KATIA

Contactgegevens KATIA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data KATIA: address, phone, fax, email, website, opening hours

KATIA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KOUTERLOSSTRAAT 3; 9800; DEINZE, België

Telefoon (phone): 93801031 (+32-93801031) 93801031 (+32-93801031)

Fax (fax): +32 (82) 365-95-32 +32 (82) 365-95-32

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) KATIA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "KATIA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "KATIA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van KATIA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen KATIA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of KATIA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees KATIA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti KATIA
Products information KATIA

BTW identificatienummer (tax): BE05137451171
Ondernemingsnummer: 3652923583
Hoofdstad (capital): 749,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 378,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Producten die in KATIA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Instituts de beauté

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor KATIA
(Get full report from official database of BE for KATIA)

Aanvulling soorten activiteiten voor KATIA
Addition kinds of activities for KATIA

899910. Persoonlijke diensten | Personal services
951299. Land-, minerale- en wildlife conservation, nec | Land, mineral, and wildlife conservation, nec
08519903. Plaagbeheer, bos | Pest control services, forest
17990610. Vensterbehandelingsinstallatie | Window treatment installation
28130100. Kooldioxide | Carbon dioxide
30690800. Druggist's rubberen diversen | Druggist's rubber sundries
31990105. Zadels of onderdelen | Saddles or parts

Werken bij KATIA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in KATIA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor KATIA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for KATIA. Looking for open vacancies in other companies

  • Receptionist / Dossierbeheerder schadeherstel Carglass® Carrosserie Elsene (ELSENE)

    Regio: ELSENE

    Bedrijf: Start People Inhouse Carglass - Hasselt

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In 2017 werd Carglass® voor de vijfde keer uitgeroepen tot Best Workplace: een werkplek die je volop kansen geeft om te groeien in je job en als persoon. Als Receptionist / Dossierbeheerder schadeherstel sta je in voor het verzorgen van de afhandeling van een schadeherstelling m.b.t. de klant/bestuurder alsook voor het verrichten van diverse administratieve werkzaamheden, de bediening van de telefoon en het ontvangen van bezoekers. Je rapporteert in deze rol aan de vestigingsmanager van het Carglass Carrosserie filiaal. Jouw taken in hoofdlijn zijn receptiewerkzaamheden : Bedienen van de telefoon. Ontvangen van bezoekers (klanten) en deze doorverwijzen naar de desbetreffende medewerkers. Fungeren als eerste aanspreekpunt voor de klanten. Desgevallend meegaan met de klant naar zijn voertuig om de schade op te nemen en er foto’s van te nemen. Zich houden aan de werk-, kwaliteits-, veiligheids- en milieuvoorschriften, de werkplek op orde houden en ervoor zorgen dat deze een representatieve aanblik biedt. Werk aannemen en afspraken maken over de uitvoering en de planning met de vestigingsmanager. Vervaardigen van werkorders. Afspraken bijhouden. Regelen van vervangend vervoer voor de klanten. Navraag doen m.b.t. dossiers bij lease en verzekeringsmaatschappijen per mail en telefoon. Zorg dragen voor een deel van de administratieve afhandeling van de schadeherstelling en verzorgen van huurcontract voor vervangend vervoer. Verzorgen van de aflevering van het gerepareerde voertuig aan de klant (bestuurder). Klanten telefonisch op de hoogte brengen van bijzonderheden m.b.t. hun dossier. De vestigingsmanager op de hoogte stellen van eventuele problemen.

  • Bouwcalculator (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Calculator te regio Dendermonde ziet je takenpakket er als volgt uit voor de vacature: administratieve opvolging van projecten aanvragen plannen en vergunningen communicatie met onderaannemers en leveranciers opmaken offertes rapporteren met de technisch directeur

  • VERKOPER/ ASSISTENT ZAAKVOERDER (MEERBEKE)

    Regio: MEERBEKE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jouwtakenpakket zal bestaan uit 2 grote luiken: VERKOOP Als echte mensenkenner kan je overweg met een gevarieerde waaier aan klanten. Je weet techniek en strategie toe te passen op een gemoedelijke manier. Je adviseert begeleidt en sluit af. Als verkoper –assistent zaakvoerder zorg je ervoor dat jij de klant zijn vertrouwenspersoon wordt en dat hij geregeld terugkeert naar ‘jouw' filiaal. In deze functie heb je uiteraard ook oog voor de projecten in jouw streek. Andere verkopers zullen beroep doen op jou voor tips bij een veeleisende klant. Door een commerciële teamgeest te creëren weet jij steeds de verkoopcijfers te behalen. ASSISTENT ZAAKVOERDER Je ondersteunt de zaakvoerder en kan hem ook tijdelijk vervangen. In deze verantwoordelijkheid krijg je proactief zicht op wat er in Etceterra moet gebeuren en je begeleidt het behalen van het resultaat. Je kan administratief je mannetje staan evengoed aansturend als uitvoerend. Je werkt rechtstreeks samen met 5 bedienden en 3 arbeiders.

  • huishoudhulp dienstencheques (m/v) regio Aalst & Vlaamse Ardennen (GERAARDSBERGEN)

    Regio: GERAARDSBERGEN

    Bedrijf: THUISHULP vzw - Regio Oost-Vlaanderen

    Type: Dienstenchequebaan

    Je bent een onmisbare schakel in het huishouden bij onze klanten thuis. Wat doe je? Je voornaamste taak bestaat uit het onderhoud van de woning. Eventueel aangevuld met strijken, koken en/of boodschappen doen.

  • POETSHULP/ HUISHOUDHULP in regio Evergem– kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Zaalmedewerker (HERENT)

    Regio: HERENT

    Bedrijf: tempo-team Leuven

    Type: Studentenjob

    Voor een binnenspeeltuin regio Leuven zijn wij op zoek naar gemotiveerd zaal- en keukenpersoneel! Jouw taken bestaan uit: - Opdienen van de borden - Kassabediening - Klantencontact - Orde van de zaal garanderen - Ondersteuning keuken

  • Sales Promotor | Kobo (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: HAMILTON BRIGHT

    Type: Studentenjob

    Ben jij een boekenlover? Ben jij een geboren verkoper? Aarzel dan zeker niet om verder te lezen! Voor Kobo zijn we op zoek naar enthousiaste Promotoren die de verkoop van de e-readers een boost willen geven. Aan de hand van demonstraties op de winkelvloer laat je potentiële klanten kennis maken met het merk en de producten. Je toont hoe de e-readers werken, geeft hier informatie over en beantwoordt de vragen van de klanten.

  • Studentenjob te Knokke (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: IMMAX

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar een jobstudent voor het hele jaar door ons te komen helpen 1 dag in de week. Bij voorkeur de zaterdag maar een andere dag is ook ok. Wij zijn gesloten op woensdag en zondag. Je taak bestaan uit o.a. : Verkoopsborden en spandoeken ophangen en weghalen Publiciteit verzorgen Brieven bezorgen e.d. Meehelpen met allerlei kleinere kantoortaken. Foto’s nemen van appartementen te koop/te huur Mailings verzorgen

  • Jobstudent winkel benzinestation (SINT-GILLIS-WAAS)

    Regio: SINT-GILLIS-WAAS

    Bedrijf: DEN DOORN

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor de bediening in het benzinestation. Je helpt voor de verkoop in de winkel. Je staat in voor het klein onderhoud van de winkel (proper houden van de winkel, rekken ...)

  • Marketing - Student job (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: Studaro

    Type: Studentenjob

    What is Studaro all about? Studaro is a young and growing HR and recruitment agency that enables young Belgian and international students & graduates to get the most out of their early stage professional career. We focus on student jobs related to the educational background, as well with your search for a first full-time job after graduation to help you launch your professional career. You can earn some extra money, while improving you resume by gaining relevant work experience. Already more than 1000 young potentials from over 90+ nationalities have joined our Studaro pack in Gent, Kortrijk, Brugge, Antwerpen, Brussel & Leuven; always looking to push their limits and stay ahead of their peers! We believe in the added value and potential of young talent, so we act as a bridge to connect them with the business industry and give employers the ability to reach out to this much desired talent. With the Studaro team we mostly go hunting ourselves for the perfect open job position that matches with your specified interests and unique profile. We'll be contacting you personally as soon as we have a fitting match for you! You can find more information on our website (https://www.studaro.com), and you can easliy register here: http://bit.ly/studaro_form

  • Deskundige Financiële zaken (DROGENBOS)

    Regio: DROGENBOS

    Bedrijf: GEMEENTEBESTUUR DROGENBOS

    Type: Vaste Job

    De deskundige Financiële Zaken werkt onder leiding van de financieel directeur en werkt nauw samen met de medewerkers van de dienst. Je helpt het financiële beleid en de administratieve organisatie mee uitdenken en opbouwen. Je werkt mee aan het optimaliseren ervan. Je analysteert en interpreteert de cijfers en van daaruit adviseer je de financieel directeur en de verschillende belanghebbenden. Je bereidt samen met de financieel directeur het meerjarenplan, het budget, de budgetwijziging(en) en de jaarrekening voor. Je bent verantwoordelijk voor bepaalde aspecten van de boekhouding.

  • JUNIOR SUPPLY PLANNER (TIJDELIJK) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1673445-inline.html?cid=Partner_VDAB Junior Supply Planner (freelance) Analytisch Regio Gent Voor een grote speler in de chemische sector regio Gent zijn wij vanuit Hays Purchasing & Logistics Gent omwille van interne doorgroei op zoek naar een tijdelijk medewerker voor Supply Planning. Als Junior Supply Planner ben je verantwoordelijk voor de kortetermijnplanning (3 maanden) van de producten geproduceerd in Gent, waarbij je de langetermijnplanning in het achterhoofd houdt. Bij bottle necks schiet jij in actie en voorzie je op een snelle en efficiënte manier de beste oplossing. Je registreert hierbij de incidenten en bekijkt mogelijkheden om dit in de toekomst te voorkomen. Op basis van de vraag van de markt, waarvan jou een rapport voorzien wordt door de distributieplanners, stel je de productieplanning op. Hierbij hou je rekening met het beschikbaar personeel, de machines en het materiaal. Je stemt regelmatig af met de productieplanner of de vooropgestelde planning een haalbare kaart is en stuurt bij waar nodig. Je streeft tevens naar een correctheid van de masterdatagegevens om zo een degelijke productieplanning te kunnen opmaken. In deze rol rapporteer je aan de senior planner en team leader supply planning.

Zoek naar antwoorden van KATIA in sociale netwerken
Look for responds of KATIA in social networks

Lees alle opmerkingen voor KATIA. Laat een reactie achter voor KATIA. KATIA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for KATIA. Leave a respond for KATIA. KATIA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie KATIA op de google maps. Adres en contacten KATIA
Location of KATIA on the google maps. Address and contacts of KATIA

Andere gerelateerde bedrijven als come KATIA KATIA: INSTITUT RIEN QUE POUR ELLE | Hardy-Dassy-Massagé | CHRISTELIJKE MUTUALITEIT | HD Cadres | M.T.C.

Other related companies as KATIA: INSTITUT RIEN QUE POUR ELLE | Hardy-Dassy-Massagé | CHRISTELIJKE MUTUALITEIT | HD Cadres | M.T.C.

KATIA is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is KATIA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05137451171. Het bedrijf KATIA bevindt zich op het adres: KOUTERLOSSTRAAT 3; 9800; DEINZE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 749,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 378,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Instituts de beauté. Producten gemaakt in KATIA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van KATIA is Landbouwproductie - Gewassen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van KATIA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van KATIA, openstaande posities, locatie van KATIA op de kaart.

KATIA is a company, that was registered 1988 in N\A region, Belgium. Full name of company is KATIA, company assigned to the tax number BE05137451171. The company KATIA is located at the address: KOUTERLOSSTRAAT 3; 9800; DEINZE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 749,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 378,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Instituts de beauté. Products created in KATIA were not found.
The main activity of KATIA is Agricultural Production - Crops, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of KATIA is not available. You also can look at reviews of KATIA, open positions, location of KATIA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over KATIA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf KATIA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about KATIA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company KATIA, employees, financial statistics.