INSTITUUT ALLURE

Contactgegevens INSTITUUT ALLURE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data INSTITUUT ALLURE: address, phone, fax, email, website, opening hours

INSTITUUT ALLURE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): DREEF 56; 9930; ZOMERGEM, België

Telefoon (phone): 93720816 (+32-93720816) 93720816 (+32-93720816)

Fax (fax): +32 (56) 309-87-42 +32 (56) 309-87-42

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) INSTITUUT ALLURE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "INSTITUUT ALLURE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "INSTITUUT ALLURE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van INSTITUUT ALLURE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen INSTITUUT ALLURE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of INSTITUUT ALLURE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees INSTITUUT ALLURE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti INSTITUUT ALLURE
Products information INSTITUUT ALLURE

BTW identificatienummer (tax): BE08545959472
Ondernemingsnummer: 5771636962
Hoofdstad (capital): 504,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 767,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Producten die in INSTITUUT ALLURE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Instituts de beauté

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor INSTITUUT ALLURE
(Get full report from official database of BE for INSTITUUT ALLURE)

Aanvulling soorten activiteiten voor INSTITUUT ALLURE
Addition kinds of activities for INSTITUUT ALLURE

4131. Intercity en landelijke busvervoer | Intercity and rural bus transportation
6792. Olie royalty traders | Oil royalty traders
251104. Houten speelkamer meubels | Wood game room furniture
26750200. Kaarten, mappen en matten: doodgesneden | Cards, folders, and mats: die-cut
34919900. Industriële kleppen, nec | Industrial valves, nec
34960300. Draadbevestigingen | Wire fasteners
48320102. Klassiek | Classical
73899923. Fondsverhogende organisaties | Fund raising organizations

Werken bij INSTITUUT ALLURE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in INSTITUUT ALLURE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor INSTITUUT ALLURE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for INSTITUUT ALLURE. Looking for open vacancies in other companies

  • Begeleider in de buitenschoolse kinderopvang (HERSELT)

    Regio: HERSELT

    Bedrijf: BUITENSCHOOLSE KINDEROPVANG

    Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

    Als begeleider buitenschoolse kinderopvang organiseer je het dagelijks onthaal en de dagelijkse opvang van kleuters en lagereschoolkinderen (2,5 tot 12 jaar). Hierbij heb je oog op het creëren van een veilige, geborgen en aangename omgeving rekening houdend met de verschillende behoeften en noden van de individuele kinderen. Je hebt een onthaalfunctie naar ouders en kinderen toe en communiceert op een open en respectvolle manier met ouders, teamgenoten en leidinggevenden. Je biedt creatieve, uitdagende en gevarieerde activiteiten aan, aangepast aan de leeftijd van het kind. Je voert de dagelijkse administratieve taken correct uit. Je wil meewerken aan een warme en stimulerende opvang. Je straalt het nodige enthousiasme uit tijdens het begeleiden van de kinderen. Flexibiliteit is een must!

  • Elektricien dagwerk (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    voor een bedrijf in Izegem, regio Roeselare zijn wij dringend op zoek naar  EEN ELEKTRICIEN REGIO WEST- EN OOST-VLAANDEREN  Functie :  Als elektricien voer je installatiewerken uit bij de klant. (hoofdzakelijk scholen, sporthallen, dienstencentra en kantoren) Je doet dit adhv schema's en plannen.

  • KASSAMEDEWERKER ZEEBRUGGE - GEEN ZONDAGSWERK (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: DAOUST

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een toffe supermarkt in regio Zeebrugge, zoeken wij een vrolijke kassasmedewerker. Takenpakket - Je zorgt voor een vriendelijk onthaal van onze klanten. - Je staat in voor het beheer van de kassa.

  • Technisch Magazijnier (NIEUWKERKE)

    Regio: NIEUWKERKE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    U bent verantwoordelijk voor het correct afhandelen van binnenkomende technische goederen alsook het verdelen van technische onderdelen aan techniekers. Het technisch magazijn zou in de toekomst volledig geregistreerd moeten worden aan de hand van een ERP-Programma. Het is een job met afwisseling maar ook met veel verantwoordelijkheden waarin punctueel en nauwkeurig werken een must zijn. Deze functie is in ploeg bij voorkeur spreekt u Nederlands en heeft u een kennis Frans.

  • Hulpelectricien (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor één van onze klanten, actief in technologie, zijn we op zoek naar een hulpelektricien voor op de werven. Je staat in voor de elektrische montage op werven; Je helpt de meer gespecialiseerde arbeider bij de uitvoering van zijn taken; Je leest en begrijpt werkinstructies en montage-instructies; Je plaatst de bekabeling in diverse types installaties.

  • Huishoudhulp/Poetshulp, regio Maldegem-Beernem-Knesselare (KNESSELARE)

    Regio: KNESSELARE

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • (vul zelf in) studentenjob! (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SYMPL

    Type: Studentenjob

    sympl verandert de wereld van rekrutering. volledig. sinds 2016. sympl is een online rekruteringskantoor en biedt werkgevers een oplossing om snel en efficiënt het juiste talent te vinden. We doen dit door een unieke combinatie van automatisatie en menselijke recruiters, waardoor werkzoekenden volledig online gescreend worden, oa door het gebruik van automatische video-interviews en chatbots. Het kantoor van sympl ligt in het ❤️ van Antwerpen - makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer! We zoeken een student die ons enkele uren per week kan helpen met verschillende zaken, maar in een snel groeiend bedrijf als sympl beslis jij zelf welke richting je job uitgaat! Als je 1 van volgende skills bezit/studeert kan je ons verder helpen: administratie - video editing - copywriting - marketing - sales - grafisch ontwerp We zijn flexibel over je uren en staan open voor "remote" werken - dus je kan werken van op je kot als je enkele uren vrij hebt in de dag of in de avond. Geef toe - dat is beter dan pizza's leveren met je fiets!

  • Studenten Horeca Winterfeesten (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Studentenjob

    Als student op de Gentse Winterfeesten kan je op een leuke manier een centje bijverdienen! Zo kan je ingeschakeld worden voor zowel barwerk , schaatsverhuur, als verkoper.... Hiervoor zoeken we naar gemotiveerde studenten die beschikbaar zijn voor de volledige periode van 07/12/2018 tot 06/01/2019. Ben jij dus veel dagen vrij in de periode van de Gentse Winterfeesten? En heb je nog voldoende uren over om als student te werken? Contacteer ons dan zo snel mogelijk op [email protected] of 09 218 09 80!

  • Developer .NET (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: ECS EUROPEAN CONTAINERS

    Type: Vaste Job

    Je ontwikkelt software in .NET voor interne toepassingen ECS2XL zorgt ervoor dat je ICT-opleidingen kunt volgen. Je zorgt voor het onderhoud van en aanpassingen aan bestaande toepassingen. Je werkt samen met collega’s binnen en buiten ECS2XL waarmee je samen instaat voor de programmatie, testing, documentatie, implementatie en nazorg van de geleverde software. Je zult kunnen werken aan afwisselende projecten van diverse aard. www.ecs.be/nl/jobs

  • Application Software Developer (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1672575-inline.html?cid=Partner_VDAB Embedded Software Developer For my client active in Sint-Niklaas, I am looking for an Embedded Software Developer. You will be working on in team to develop Software on platforms. Work with a team of developers and join their international environment. Embedded Software Developer- The projects: Your daily tasks will involve: Implementation software features using modern programming languages C++ Software development International collaboration with the teams throughout the world Embedded Software Developer - The requirements: To fill this role, you need to have: At least a Bachelor degree in Computer Sciences/Programming First experience is required Knowledge of C++, C, Java and Python Eager to learn other programming languages Passion for electronics and mechanics Embedded Software Developer - The mission: Here is the context of the mission: Start ASAP 6 months contract + extension St-Niklaas based, potential travels to customers' site Contract If you have any question regarding the mission or to apply, feel free to call me at 02/203.99.00 or by mail at n.loulidi(A)progressiverecruitment.com Keywords: IT, C++, C#, Embedded, Sint-Niklaas, Software Development, Python, GIT, WPF, Agile, Scrum, software testing, C, STL, QT, Git

  • Kinderverzorg(st)er (ALSEMBERG)

    Regio: ALSEMBERG

    Bedrijf: SCHOLENGEMEENSCHAP ZONIENRAND

    Type: Werfreserve

    In onze scholengemeenschap Zoniënrand zijn we regelmatig op zoek naar vervangers. Ben jij kinderverzorg(st)er en wens je automatisch op de hoogte gebracht te worden van de aangeboden vacatures in onze scholengemeenschap (scholen gelegen in Alsemberg, Beersel, Dworp en Sint-Genesius-Rode)? Stuur dan je emailadres door naar [email protected].

  • Store Support zoekt nieuwe mystery shoppers! (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: STORE SUPPORT BVBA

    Type: Flexijob

    Wil jij ook altijd goed geholpen worden als klant en vind je het leuk om organisaties en hun medewerkers te verbeteren door ze feedback te geven? Dan is mystery shoppen wat voor jou! Bij mystery shopping doe je je voor als klant en word je ingezet om het serviceniveau en de verkoopgerichtheid van medewerkers te verbeteren. Je kunt bij ons opdrachten uitvoeren in verschillende branches. Mystery shoppen heeft een incidenteel karakter. Een mystery shopper is: Kritisch, analytisch, klantgericht, objectief, heeft commercieel inzicht en haalt motivatie uit het observeren van organisaties en hun medewerkers. Een mystery shopper heeft: Goede communicatieve vaardigheden Goede beheersing van het Nederlands (in woord en geschrift) Kennis van Frans en/of Engels is een meerwaarde Een smartphone (pré) En is 18 jaar of ouder

Zoek naar antwoorden van INSTITUUT ALLURE in sociale netwerken
Look for responds of INSTITUUT ALLURE in social networks

Lees alle opmerkingen voor INSTITUUT ALLURE. Laat een reactie achter voor INSTITUUT ALLURE. INSTITUUT ALLURE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for INSTITUUT ALLURE. Leave a respond for INSTITUUT ALLURE. INSTITUUT ALLURE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie INSTITUUT ALLURE op de google maps. Adres en contacten INSTITUUT ALLURE
Location of INSTITUUT ALLURE on the google maps. Address and contacts of INSTITUUT ALLURE

Andere gerelateerde bedrijven als come INSTITUUT ALLURE INSTITUUT ALLURE: TECHNIC ONE SA | GEORG DROESCH | Fomeco NV | EREM | Avenue (l')

Other related companies as INSTITUUT ALLURE: TECHNIC ONE SA | GEORG DROESCH | Fomeco NV | EREM | Avenue (l')

INSTITUUT ALLURE is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is INSTITUUT ALLURE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08545959472. Het bedrijf INSTITUUT ALLURE bevindt zich op het adres: DREEF 56; 9930; ZOMERGEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 504,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 767,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Instituts de beauté. Producten gemaakt in INSTITUUT ALLURE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van INSTITUUT ALLURE is Elektronische, elektrische apparatuur en onderdelen, met uitzondering van computerapparatuur, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van INSTITUUT ALLURE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van INSTITUUT ALLURE, openstaande posities, locatie van INSTITUUT ALLURE op de kaart.

INSTITUUT ALLURE is a company, that was registered 1998 in N\A region, Belgium. Full name of company is INSTITUUT ALLURE, company assigned to the tax number BE08545959472. The company INSTITUUT ALLURE is located at the address: DREEF 56; 9930; ZOMERGEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 504,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 767,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Instituts de beauté. Products created in INSTITUUT ALLURE were not found.
The main activity of INSTITUUT ALLURE is Electronic, Electrical Equipment & Components, Except Computer Equipment, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of INSTITUUT ALLURE is not available. You also can look at reviews of INSTITUUT ALLURE, open positions, location of INSTITUUT ALLURE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over INSTITUUT ALLURE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf INSTITUUT ALLURE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about INSTITUUT ALLURE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company INSTITUUT ALLURE, employees, financial statistics.