JEUGDZORG ST. VINCENTIUS

Particuliere bedrijvenTabaksproducten • JEUGDZORG ST. VINCENTIUS
Private companiesTobacco Products • JEUGDZORG ST. VINCENTIUS

Contactgegevens JEUGDZORG ST. VINCENTIUS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JEUGDZORG ST. VINCENTIUS: address, phone, fax, email, website, opening hours

JEUGDZORG ST. VINCENTIUS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): LEOPOLD II LAAN 6; 9200; DENDERMONDE, België

Telefoon (phone): 52212174 (+32-52212174) 52212174 (+32-52212174)

Fax (fax): +32 (86) 344-97-71 +32 (86) 344-97-71

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JEUGDZORG ST. VINCENTIUS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JEUGDZORG ST. VINCENTIUS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JEUGDZORG ST. VINCENTIUS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JEUGDZORG ST. VINCENTIUS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JEUGDZORG ST. VINCENTIUS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JEUGDZORG ST. VINCENTIUS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JEUGDZORG ST. VINCENTIUS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JEUGDZORG ST. VINCENTIUS
Products information JEUGDZORG ST. VINCENTIUS

BTW identificatienummer (tax): BE03062683105
Ondernemingsnummer: 4054473876
Hoofdstad (capital): 581,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 455,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Producten die in JEUGDZORG ST. VINCENTIUS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Instellingen voor probleemkinderen; Kindertehuizen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JEUGDZORG ST. VINCENTIUS
(Get full report from official database of BE for JEUGDZORG ST. VINCENTIUS)

Aanvulling soorten activiteiten voor JEUGDZORG ST. VINCENTIUS
Addition kinds of activities for JEUGDZORG ST. VINCENTIUS

922202. Rechtsbijstand | Legal counsel
31110310. Rawhide | Rawhide
41199902. Ambulance service | Ambulance service
62110100. Beveiligingsmakelaars en dealers | Security brokers and dealers
73590503. Geofysische apparatuur verhuur | Geophysical equipment rental

Werken bij JEUGDZORG ST. VINCENTIUS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JEUGDZORG ST. VINCENTIUS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JEUGDZORG ST. VINCENTIUS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JEUGDZORG ST. VINCENTIUS. Looking for open vacancies in other companies

  • Enthousiaste medewerker technische dienst (PITTEM)

    Regio: PITTEM

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je werkt samen met de verantwoordelijk van de technische dienst. Je doet het preventief onderhoud van de machines. Je slijpt messen en je helpt met kleine aanpassing- en herstellingswerken en technische klussen.

  • Verkoper Food (MALLE)

    Regio: MALLE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een supermarkt in Westmalle zijn we op zoek naar een verkoper voor de groenten- en fruitafdeling. Je wordt 20 u per week tewerkgesteld. Het gaat om een vacature met optie vast. Jouw takenpakket: je helpt met het laden en lossen van de vracht je pakt de producten uit je vult de winkel aan je doet een kwaliteitscontrole je helpt klanten verder die vragen hebben

  • Onderhoudstechnieker (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Flexpoint

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een dynamisch bedrijf in Geel zijn wij op zoek naar een gemotiveerde onderhoudstechnieker. Je staat in voor de onderhoudswerken en herstellingen aan het machinepark en gebouwen. Je lost efficiënt storingen op en zorgt voor verbetering van de installaties.

  • Mecanicien (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: FORUM CONSTRUCT MERELBEKE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant regio Gent zijn we op zoek naar mecaniciens. Je taak is vooral het uitvoeren van onderhoud en herstellingswerken aan - kranen - sidebooms Je werkt voornamelijk op het depot, maar af en toe heb je korte interventies naar de werven.

  • Operator inpak - 2 ploegen (KOOLSKAMP)

    Regio: KOOLSKAMP

    Bedrijf: FORUM JOBS TORHOUT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Op zoek naar een nieuwe job en interesse in de voeding? Bovendien ben je wat technisch aangelegd? Zo ja, dan geven wij graag een woordje uitleg over de volgende vacature bij onze klant actief in de voeding.  Inhoud van de job Je staat in voor het draaiende houden van een lijn: invoer van groenten, stapelen van de dozen, ... Je stelt de machines in: gewicht, snelheid Als er zich problemen voordoen, probeer je deze op te lossen, vaak in overleg met je verantwoordelijke Je houdt hierbij goed de veiligheid in het oog Je voert kwaliteitscontroles uit op de verpakking: Hangt het juiste ticket op de doos? Klopt het gewicht? Is de doos goed gelijmd? ... Het bedrijf Is een gekende speler op gebied van groenten, fruit, kruiden, ... Heeft een open bedrijfscultuur Zoekt mensen op lange termijn

  • Lijnverantwoordelijke parket (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de functie als lijnverantwoordelijke voer je het volgende takenpakket uit: Je bent verantwoordelijk voor de spraylijn. Je controleert de kwaliteit van de afgewerkte producten. Afhandelen van de orders en opvolgen van de planning. Je kunt leiding geven en hebt inzicht.

  • Gemotiveerde huishoudhulpen gezocht te regio Aarschot (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: TRIXXO HOME BILZEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn op zoek naar een nieuwe gemotiveerde werknemer/werkneemster met een passie voor huishoudelijke taken. Je zal vooral instaan van de schoonmaken van privé woningen, waarbij je mogelijks ook strijkwerk kan verrichten. Dienstencheques Zowel deeltijds als voltijds contract mogelijk

  • huishoudhulp Geraardsbergen (GERAARDSBERGEN)

    Regio: GERAARDSBERGEN

    Bedrijf: DANIKA

    Type: Dienstenchequebaan

    Danika is steeds op zoek naar gemotiveerde medewerkers om deel uit maken van de grootste familie van het Waas –en Denderland. Samen zorgen we voor een dienstverlening op maat waarin medewerkers graag werken en blijven en die een onmisbaar onderdeel van het leefcomfort van de klant vormt. Als huishoudhulp sta je in voor het wekelijkse onderhoud bij klanten thuis. Jouw takenpakket bestaat voornamelijk uit poetsen, maar kan aangevuld worden met licht huishoudelijke taken zoals : strijkwerk, koken en kleine boodschappen. Hou je met andere woorden van een vlekkeloze werkvloer en ben je een opgeruimd en gedreven iemand, dan is dit de job voor jou. Aarzel dus niet om onze collega te worden en geniet bij Danika van een zelf te kiezen urenpakket/werktijden met een juiste verloning, tal van voordelen en alle mogelijke ondersteuning om je verder in je job te bekwamen.

  • winkelbediende weekend (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: Konvert Interim Diksmuide

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant, een drukbezocht benzinestation, zijn we op zoek naar een extra medewerker voor het weekend. Je kan je vrijmaken op zaterdag en/of zondag. Je start 's morgens vroeg met het afbakken van koeken en desserts. je rekent ook af met de klanten, je vult de artikelen in de winkel aan en zorgt er voor dat de winkel er netjes bij ligt. Er wordt niet verwacht dat je helpt bij het tanken.

  • Jobstudent Administratief Bediende (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: MI CASA

    Type: Studentenjob

    Voor onze administratie zijn wij tijdens het schooljaar 2018-2019 op zoek naar een jobstudent administratief bediende. Profiel: We zoeken iemand die: - comfortabel gebruik maakt van de officeapplicaties - beschikt over voldoende verantwoordelijkheid om iets zelfstandig af te werken - goed georganiseerd en leergierig is - een veelzijdige administratieve kracht is met een neus voor cijfers - student is in een bacheloropleiding Accountancy-Fiscaliteit Functie: Bieden van administratieve ondersteuning bij de boekhouding en personeelsdienst

  • IT Systeembeheerder (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AVOCOM

    Type: Vaste Job

    Wij bieden externe IT-service aan KMO's en bedrijven. Klantgericht denken en werken is onze troef. Je komt terecht in een boeiende omgeving die niet stil staat. Je houdt van uitdagingen? Want we werken voor verschillende klanten, elk met z'n eigen en veranderende nieuwe technologieën. Is je passie IT, en zat jij, terwijl je vrienden met lego aan het spelen waren, te grabbelen in een bak met pc onderdelen? Dan is deze job iets voor jou. Wat doe je als systeembeheerder? Je zal instaan voor deployment en support van netwerken, servers, cloudomgevingen en clientpc's. Je doet dit in Vlaanderen en beschikt dus over een rijbewijs B. Je hebt een brede IT-interesse en bent leergierig. Elke klant werkt met eigen systemen, technologieën en software. De meerderheid van onze klanten gebruikt Windows 10, server 2016 en binnenkort 2019. Vaak komen we ook Apple tegen. Kennis van cloudtoepassingen zoals Office365, Sharepoint online, Hosted Exchange en Azure zijn meer dan ooit belangrijk. Je bent communicatief. Behalve de concrete technische service is het belangrijk om correct met elke klant te overleggen en hen te informeren. Je hebt een zelfstandige werkhouding. Wij opereren vanuit ons kantoor te Gent maar werken vaak op locatie bij onze klanten. Je komt terecht in een kleine firma met een no-nonsense aanpak en een gezonde ambitie om verder te groeien. Je hebt reeds ervaring opgedaan in een andere job maar bent op zoek naar een nieuwe meer diverse uitdaging en hebt een passie voor IT. We bieden je een afwisselende job met veel verantwoordelijkheid en kansen om bij te leren en je bij te scholen. Over jou. Ambitie om bij te leren en te groeien Ervaring is nuttig, voeling met IT een must Je werkt graag zelfstandig Verzorgd voorkomen Kennis VOIP en/of virtualisatie is een plus Stressbestendig Communicatief Voor wat hoort wat. Marktconform loon, auto, gsm, Telenet incentive plan,... blabla, hetzelfde als overal zo'n beetje hé. Wat wel anders is? We delen het kantoor met een zusterfirma, en zitten op die manier samen met een kleine 15 mensen. 's ochtends hoef je geen boterhammen te smeren, want wij zorgen elke middag voor een broodmaaltijd, vers fruit, koekjes en drank zoveel je op kan. Regelmatig gaan we ook buitenshuis lunchen. We zorgen voor ijsjes op warme zomerdagen, drinken occasioneel een pintje na de uren, op de Gentse Feesten, de kerstmarkt of wanneer we vinden dat we het verdiend hebben. En verder vinden we een gezonde work/life balance belangrijk.

  • shiatsu-therapeut (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: COMPLEMENT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Het Complement is een nieuwe dynamische groepspraktijk aan de Expo in Antwerpen. Als team van therapeuten werken wij vanuit een energetische holistische visie op gezondheid en welzijn. Momenteel bieden wij volgende disciplines aan: acupunctuur, biodynamische cranio-sacrale therapie, energetische coaching, energetisch voedingsadvies en Feng Shui. Het Complement is op zoek naar een gemotiveerde shiatsu-therapeut om het team te versterken.

Zoek naar antwoorden van JEUGDZORG ST. VINCENTIUS in sociale netwerken
Look for responds of JEUGDZORG ST. VINCENTIUS in social networks

Lees alle opmerkingen voor JEUGDZORG ST. VINCENTIUS. Laat een reactie achter voor JEUGDZORG ST. VINCENTIUS. JEUGDZORG ST. VINCENTIUS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JEUGDZORG ST. VINCENTIUS. Leave a respond for JEUGDZORG ST. VINCENTIUS. JEUGDZORG ST. VINCENTIUS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JEUGDZORG ST. VINCENTIUS op de google maps. Adres en contacten JEUGDZORG ST. VINCENTIUS
Location of JEUGDZORG ST. VINCENTIUS on the google maps. Address and contacts of JEUGDZORG ST. VINCENTIUS

Andere gerelateerde bedrijven als come JEUGDZORG ST. VINCENTIUS JEUGDZORG ST. VINCENTIUS: DE BUMKES ZWEMBAD | Troonen-David NV | PWA HERNE | BEATRICE SPRONCK | Laurent J

Other related companies as JEUGDZORG ST. VINCENTIUS: DE BUMKES ZWEMBAD | Troonen-David NV | PWA HERNE | BEATRICE SPRONCK | Laurent J

JEUGDZORG ST. VINCENTIUS is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is JEUGDZORG ST. VINCENTIUS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03062683105. Het bedrijf JEUGDZORG ST. VINCENTIUS bevindt zich op het adres: LEOPOLD II LAAN 6; 9200; DENDERMONDE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 581,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 455,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Instellingen voor probleemkinderen; Kindertehuizen. Producten gemaakt in JEUGDZORG ST. VINCENTIUS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van JEUGDZORG ST. VINCENTIUS is Tabaksproducten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JEUGDZORG ST. VINCENTIUS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JEUGDZORG ST. VINCENTIUS, openstaande posities, locatie van JEUGDZORG ST. VINCENTIUS op de kaart.

JEUGDZORG ST. VINCENTIUS is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is JEUGDZORG ST. VINCENTIUS, company assigned to the tax number BE03062683105. The company JEUGDZORG ST. VINCENTIUS is located at the address: LEOPOLD II LAAN 6; 9200; DENDERMONDE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 581,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 455,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Instellingen voor probleemkinderen; Kindertehuizen. Products created in JEUGDZORG ST. VINCENTIUS were not found.
The main activity of JEUGDZORG ST. VINCENTIUS is Tobacco Products, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of JEUGDZORG ST. VINCENTIUS is not available. You also can look at reviews of JEUGDZORG ST. VINCENTIUS, open positions, location of JEUGDZORG ST. VINCENTIUS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over JEUGDZORG ST. VINCENTIUS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JEUGDZORG ST. VINCENTIUS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JEUGDZORG ST. VINCENTIUS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JEUGDZORG ST. VINCENTIUS, employees, financial statistics.