l'Homme Encadre

Contactgegevens l'Homme Encadre: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data l'Homme Encadre: address, phone, fax, email, website, opening hours

l'Homme Encadre

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Impasse Saint-M茅dard 23; 1370; Jodoigne, België

Telefoon (phone): 010 81 16 97 (+32-010 81 16 97) 010 81 16 97 (+32-010 81 16 97)

Fax (fax): +32 (59) 323-70-41 +32 (59) 323-70-41

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) l'Homme Encadre: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "l'Homme Encadre"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "l'Homme Encadre"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van l'Homme Encadre, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen l'Homme Encadre. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of l'Homme Encadre, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees l'Homme Encadre. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti l'Homme Encadre
Products information l'Homme Encadre

BTW identificatienummer (tax): BE02198059082
Ondernemingsnummer: 1946197509
Hoofdstad (capital): 932,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 424,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Producten die in l'Homme Encadre zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Picture framers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor l'Homme Encadre
(Get full report from official database of BE for l'Homme Encadre)

Aanvulling soorten activiteiten voor l'Homme Encadre
Addition kinds of activities for l'Homme Encadre

021300. Hogs | Hogs
352302. Grondbewerkingsmachines, met uitzondering van gras en grond | Soil preparation machinery, except turf and grounds
354903. Snijmachines | Cutting and slitting machinery
364799. Vehicular verlichtingsapparatuur, nec | Vehicular lighting equipment, nec
32969901. Akoestisch bord en tegel, minerale wol | Acoustical board and tile, mineral wool
33550100. Aluminium draad en kabel | Aluminum wire and cable
36459901. Boudoir lampen | Boudoir lamps
38220302. Humidistats: wand, kanaal en skelet | Humidistats: wall, duct, and skeleton
39519909. Stylografische pennen en onderdelen | Stylographic pens and parts

Werken bij l'Homme Encadre: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in l'Homme Encadre: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor l'Homme Encadre. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for l'Homme Encadre. Looking for open vacancies in other companies

  • Hulptechnieker (WINGENE)

    Regio: WINGENE

    Bedrijf: Konvert Interim Tielt

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf actief in het bedenken van creatieve multimediaconcepten zijn wij op zoek naar een tijdelijke hulptechnieker voor het team installatie. Je helpt mee met de hardware installaties op de verschillende werven. Jouw job bestaat uit volgende taken: - Bekabelen, plaatsen en aansluiten van audiovisueel materiaal - Testen van de volledige installatie voor oplevering - Premontage van audiovisuele apparaten - Logistieke ondersteuning

  • Technieker kranen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: T-INTERIM ANTWERPEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je checkt dagelijks de installaties en kranen op de site. Indien nodig voer je herstellingen uit.Zelfstandig werken is je ding, al overleg je ook met je team. Je gaat nauwkeurig te werk en werkt in een 3-ploegensysteem. Af en toe word je ingezet in het weekend. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een grote speler in de logistieke wereld. Elk jaar groeien ze en breiden ze uit. Naast transport focussen ze ook op opslagruimte en containers.

  • Filiaalmanager | Regio Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Synergie Mechelen Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Coachen, evalueren en het ontwikkelen van adviseurs/verkopers, De fiscale doeleinden van de winkel bereiken, Toezien op de voortdurende naleving van de winkel en het team van adviseurs/verkopers met de identiteit van het merk: netheid, orde, onthaalkwaliteit, visuele presentatie die voldoet aan het marketingbeleid. Voornaamste taken: Altijd het verkooppunt conform aan de identiteit van het merk en commerciële politiek en de bepaalde marketing ondersteunen, Het team inspireren, beheren en animeren in het respect van de commerciële cultuur van het merk, De verkochte dossiers voor het versturen naar de centrale controleren om zich te verzekeren van hun conformiteit, Permanent de evolutie van de prestaties van de winkel ten opzichte van het budget en de nodige acties nemen om de resultaten te optimaliseren, Zich verzekeren dat de binnenkomende goederen perfect ontvangen en gecontroleerd worden, Permanent de lokale marktgegevens analyseren en deze doorgeven aan de commerciële en marketing afdeling om de strategische en operationeel denken te voeden, Zich van het perfect beheer van het verkooppunt verzekeren

  • International Sales for Rental Solutions (m/v) (HOEGAARDEN)

    Regio: HOEGAARDEN

    Bedrijf: VMI

    Type: Vaste Job

    In deze uitdagende functie ben je verantwoordelijk voor de internationale uitbouw van onze mobiele UPS-oplossingen. Dankzij jouw productkennis en technisch inzicht kan je gepast advies geven om deze technologie optimaal in te passen in de elektrische infrastructuur van de klant. Je onderzoekt de marktsituatie en bepaalt de verdere strategische verkoop en distributiekanalen. Je bouwt een klantenbestand uit waarmee je regelmatige contacten onderhoudt en sluit huurcontracten af in nauwe samenwerking met de service afdeling. Je rapporteert in deze functie rechtstreeks aan de algemene directie.

  • Lasser (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf in Zele zijn we op zoek naar een GLASVEZEL-LASSER

  • Junior programmeurs (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: SOFT NAERT

    Type: Vaste Job

    We zoeken een enthousiaste, gemotiveerde collega die de noden van onze verschillende klanten kan omzetten naar kant en klare oplossingen. Je werkt in teamverband, maar werkt dikwijls zelfstandig aan uitdagende projecten. Je haalt plezier uit het oplossen van problemen en hebt interesse in bedrijfsprocessen. Jouw persoonlijke inspanningen vertalen zich bij de klant als oplossingen die hen efficiënter en kostenbesparender laten werken.

  • Tijdelijk Administratief Medewerker - Consultant (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Axis Projects

    Type: Vaste Job

    Als Administratief Medewerker zal je technische gegevens in de databank InfraRef ingeven. Deze gegevens zijn cruciaal voor berekeningen met betrekking tot netwerkplanning en - uitbating. Tot op vandaag ontbreekt een heel groot deel van de gegevens of zijn ze niet correct ingevoerd, waardoor InfraRef hiervoor nog niet kon ingezet worden. Je bent verantwoordelijk voor: - Het opzoeken, verwerken en aanvullen van nieuwe gegevens in de Infraref-databank; - Het verifiëren van bestaande gegevens door ze op te zoeken in schema's en indien nodig data corrigeren in de Infraref-databank databank met betrekking tot de technische gegevens van vermogentransformatoren en hun neuterpuntaansluitingen.

  • Beautyconsulent(e) - Teamleader Bijberoep/Hoofdberoep. (Regio Halle)

    Regio: Regio Halle

    Bedrijf: Health&Beauty for you - H&B4U

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je hebt een hart voor alles wat met cosmetica, verzorging en gezondheid te maken heeft? Dan is dit je droomjob! De jobinhoud is heel divers: workshops geven, workshops boeken, losse verkopen, 1 op 1 behandelingen op verplaatsing, beurzen, social media marketing, ... voor ieder wat wils en op uw maat! Wij zorgen voor persoonlijke begeleiding en gratis opleidingen, wij begeleiden je naar het gewenste niveau op onze carriereladder. Iedereen krijgt de kans om te promoveren mits het volgen van de nodige opleidingen. Je helpt je klanten grote besparingen te doen op hun aankopen en met jouw persoonlijk advies zorg je er voor dat ze er stralend uit zien. Ook de mogelijkheid om van thuis uit te werken. Belangrijk is dat je zelf kan bepalen in welke regio je werkt. Interesse in een andere regio? Contacteer ons! Uw succes is ons doel!

  • DOCENT FRANS (MOESKROEN)

    Regio: MOESKROEN

    Bedrijf: BERLITZ TALENCENTRUM

    Type: Zelfstandige activiteit

    dynamische docent die bereid is in avondonderwijs en op zaterdagochtend Frans te doceren aan gemotiveerde anderstaligen. Interne opleiding overdag. Deeltijds : overdag, 's avonds en zaterdags van 9u tot 12u.

  • EMPLOYé ADMINISTRATIF FRANçAIS - ANGLAIS POUR LES SERVICES COMMANDE ET FACTURATION-EXPEDITION H/F (MOESKROEN)

    Regio: MOESKROEN

    Bedrijf: Adecco Personnel Services

    Type: Werfreserve

    Vous recherchez un poste d'Employé administratif dans la région de Mouscron ? Vous êtes polyvalent, autonome, et vous maîtrisez très bien l'anglais ? Voici une fonction d'Employé administratif pour les services Commande et Facturation-expédition h/f susceptible de répondre à vos attentes. Dans le cadre du passage de l'ERP actuel vers SAP, les équipes de notre client seront largement mobilisées pendant plusieurs mois. Vous rejoindrez donc les services Commande et Facturation-expédition h/f durant la durée du projet (minimum jusque fin avril). VOTRE FONCTION : - Vous intervenez en transversal sur 2 services de la SUPPLY CHAIN : le service Commandes, et le service Facturation-Expéditions. - Vous assurez diverses tâches administratives et logistiques telles que : o Encodage : mise à jour des prix, contrôle des commandes en cours lors de la libération de lots par le laboratoire (modification des délais liés aux commandes, …). o Contrôle des factures des transporteurs. o Reporting : suivi des livraisons par la maison-mère ; des délais de livraison vers les clients, des commandes non-confirmées,… o Gestion des expéditions : préparation des picking-lists, préparation des factures, transports express, … - Vous fournissez un service optimal et êtes responsable de l’administration efficace et correcte liée à ces activités. - Vous travaillez avec différents outils informatiques (AS400, Excel, SAP). - Vous êtes en contact régulier avec notre maison-mère en Allemagne à qui vous fournissez un feed-back sur le suivi logistique des commandes à l’expédition. - Vous êtes force de proposition en termes d’amélioration des processus. - Vous faites partie d’une équipe et collaborez avec vos collègues pour assurer la continuité du service client. A ce titre, vous assurez le remplacement ponctuel de vos collègues sur leurs tâches propres.

  • extra's, kelner, bijverdienste (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: VOLTAIRE

    Type: Flexijob

    klanten bedienen

  • Nagelstyliste flexijob (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: ORIGINALS SUPPLY

    Type: Flexijob

    het plaatsen van gelnagels & gellak uitvoeren van manicure, lakken klanten helpen bij de aankoop van nagelproducten

Zoek naar antwoorden van l'Homme Encadre in sociale netwerken
Look for responds of l'Homme Encadre in social networks

Lees alle opmerkingen voor l'Homme Encadre. Laat een reactie achter voor l'Homme Encadre. l'Homme Encadre bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for l'Homme Encadre. Leave a respond for l'Homme Encadre. l'Homme Encadre on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie l'Homme Encadre op de google maps. Adres en contacten l'Homme Encadre
Location of l'Homme Encadre on the google maps. Address and contacts of l'Homme Encadre

Andere gerelateerde bedrijven als come l'Homme Encadre l'Homme Encadre: Hubert Serge | LES GALOPINS | SOFRA | CHRISTIAN SEVERIN | WILLEMS

Other related companies as l'Homme Encadre: Hubert Serge | LES GALOPINS | SOFRA | CHRISTIAN SEVERIN | WILLEMS

l'Homme Encadre is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is l'Homme Encadre, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02198059082. Het bedrijf l'Homme Encadre bevindt zich op het adres: Impasse Saint-M茅dard 23; 1370; Jodoigne. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 932,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 424,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Picture framers. Producten gemaakt in l'Homme Encadre zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van l'Homme Encadre is Verenigde Staten Postal Service, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van l'Homme Encadre is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van l'Homme Encadre, openstaande posities, locatie van l'Homme Encadre op de kaart.

l'Homme Encadre is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is l'Homme Encadre, company assigned to the tax number BE02198059082. The company l'Homme Encadre is located at the address: Impasse Saint-M茅dard 23; 1370; Jodoigne. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 932,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 424,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Picture framers. Products created in l'Homme Encadre were not found.
The main activity of l'Homme Encadre is United States Postal Service, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of l'Homme Encadre is not available. You also can look at reviews of l'Homme Encadre, open positions, location of l'Homme Encadre on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over l'Homme Encadre, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf l'Homme Encadre, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about l'Homme Encadre, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company l'Homme Encadre, employees, financial statistics.