DAPHNE

Contactgegevens DAPHNE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DAPHNE: address, phone, fax, email, website, opening hours

DAPHNE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): EDEGEMSESTRAAT 72B2; 2640; MORTSEL, België

Telefoon (phone): 34406964 (+32-34406964) 34406964 (+32-34406964)

Fax (fax): +32 (61) 962-62-73 +32 (61) 962-62-73

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DAPHNE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DAPHNE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DAPHNE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DAPHNE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DAPHNE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DAPHNE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DAPHNE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DAPHNE
Products information DAPHNE

BTW identificatienummer (tax): BE05707916259
Ondernemingsnummer: 9449584960
Hoofdstad (capital): 910,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 259,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Types de Soins: Pédicure.

Product categorie (product category): Instituts de beauté

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DAPHNE
(Get full report from official database of BE for DAPHNE)

Aanvulling soorten activiteiten voor DAPHNE
Addition kinds of activities for DAPHNE

329108. Schuurkorrels | Abrasive grains
17439900. Terrazzo, tegel, marmer, mozaïekwerk, nec | Terrazzo, tile, marble, mosaic work, nec
22110402. Duvetyn, katoen | Duvetyn, cotton
24991206. Rollers, hout | Rollers, wood
25110101. Bed frames, behalve water bed frames: hout | Bed frames, except water bed frames: wood
28910202. Kleefstoffen, kunststof | Adhesives, plastic
33120405. Structurele vormen en palen, staal | Structural shapes and pilings, steel
47290105. Ticket kantoren, transport, nec | Ticket offices, transportation, nec
50130203. Testapparatuur, elektrisch: automotive | Testing equipment, electrical: automotive
50650404. Radio-onderdelen en toebehoren, anders | Radio parts and accessories, nec

Werken bij DAPHNE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DAPHNE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DAPHNE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DAPHNE. Looking for open vacancies in other companies

  • Machine-operator 2 ploegen (m/v) (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als operator ga je als volgt te werk:- Staal uitsnijden bij nieuwe kwaliteiten voor aanmaak referentiestalen- Moederrollen in afrollers brengen- Aannaaien van moederrollen- Controle instelling machines- Stikdiepte instellen- Slechte stukken uitsnijden voor recuperatie

  • Salesmanager Vlaanderen (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Sales Manager ben je verantwoordelijk voor de verdere uitbouw van het marktaandeel in Vlaanderen. Vanuit een doorgedreven markt- en productkennis sta je in voor het adviseren omtrent en verkopen van onze hoogstaande producten en diensten. Je benadert prospecten op een professionele commerciële en klantgerichte manier. Je weet hen te verrassen kunt goed luisteren hebt lef en overtuigingskracht. Daarnaast ben je zeer commercieel ingesteld spontaan en ondernemend. Naast de verkoop werk je nauw samen met de projectmanagers voor het uitvoeren en opvolgen van de projecten. Tenslotte verwachten we eigen initiatieven voor de continue vernieuwing en optimalisatie van onze diensten dit vanuit de opgedane marktkennis en klantenverwachtingen.

  • Chappeleggers-dekvloerleggers (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Jobfixers

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ondergronden voorbereiden/ passen en hoogtelijnen aanbrengen / dekvloeren plaatsen, isolatie onder de dekvloer plaatsen/ fgietvloeren uitvoeren

  • Import Inside Sales medewerker (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in 2030 Antwerpen zijn wij op zoek naar een Import Inside Sales medewerker (m/v) Doel van de afdeling en functie: Coördineren van offertes met daaraan gekoppelde vrachtreservaties voor een toegewezen vaargebied. Onderhouden en ontwikkelen van inside sales activiteiten voor het desbetreffend vaargebied.Omschrijving van de werkzaamheden: Je bent verantwoordelijk voor de ontwikkeling van het toegewezen vaargebied. Je negotieert tussen klant en hoofdkantoor, offertes opmaken aan klanten en opvolging ervan. Identificatie van de markt a.d.h.v.: bezoeken van outside sales, sales leads van overzeese agenten, nieuwe vrachtaanvragen, prospects, statistieken, kranten, advertenties,... Registratie van de marktinformatie in LISA CRM. Werken via de systemen LISA CRM - LARA Quotation & CRM. Budgetten maken in samenwerking met import sales manager. Maandelijks sales rapporten opstellen: markt situatie, prestaties aan de hand van statistieken, belangrijke trafieken,... Netwerken: commerciële activiteiten bijwonen + bezoeken van voornaamste klanten binnen het toegewezen vaargebied. Trouble shooting/geschillen oplossen - assistentie customer service desk. Global offer & presentaties up to date houden bij wijzigen in het toegewezen vaargebied.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 12 u bij 1 gezin in Oostrozebeke (OOSTROZEBEKE)

    Regio: OOSTROZEBEKE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houdt.Netheid en orde is voor jou een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder zijn/haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres! Je komt terecht in een aangename werkomgeving, waar je met respect behandeld wordt. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Engelmanshoven – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (ENGELMANSHOVEN)

    Regio: ENGELMANSHOVEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • JOBSTUDENTEN PLOPSAQUA (ADINKERKE)

    Regio: ADINKERKE

    Bedrijf: PLOPSALAND

    Type: Studentenjob

    Wat kan je doen binnen Plopsaqua? - Kassa, Controle, Onthaal - Toezichthouder / Redder (indien diploma Hoger Redder) - Kassa, afruim, bediening, keuken in de Viking Snack - Milieu/Sanitair - ... en nog zoveel meer tijdens tal van evenementen ... Voor de verschillende afdelingen in ons waterpark zoeken wij gemotiveerde en dynamische studenten die graag een centje willen bijverdienen in de wereld van Wickie de Viking.

  • Jobstudenten Alma restaurants (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: ALMA Studentenrestaurants en Catering

    Type: Studentenjob

    Ben jij een enthousiaste student? Steek jij graag de handen uit de mouwen? En wil jij graag een extra centje bijverdienen? Dan zijn wij op zoek naar jouw hulp! Kan je één of meerdere dagen per week werken? Werk je liever met flexibele uren? Bij Alma kan het allemaal. Wij bieden je een divers aanbod aan taken... Je kan vlot de kassa bedienen, je staat in voor de afwas, je bereidt verschillende verse broodjes of je voorziet de klanten van een overheerlijke maaltijd achter het buffet. Aarzel dan niet en stel je kandidaat !

  • Regulatory affairs associate (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: FORUM JOBS TURNHOUT

    Type: Vaste Job

    Als Regulatory affairs associate sta jij in voor : Het coordineren van registratiedossiers Het werken met de Sales & Marketing-organisaties Het goede verloop van de toegewezen projecten Het indienen van regelgevingen en het opstellen van productregistratiedossiers De controle van producten die moeten voldoen aan de wettelijke vereisten Het deelnemen aan audits en vergaderingen Het uitvoeren van regulerend onderzoek inclusief

  • Junior administratief bediende (ZELZATE)

    Regio: ZELZATE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Voor een professionele speler in de industriesector, is VIO op zoek naar een administratief bediende.  Binnen een jong team ben je medeverantwoordelijk voor de ondersteuning van de vertegenwoordigers van de firma.  Je zorgt voor de opvolging van rapporten.  Je boekt bestelbonnen in.  Je maakt offertes op en houdt klantenfiches bij.  Je zal briefwisseling sorteren, verdelen en franceren.  Je ondersteunt de boekhouding waar nodig.  Je archiveert diverse documenten.  Spreekt deze functie jou aan? Stuur dan je cv en een korte motivatie door naar [email protected] t.a.v. Aaike Roosen. 

  • Kinesietherapeut / Relaxatietherapeut Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: 2 DEVELOP U

    Type: Zelfstandige activiteit

    2developU is een organisatie aan het Sint Pietersstation te Gent. Met onze centrale ligging zijn we bereikbaar en toegankelijk voor een brede doelgroep. Door interdisciplinaire groei zijn we op zoek naar een relaxatietherapeut die ons team mee kan versterken. Jouw taken: Relaxatietherapie geven aan volwassenen Nauw samenwerken met de andere teamleden ifv overleg, doorverwijzen, collegiale zorg Bereidheid tot zelfreflectie en groei Eigen doorverwijsnetwerk activeren en onderhouden Bijkomend actief willen zijn in opleiding, onderzoek, beleid,…

  • Medische pedicure (ROTSELAAR)

    Regio: ROTSELAAR

    Bedrijf: RESPIRO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je staat in voor de voetverzorging van onze klanten. Je beheerst alle technieken van medische pedicure en/of je kan podologische technieken toepassen. Je luistert naar de problemen van de klant en geeft professioneel advies aangaande huidverzorging, voetzorg, schoeisel en nagelverzorging.

Zoek naar antwoorden van DAPHNE in sociale netwerken
Look for responds of DAPHNE in social networks

Lees alle opmerkingen voor DAPHNE. Laat een reactie achter voor DAPHNE. DAPHNE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DAPHNE. Leave a respond for DAPHNE. DAPHNE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DAPHNE op de google maps. Adres en contacten DAPHNE
Location of DAPHNE on the google maps. Address and contacts of DAPHNE

Andere gerelateerde bedrijven als come DAPHNE DAPHNE: FLVAN LOKEREN TRANSPORT NV | De Greef F | Bremans BVBA | DUPONT BVBA | ERIK SEGERS

Other related companies as DAPHNE: FLVAN LOKEREN TRANSPORT NV | De Greef F | Bremans BVBA | DUPONT BVBA | ERIK SEGERS

DAPHNE is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DAPHNE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05707916259. Het bedrijf DAPHNE bevindt zich op het adres: EDEGEMSESTRAAT 72B2; 2640; MORTSEL. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 910,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 259,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Instituts de beauté. Lijst met producten zijn Types de Soins: Pédicure..
De hoofdactiviteit van DAPHNE is Metaalproducten, Met uitzondering van machines en transportmiddelen, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DAPHNE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DAPHNE, openstaande posities, locatie van DAPHNE op de kaart.

DAPHNE is a company, that was registered 1986 in N\A region, Belgium. Full name of company is DAPHNE, company assigned to the tax number BE05707916259. The company DAPHNE is located at the address: EDEGEMSESTRAAT 72B2; 2640; MORTSEL. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 910,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 259,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Instituts de beauté. List of products are Types de Soins: Pédicure..
The main activity of DAPHNE is Fabricated Metal Products, Except Machinery & Transport Equipment, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of DAPHNE is not available. You also can look at reviews of DAPHNE, open positions, location of DAPHNE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DAPHNE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DAPHNE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DAPHNE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DAPHNE, employees, financial statistics.