FIRMA LEON CALLOT NV

Contactgegevens FIRMA LEON CALLOT NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FIRMA LEON CALLOT NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

FIRMA LEON CALLOT NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Neerveld 6 2550 Kontich - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-34-57-58-20 32-34-57-58-20

Fax (fax): 32-34-57-81-20 32-34-57-81-20

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FIRMA LEON CALLOT NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FIRMA LEON CALLOT NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FIRMA LEON CALLOT NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FIRMA LEON CALLOT NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FIRMA LEON CALLOT NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FIRMA LEON CALLOT NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FIRMA LEON CALLOT NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FIRMA LEON CALLOT NV
Products information FIRMA LEON CALLOT NV

BTW identificatienummer (tax): BE05171234130
Ondernemingsnummer: 5447814941
Hoofdstad (capital): 224,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 460,000,000 EUR
Werknemers (employees): 1 to 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Producten die in FIRMA LEON CALLOT NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Sewing machines and accessories - industrial

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FIRMA LEON CALLOT NV
(Get full report from official database of BE for FIRMA LEON CALLOT NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor FIRMA LEON CALLOT NV
Addition kinds of activities for FIRMA LEON CALLOT NV

244902. Vaten, baden en vaten: hout, gecoördineerd | Barrels, tubs and vats: wood, coopered
308904. Boot of schoenproducten, kunststoffen | Boot or shoe products, plastics
20460300. Maïs suikers en stroopjes | Corn sugars and syrups
35249901. Blowers en stofzuigers, gazon | Blowers and vacuums, lawn
35720101. Schijfeenheden, computer | Disk drives, computer
38240304. Tachometer, centrifugaal | Tachometer, centrifugal
78190300. Editing diensten, film productie | Editing services, motion picture production

Werken bij FIRMA LEON CALLOT NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FIRMA LEON CALLOT NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FIRMA LEON CALLOT NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FIRMA LEON CALLOT NV. Looking for open vacancies in other companies

  • MONTEUR 2 PLOEGEN (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Synergie Deinze Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een mooie firma te Waregem die gespecialiseerd is in zonneweringen en terrasoverkappingen, zijn we op zoek naar kandidaten om deze terrasoverkappingen te monteren in het atelier. Jouw takenpakket omvat: Door middel van een montageplan alle types terrasoverkappingen monteren Hanteren van verschillende handwerktuigen (afkortzaag, verstekzaag,...) Deze job zal in het atelier zijn en dus niet op verplaatsing

  • Projectleider Elektriciteit bij het Havenbedrijf Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Start People Poolstok

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je volgt een aantal deelprojecten(*) van het Havenbedrijf Antwerpen nauwgezet op, je plant en coördineert de werken en je bewaakt de kwaliteit, de timing, het budget en de veiligheid. Je maakt bestekken op volgens de wet op de overheidsopdrachten of evalueert deze en voert de verdere besprekingen. Je maakt afspraken met de distributienetbeheerder over aansluitingen en uitvoeringen, de aannemers aan wie de uitvoering gegund werd en de stakeholders. Je bent verantwoordelijk voor het nazicht van technische constructiedossiers in het kader van voorlopige en definitieve oplevering. (*) Voorbeelden : Hoogspanningsaansluitingen tot 15KV, LED buitenverlichting projecten in het kader van de ISO50001, walstroomvoorzieningen voor binnenvaart, laagspanningsprojecten allerlei, bakenverlichtingen in de haven, installatie zonnepanelen, evaluatie van technische fiches en schema’s, …

  • Operator 3-ploegen (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een sterke firma te Eeklo is Let\\\'s Work Aalter op zoek naar technisch onderlegde operatoren die in 3 ploegen kunnen werken. In deze functie krijg je volgende taken: - Je bent verantwoordelijk voor het correct produceren van een product. - Je controleert/stelt bij en optimaliseert jouw productielijn. - Je geeft leiding over een kleine groep medewerkers. - Je geeft ondersteuning bij defecten. - Je rapporteert aan jouw ploegbaas.

  • Dynamische orderpickers (M/V) (BEKKEVOORT)

    Regio: BEKKEVOORT

    Bedrijf: Passion Works Better!

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf, actief in productie van deuren, in Bekkevoort zijn we op zoek naar een gemotiveerde orderpicker. Het is jouw taak om de goederen die op de bestellijst staan te order picken en vervolgens te verzamelen. Enige ervaring als orderpicker is vereist. Je werkt nauwkeurig en je beschikt over verantwoordelijkheidszin. Er heerst een aangename werksfeer in een groeiend bedrijf. Je hebt reeds ervaring opgedaan en bent in het bezit van je heftruckattest.

  • Stukadoor (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in de regio van Temse zijn wij op zoek naar een ervaren stukadoor. De werken bestaan voornamelijk uit m2 en halve wanden. Kennis van vochtbestrijding is in deze een zeer groot pluspunt.

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS REGIO OOSTERZELE - BALEGEM (OOSTERZELE)

    Regio: OOSTERZELE

    Bedrijf: GREENHOUSE ZOTTEGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit regio Oosterzele/Balegem zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Spelhost dinerspellen (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: DINERSPEL.NL

    Type: Studentenjob

    Dinerspel.nl is een Nederlandse producent van dinerspellen zoals moorddiners. Wij zijn ook actief in Vlaanderen en zoeken met name in de steden Antwerpen, Gent, Leuven, Brussel en Brugge studenten om onze spellen te begeleiden.

  • STUDENTE - SALES AMBASSADORS OBRIGADO (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept is een leidinggevend fieldmarketingagentschap met 29 jaar ervaring. Wij staan in voor de organisatie van o.a. merkactivaties van mooie A-merken. Wil je meer weten over wat we allemaal doen ? Bekijk onze video hier Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van studenten om aan de hand van degustaties en animaties de producten van D-Drinks/Obrigado aan het grote publiek voor te stellen. De potentiële klanten krijgen de mogelijkheid om de producten te ontdekken, te proeven en te kopen. Obrigado is 100% puur kokoswater van een eigen duurzame boerderij in Bahia, Brazilië! Als je Obrigado eenmaal hebt geprobeerd, drink je nooit meer gewoon kokoswater. Obrigado wordt nooit blootgesteld aan lucht totdat je het opent en zit boordevol vitamines en mineralen.

  • administratief medewerker - sales (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Als administratief medewerker - sales ben je werkzaam op de binnendienst verkoop van onze klant. Je werkt nauw samen met de buitendienst en de planningsafdeling Je staat in voor klantencontact via mail en telefoon Je informeert klanten over levertijden, voorraden, advies en technische ondersteuning Je maakt technische offertes op Je geeft orders in Je handelt eventuele klachten af Bedrijfsprofiel: VIO HR biedt een totaalconcept inzake selectie en rekrutering van bedienden. Wij hebben contacten met diverse bedrijven en organisaties in jouw regio waardoor we heel wat vacatures op jouw niveau kunnen aanbieden. Het is onze missie om je een job aan te bieden die 100% past bij jouw wensen en ambities. Een job waar je écht gelukkig van wordt! Wij profileren ons als gelukkige werkgever en realiseren dit met een team van gelukkige, gedreven HR Consultants.

  • Commercieel Medewerker Binnendienst (BEERSE)

    Regio: BEERSE

    Bedrijf: SELECT HR

    Type: Vaste Job

    In de functie van Commercieel Medewerker Binnendienst behoren volgende taken tot jouw takenpakket: - Realiseren van vastgelegde verkoopdoelstellingen - Het verstrekken van informatie aan (potentiële) klanten, leveranciers, distributeurs en agenten bij de verkoop van eindproducten; opmaak van offertes en orderbevestigingen in samenwerking met externe sales collega’s. - Waken over minimumvoorraden en tijdige bestellingen bij leveranciers en/of levering bij de klant door overleg met en opvolging van de productie. - Verwerking, controle, opvolging van orders, facturatie,… in SAP. - Tijdig en correct regelen van transport en bijhorende documenten. - Rapportering en administratie Bedrijfsprofiel: Voor onze klant, een gezond en groeiend bedrijf in Beerse, zijn we op zoek naar een Commercieel Medewerker Binnendienst . Heb jij ervaring binnen een productie omgeving? Ben je op zoek naar een functie dat verschillende uitdagingen biedt? Ben je communicatief vaardig, en werk je graag in een breed takenpakket? Pas je in een omgeving waar men teamwork en samenwerking hoog in het vaandel draagt? Aarzel niet, en solliciteer op deze boeiende, uitdagende functie! Stuur snel je CV naar [email protected]!

  • Laborant(e) 2-ploegen/ Wevelgem (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Vaste Job

    Uitvoeren van kwaliteitscontroles volgens voorgeschreven methodes en procedures: staalname in productieomgeving (al dan niet op steriele wijze) voorbereiden van stalen aangebracht in het labo klaarmaken van benodigde reagentia standaardanalyses uitvoeren met naleving van de voorgeschreven werkmethodes, soms m.b.v. complexe geautomatiseerd analyseapparatuur vergelijken van de resultaten met de voorgeschreven normen

  • Zelfstandig Vertegenwoordiger Medische Sector (RUISELEDE)

    Regio: RUISELEDE

    Bedrijf: ERWIN HIMPENS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Momenteel zijn wij op zoek naar een nieuwe vertegenwoordiger voor innovatieve medische apparatuur in de rehabilitatiesector. Onze klanten zijn ziekenhuizen, rehab centers, universiteiten in de Benelux. Movendo is een Italiaanse producent van hoogwaardige medische revalidatierobots. We introduceren de Hunova revalidatierobot in de Benelux. Onze targetklanten zijn revalidatiecentra, ziekenhuizen en universiteiten. www.movendo.technology

Zoek naar antwoorden van FIRMA LEON CALLOT NV in sociale netwerken
Look for responds of FIRMA LEON CALLOT NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor FIRMA LEON CALLOT NV. Laat een reactie achter voor FIRMA LEON CALLOT NV. FIRMA LEON CALLOT NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FIRMA LEON CALLOT NV. Leave a respond for FIRMA LEON CALLOT NV. FIRMA LEON CALLOT NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FIRMA LEON CALLOT NV op de google maps. Adres en contacten FIRMA LEON CALLOT NV
Location of FIRMA LEON CALLOT NV on the google maps. Address and contacts of FIRMA LEON CALLOT NV

Andere gerelateerde bedrijven als come FIRMA LEON CALLOT NV FIRMA LEON CALLOT NV: GARAGE ROSIER | Franky Zutterman Schoonmaakbedrijf | HAIR DESIGN ANJA | Linea Hortus BVBA | OLDSTONE

Other related companies as FIRMA LEON CALLOT NV: GARAGE ROSIER | Franky Zutterman Schoonmaakbedrijf | HAIR DESIGN ANJA | Linea Hortus BVBA | OLDSTONE

FIRMA LEON CALLOT NV is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FIRMA LEON CALLOT NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05171234130. Het bedrijf FIRMA LEON CALLOT NV bevindt zich op het adres: Neerveld 6 2550 Kontich - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 1 to 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 224,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 460,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Sewing machines and accessories - industrial. Producten gemaakt in FIRMA LEON CALLOT NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FIRMA LEON CALLOT NV is Automobielbedrijven en benzinestations, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FIRMA LEON CALLOT NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FIRMA LEON CALLOT NV, openstaande posities, locatie van FIRMA LEON CALLOT NV op de kaart.

FIRMA LEON CALLOT NV is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is FIRMA LEON CALLOT NV, company assigned to the tax number BE05171234130. The company FIRMA LEON CALLOT NV is located at the address: Neerveld 6 2550 Kontich - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 1 to 10 employees work in this company. Capital - 224,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 460,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Sewing machines and accessories - industrial. Products created in FIRMA LEON CALLOT NV were not found.
The main activity of FIRMA LEON CALLOT NV is Automotive Dealers and Gasoline Service Stations, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of FIRMA LEON CALLOT NV is not available. You also can look at reviews of FIRMA LEON CALLOT NV, open positions, location of FIRMA LEON CALLOT NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FIRMA LEON CALLOT NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FIRMA LEON CALLOT NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FIRMA LEON CALLOT NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FIRMA LEON CALLOT NV, employees, financial statistics.