WORLD CLASS ACADEMY

Contactgegevens WORLD CLASS ACADEMY: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data WORLD CLASS ACADEMY: address, phone, fax, email, website, opening hours

WORLD CLASS ACADEMY

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE PARNASSE 19; 1050; IXELLES, België

Telefoon (phone): 25515990 (+32-25515990) 25515990 (+32-25515990)

Fax (fax): +32 (69) 824-52-51 +32 (69) 824-52-51

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) WORLD CLASS ACADEMY: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "WORLD CLASS ACADEMY"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "WORLD CLASS ACADEMY"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van WORLD CLASS ACADEMY, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen WORLD CLASS ACADEMY. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of WORLD CLASS ACADEMY, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees WORLD CLASS ACADEMY. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti WORLD CLASS ACADEMY
Products information WORLD CLASS ACADEMY

BTW identificatienummer (tax): BE04800445556
Ondernemingsnummer: 8357543945
Hoofdstad (capital): 325,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 338,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Cours Collectifs: Cardio Fitness,Aérobic,Step,Stretching.. Services: Bancs Solaires.. Types de Clubs: Aquagym.

Product categorie (product category): Instituts de beauté. Clubs de sport. Centres de fitness. Centres de relaxation and bien-être

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor WORLD CLASS ACADEMY
(Get full report from official database of BE for WORLD CLASS ACADEMY)

Aanvulling soorten activiteiten voor WORLD CLASS ACADEMY
Addition kinds of activities for WORLD CLASS ACADEMY

5012. Auto's en andere motorvoertuigen | Automobiles and other motor vehicles
201102. Varkensproducten, van varkens geslacht ter plaatse | Pork products, from pork slaughtered on site
245102. Stacaravans, industrieel of commercieel gebruik | Mobile homes, industrial or commercial use
32750100. Gipsplaat | Gypsum board
39440603. Treinen en uitrusting, speelgoed: elektrisch en mechanisch | Trains and equipment, toy: electric and mechanical
48320100. Radio-omroepzenders, muziekformaat | Radio broadcasting stations, music format
51220206. Tandenborstels, behalve elektrisch | Toothbrushes, except electric
59929900. Bloemisten, nec | Florists, nec
78329901. Exposanten voor luchtvaartmaatschappijen, film | Exhibitors for airlines, motion picture
95110201. Sanitair engineering bureau, overheid | Sanitary engineering agency, government

Werken bij WORLD CLASS ACADEMY: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in WORLD CLASS ACADEMY: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor WORLD CLASS ACADEMY. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for WORLD CLASS ACADEMY. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur CE - Afzetcontainer - Kampenhout (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in regio Kampenhout zijn we momenteel op zoek naar een chauffeur met een rijbewijs CE voor het vervoeren van afzetcontainers. Je werkt ongeveer 10 à 11 uur per dag. Tijdens jouw werkdag beleverd je een 9-tal klanten. Dit wil zeggen dat je afzetcontainers ter plaatse brengt en terug gaat ophalen. Er is een optie tot een vaste indienstname na de interimperiode. Kennis van de Nederlandse taal is wel noodzakelijk. Afzetcontainer met haaksysteem Manoeuvreren Aanhangwagen Opligger

  • Chauffeur G loonwerk (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Werkers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je taken is rijden met landbouwmachines, voor zaaien en oogsten van verschillende groenten en maaien van gras. - Indien je ervaring hebt met het onderhouden van machines, behoort dit ook tot je taken, anders is het fulltime chauffeur. Je bestuurt voornamelijk een tractor met een aanhangwagen (zaaimachines en oogstmachines). Mogelijke teelten: bieten, ajuinen, knolselder en gras. Heel het jaar door is er werk: najaar rooien van de bieten + knolselder. In de winter zout strooien, februari, maart en april zaaien van bieten. In mei renovatie van voetbalvelden. Juni-september: maaien van wegbermen, stro pikdorsen. September: maaien van de wegbermen ajuinen oogsten.

  • Inpakker (M/V) | Regio Waaslandhaven (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Synergie Zwijndrecht Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in de Waaslandhaven zijn we op zoek naar een aantal inpakkers. U taak bestaat eruit om zowel materialen te sorteren als deze in te pakken. Dit takenpakket kan variëren.

  • Chauffeur C levering bakkerijen PT of FT (HERK-DE-STAD)

    Regio: HERK-DE-STAD

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant zijn wij dringend op zoek naar een chauffeur C voor nachtritten te doen. Je beschikt over code 95 + bestuurderskaart Je heb enkele jaren ervaring

  • Elektricien (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Samen met onze koeltechniekers de technieken op de werf in orde brengen; bekabeling verlichting zekeringskast (met schema's) domotica etc... Flexibiliteit naar uren en afstanden (soms verre werven) en jobinhoud (soms koeltechniekers helpen met hun leidingen soms in atelier tussen twee werven in.

  • HUISHOUDHULP Olen - direct VAST contract én Maaltijdcheques (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: 't GERIEF

    Type: Dienstenchequebaan

    Werken bij 't Gerief, is werken bij een werkgever die haar medewerkers belangrijk vindt en dat laten we zien! Bij 't Gerief krijgen huishoudhulpen direct een vast contract. Als huishoudhulp (m/v) werk je bij onze klanten thuis. Afhankelijk van de wensen van de klant, zal je daar poetsen, ramen poetsen, strijken en wassen. De job is erg afwisselend! Beschik je nog niet over alle nodige vaardigheden maar heb je wel goesting om erin te vliegen? Volg dan dit najaar onze gratis opleiding 'Huishoudhulp'. Na het positief afronden van deze opleiding krijg je gegarandeerd een vast contract! Neem contact op voor meer informatie! Het is een deeltijdse job van 13 tot 38 uren per week. Je uurrooster is op maat: je stelt dit samen met je coach op. De coach houdt rekening met jouw privesituatie (zoals kinderopvang, co-ouderschap, zorg voor familieleden). 't Gerief vindt het belangrijk dat je een goed evenwicht vindt tussen werk, gezin en vrije tijd. Je werkt bij vaste klanten. Deze hoef je niet zelf te zoeken: daar zorgen wij voor. Onze coaches staan voor je klaar: ze gaan bij de start samen met jou op bezoek bij de klant. Samen maken jullie afspraken over bijvoorbeeld de taken en het materiaal dat je ervoor gebruikt. Ook later sta je er nooit alleen voor: met zorgen en vragen kan je bij je coach terecht. (Trefwoorden: dienstencheques, huishoudhulp, huishouden, huishoudster, huishouder, particulier, schoonmaker, schoonmaakster, schoonmaken, schoonmaakhulp, schoonmaakmedewerker, medewerker schoonmaak, poetsvrouw, poetsen, poetshulp, poetsdame, poetsheer, kuishulp, kuisvrouw, strijken, strijkster, huishoudmanager, hygiëne, dienstencheque, dienstencheques, zorg, oudere, onderhoud, onderhoudsman, thuishulp, thuiszorg, verzorgende)

  • JOBSTUDENT VERPLEEGKUNDIGE (MELSBROEK)

    Regio: MELSBROEK

    Bedrijf: NATIONAAL MS CENTER

    Type: Studentenjob

    Je wil op regelmatige basis komen werken als jobstudent • Je werkt mee aan de revalidatie en behandeling van personen met multiple sclerose of andere chronische neurologische aandoeningen • Je maakt deel uit van een gedreven team van zorgkundigen en verpleegkundigen • Je wordt ingezet in de weekends en vakantieperioden volgens jouw beschikbaarheidskalender.

  • Teamleader (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: ASAP SINT-TRUIDEN

    Type: Vaste Job

    Je hebt leiding over een team van 15 advisors. Je bent verantwoordelijk voor de resultaten en de productiviteit van je team. Door je goede aansturing help je de advisors om hun objectieven en groeiplannen te behalen. Je ziet potentieel en haalt het beste uit je mensen naar boven. Hun ontwikkeling is jouw aandachtspunt. Met je aansturing slaag je erin een bevlogen team te ontwikkelen waardoor jullie samen gaan voor het beste resultaat. Je voert regelmatig evaluatie- en functioneringsgesprekken. Je rapporteert aan de operations manager wat betreft je vorderingen.

  • Waterjet programmeur (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Vaste Job

    Als operator van de Waterjet sta je in voor het waterstralen van machine-onderdelen en verzorg je het onderhoud van de waterstraalmachine.

  • Helpdesk Engineer (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: Centric Belgium NV

    Type: Vaste Job

    Door een groeiend klantenbestand, zoeken we een nieuwe collega voor het Helpdesk-team. Hij / zij draagt zorg voor de correcte afhandeling van klantenoproepen. Heb je interesse om Helpdesk Engineer te worden, dan is dit wat we van jou verwachten: • Je bent een behulpzame en deskundige gesprekspartner voor onze klanten. • Je draagt zorg voor het beantwoorden van functionele vragen en het herstellen van storingen bij onze klanten. • Je steunt hierbij op de bestaande procedures en werkinstructies. • Je analyseert het verzoek en stelt de juiste diagnose van de probleemsituatie. • Je handelt elk contact correct af, niet-opgeloste calls stuur je door aan de juiste afdeling. Je zorgt daarbij voor juiste feedback naar de klant. • Je registreert de activiteiten correct en verzorgt de nodige feedback aan alle betrokken partijen. • Je stelt verbeteringen van de werkinstructies voor waar mogelijk en bewaakt een kwaliteitsvolle dienstverlening.

  • Projectingenieur bouw (Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel)

    Regio: Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel

    Bedrijf: SPINDLE

    Type: Vaste Job

    Je ondersteunt de commerciële medewerkers en klanten met uw technische kennis en know-how. Je staat in voor het uitwerken van dossiers, studies en brekeningsnota's met focus op stabiliteitsstudies. Je werkt daaromtrent offertes uit en staat de commerciële medewerkers te woord wanneer zij technische vraagstukken hebben. Indien nog begeleidt je hen naar de werf. Je werkt nauw samen in team met je collega's.

  • Technisch administratief bediende (PAAL)

    Regio: PAAL

    Bedrijf: Konvert Interim Tessenderlo

    Type: Vaste Job

    Voor een internationaal bedrijf gelegen in Paal, met als activiteit de verhuur en verkoop van trailers, trucks en chassis. Zijn we op zoek naar een technisch administratief bediende, ter ondersteuning van de aankoopafdeling. Functie: - Je staat in voor het opvolgen van de bestellingen van trekkers, trailers en chassis bij de leveranciers. - Je zorgt voor een correcte uitwisseling van technische specificaties naar de verschillende leveranciers. - Je garandeert op regelmatige basis terugkoppeling naar de vertegenwoordigers en staat bovendien in nauw contact met onze verschillende vestigingen in Europa. - Je zorgt voor de nodige analyses (stock, financiering,...) ter opvolging van de vloot. Profiel: - Je beschikt over een Bachelor diploma of beschikt over relevante werkervaring in een gelijkaardige functie. - Je hebt een sterke technische affiniteit. Ervaring met voertuigen en/of transport is bovendien een sterk pluspunt. - Je bent administratief sterk en je werkt zeer nauwkeurig en gedetailleerd. - je hebt een sterk cijfermatig inzicht en kan bovendien zeer vlot met Excel werken. - Je hebt een goede mondelinge en schriftelijke kennis van het Duits en het Engels. Kennis van het Frans is een troef. Heb jij interesse in deze functie? Contacteer dan Konvert Tessenderlo!

Zoek naar antwoorden van WORLD CLASS ACADEMY in sociale netwerken
Look for responds of WORLD CLASS ACADEMY in social networks

Lees alle opmerkingen voor WORLD CLASS ACADEMY. Laat een reactie achter voor WORLD CLASS ACADEMY. WORLD CLASS ACADEMY bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for WORLD CLASS ACADEMY. Leave a respond for WORLD CLASS ACADEMY. WORLD CLASS ACADEMY on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie WORLD CLASS ACADEMY op de google maps. Adres en contacten WORLD CLASS ACADEMY
Location of WORLD CLASS ACADEMY on the google maps. Address and contacts of WORLD CLASS ACADEMY

Andere gerelateerde bedrijven als come WORLD CLASS ACADEMY WORLD CLASS ACADEMY: S.I.C.A.S. | STABELGIUM GMBH | REN? GORISSEN | GARAGE LUYS | W.C.D. DE PAREL

Other related companies as WORLD CLASS ACADEMY: S.I.C.A.S. | STABELGIUM GMBH | REN? GORISSEN | GARAGE LUYS | W.C.D. DE PAREL

WORLD CLASS ACADEMY is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is WORLD CLASS ACADEMY, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04800445556. Het bedrijf WORLD CLASS ACADEMY bevindt zich op het adres: RUE DE PARNASSE 19; 1050; IXELLES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 325,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 338,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Instituts de beauté. Clubs de sport. Centres de fitness. Centres de relaxation and bien-être. Lijst met producten zijn Cours Collectifs: Cardio Fitness,Aérobic,Step,Stretching.. Services: Bancs Solaires.. Types de Clubs: Aquagym..
De hoofdactiviteit van WORLD CLASS ACADEMY is Diensten, niet elders geclassificeerd, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van WORLD CLASS ACADEMY is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van WORLD CLASS ACADEMY, openstaande posities, locatie van WORLD CLASS ACADEMY op de kaart.

WORLD CLASS ACADEMY is a company, that was registered 1988 in N\A region, Belgium. Full name of company is WORLD CLASS ACADEMY, company assigned to the tax number BE04800445556. The company WORLD CLASS ACADEMY is located at the address: RUE DE PARNASSE 19; 1050; IXELLES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 325,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 338,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Instituts de beauté. Clubs de sport. Centres de fitness. Centres de relaxation and bien-être. List of products are Cours Collectifs: Cardio Fitness,Aérobic,Step,Stretching.. Services: Bancs Solaires.. Types de Clubs: Aquagym..
The main activity of WORLD CLASS ACADEMY is Services, Not Elsewhere Classified, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of WORLD CLASS ACADEMY is not available. You also can look at reviews of WORLD CLASS ACADEMY, open positions, location of WORLD CLASS ACADEMY on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over WORLD CLASS ACADEMY, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf WORLD CLASS ACADEMY, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about WORLD CLASS ACADEMY, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company WORLD CLASS ACADEMY, employees, financial statistics.