueel ook andere dagen. We zijn opzoek naar iemand die zich voor een langere tijd wil engageren.

Zoek naar antwoorden van Bakkerij Hendrickx in sociale netwerken
Look for responds of Bakkerij Hendrickx in social networks

Lees alle opmerkingen voor Bakkerij Hendrickx. Laat een reactie achter voor Bakkerij Hendrickx. Bakkerij Hendrickx bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Bakkerij Hendrickx. Leave a respond for Bakkerij Hendrickx. Bakkerij Hendrickx on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Bakkerij Hendrickx op de google maps. Adres en contacten Bakkerij Hendrickx
Location of Bakkerij Hendrickx on the google maps. Address and contacts of Bakkerij Hendrickx

Andere gerelateerde bedrijven als come Bakkerij Hendrickx Bakkerij Hendrickx: LEMAL ANCIA ETS | WILFRIED PAUWELS | C. MOINY | Street-Line | Sophie (Friterie)

Other related companies as Bakkerij Hendrickx: LEMAL ANCIA ETS | WILFRIED PAUWELS | C. MOINY | Street-Line | Sophie (Friterie)

Bakkerij Hendrickx is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio Mechelen, België. De volledige naam van het bedrijf is Bakkerij Hendrickx, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08208129882. Het bedrijf Bakkerij Hendrickx bevindt zich op het adres: Adegemstraat 80; 2800; Mechelen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 356,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 744,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Bakers and confectioners. Producten gemaakt in Bakkerij Hendrickx zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Bakkerij Hendrickx is Holding and Other Investment Offices, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Bakkerij Hendrickx is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Bakkerij Hendrickx, openstaande posities, locatie van Bakkerij Hendrickx op de kaart.

Bakkerij Hendrickx is a company, that was registered 1999 in Mechelen region, Belgium. Full name of company is Bakkerij Hendrickx, company assigned to the tax number BE08208129882. The company Bakkerij Hendrickx is located at the address: Adegemstraat 80; 2800; Mechelen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 356,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 744,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Bakers and confectioners. Products created in Bakkerij Hendrickx were not found.
The main activity of Bakkerij Hendrickx is Holding and Other Investment Offices, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Bakkerij Hendrickx is not available. You also can look at reviews of Bakkerij Hendrickx, open positions, location of Bakkerij Hendrickx on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Bakkerij Hendrickx, Mechelen: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Bakkerij Hendrickx, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Bakkerij Hendrickx, Mechelen: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Bakkerij Hendrickx, employees, financial statistics.