INSTITUUT ESTEE KARA

Contactgegevens INSTITUUT ESTEE KARA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data INSTITUUT ESTEE KARA: address, phone, fax, email, website, opening hours

INSTITUUT ESTEE KARA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): PRINS BOUDEWIJNLAAN 3; 1653; BEERSEL, België

Telefoon (phone): 23810888 (+32-23810888) 23810888 (+32-23810888)

Fax (fax): +32 (58) 977-21-43 +32 (58) 977-21-43

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) INSTITUUT ESTEE KARA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "INSTITUUT ESTEE KARA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "INSTITUUT ESTEE KARA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van INSTITUUT ESTEE KARA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen INSTITUUT ESTEE KARA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of INSTITUUT ESTEE KARA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees INSTITUUT ESTEE KARA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti INSTITUUT ESTEE KARA
Products information INSTITUUT ESTEE KARA

BTW identificatienummer (tax): BE07831024169
Ondernemingsnummer: 6055358886
Hoofdstad (capital): 474,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 755,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Producten die in INSTITUUT ESTEE KARA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Instituts de beauté

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor INSTITUUT ESTEE KARA
(Get full report from official database of BE for INSTITUUT ESTEE KARA)

Aanvulling soorten activiteiten voor INSTITUUT ESTEE KARA
Addition kinds of activities for INSTITUUT ESTEE KARA

01739900. Boommoeren, nec | Tree nuts, nec
28249909. Polyestervezels | Polyester fibers
33560202. Gouden en gouden legering: rollen, tekenen of extruderen | Gold and gold alloy: rolling, drawing, or extruding
72999909. Verhuur van persoonlijke zaken, met uitzondering van recreatie en medisch | Rental of personal items, except for recreation and medical
78220100. Filmuitwisseling | Film exchange services
86999900. Lidmaatskapsorganisaties, nec, nec | Membership organizations, nec, nec

Werken bij INSTITUUT ESTEE KARA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in INSTITUUT ESTEE KARA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor INSTITUUT ESTEE KARA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for INSTITUUT ESTEE KARA. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur CE (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Container transport naar diverse klanten. Huifwagentransport tussen onze opslagplaats en diverse klanten.

  • Printability & Research Analist in Lanaken (LANAKEN)

    Regio: LANAKEN

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als Printability en Researchanalist draag je bij tot een geoptimaliseerde procesvoering inzake kwaliteits- en kostprijsverbetering door het verrichten van analyses/controles, uittesten en kalibreren van apparatuur, uitwerken van voorschriften en fungeren als trouble shooter. Volgende taken behoren tot jouw takenpakket: • Optimale bewaking van papierkwaliteit via controles d.m.v. druktechnische, chemische, fysische en visuele bepalingen ull; Adviseren en begeleiden van procesvoering ull; Analyseren van proeven ull; Instrueren van nieuwe testmethodes m.b.t. laboratorium apparatuur ull; Zorgen voor een correcte invoering van nieuwe testmethodes en apparatuur ull; Onderhouden, kalibreren en uittesten van apparatuur Je denkt mee na over verbeterprojecten die de efficiëntie en effectiviteit van je functie en/of afdeling ten goede komen. Veiligheid staat voorop in jouw dagelijkse werking. Je volgt daartoe nauwgezet de veiligheidsvoorschriften.

  • Verantwoordelijke productie (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Actief Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Hoe zal je werkdag er vandaag uitzien ? In jouw afdeling waar je verantwoordelijk bent voor ongeveer een 15-tal medewerkers is geen enkele dag dezelfde. Dagelijks streef je ernaar om de vooropgestelde doelen in jouw productie te realiseren. Je bewaakt nauwgezet het volume, de kwaliteit, rentabiliteit en vooral niet te vergeten ook de veiligheid tijdens het werkproces. De personeelsplanning stel je efficiënt op. Je kent jouw medewerkers als de beste, je kent hun individuele sterktes en capaciteiten zodat je deze zo doelgericht mogelijk kan inzetten. Daardoor kan je snel schakelen bij afwezigheden of grote drukte. De voedingsnijverheid heeft voor jou geen geheimen, je weet dat kwaliteit én hygiëne onontbeerlijk zijn om te slagen in jouw dagelijkse missie. Je kent het productieproces als de beste en weet dit te optimaliseren waar nodig door constante analyse. Daarbij werk je nauw samen met de productiemanager aan wie je ook rapporteert.

  • Lasser/ijzervlechter (m/v) (BOOISCHOT)

    Regio: BOOISCHOT

    Bedrijf: RUNTIME (VG.479/BUOS)

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zijn dringend op zoek naar een lasser/ijzervlechter voor onze klant te Putte. Uw taken omvatten het vlechten van wapeningsbalken, het bedienen van een plooimachine, het voorbereiden van wapeningstaal. Verder komen er ook nog de volgende zaken bij zoals gaten frezen, kopplaten lassen en allerlei laswerk aan stalen balken. Er wordt ook verwacht dat u de klanten op een snelle en vriendelijke manier verderhelpt.

  • Chauffeur CE ( M/V) (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: FORUM JOBS OOSTAKKER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een bedrijf regio Gent, zijn wij op zoek naar gemotiveerde medewerkers met een rijbewijs CE. Je staat in voor het transport van bloemen en planten. Dit nationaal en internationaal.  Als chauffeur CE maak je meerdaagse ritten naar het buitenland. Dit binnen een cirkel Parijs - Dortmund - Amsterdam. Hierbij sta je zelf in voor het laden en lossen met gebruik van een laadklep. Je werkt je opdracht af van A tot Z waarbij je enkele administratieve taken ( leeggoed documenten, CMR,...) vervult. 

  • Busmechanieker (KORTENBERG)

    Regio: KORTENBERG

    Bedrijf: T-INTERIM LEUVEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Takenpakket: Onderhoud en herstellen van voertuigen Registratie van uitgevoerd onderhoud en gebruikte wisselstukken Voertuigen klaarmaken om naar een technische controle te gaan Constateren en melden van potentiële problemen of gevaren In geval van afwezigheid van de verantwoordelijke, zelf de eindcontrole op de uitgevoerde werken uitvoeren

  • Jobstudent verkoop secretariaat - periode kerstvakantie (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: TEMPO TEAM OFFICE

    Type: Studentenjob

    Je gaat aan het werk ter ondersteuning van het verkoop secretariaat. Dit doe je door het beantwoorden van telefoons, mails en het verdelen van de post. Daarnaast sta je in voor algemene administratieve taken en inputwerk.

  • Bijlesgever wiskunde (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor wiskunde aan leerlingen van de hogeschool en/of universiteit. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Onderhoudtechnieker verwarmingstoestellen / schoorsteenveger (WEMMEL)

    Regio: WEMMEL

    Bedrijf: MASTER CLEANER

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het onderhoud van verwarmingstoestellen op gas of op mazout. Daarnaast zal je ook schoorstenen proper maken.

  • Onderhoudstechnieker Dagdienst - Regio Kempen (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Progressive Recruitment

    Type: Vaste Job

    Ben jij op zoek naar een functie als Onderhoudstechnieker in dagdienst? Vind jij daarnaast persoonlijke en technische ontwikkeling zeer belangrijk? Dan ben je hier aan het goede adres! Het gebied waarbinnen jij zal uitblinken: Als onderhoudstechnieker ben je verantwoordelijk voor het onderhouden en aanpassen van het machinepark. Je bent verantwoordelijk voor het preventief onderhoud: geplande inspecties en herstellingen uitvoeren Je zal instaan voor de begeleiding van toegewezen contractoren Je neemt initiatief en je doet verbeteringsvoorstellen Met deze vaardigheden pas jij perfect in deze functie Bij voorkeur heb je een A2 Elektromechanica / Elektriciteit of je bent gelijkwaardig door ervaring Je hebt al 1 of 2 jaar ervaring als technieker achter de rug Of je bent een schoolverlater met een relevante stage Brede kennis op het gebied van mechanica en elektriciteit 3 redenen waarom je hier zou willen werken! Zeer aantrekkelijk salarispakket (bediendecontract) Leercultuur: interne en externe opleidingen Internationaal familiebedrijf Waar het allemaal gebeurt Je zal hier tewerkgesteld worden in een familiebedrijf dat een enorme groei heeft gekend en ondertussen vestigingen heeft over de hele wereld. In deze onderneming hecht men bovendien enorm veel belang aan persoonlijke ontwikkeling. Met andere woorden heerst er hier een leercultuur, waardoor je de mogelijkheid krijgt om jouw ambities waar te maken. Interesse? Ben je geïnteresseerd in deze functie van Technieker Dagdienst? Solliciteer nu CV naar Valérie Diesbecq via Als je meer informatie wilt over deze functie of vergelijkbare functies, bel dan Valérie Diesbecq via +32 3 613 31 13.

  • Kinderbegeleider / Kinderbegeleidster (SCHELLE)

    Regio: SCHELLE

    Bedrijf: KINDERDAGVERBLIJF LAURO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor ons kinderdagverblijf in Schelle zijn wij nog steeds dringend op zoek naar een gemotiveerder kinderbegeleider of kinderbegeleidster.Je zal instaan voor de dagelijkse verzoriging van baby's en peuters van 0-3 jaar.

  • Verkoper / verkoopster in bakkerswinkel (KALMTHOUT)

    Regio: KALMTHOUT

    Bedrijf: DELICAKE

    Type: Flexijob

    Verkoper / verkoopster in een bakkerswinkel/broodjeszaak. Je job bestaat voornamelijk uit het bedienen van klanten en het maken van belegde broodjes, maar ook producten afbakken en afwerken behoren tot het takenpakket.

Zoek naar antwoorden van INSTITUUT ESTEE KARA in sociale netwerken
Look for responds of INSTITUUT ESTEE KARA in social networks

Lees alle opmerkingen voor INSTITUUT ESTEE KARA. Laat een reactie achter voor INSTITUUT ESTEE KARA. INSTITUUT ESTEE KARA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for INSTITUUT ESTEE KARA. Leave a respond for INSTITUUT ESTEE KARA. INSTITUUT ESTEE KARA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie INSTITUUT ESTEE KARA op de google maps. Adres en contacten INSTITUUT ESTEE KARA
Location of INSTITUUT ESTEE KARA on the google maps. Address and contacts of INSTITUUT ESTEE KARA

Andere gerelateerde bedrijven als come INSTITUUT ESTEE KARA INSTITUUT ESTEE KARA: Matte d'or Van Nieuwenbergh | PRO HAIR | FLATS RIJKEKLARENHOF | l'Homme Encadre | COVEE

Other related companies as INSTITUUT ESTEE KARA: Matte d'or Van Nieuwenbergh | PRO HAIR | FLATS RIJKEKLARENHOF | l'Homme Encadre | COVEE

INSTITUUT ESTEE KARA is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is INSTITUUT ESTEE KARA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07831024169. Het bedrijf INSTITUUT ESTEE KARA bevindt zich op het adres: PRINS BOUDEWIJNLAAN 3; 1653; BEERSEL. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 474,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 755,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Instituts de beauté. Producten gemaakt in INSTITUUT ESTEE KARA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van INSTITUUT ESTEE KARA is Verenigde Staten Postal Service, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van INSTITUUT ESTEE KARA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van INSTITUUT ESTEE KARA, openstaande posities, locatie van INSTITUUT ESTEE KARA op de kaart.

INSTITUUT ESTEE KARA is a company, that was registered 1995 in N\A region, Belgium. Full name of company is INSTITUUT ESTEE KARA, company assigned to the tax number BE07831024169. The company INSTITUUT ESTEE KARA is located at the address: PRINS BOUDEWIJNLAAN 3; 1653; BEERSEL. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 474,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 755,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Instituts de beauté. Products created in INSTITUUT ESTEE KARA were not found.
The main activity of INSTITUUT ESTEE KARA is United States Postal Service, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of INSTITUUT ESTEE KARA is not available. You also can look at reviews of INSTITUUT ESTEE KARA, open positions, location of INSTITUUT ESTEE KARA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over INSTITUUT ESTEE KARA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf INSTITUUT ESTEE KARA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about INSTITUUT ESTEE KARA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company INSTITUUT ESTEE KARA, employees, financial statistics.