INSTIT.ALPHA PHYSIO-PLAST

Particuliere bedrijvenGroothandel - Duurzame Goederen • INSTIT.ALPHA PHYSIO-PLAST
Private companiesWholesale Trade - Durable Goods • INSTIT.ALPHA PHYSIO-PLAST

Contactgegevens INSTIT.ALPHA PHYSIO-PLAST: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data INSTIT.ALPHA PHYSIO-PLAST: address, phone, fax, email, website, opening hours

INSTIT.ALPHA PHYSIO-PLAST

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DES URBANISTES 5; 4000; LI?GE, België

Telefoon (phone): 495528772 (+32-495528772) 495528772 (+32-495528772)

Fax (fax): +32 (57) 517-66-52 +32 (57) 517-66-52

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) INSTIT.ALPHA PHYSIO-PLAST: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "INSTIT.ALPHA PHYSIO-PLAST"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "INSTIT.ALPHA PHYSIO-PLAST"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van INSTIT.ALPHA PHYSIO-PLAST, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen INSTIT.ALPHA PHYSIO-PLAST. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of INSTIT.ALPHA PHYSIO-PLAST, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees INSTIT.ALPHA PHYSIO-PLAST. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti INSTIT.ALPHA PHYSIO-PLAST
Products information INSTIT.ALPHA PHYSIO-PLAST

BTW identificatienummer (tax): BE02546051025
Ondernemingsnummer: 2288696289
Hoofdstad (capital): 973,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 231,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Producten die in INSTIT.ALPHA PHYSIO-PLAST zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Instituts de beauté

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor INSTIT.ALPHA PHYSIO-PLAST
(Get full report from official database of BE for INSTIT.ALPHA PHYSIO-PLAST)

Aanvulling soorten activiteiten voor INSTIT.ALPHA PHYSIO-PLAST
Addition kinds of activities for INSTIT.ALPHA PHYSIO-PLAST

027299. Paarden en andere paarden, nec | Horses and other equines, nec
873101. Biologisch onderzoek | Biological research
35320203. Classifiers (metallurgische of mijnbouwmachines) | Classifiers (metallurgical or mining machinery)
35450322. Frezen machine bijlagen (machine gereedschap accessoires) | Milling machine attachments (machine tool accessories)
35779903. Decoders, computer randapparatuur | Decoders, computer peripheral equipment
36340118. Broodroosters, elektrisch: huishoudelijk | Toasters, electric: household
50510220. Stalen vloerbedekking | Steel decking
51310213. Textielomzetters | Textile converters
56419902. Slijtage van baby's | Infants' wear
89990802. Radio commentator | Radio commentator

Werken bij INSTIT.ALPHA PHYSIO-PLAST: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in INSTIT.ALPHA PHYSIO-PLAST: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor INSTIT.ALPHA PHYSIO-PLAST. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for INSTIT.ALPHA PHYSIO-PLAST. Looking for open vacancies in other companies

  • Logistiek bediende (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Start People Hasselt

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als administratief medewerker aan het onthaal van de chauffers ben je verantwoordelijk voor de volgende taken: Correcte administratieve registratie: verschillende documenten en informatie op een juiste manier verwerken en klasseren Opvolging en controle van binnenkomende en buitengaande vrachten Plannen van orders en vrachten rekening houdend met algemene regels en routines

  • Support Administratif Crédits (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Start People Woluwe

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Missie Binnen het departement « Kredieten », bestaat uw missie er in om een administratieve bijstand te bieden aan de kredietanalysten en de dossierbeheerders. Sleuteltaken Polyvalente administratieve ondersteuning aan de teams die de aanvragen voor kredieten behandelen: Concreet betekent dit : - Voorbereiding van de dossiers voor de analysten en opvolging van de onvolledige dossiers - Encodage van de dossiers die via het bank werden ingediend - Opvolging van verscheidene mailboxen - Registratie van contracten bij de Nationale Bank - Behandelen en scannen van de briefwisseling voor het departement - Archivering van documenten - Telefonische contacten - Andere ad hoc taken in functie van het volume en behoeften van de dienst

  • Verkoop Colruyt - Sint-Amandsberg (SINT-AMANDSBERG)

    Regio: SINT-AMANDSBERG

    Bedrijf: Startpeople

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als bediende-verkoper heb je een heel afwisselende job. Je zorgt ervoor dat de producten goed zichtbaar en bereikbaar zijn voor onze klanten. Dat doe je door de rayons zo goed mogelijk aan te vullen. Tegelijkertijd zorg je ervoor dat de winkel er net en ordelijk bijligt. Zo kunnen onze klanten op een efficiënte en gemakkelijke manier hun boodschappen doen. Daarnaast kan je later deels aan de slag gaan in een bepaalde afdeling zoals non-food, vers, diepvries of de afhaaldienst Collect&Go. Als je in de winkel ziet dat bijvoorbeeld een bepaalde werkmethode efficiënter kan, neem je zelf het initiatief om die te verbeteren . Verder bedien je onze klanten aan de kassa. Je bent dus voor hen het eerste aanspreekpunt en het 'gezicht' van Colruyt. Je stelt je dan ook dienstbaar op. Je informeert hen correct en helpt hen graag een handje in de winkel en aan de kassa. Als een klant een vraag of probleem heeft, neem je jouw verantwoordelijkheid. In dat kader neem je ook commerciële beslissingen.

  • Huishoudhulp (ALKEN)

    Regio: ALKEN

    Bedrijf: OPERUIMD AFDELING ALKEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Om ons antennepunt in Alken op een professionele manier te ondersteunen zijn we op zoek naar bijkomende huishoudhulpen. Je staat hoofdzakelijk in voor het poetsen bij onze klanten. Eventueel kan er ook gevraagd worden om te strijken.

  • JOBSTUDENT VERKOOP BAKKERIJ regio Koksijde (KOKSIJDE)

    Regio: KOKSIJDE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor een bakkerij regio Koksijde zijn wij op zoek naar gemotiveerde jobstudenten die zich willen engageren om op zaterdag en/of zondag te werken, alsook tijdens de schoolvakanties. Dagen en uren zijn bespreekbaar.

  • Bijverdiener te Aalter; avondploeg (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Je bent op zoek naar een bijverdienste en kan op wekelijkse basis werken. Je staat in voor het manueel laden en lossen van pakketten tot 30kg. Je hebt de verantwoordelijkheid dat deze op een vlotte manier verhandeld worden. Je werkt in de avondploeg en werkt dagelijks van 20h-00h. Heb je interesse? Aarzel niet om ons te contacteren! Goederenbehandeling data input Laden/lossen Stapeling in de hoogte

  • KELNER (BLANKENBERGE)

    Regio: BLANKENBERGE

    Bedrijf: BRASSERIE TERMINUS

    Type: Vaste Job

    U zal instaan voor het opnemen van bestellingen, het serveren van dranken en kleine snacks, alsook het afruimen van de tafels.

  • Second line support medewerker (HOBOKEN)

    Regio: HOBOKEN

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Vaste Job

    Voor een klant van ons, een geronommeerde retail keten, zijn wij op zoek naar een second line support medewerker. Hun group IT services is een jong en dynamisch team die voor alle bedrijven van de group in de vier verschillende landen, IT en digital experience oplossingen bouwt. Alle oplossingen vertrekken vanuit vernieuwende ideeën waarbij ze innovatief willen zijn op de markt, door op zoek te gaan naar nieuwe efficiëntere bedrijfsprocessen en technologieën. Binnen het team krijgen de mensen de ruimte om te experimenteren, hun visie op medewerkers is dat iedereen zich ten volle moet kunnen ontplooien door de mensen de vrijheid te geven om buiten hun strikte taakomschrijving mee initiatief te kunnen nemen. Als bedrijf zijn ze heel Agile, gebruiken ze de SCRUM methodologie volledig. Al hun ontwikkelingen hebben een heel korte ‘time to market’. Door de continue groei en in functie van de strategische opbouw van het ICT-team, hebben zij op vandaag heel wat jobopportuniteiten. Zin in een nieuw avontuur als Application Support Engineer? Je bent de brug tussen de IT helpdesk, business analisten en de development teams (intern en extern). Je biedt functionele ondersteuning met betrekking tot het gebruik van de diverse custom made core applicaties die in gebruik zijn op het hoofdkantoor, magazijnen, winkels en website. Je bent medeverantwoordelijk voor het adviseren van de interne medewerkers i.v.m. het gebruik, onderhoud en beheer van deze applicaties. Je stelt documentatie op voor het helpdesk team en interne gebruikers. Je werkt in een team van 3, waarbij teamwork en een goede communicatie cruciaal is. Je rapporteert aan de Group ICT Manager. Je werkt vanuit de hoofdzetel in Hoboken, maar je reist af en toe naar de andere vennootschappen (Nederland, UK, Duitsland).

  • FREELANCE STUDIECOACH STATISTIEK regio Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: RE-MIND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ons pedagogisch team heeft freelance versterking nodig om de groeiende vraag naar bijlessen statistiek te kunnen invullen in de regio Kortrijk. We zoeken gevarieerde profielen die voor ons aan de slag gaan. Het aantal lesuren per week is variabel en door de coach te bepalen. Overdag, ’s avonds maar ook in het weekend leerlingen & studenten ondersteunen is zeker mogelijk. De job kan dus als bijberoep uitgeoefend worden & is perfect combineerbaar met het studentenleven. Klinkt interessant? Is het zeker en vast!

  • Teamleiders Health & Beauty (Regio Sint-Truiden)

    Regio: Regio Sint-Truiden

    Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Tijdens jouw opleiding als teamleider, ga je aan de slag met het leren kennen van het bedrijf en de producten, en word je bijgestaan in het vinden en begeleiden van consulentes van onze natuurlijke health & beauty producten en/of mensen die ook willen groeien naar teamleider. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen (omzet)verplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. Wij bieden hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd en ervaring is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom. Je kan hier ook mee aan de slag naast een job of onderneming, je bouwt op eigen tempo en volgens je eigen situatie en mogelijkheden. We stellen samen een actie- en opleidingsplan voor jou op en begeleiden jou naar het inkomen dat je verkiest. Dit kan zowel deeltijds als voltijds uitgevoerd worden.

  • DERMATOLOOG (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: MEDISCH CENTRUM DON BOSCO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zoeken voor ons Medisch Centrum Don Bosco een dermatoloog . U kan zowel deeltijds als voltijds huren. Meer informatie over het medisch centrum vind je terug op www.mcdb.be.

  • Software Designer Java (LANDGRAAF)

    Regio: LANDGRAAF

    Bedrijf: RBC ENGINEERING SUPPORT

    Type: Werfreserve

    Our total software development and testing group consists of about 40 people, responsible for the whole of requirements, design, implementation and testing of new features and functions. We design software to control, support and use our SMT and Advanced Packaging machines that are known for their high output at high accuracy with growing flexibility, as the market requests. The optimizer team is a team of 6-8 developers which main focus is to maintain and develop new features for the optimizer product. Main purpose of the optimizer product is to generate placement programs (recipes) which can be used by our equipment to produce printed circuit board. These placement programs should be time optimal, meaning giving the highest machine throughput. Generating optimal placement programs is very complex since the solution space is huge. Variation points are the PCB layout, the component shape, different ways of aligning components (laser, camera), various way of feeding components (tape, tray, stick, bulk, wafer), a large variety of toolbits for picking components (gripper, nozzle), inventory constraints (max number of feeders, toolbits and part used) and different machine concepts (dual head, dual gantry, indexing beam, parallel placement, dual lane etc) and machines products. Another important aspect of the optimizer is an accurate model of the machine hardware in order to fulfill a predication requirement of less than 5%. As one of our Software Designers, your primary challenge will be to create and implement maintainable designs for small enhancements and new features. This requires getting both a broad perspective of the environment of the software and deep insight into the nitty-gritty details.

Zoek naar antwoorden van INSTIT.ALPHA PHYSIO-PLAST in sociale netwerken
Look for responds of INSTIT.ALPHA PHYSIO-PLAST in social networks

Lees alle opmerkingen voor INSTIT.ALPHA PHYSIO-PLAST. Laat een reactie achter voor INSTIT.ALPHA PHYSIO-PLAST. INSTIT.ALPHA PHYSIO-PLAST bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for INSTIT.ALPHA PHYSIO-PLAST. Leave a respond for INSTIT.ALPHA PHYSIO-PLAST. INSTIT.ALPHA PHYSIO-PLAST on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie INSTIT.ALPHA PHYSIO-PLAST op de google maps. Adres en contacten INSTIT.ALPHA PHYSIO-PLAST
Location of INSTIT.ALPHA PHYSIO-PLAST on the google maps. Address and contacts of INSTIT.ALPHA PHYSIO-PLAST

Andere gerelateerde bedrijven als come INSTIT.ALPHA PHYSIO-PLAST INSTIT.ALPHA PHYSIO-PLAST: SOC. SORIAL C. MR DIEU J. | H. VERBOVEN | PETRA ROTSAERT | BANCONTACT-MISTER CASH | VAN RILLAER BVBA

Other related companies as INSTIT.ALPHA PHYSIO-PLAST: SOC. SORIAL C. MR DIEU J. | H. VERBOVEN | PETRA ROTSAERT | BANCONTACT-MISTER CASH | VAN RILLAER BVBA

INSTIT.ALPHA PHYSIO-PLAST is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is INSTIT.ALPHA PHYSIO-PLAST, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02546051025. Het bedrijf INSTIT.ALPHA PHYSIO-PLAST bevindt zich op het adres: RUE DES URBANISTES 5; 4000; LI?GE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 973,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 231,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Instituts de beauté. Producten gemaakt in INSTIT.ALPHA PHYSIO-PLAST zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van INSTIT.ALPHA PHYSIO-PLAST is Groothandel - Duurzame Goederen, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van INSTIT.ALPHA PHYSIO-PLAST is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van INSTIT.ALPHA PHYSIO-PLAST, openstaande posities, locatie van INSTIT.ALPHA PHYSIO-PLAST op de kaart.

INSTIT.ALPHA PHYSIO-PLAST is a company, that was registered 1986 in N\A region, Belgium. Full name of company is INSTIT.ALPHA PHYSIO-PLAST, company assigned to the tax number BE02546051025. The company INSTIT.ALPHA PHYSIO-PLAST is located at the address: RUE DES URBANISTES 5; 4000; LI?GE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 973,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 231,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Instituts de beauté. Products created in INSTIT.ALPHA PHYSIO-PLAST were not found.
The main activity of INSTIT.ALPHA PHYSIO-PLAST is Wholesale Trade - Durable Goods, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of INSTIT.ALPHA PHYSIO-PLAST is not available. You also can look at reviews of INSTIT.ALPHA PHYSIO-PLAST, open positions, location of INSTIT.ALPHA PHYSIO-PLAST on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over INSTIT.ALPHA PHYSIO-PLAST, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf INSTIT.ALPHA PHYSIO-PLAST, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about INSTIT.ALPHA PHYSIO-PLAST, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company INSTIT.ALPHA PHYSIO-PLAST, employees, financial statistics.