BIOINSTITUUT ALLURE

Contactgegevens BIOINSTITUUT ALLURE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BIOINSTITUUT ALLURE: address, phone, fax, email, website, opening hours

BIOINSTITUUT ALLURE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): LEOPOLD II STRAAT 32; 3800; SINT-TRUIDEN, België

Telefoon (phone): 11681871 (+32-11681871) 11681871 (+32-11681871)

Fax (fax): +32 (58) 269-44-23 +32 (58) 269-44-23

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BIOINSTITUUT ALLURE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BIOINSTITUUT ALLURE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BIOINSTITUUT ALLURE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BIOINSTITUUT ALLURE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BIOINSTITUUT ALLURE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BIOINSTITUUT ALLURE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BIOINSTITUUT ALLURE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BIOINSTITUUT ALLURE
Products information BIOINSTITUUT ALLURE

BTW identificatienummer (tax): BE03086029052
Ondernemingsnummer: 6904602050
Hoofdstad (capital): 554,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 760,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Producten die in BIOINSTITUUT ALLURE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Instituts de beauté

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BIOINSTITUUT ALLURE
(Get full report from official database of BE for BIOINSTITUUT ALLURE)

Aanvulling soorten activiteiten voor BIOINSTITUUT ALLURE
Addition kinds of activities for BIOINSTITUUT ALLURE

513605. Heren en jongenspakken en broeken | Men's and boys' suits and trousers
556100. Recreatieauto dealers | Recreational vehicle dealers
32690501. Bloempotten, rode aardewerk | Flower pots, red earthenware
50440302. schrijfmachines | Typewriters
67260000. Beleggingsbureaus, niet inbegrepen | Investment offices, nec
73899925. Slijpen, precisie: commercieel of industrieel | Grinding, precision: commercial or industrial
79990601. Curlingbanen | Curling rinks
92220000. Juridische raad en vervolging | Legal counsel and prosecution

Werken bij BIOINSTITUUT ALLURE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BIOINSTITUUT ALLURE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BIOINSTITUUT ALLURE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BIOINSTITUUT ALLURE. Looking for open vacancies in other companies

  • Silo Operator (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SYNERGIE ANTWERPEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een internationaal gerennomeerd bedrijf gelegen in de Haven zijn wij op zoek naar een silo operator. Binnen dit bedrijf ben je verantwoordelijk voor het bedienen van silo's om de bulkwagens te vullen. Je zorgt voor aansluitingen van vrachtwagen naar silo, waakt over de juiste hoeveelheden, correcte producten,...

  • Operator trekbanden (OOSTMALLE)

    Regio: OOSTMALLE

    Bedrijf: FORUM JOBS TURNHOUT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Operator trekbanden sta jij in voor : Het instellen van de trekbanden Het instellen van de richt/knip machines Het instellen  van de richter Het verweken van productieopdrachten Het binnenrijden van de grondstoffen en het bevoorraden van de trekbanden

  • CNC Aluminium (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Konvert Interim Bree

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Het verzagen van aluminium platen in pakvorm naar de juiste gevraagde eindmaten Platen moeten geladen worden op de zaaginstallatie max plaat lengte 8100 mm Rolbrug ervaring is een must Zeer goede met PC kunnen omgaan Een proces denker zijn Zeer nauwkeurig kunnen werken Taak gericht zijn Ervaring met aluminium is een plus Zelfstandig kunnen werken

  • Technieker garage M/V (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ADECCO WAREGEM INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij op zoek naar een eerste job of kijk je uit naar een nieuwe uitdaging als technieker in een garage? Voor een gekende garage in regio Waregem zijn we op zoek naar een polyvalent technieker M/V Als technieker sta je in voor verschillende taken. Eerst ben je verantwoordelijk voor het stellen van een correcte en grondige diagnose. Daarnaast zal je instaan voor het onderhoud aan de wagens. Je voert verschillende herstellingswerken uit, dit kan zowel mechanisch als elektrisch zijn. Je zal daarna een grondige kwaliteitscontrole van de gedane werken uitvoeren. Indien nodig zal je ook instaan voor het bestellen van nodige onderdelen van de wagens.

  • Lesgever Dans (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: TASTE ART

    Type: Studentenjob

    TASTE-ART organiseert naschoolse, muzische spel- en sportactiviteiten voor kinderen vanaf 2,5 jaar. Een jong gemotiveerd team van medewerkers staat klaar om een gevarieerd aanbod van sport, spel, kunst, expressie, cultuur en vooral veel plezier aan te bieden aan de kinderen. De activiteiten gaan na de lesuren door in de scholen waardoor niet enkel eigen leerlingen van die campus maar ook externe leerlingen welkom zijn. U gaat de actvitieit 'Musicadans' geven. Deze activitiet loopt gedurende het volledige schooljaar en telt 28 lessen. Deze activiteit werkt rond kinderdans en zang.

  • Jobstudent (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: Kruidvat

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • PAYROLL CONSULTANT (EVERE)

    Regio: EVERE

    Bedrijf: Select HR Zaventem

    Type: Vaste Job

    Na een vooral praktijkgerichte opleiding on-the-job sta je als Payroll Consultant in voor:  De volledige loonverwerking van een eigen klantenportefeuille op basis van een correcte toepassing van de sociale wetgeving; De verwerking van alle sociale documenten en bijhorende administratie; Het beantwoorden van sociaal-juridische vragen van klanten in samenwerking met onze juridische dienst; Het pro-actief en klantgericht onderhouden van de klantenrelaties; Bedrijfsprofiel: Voor een full service HR partner gevestigd in Evere zijn we op zoek naar een Payroll Consultant.

  • Industrieël & Algemeen elektriciteitswerken (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ERTECH

    Type: Vaste Job

    Industrieel Wij zoeken naar ervaren elektriekers die het willen opnemen voor als ploegbaas te werken (Meer info bij het sollicitatie) - Deze personen moeten het kennis en vaardigheid hebben als industriele elektricien en als leidinggevende. - Dit houdt in dat ze zelfstandig werken kunnen uitvoeren en het personeel kunnen begeleiden. - We zoeken ook industriele elektriciens die mee willen werken en het kennis hebben van het vak die ze moeten uitvoeren. - Het in bezit hebben van VCA attest en hoogwerkersbrevet is natuurlijk een pluspunt maar deze kan besproken worden indien u het niet heeft. - Voor meer info mag je bellen en uw cv gegevens doorsturen. Algemeen Wij zoeken naar ervaren elektriekers die het willen opnemen voor als ploegbaas te werken (Meer info bij het sollicitatie) Wij zijn op zoek naar elektriekers die het kennis hebben van algemeen residentieel elektriciteitswerken. Deze houd in dat hij het kennis heeft over het installatie die voorkomen in winkels, shoppingcenters, kantoren, ondergrondse parkingen en dergelijke.

  • Schrijnwerker Vilvoorde-Zaventem (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een schrijnwerker die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals deuren, zonwering, dakramen, kasten, traprenovatie, tuinhuizen, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

  • Zelfstandige stukadoor voor pleisterwerken / voorbereider pleisterwerken (ANDERLECHT)

    Regio: ANDERLECHT

    Bedrijf: ABG

    Type: Zelfstandige activiteit

    Onder stukadoorswerk is een ruime waaier van werkzaamheden vervat: bepleistering van muren en plafonds, bepleistering van gevels, aanbrengen van sierpleisters, droge plafondafwerking, droge muurafwerking, plaatsen van lichte scheidingswanden, aanbrengen van isolatiemateriaal, ... Momenteel is er enorme vraag naar uitvoerders van dunpleister. Aangezien de bouwtechnologie niet stilstaat zijn 80% van de nieuwbouwappartementen die we uitvoeren in dunpleister.

  • Herenkapper (BAARLE-HERTOG)

    Regio: BAARLE-HERTOG

    Bedrijf: BY LORENA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je staat in voor: Het verwelkomen en installeren van de klant; De wensen over het kapsel bepalen; De klant adviseren; Het knippen van het haar.

  • Eurostaff - IT Architect (Regio Huy)

    Regio: Regio Huy

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    My client is an established consultancy and is actively looking for an IT Architect, to support a number of ongoing business & IT projects. Their main office is is Liège. Essential Relevant architecture experience Knowledge of some architecture framework (eg TOGAF, ArchiMate) Familiarity with Service Oriented Architecture concepts Experience in an Agile environment Great communication & collaboration skills Stress resistant & flexible wrt the organization's maturity in governance effectiveness Desirable Insurance industry experience Alfresco Scriptura Guidewire ESB Accounting Thanks for your reply with CV, day rate and availability !

Zoek naar antwoorden van BIOINSTITUUT ALLURE in sociale netwerken
Look for responds of BIOINSTITUUT ALLURE in social networks

Lees alle opmerkingen voor BIOINSTITUUT ALLURE. Laat een reactie achter voor BIOINSTITUUT ALLURE. BIOINSTITUUT ALLURE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BIOINSTITUUT ALLURE. Leave a respond for BIOINSTITUUT ALLURE. BIOINSTITUUT ALLURE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BIOINSTITUUT ALLURE op de google maps. Adres en contacten BIOINSTITUUT ALLURE
Location of BIOINSTITUUT ALLURE on the google maps. Address and contacts of BIOINSTITUUT ALLURE

Andere gerelateerde bedrijven als come BIOINSTITUUT ALLURE BIOINSTITUUT ALLURE: WILLY BRUYNOGHE | KLOOSTER ARME KLAREN | Binnebeek P & Co | BEST-SECURITY | Penders-Porsche Centre

Other related companies as BIOINSTITUUT ALLURE: WILLY BRUYNOGHE | KLOOSTER ARME KLAREN | Binnebeek P & Co | BEST-SECURITY | Penders-Porsche Centre

BIOINSTITUUT ALLURE is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BIOINSTITUUT ALLURE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03086029052. Het bedrijf BIOINSTITUUT ALLURE bevindt zich op het adres: LEOPOLD II STRAAT 32; 3800; SINT-TRUIDEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 554,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 760,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Instituts de beauté. Producten gemaakt in BIOINSTITUUT ALLURE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BIOINSTITUUT ALLURE is Zware Cntrctn, Behalve Bouwconstructie - Aannemers, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BIOINSTITUUT ALLURE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BIOINSTITUUT ALLURE, openstaande posities, locatie van BIOINSTITUUT ALLURE op de kaart.

BIOINSTITUUT ALLURE is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is BIOINSTITUUT ALLURE, company assigned to the tax number BE03086029052. The company BIOINSTITUUT ALLURE is located at the address: LEOPOLD II STRAAT 32; 3800; SINT-TRUIDEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 554,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 760,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Instituts de beauté. Products created in BIOINSTITUUT ALLURE were not found.
The main activity of BIOINSTITUUT ALLURE is Heavy Cnstrctn, Except Building Construction - Contractors, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of BIOINSTITUUT ALLURE is not available. You also can look at reviews of BIOINSTITUUT ALLURE, open positions, location of BIOINSTITUUT ALLURE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BIOINSTITUUT ALLURE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BIOINSTITUUT ALLURE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BIOINSTITUUT ALLURE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BIOINSTITUUT ALLURE, employees, financial statistics.