HOME NEERHOF

Contactgegevens HOME NEERHOF: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HOME NEERHOF: address, phone, fax, email, website, opening hours

HOME NEERHOF

Regio (region): N\A, België

Adres (address): GIERLEDREEF 5; 2300; TURNHOUT, België

Telefoon (phone): 14425145 (+32-14425145) 14425145 (+32-14425145)

Fax (fax): +32 (87) 832-15-95 +32 (87) 832-15-95

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HOME NEERHOF: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HOME NEERHOF"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HOME NEERHOF"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HOME NEERHOF, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HOME NEERHOF. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HOME NEERHOF, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HOME NEERHOF. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HOME NEERHOF
Products information HOME NEERHOF

BTW identificatienummer (tax): BE04904266357
Ondernemingsnummer: 9702819824
Hoofdstad (capital): 621,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 532,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1990

Producten die in HOME NEERHOF zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Instellingen voor probleemkinderen; Kindertehuizen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HOME NEERHOF
(Get full report from official database of BE for HOME NEERHOF)

Aanvulling soorten activiteiten voor HOME NEERHOF
Addition kinds of activities for HOME NEERHOF

2295. Beklede stoffen, niet gegummeerd | Coated fabrics, not rubberized
3341. Secundaire nonferro metalen | Secondary nonferrous metals
531199. Warenhuizen, nec | Department stores, nec
20910325. Makreel, gepekeld | Mackerel, pickled
25219900. Houten kantoormeubelen, nec | Wood office furniture, nec
31110406. Kantleer | Lace leather
59410201. Munitie | Ammunition

Werken bij HOME NEERHOF: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HOME NEERHOF: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HOME NEERHOF. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HOME NEERHOF. Looking for open vacancies in other companies

  • Poetshulp aan huis (OVERIJSE)

    Regio: OVERIJSE

    Bedrijf: OCMW Overijse

    Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

    Wekelijks/tweewekelijks verricht je het poetswerk aan huis bij cliënten die daar tijdelijk of blijvend niet meer zelf voor kunnen instaan. Dankzij jouw inzet kunnen deze inwoners van Overijse zo lang mogelijk zelfstandig thuis wonen in hun vertrouwde omgeving.

  • Teamleader (HERSELT)

    Regio: HERSELT

    Bedrijf: Talentus Tessenderlo

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Je bent verantwoordelijk voor het beheer, de planning en de organisatie van alle activiteiten Je staat in voor de dagelijkse activiteiten van de ploeg en geeft heldere instructies aan de medewerkers Je ziet toe op de productiviteit en bezetting van de medewerkers aan de hand van een planning Je zorgt ervoor dat alle procedures (veiligheid, orde en netheid, …) nageleefd worden Je garandeert de continuïteit en treedt op waar nodig Je dragt actief bij tot het verbeterproces van productie of expeditie Je bent verantwoordelijk voor het opleidingstraject van alle medewerkers Bedrijfsprofiel: Onze klant is een nationaal, dynamisch bedrijf dat produceert voor de retailsector.

  • Logistiek Manager (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: Start People Herentals

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    -Je staat in voor de afhandeling van de dagelijkse administratie binnen het departement facturatie / transport. -Je zorgt ervoor dat de afgewerkte producten op het gewenste tijdstip en met de geëigende documenten bij de klanten geleverd worden en gefactureerd. -Je zorgt zelfstandig voor het transport van afgewerkte producten in samenspraak met de leverancier en rekening houdend met de specifieke vereisten van de -individuele klanten op vlak van transport en aanlevering van goederen. -Je bereidt de registratie van binnenkomende vrachtwagens/containers voor door het aanmaken van shipments in SAP. -Je waarborgt de facturatie en creditnota’s van het afgewerkt product en transacties (metaal, doorberekening van kosten, verkoop afgeschreven investeringsgoederen,…) zodat de financiële afdeling de nodige boekhoudkundige verrichtingen kan maken. -Je staat in voor de opmaak van documentenbundels eigen aan overzees transport en conform de voorschriften eigen aan het land en de betalingsvoorwaarden.

  • Callcentermedewerkers (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Xtra Interim & Select

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een jong callcenter in Zaventem zijn wij op zoek naar 10 Nederlandstalige callagents. Je beheert de agenda's van de vertegenwoordigers en probeert deze zo goed mogelijk te vullen met afspraken. Je hebt een eerste ervaring opgedaan in de verkoop. Je bent op zoek naar een job op lange termijn!

  • Productontwikkeling - Technisch R-D medewerker - Product ingenieur met groeimogelijkheden! (M/V) (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Synergie Waregem Careers

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent de link tussen de klant en de verschillende afdelingen: aankoop, productie, verkoop,.... Aan de hand van de klantenorders, denk en werk je mee aan een op maat gemaatke oplossing. Je wordt dus betrokken bij het volledige ontwerp- en productieproces: leveranciersinstructies, productie, verbeteringsprocessen,... Je zal de volledige evolutie van ontwerp tot afgewerkt product dus op de voet kunnen volgen en zelf actief richting geven. Je werkt hiervoor niet alleen samen met interne medewerkers en R&D-afdeling, maar doet ook beroep op universiteiten, onderzoekcentra en andere instellingen ifv een optimale innovatie! Je slaagt er met andere woorden in om, via jouw expertise, klantenorders om te zetten naar werkinstructies en - tekeningen voor de productieafdeling. De werkvoorbereiding gebeurt in een bedrijfseigenprogramam waarvoor een interne opleiding is voorzien

  • Huishoudhelden (m/v) Maldegem - solliciteer met SMS (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: EASY LIFE MALDEGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Soraya is op zoek naar gemotiveerde superhelden in het huishouden voor de regio Maldegem en/of Moerkerke/Damme. Ben je op zoek naar een job die afwisseling en werkzekerheid biedt? Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Ga dan aan de slag als huishoudhulp bij EasyLife en ontdek een wereld van verschil voor jezelf en voor je klant. Je gaat een zeer afwisselend job tegemoet.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Kermt – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. je bent van alle markten thuis: schoonmaken, trijken,boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Zepperen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (ZEPPEREN)

    Regio: ZEPPEREN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • STUDENTEN voor verschillende functies en periodes (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Select HR

    Type: Studentenjob

    We zoeken studenten voor allerlei functies, zowel administratieve als technische functies. Bedrijfsprofiel: Voor verschillende van onze klanten zijn we op zoek naar studenten.

  • Student Verpleegkundige in thuisverpleging - afdeling Halle (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: WIT-GELE-KRUIS HALLE

    Type: Studentenjob

    De werkdag van een thuisverpleegkundige begint vaak bij het krieken van de dag. Je bezoekt patiënten in hun thuisomgeving en geeft hen de nodige wondzorgen, inspuitingen, helpt hen bij het wassen en geeft hen waar nodig ook andere specifiek technische zorgen. De patiënt voelt zich op zijn gemak omdat zijn/haar vertrouwde verpleegkundige bij hem thuis kan langskomen, hij/zij een kwaliteitsvolle verzorging krijgt en daarbovenop ook een vlotte babbel. Je stimuleert de patiënt tot zelfzorg en volgt je patiënten op van opstart tot beëindiging van de zorg; je staat m.a.w. in voor de totaalzorg. Regelmatig wordt met het hele team overlegd om de patiënten op de meest kwaliteitsvolle en efficiënte manier te verzorgen. Je overlegt eveneens met huisartsen en andere zorgpartners. In het administratieve gedeelte worden onze verpleegkundigen ondersteund door de nieuwste tools (elektronisch verpleegdossier op mobiele tablet die meegenomen wordt op ronde). De afdeling bestaat uit Pepingen, Halle, Sint-Pieters-Leeuw, Drogenbos, Beersel, Limkebeek, & Sint-Genesius-Rode.

  • Vastgoedmakelaar of stagiair met BIV nummer (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: IMMOBLUE KNOKKE

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde vastgoedmakelaar of stagiair met BIV nummer voor een immobiliën kantoor te Knokke-Heist.

  • Poetshulp in de zorg regio Herent (HERENT)

    Regio: HERENT

    Bedrijf: Ons

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het gewone onderhoud van de bewoonde ruimten bij hulpbehoevende cliënten. Je helpt bij huishoudelijke taken zoals: stofzuigen, dweilen, poetsen van sanitair en keuken en uitzonderlijk met was en strijk, klein verstelwerk, afwas.

Zoek naar antwoorden van HOME NEERHOF in sociale netwerken
Look for responds of HOME NEERHOF in social networks

Lees alle opmerkingen voor HOME NEERHOF. Laat een reactie achter voor HOME NEERHOF. HOME NEERHOF bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HOME NEERHOF. Leave a respond for HOME NEERHOF. HOME NEERHOF on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HOME NEERHOF op de google maps. Adres en contacten HOME NEERHOF
Location of HOME NEERHOF on the google maps. Address and contacts of HOME NEERHOF

Andere gerelateerde bedrijven als come HOME NEERHOF HOME NEERHOF: JEAN FRANCOIS | DANO Ets | Progecov VZW | TOMMY EVRARD | J.C. DENEUBOURG

Other related companies as HOME NEERHOF: JEAN FRANCOIS | DANO Ets | Progecov VZW | TOMMY EVRARD | J.C. DENEUBOURG

HOME NEERHOF is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is HOME NEERHOF, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04904266357. Het bedrijf HOME NEERHOF bevindt zich op het adres: GIERLEDREEF 5; 2300; TURNHOUT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 621,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 532,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Instellingen voor probleemkinderen; Kindertehuizen. Producten gemaakt in HOME NEERHOF zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van HOME NEERHOF is Metaalproducten, Met uitzondering van machines en transportmiddelen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HOME NEERHOF is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HOME NEERHOF, openstaande posities, locatie van HOME NEERHOF op de kaart.

HOME NEERHOF is a company, that was registered 1990 in N\A region, Belgium. Full name of company is HOME NEERHOF, company assigned to the tax number BE04904266357. The company HOME NEERHOF is located at the address: GIERLEDREEF 5; 2300; TURNHOUT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 621,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 532,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Instellingen voor probleemkinderen; Kindertehuizen. Products created in HOME NEERHOF were not found.
The main activity of HOME NEERHOF is Fabricated Metal Products, Except Machinery & Transport Equipment, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of HOME NEERHOF is not available. You also can look at reviews of HOME NEERHOF, open positions, location of HOME NEERHOF on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over HOME NEERHOF, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HOME NEERHOF, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HOME NEERHOF, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HOME NEERHOF, employees, financial statistics.