CAROLINE VANSTEENKISTE

Contactgegevens CAROLINE VANSTEENKISTE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CAROLINE VANSTEENKISTE: address, phone, fax, email, website, opening hours

CAROLINE VANSTEENKISTE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): DENNENLAAN 9; 8530; HARELBEKE, België

Telefoon (phone): 56728327 (+32-56728327) 56728327 (+32-56728327)

Fax (fax): +32 (12) 469-89-58 +32 (12) 469-89-58

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CAROLINE VANSTEENKISTE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CAROLINE VANSTEENKISTE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CAROLINE VANSTEENKISTE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CAROLINE VANSTEENKISTE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CAROLINE VANSTEENKISTE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CAROLINE VANSTEENKISTE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CAROLINE VANSTEENKISTE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CAROLINE VANSTEENKISTE
Products information CAROLINE VANSTEENKISTE

BTW identificatienummer (tax): BE04772155761
Ondernemingsnummer: 4586212158
Hoofdstad (capital): 209,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 138,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Producten die in CAROLINE VANSTEENKISTE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Instituts de beauté

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CAROLINE VANSTEENKISTE
(Get full report from official database of BE for CAROLINE VANSTEENKISTE)

Aanvulling soorten activiteiten voor CAROLINE VANSTEENKISTE
Addition kinds of activities for CAROLINE VANSTEENKISTE

2381. Stofjurk en werkhandschoenen | Fabric dress and work gloves
2711. Kranten | Newspapers
421200. Lokale vrachtwagens, zonder opslag | Local trucking, without storage
513606. Heren en jongens sportkleding en werkkleding | Men's and boys' sportswear and work clothing
35410104. Cilinderboormachines | Cylinder reboring machines
36130300. Zekeringen en zekeringapparatuur | Fuses and fuse equipment
49710000. Irrigatie systemen | Irrigation systems

Werken bij CAROLINE VANSTEENKISTE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CAROLINE VANSTEENKISTE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CAROLINE VANSTEENKISTE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CAROLINE VANSTEENKISTE. Looking for open vacancies in other companies

  • Laadkaai Verantwoordelijke (KOOLSKAMP)

    Regio: KOOLSKAMP

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een nieuwe, moderne versnijderij zijn we op zoek naar een laadkaai verantwoordelijke voor in de namiddag (11u tot 19u). In deze functie ben je verantwoordelijk voor: Het wegen van de bestellingen. Het klaarzetten van de bestellingen bij de juiste klant. Het plannen van de ritten en het laden van de vrachtwagens in de correcte volgorde. Dit alles gebeurt in nauwe samenwerking met de productie en met naleving van de geldende normen inzake veiligheid, kwaliteit en hygiëne.

  • Commercieel assistent (OOSTROZEBEKE)

    Regio: OOSTROZEBEKE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Oostrozebeke zijn wij op zoek naar een sales assistant. Je zal de commerciële buitendienst ondersteunen. Bovendien plan je de afspraken in voor de vertegenwoordigers. Je zal instaan voor het dagelijks beheer van het adressenbestand. Je zal actief op zoek gaan naar nieuwe klanten en je bent niet bang om te bellen. Bovendien zal je de showroom klaarmaken indien er klanten komen. Je zal instaan voor de Waalse & de Franse markt.

  • Polyvalent Bouwarbeider (NIEUWPOORT)

    Regio: NIEUWPOORT

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant regio Nieuwpoort zijn wij dringend op zoek naar een POLYVALENT BOUWARBEIDER Je staat in voor: Het industrieel isoleren Het plaatsen van dakgoten Het correct kunnen passen en meten Een verzorgde afwerking

  • DNV technieker (RELEGEM)

    Regio: RELEGEM

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een ontwikkelaar en productent van producten en totaalsystemen op het gebeid van duurzame verwarmings-, warm water-, ventilatie- en regeltechniek oplossingen zijn we op zoek naar een DNV technieker. Je staat in voor het herstellen en onderhouden van verwarming- en ventilatietoestellen Je stelt de nodige rapporten op Je bent verantwoordelijk voor het beheer van materialen voor de opdrachten Je zorgt voor elektrische aansluitingen Je bent verantwoordelijk voor de werf ter plaatse 

  • Exclusieve huismanager (M/V) te Dilsen-Stokkem, 12 uur per week (DILSEN-STOKKEM)

    Regio: DILSEN-STOKKEM

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 12 uren per week, te presteren in 3 dagen, voor een gastgezin wonende te Dilsen-Stokkem. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, maandelijkse schoonmaak, wassen, strijken en koken. Ze hebben 4 kleine kinderen en hulp in de ochtendspits is meer dan welkom. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Enthousiaste Poetshulp/Huishoudhulp (KEERBERGEN)

    Regio: KEERBERGEN

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • ICT en PC technicus (VICHTE)

    Regio: VICHTE

    Bedrijf: PC Tech

    Type: Vaste Job

    Sinds 2007 levert PCTECH in Vichte zijn klanten in Vlaanderen en Wallonië totaaloplossingen inzake IT en telecom. Dankzij onze gedegen product- en marktkennis en onze ruime visie kunnen wij als geen ander een alomvattende dienstverlening aanbieden.   Om onze service t.a.v. de klant nóg te verbeteren, zoeken wij momenteel een (m/v) ICT en PC technicus Ben jij een handige Harry met een meer dan normale interesse voor hardware? Heb je tijdens je studies een passie ontwikkeld voor hardware? Dan hebben wij misschien wel de job van je dromen! Als Hard en Software technicus sta jij bij onze klanten in voor de snelle en correcte plaatsing en installatie van hardware en de implementatie van software en bijbehorende updates. Zodra een klant zijn computer, printer of ander toestel uit ons uitgebreide assortiment ontvangen heeft, trek jij ter plekke om alles te installeren en werkingsklaar te maken. Daarbij heb je ook ruime aandacht voor de softwarekant: je installeert de gevraagde programma’s, verzorgt updates voor bijvoorbeeld de firewall en antivirusprogramma’s en checkt de werking van het back-upsysteem. Daarbij hou je je steeds aan de door ons vastgelegde procedures.

  • Maintenance supervisor (MOORSLEDE)

    Regio: MOORSLEDE

    Bedrijf: Konvert Office Roeselare

    Type: Vaste Job

    Konvert Office is voor een klant actief in de voedingssector op zoek naar een maintenance supervisor (M/V). Als Maintenance Supervisor neem je de dagelijkse leiding van het maintenance team bestaande uit techniekers en hulptechniekers die instaan voor het verhelpen van storingen en uitvoeren van een preventief/ predictief onderhoud. Jouw takenpakket: - organiseren van de personeelsplanning naar een optimale bezetting - bijdragen tot de ontwikkeling van het team: geven van trainingen, up-to-date houden en ter beschikking stellen van de nodige procedures, werkinstructies, documentatie - aanbieden van operationele ondersteuning en oplossen van eventuele problemen aan installaties - acties uitwerken en uitvoeren omtrent performantie, veiligheid-, kwaliteit en milieubewustzijn - zelfstandig uitvoeren van kleine projecten ter verbetering, upgrading en uitbreiding van machines en installaties - optimaliseren van de beschikbaarheid van installaties - rekening houden met de departementale doelstellingen dmv een KPI dash-board

  • Tekenaar HVAC (ZWIJNDRECHT)

    Regio: ZWIJNDRECHT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Je ontwerpt installaties voor verwarming, ventilatie, klimatisatie en sanitair Je maakt de ontwerp- en uitvoeringstekeningen op in Stabicad en Revit Je doet de nodige berekeningen, zoals de dimensionering van luchtkanalen, koel- en verwarmingsleidingen en bijhorende appendages Je doet de coördinatie met andere loten in het 3D-model van het project Als het nodig is, neem je contact op met de klant, het studiebureau of leveranciers

  • People Manager (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: QUANTUM ONE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor een jong en snelgroeiend bedrijf we op zoek naar een gedreven commerciële kandidaat die samen met de zaakvoerders het bedrijf verder om de kaart zet. We zijn actief in de dienstensector, gespecialiseerd in de telefonische rekrutering. We zijn actief in de regio Kortrijk - Antwerpen. Managen van verwachtingen en resultaten Behalen van personeelsresultaten door het managen van verwachtingen van zowel de organisatie als de medewerkers zelf; plannen, bijhouden en beoordelen van resultaten; coachen, adviseren en terechtwijzen van personeel indien nodig; ontwikkelen, coördineren en handhaven van systemen, beleid en procedures. Strategische doelstellingen bepalen Formuleren van strategische doelstellingen door het verzamelen van relevante bedrijfsgegevens, financiële informatie en informatie over bedrijfstargets, diensten en operationele activiteiten; identificeren en evalueren van trends en kansen; maken van strategische keuzes; definiëren van gewenste resultaten en dit doorvertalen naar acties en targets voor het team. Werving en selectie Betrokken zijn bij het proces van werving en selectie van nieuwe medewerkers, oriëntatie en training van personeel, behouden van een veilige werkomgeving, en persoonlijke ontwikkeling van personeel.

  • Jobcoach / Gezondheidscoach (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: VITRUVIUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je staat in voor de begeleiding van mensen in een loopbaantraject of heroriëntering in samenwerking met een multidisciplinair team.

  • Flexijob voor toogbediening WEEKEND (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Café Galgenhuis

    Type: Flexijob

    Wij zoeken flexijobbers voor het weekend! U hebt ervaring. U kan vlot pinten tappen en ook uitschenken vanuit fles. Tevens staat u in voor een goede toogwerking: lege bakken stockeren, leeggoed sorteren, toog aanvullen, opruimen, glazen afwassen en afdrogen,... U kan bovendien in 1 wip een vat vervangen. U bent stressbestendig & stelt klanttevredenheid als prioriteit.

Zoek naar antwoorden van CAROLINE VANSTEENKISTE in sociale netwerken
Look for responds of CAROLINE VANSTEENKISTE in social networks

Lees alle opmerkingen voor CAROLINE VANSTEENKISTE. Laat een reactie achter voor CAROLINE VANSTEENKISTE. CAROLINE VANSTEENKISTE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CAROLINE VANSTEENKISTE. Leave a respond for CAROLINE VANSTEENKISTE. CAROLINE VANSTEENKISTE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CAROLINE VANSTEENKISTE op de google maps. Adres en contacten CAROLINE VANSTEENKISTE
Location of CAROLINE VANSTEENKISTE on the google maps. Address and contacts of CAROLINE VANSTEENKISTE

Andere gerelateerde bedrijven als come CAROLINE VANSTEENKISTE CAROLINE VANSTEENKISTE: WAVOC WAVERSE VBC | JOZEF VANDEPUTTE | FA. VIGO | AMEEL M. | P.T.C.

Other related companies as CAROLINE VANSTEENKISTE: WAVOC WAVERSE VBC | JOZEF VANDEPUTTE | FA. VIGO | AMEEL M. | P.T.C.

CAROLINE VANSTEENKISTE is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CAROLINE VANSTEENKISTE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04772155761. Het bedrijf CAROLINE VANSTEENKISTE bevindt zich op het adres: DENNENLAAN 9; 8530; HARELBEKE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 209,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 138,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Instituts de beauté. Producten gemaakt in CAROLINE VANSTEENKISTE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van CAROLINE VANSTEENKISTE is Beveiliging & Commodity Brokers, Dealers, Uitwisselingen & Diensten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CAROLINE VANSTEENKISTE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CAROLINE VANSTEENKISTE, openstaande posities, locatie van CAROLINE VANSTEENKISTE op de kaart.

CAROLINE VANSTEENKISTE is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is CAROLINE VANSTEENKISTE, company assigned to the tax number BE04772155761. The company CAROLINE VANSTEENKISTE is located at the address: DENNENLAAN 9; 8530; HARELBEKE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 209,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 138,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Instituts de beauté. Products created in CAROLINE VANSTEENKISTE were not found.
The main activity of CAROLINE VANSTEENKISTE is Security & Commodity Brokers, Dealers, Exchanges & Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of CAROLINE VANSTEENKISTE is not available. You also can look at reviews of CAROLINE VANSTEENKISTE, open positions, location of CAROLINE VANSTEENKISTE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CAROLINE VANSTEENKISTE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CAROLINE VANSTEENKISTE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CAROLINE VANSTEENKISTE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CAROLINE VANSTEENKISTE, employees, financial statistics.