Franky Zutterman Schoonmaakbedrijf

Particuliere bedrijvenAutomobielbedrijven en benzinestations • Franky Zutterman Schoonmaakbedrijf
Private companiesAutomotive Dealers and Gasoline Service Stations • Franky Zutterman Schoonmaakbedrijf

Contactgegevens Franky Zutterman Schoonmaakbedrijf: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Franky Zutterman Schoonmaakbedrijf: address, phone, fax, email, website, opening hours

Franky Zutterman Schoonmaakbedrijf

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Zwanestuk 4; 8000; Brugge (Koolkerke), België

Telefoon (phone): 050 33 82 43; 0475 66 30 52 (+32-050 33 82 43; 0475 66 30 52) 050 33 82 43; 0475 66 30 52 (+32-050 33 82 43; 0475 66 30 52)

Fax (fax): 050 33 82 43 (+32-050 33 82 43) 050 33 82 43 (+32-050 33 82 43)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Franky Zutterman Schoonmaakbedrijf: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Franky Zutterman Schoonmaakbedrijf"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Franky Zutterman Schoonmaakbedrijf"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Franky Zutterman Schoonmaakbedrijf, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Franky Zutterman Schoonmaakbedrijf. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Franky Zutterman Schoonmaakbedrijf, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Franky Zutterman Schoonmaakbedrijf. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Franky Zutterman Schoonmaakbedrijf
Products information Franky Zutterman Schoonmaakbedrijf

BTW identificatienummer (tax): BE05824645996
Ondernemingsnummer: 5700225830
Hoofdstad (capital): 779,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 179,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Window cleaners

Product categorie (product category): Janitor service

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Franky Zutterman Schoonmaakbedrijf
(Get full report from official database of BE for Franky Zutterman Schoonmaakbedrijf)

Aanvulling soorten activiteiten voor Franky Zutterman Schoonmaakbedrijf
Addition kinds of activities for Franky Zutterman Schoonmaakbedrijf

222104. Kunstmatige en synthetische breedgeweven stoffen | Manmade and synthetic broadwoven fabrics
07810000. Landschapsadvies en planning | Landscape counseling and planning
20150603. Pluimvee, verwerkt: gekookt | Poultry, processed: cooked
30869901. Tapijt- en tapijtkussens, schuimplastic | Carpet and rug cushions, foamed plastics
33259900. Staalgieterijen, nec, nec | Steel foundries, nec, nec
73490200. Bouwonderhoud schoonmaakdienst | Building component cleaning service
79480401. Hondensport | Dog racing

Werken bij Franky Zutterman Schoonmaakbedrijf: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Franky Zutterman Schoonmaakbedrijf: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Franky Zutterman Schoonmaakbedrijf. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Franky Zutterman Schoonmaakbedrijf. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiemedewerker lakstraat (DIEPENBEEK)

    Regio: DIEPENBEEK

    Bedrijf: ASAP GENK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je wordt tewerkgesteld op de afdeling afwerking. Je moet kunststofonderdelen (50cm groot)  die gelakt moeten worden op een rooster leggen. Kwaliteitscontrole en inpakken van onderdelen. De firma zoekt kandidaten die zich kunnen engageren op lange termijn aangezien je een opleiding krijgt.

  • Medewerker proefdiercentrum Rega Instituut (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: KU Leuven

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Je helpt proactief mee aan de vlotte dagelijkse werking van het Rega-animalium van kleine proefdieren (spf op A1, A2 en A3 niveau en conventioneel op A1 en A2 niveau). Je zal zowel worden ingeschakeld in de wasruimte als bij het verzorgen en voederen van de dieren. Je waakt erover dat alle materialen en verschillende ruimtes steeds proper zijn en voldoen aan de hygiënische voorschriften. Je staat in voor het reinigen, ontsmetten en steriliseren van drinkflessen, kooien en ander hulpmateriaal en dit gebruik makende van een autoclaaf en andere sterilisatiemiddelen zoals waterstofperoxide. Je staat ook in voor het onderhoud van de wasmachine, IVC-stellingen en ander apparatuur. Je zal de verantwoordelijkheid krijgen over de waszaal, zowel wat organisatie,orde en netheid betreft als het correct laten functioneren van de apparatuur (autoclaven, rack washer, bedding dump), en inclusief het opvolgen van onderhoud en eventuele herstellingen door de firma’s van deze toestellen. Je bent bij de verzorging van de dieren verantwoordelijk voor het proper maken van de kooi en je voorziet de dieren van voldoende water, voeder, kooiverrijking en beddingmateriaal. Je zorgt voor de dagelijkse opvolging van deze dieren. Je staat in voor het zelfstandig bijhouden van diergegevens in een computersysteem (LAIS). Je zal technische hulp bieden aan de onderzoekers, met inbegrip van het zelfstandig afnemen van stalen (voor bijvoorbeeld genotypering), genotypering van muizen door PCR-analyse,  microscopische analyse van bloeduitstrijkjes en hulp bij meer complexe ingrepen. Bedrijfsprofiel: De KU Leuven wenst zich te profileren als een onderzoeks-intensieve universiteit die in de eerste plaats uitstekende kwaliteit van onderzoek nastreeft en zo tot de beste universiteiten van Europa en de wereld gerekend kan worden. Het fundamenteel en toegepast onderzoek aan de universiteit wordt gekarakteriseerd door originaliteit, innovatie, maatschappelijke relevantie en multidisciplinariteit. De studie van belangrijke medische en biomedische vragen vergt dikwijls het gebruik van proefdieren die in optimale omstandigheden dienen te worden gekweekt en gehuisvest. Het proefdierencentrum van het Rega Instituut ondersteunt het proefdier-gerelateerd onderzoek dat uitgevoerd wordt door wetenschappers. Dit gebeurt onder meer door te zorgen voor een optimale huisvesting en verzorging van de proefdieren.

  • Internationale onderhoudstechnieker (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: ASAP LEUVEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent mede verantwoordelijk voor de montage, in dienststelling en onderhoud van de technische installaties. Je kan zelfstandig en correct service interventies uitvoeren binnen en buiten Europa Installaties afstellen en installeren is voor jou geen probleem. Een probleem oplossen gaat prima voor jou als ook een analyse van het probleem maken. Al jou uitgevoerde taken giet je op het einde in een overzichtelijk rapport.

  • Onderhoudstechnieker (dagwerk) (OORDEGEM)

    Regio: OORDEGEM

    Bedrijf: Synergie Wetteren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een gekend bedrijf in Oordegem dat zich specialiseerd in het onderhoud van verschillende machines zijn wij op zoek naar een extra werkkracht. Je gaat samen op de baan met een collega voor het onderhoud van de machines bij klanten. Je zal instaan voor o.a.: Preventieve of correctieve onderhoudsinterventies bepalen volgens de aard van de werkzaamheden (inwerkingstelling, productiewijziging, ...) of de onderhoudshistoriek De werking van materiaal, instrumentengegevens (druk, debiet, temperatuur, ...) en kritieke punten (slijtage, smering, ...) controleren Het preventieve onderhoud van de mechanische uitrustingen uitvoeren (schoonmaken, smeren, bijstellen, aandraaien, ...) Defecte mechanische stukken en onderdelen vervangen of herstellen, testen en afregelen (tandwieldrijfwerk, lagers, kettingwielen, ...) Technische ondersteuning verlenen Mechanische stukken en onderdelen lassen

  • Pistoolspuiter (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: Go4Jobs Evergem

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent verantwoordelijk voor de goede afwerking voor het spuiten van ramen en deuren in hout.

  • Operator voeding op oproepbasis | Kaulille | 2 ploegen (KAULILLE)

    Regio: KAULILLE

    Bedrijf: Synergie Overpelt Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf te Kaulille zoeken we operator in de voedingssector. Je zal instaan voor het draaiende houden van jouw lijn.

  • Operator Voorbereiding Flex (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: XTRA INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Ranst zoeken we een gedreven operator productiemachines. Hier zal je instaan voor de bediening van de zaag- en stansmachine, enz.

  • lasser (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant actief in de staalbouw zoeken wij eraren lasser vormen plooien in betonijzer stukken aflassen - half-automaat gewapend beton maken lassen van staalconstructie

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp - voltijds - regio Ledeberg/Gentbrugge (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Gemotiveerde apotheekassistent(e) - Antwerpen (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: AFS

    Type: Vaste Job

    Wij zijn steeds opzoek naar gemotiveerde apotheekassistenten - M/V Als apotheekassistent help je bij : - Het uitpakken en wegzetten van producten ; - Het afleveren van geneesmisselen met het nodige advies; - Het maken van magistrale bereidingen; - Het controleren van vervallen producten; - Het controleren en onderhouden van de toestellen.

  • Verkoper (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: HER VAAM GROEP

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je gaat op zelfstandige basis langs bij onze klanten. Je helpt hen met de juist keuzes en geeft hen advies. Jen bent dé schakel tussen ons bedrijf en de klant. Je werkt op commissie en kan steeds rekenen op onze steun en expertise. Bezoeken van de klanten. Situatieschetsen verwerken tot offertes. Opvolging dossiers van A tot Z. Begeleiding van de klant tijdens de gehele werken. Commerciële ingesteldheid. Oplossingsgericht denkend.

  • Freelance projectverpleegkundige (W) (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: Talent in Motion Healthcare

    Type: Zelfstandige activiteit

    Zoek je continuïteit in jouw opdrachten als freelance verpleegkundige en wil jouw ervaring in de brede en boeiende gezondheidszorg verder uitbreiden? Kom dan werken bij Talent in Motion en word freelance projectverpleegkundige! Als professionals in eigen vak bieden wij voldoende afwisseling in diverse projecten in verschillende zorginstellingen, bovendien bieden we je de zekerheid om opdracht na opdracht te kunnen doen. Je wordt als freelance verpleegkundige tewerkgesteld in verschillende projecten voor ziekenhuizen, woon- en zorgcentra en thuiszorg, en dit zowel voltijds (100%) als deeltijds (4/5de ). Afhankelijk van jouw eigen voorkeuren en specialiteit (spoed, OK, …) word je ingeschakeld in zeer uiteenlopende projecten in gezondheidszorg. Wij zorgen alvast voor een optimale begeleiding en helpen je bij het uitbouwen van jouw carrière. Verpleegkundige? Als verpleegkundige verleen je de nodige zorgen op een deskundige manier, rekening houdend met de individuele behoeften van de patiënt en zijn directe omgeving. Je voert de handelingen die je door de geneesheer zijn toevertrouw correct uit, binnen het wettelijk kader dat het verpleegkundig handelen vastlegt. Je werkt actief mee aan het beheer en de organisatie op verpleegkundig, administratief, technisch en huishoudelijk vlak. Je besteed veel aandacht aan een grondige observatie van alle lichamelijke en psychosociale klachten bij de patiënten. Je bouwt mee aan de verdere optimalisatie van de zorg- en dienstverlening.

Zoek naar antwoorden van Franky Zutterman Schoonmaakbedrijf in sociale netwerken
Look for responds of Franky Zutterman Schoonmaakbedrijf in social networks

Lees alle opmerkingen voor Franky Zutterman Schoonmaakbedrijf. Laat een reactie achter voor Franky Zutterman Schoonmaakbedrijf. Franky Zutterman Schoonmaakbedrijf bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Franky Zutterman Schoonmaakbedrijf. Leave a respond for Franky Zutterman Schoonmaakbedrijf. Franky Zutterman Schoonmaakbedrijf on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Franky Zutterman Schoonmaakbedrijf op de google maps. Adres en contacten Franky Zutterman Schoonmaakbedrijf
Location of Franky Zutterman Schoonmaakbedrijf on the google maps. Address and contacts of Franky Zutterman Schoonmaakbedrijf

Andere gerelateerde bedrijven als come Franky Zutterman Schoonmaakbedrijf Franky Zutterman Schoonmaakbedrijf: Dayyeh Company BVBA | DENIS RUTOT | VID?OTH?QUE MAGESTIC | van der Velden MGJ | SOCAUTO SERVICES FINA

Other related companies as Franky Zutterman Schoonmaakbedrijf: Dayyeh Company BVBA | DENIS RUTOT | VID?OTH?QUE MAGESTIC | van der Velden MGJ | SOCAUTO SERVICES FINA

Franky Zutterman Schoonmaakbedrijf is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Franky Zutterman Schoonmaakbedrijf, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05824645996. Het bedrijf Franky Zutterman Schoonmaakbedrijf bevindt zich op het adres: Zwanestuk 4; 8000; Brugge (Koolkerke). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 779,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 179,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Janitor service. Lijst met producten zijn Window cleaners.
De hoofdactiviteit van Franky Zutterman Schoonmaakbedrijf is Automobielbedrijven en benzinestations, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Franky Zutterman Schoonmaakbedrijf is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Franky Zutterman Schoonmaakbedrijf, openstaande posities, locatie van Franky Zutterman Schoonmaakbedrijf op de kaart.

Franky Zutterman Schoonmaakbedrijf is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is Franky Zutterman Schoonmaakbedrijf, company assigned to the tax number BE05824645996. The company Franky Zutterman Schoonmaakbedrijf is located at the address: Zwanestuk 4; 8000; Brugge (Koolkerke). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 779,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 179,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Janitor service. List of products are Window cleaners.
The main activity of Franky Zutterman Schoonmaakbedrijf is Automotive Dealers and Gasoline Service Stations, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Franky Zutterman Schoonmaakbedrijf is not available. You also can look at reviews of Franky Zutterman Schoonmaakbedrijf, open positions, location of Franky Zutterman Schoonmaakbedrijf on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Franky Zutterman Schoonmaakbedrijf, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Franky Zutterman Schoonmaakbedrijf, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Franky Zutterman Schoonmaakbedrijf, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Franky Zutterman Schoonmaakbedrijf, employees, financial statistics.