INSTITUUT ANJA

Contactgegevens INSTITUUT ANJA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data INSTITUUT ANJA: address, phone, fax, email, website, opening hours

INSTITUUT ANJA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KERKEBOS 7; 3221; HOLSBEEK, België

Telefoon (phone): 16565235 (+32-16565235) 16565235 (+32-16565235)

Fax (fax): +32 (14) 363-43-97 +32 (14) 363-43-97

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) INSTITUUT ANJA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "INSTITUUT ANJA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "INSTITUUT ANJA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van INSTITUUT ANJA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen INSTITUUT ANJA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of INSTITUUT ANJA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees INSTITUUT ANJA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti INSTITUUT ANJA
Products information INSTITUUT ANJA

BTW identificatienummer (tax): BE05061370849
Ondernemingsnummer: 8976623535
Hoofdstad (capital): 454,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 394,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Producten die in INSTITUUT ANJA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Instituts de beauté

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor INSTITUUT ANJA
(Get full report from official database of BE for INSTITUUT ANJA)

Aanvulling soorten activiteiten voor INSTITUUT ANJA
Addition kinds of activities for INSTITUUT ANJA

179699. Installatie van bouwapparatuur, nec | Installing building equipment, nec
721903. Kinderkleding en kledingdiensten | Infant laundry and garment services
42129904. Draying, lokaal: zonder opslag | Draying, local: without storage
78199902. Visuele effectenproductie | Visual effects production
79220302. Burlesque bedrijf | Burlesque company

Werken bij INSTITUUT ANJA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in INSTITUUT ANJA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor INSTITUUT ANJA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for INSTITUUT ANJA. Looking for open vacancies in other companies

  • CHAUFFEUR CE VOOR VERHUISFIRMA (BLANKENBERGE)

    Regio: BLANKENBERGE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    De firma zoekt specifiek een vaste CE chauffeur. Het is de bedoeling dat je van punt A naar B rijdt met de verhuiswagen en lift. Ter plaatste hoef je niet op de lift plaats te nemen. Deze gaat automatisch naar boven en dan ga je naar het juiste verdiep om de meubelen eruit te halen. De chauffeur krijgt eerst een 14-tal dagen opleiding om de job te leren kennen. Ze werken altijd in groepsverband dus iemand met een goede teamgeest is een vereiste. Men werkt voorlopig 6 dagen per week, maar indien ze een extra chauffeur hebben is er ruimte voor een extra dag verlof. Het is belangrijk dat de chauffeur perfect Nederlandstalig is , dit voor het contact met de klanten en de papieren in te vullen. Voor deze job moet je organisatorisch sterk zijn, vriendelijk zijn en fysiek capabel zijn om de job uit te voeren. Je werkt in een regime van 38u per week. Indien er overuren zijn mag je deze opnemen in verlof. Daguren zijn variabel sommige dagen start je om 5u en sommige dagen om 8u, ook einduur is variabel. Wat krijg je terug? Een job binnen een correcte, stabiele en familiale firma.

  • Dossierbeheerder - Vast contract (OUDERGEM)

    Regio: OUDERGEM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant, actief binnen verzekeringen in Oudergem, is op zoek naar een dossierbeheerder. Je bent de contactpersoon voor onze klanten op het gebied van levensverzekeringen voor particulieren. Je beantwoordt alle vragen of problemen van klanten en tussenpersonen. Je behandelt alle aanvragen tot uitgifte, beheer en betaling. Je werkt actief mee aan het voortdurend verbeteren van onze werkmethodes.

  • Arbeiders algemene wegenbouw regio Limburg (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Randstad Construct

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een groot wegenbouwbedrijf zoeken wij dringend wegenwerkers voor de regio Limburg. Je maakt deel uit van een ploeg arbeiders en voert werkzaamheden uit aan diverse onderdelen van de weg: aansluitingen, kolken, boordstenen, funderingen, afwerkingen, ... Er zijn opstapplaatsen voorzien in de volgende gemeenten: Bocholt, Sint-Truiden, Lummen, Herk-de-Stad, Genk (of net buiten Limburg = Diest en Scherpenheuvel). Goede verloning volgens PC 124 ! Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging en lijkt dit jou interessant ? Bel ons vrijblijvend op voor meer informatie ! 089/500090

  • Poetshulp regio Zoutleeuw (ZOUTLEEUW)

    Regio: ZOUTLEEUW

    Bedrijf: IRON MURPHY

    Type: Dienstenchequebaan

    Je gaat poetsen bij klanten thuis. Taken die je uitvoert bij de klanten: stof wegen, sanitair poetsen, afstofzuigen, dweilen, ramen poetsen, kasten uitvegen, keukentoestellen reinigen, vuilbakken leegmaken,... .

  • Huishoudhulp 36u/week (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: AMBY KNOKKE

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening in je werk? Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Tessenderlo (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Huishoudhulp regio Herentals/Wiekevorst (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Steam & Clean

    Type: Dienstenchequebaan

    Je doet graag huishoudelijke taken, je houdt ervan om zelfstandig te werken, je bent stipt en hebt een grote verantwoordelijkheidszin? Dan ben je bij STEAM & CLEAN aan het juiste adres. STEAM & CLEAN biedt je een aantrekkelijke job als huishoudhulp. Je beheerst een ruim takenpakket van poetsen, strijken, koken tot boodschappen doen. ... Aantal uren en dagen in overleg Goede verloning Werk in eigen streek Vast contract Verplaatsingsvergoeding Was-en telefoonvergoeding Eindejaarspremie Werkkledij Geen avond- of weekendwerk Hoe solliciteren Stuur een email naar [email protected] met je naam, adres, telefoonnummer en email-adres. Beschrijf daarin bondig wat je werkervaring is en wat je graag zou willen doen. Wij zorgen voor je planning in een vast uurrooster (deeltijds of voltijds) met een contract van onbepaalde duur. Je hoeft geen diploma te hebben, werkervaring is meegenomen, maar geen must. Nederlands begrijpen is meegenomen.

  • Matroos passagiersvaart (binnenvaart) (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: FRANLIS

    Type: Vaste Job

    De rederij Franlis is dringend op zoek naar een matroos binnenvaart (met dienstboekje) voor een klein passagiersschip (200p) voor de uitbating van havenrondvaarten Zeebrugge. U bent verantwoordelijk voor het meren en losgooien van het vaartuig, het toezien op de veiligheid bij in en ontschepen van de passagiers, de algemene netheid van het vaartuig (publiek toegankelijke zalen en technische lokalen), kleine onderhoudswerkzaamheden (schilderwerk etc).

  • Personal trainer (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: PERSONAL TRAINER GIANNI

    Type: Zelfstandige activiteit

    - geven van personal training aan de klanten - geven van small group training - geven van groepslessen (FIT-HIT, perfect ABS, Circuittraining, boks) - eigen agenda uitbouwen Deze trainingen gaan door in regio Roeselare of op locatie.

  • Freelance docent 'sportpsychologie' (locatie:Gent) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: CENTRUM VOOR AVONDONDERWIJS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Het Centrum Voor Avondonderwijs VZW heeft een team van professionele docenten die actief zijn als zelfstandig ondernemer en freelance docent. Onze docenten zijn werkzaam als ondernemer binnen hun vakgebied en kennen hun specialisatie door en door. We zoeken steeds nieuwe docenten die hun passie voor hun vak willen doorgeven. Op dit moment zijn we op zoek naar een freelance docent sportpsychologie Om aan CVA te kunnen lesgeven heb je als docent minimaal 2 jaar ervaring als zelfstandige. Bij voorkeur beschik je over de nodige pedagogische kwalificaties of ervaring met het geven van coachings / trainings. Praktijkervaring is uiteraard het belangrijkste criterium om bij ons aan de slag te gaan! Als docent ben je een geboren spreker en kan een groep enthousiast maken voor jouw vak. Je kan een les op een gestructureerde manier opbouwen en verschillende didactische methodes toepassen om de leerdoelen te bereiken. Voor de klas geef je blijk van voldoende zelfvertrouwen en vakkennis.

  • Eurostaff - Linux RedHat Administrator (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    My client are searching for a Linux RedHat Administrator to join their growing team on a long-term basis. Please find a brief JD below: Missions 1) Realize the standard Linux images 2) Deploy the servers 3) Deal with problems with Linux servers 4) Run the updates to the Linux servers 5) Update the documentation 6) Install and configure Linux servers 7) Ensure the availability and performance of Linux servers 8) Help define the resource sharing policy (file servers). 9) Help define the security policy in collaboration with the security manager 10) Set up security policy on Linux servers. 11) Install application services related to Linux servers (mail, SGBD...) 12) Analyze and track Linux requests 13) Provide the technical characteristics of Linux servers Mandatory Experience in automation, orchestration with either Salt or Ansible Experience in Python and Bash scripting languages Experience in Postfix, Bind, Apache and Tomcat Experience in GIT Optional Certified RedHat RHCE Knowledge in MySQL Knowledge in RedHat JBoss EAP

  • Junior Dossierbeheerder (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: CONESSENCE

    Type: Werfreserve

    Voor een boekhoudkantoor regio oostende zoeken we een JUNIOR DOSSIERBEHEERDER Taken: Beheer van diverse vennootschappen - inboeken aan - en verkoopfacturen - inboeken bankuittreksels - voorbereiden btw-aangites - voorbereiden afsluitingen - voorbereiden fiscale aangiftes en jaarrekeningen

Zoek naar antwoorden van INSTITUUT ANJA in sociale netwerken
Look for responds of INSTITUUT ANJA in social networks

Lees alle opmerkingen voor INSTITUUT ANJA. Laat een reactie achter voor INSTITUUT ANJA. INSTITUUT ANJA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for INSTITUUT ANJA. Leave a respond for INSTITUUT ANJA. INSTITUUT ANJA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie INSTITUUT ANJA op de google maps. Adres en contacten INSTITUUT ANJA
Location of INSTITUUT ANJA on the google maps. Address and contacts of INSTITUUT ANJA

Andere gerelateerde bedrijven als come INSTITUUT ANJA INSTITUUT ANJA: DIAMANT TECHNICI & ADVIS. | TORFS | BUREAU GESTASSUR-RASPE | BANCONTACT-MISTER CASH | Godeschoul Pascale

Other related companies as INSTITUUT ANJA: DIAMANT TECHNICI & ADVIS. | TORFS | BUREAU GESTASSUR-RASPE | BANCONTACT-MISTER CASH | Godeschoul Pascale

INSTITUUT ANJA is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is INSTITUUT ANJA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05061370849. Het bedrijf INSTITUUT ANJA bevindt zich op het adres: KERKEBOS 7; 3221; HOLSBEEK. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 454,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 394,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Instituts de beauté. Producten gemaakt in INSTITUUT ANJA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van INSTITUUT ANJA is Pijpleidingen, behalve aardgas, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van INSTITUUT ANJA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van INSTITUUT ANJA, openstaande posities, locatie van INSTITUUT ANJA op de kaart.

INSTITUUT ANJA is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is INSTITUUT ANJA, company assigned to the tax number BE05061370849. The company INSTITUUT ANJA is located at the address: KERKEBOS 7; 3221; HOLSBEEK. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 454,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 394,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Instituts de beauté. Products created in INSTITUUT ANJA were not found.
The main activity of INSTITUUT ANJA is Pipelines, Except Natural Gas, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of INSTITUUT ANJA is not available. You also can look at reviews of INSTITUUT ANJA, open positions, location of INSTITUUT ANJA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over INSTITUUT ANJA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf INSTITUUT ANJA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about INSTITUUT ANJA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company INSTITUUT ANJA, employees, financial statistics.