INSTITUUT DE HAGEWINDE

Contactgegevens INSTITUUT DE HAGEWINDE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data INSTITUUT DE HAGEWINDE: address, phone, fax, email, website, opening hours

INSTITUUT DE HAGEWINDE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): TORENSTRAAT 15; 9160; LOKEREN, België

Telefoon (phone): 93484941 (+32-93484941) 93484941 (+32-93484941)

Fax (fax): +32 (15) 198-60-45 +32 (15) 198-60-45

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) INSTITUUT DE HAGEWINDE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "INSTITUUT DE HAGEWINDE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "INSTITUUT DE HAGEWINDE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van INSTITUUT DE HAGEWINDE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen INSTITUUT DE HAGEWINDE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of INSTITUUT DE HAGEWINDE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees INSTITUUT DE HAGEWINDE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti INSTITUUT DE HAGEWINDE
Products information INSTITUUT DE HAGEWINDE

BTW identificatienummer (tax): BE06463226318
Ondernemingsnummer: 3189025878
Hoofdstad (capital): 905,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 213,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Producten die in INSTITUUT DE HAGEWINDE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Instellingen voor mindervalide volwassenen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor INSTITUUT DE HAGEWINDE
(Get full report from official database of BE for INSTITUUT DE HAGEWINDE)

Aanvulling soorten activiteiten voor INSTITUUT DE HAGEWINDE
Addition kinds of activities for INSTITUUT DE HAGEWINDE

344303. Boiler en boiler shop werk | Boiler and boiler shop work
448299. Veerboten, nec | Ferries, nec
39310121. Riet, orgaan | Reeds, organ
39999951. fluitjes | Whistles
55210000. Gebruikte autodealers | Used car dealers
80210107. parodontoloog | Periodontist

Werken bij INSTITUUT DE HAGEWINDE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in INSTITUUT DE HAGEWINDE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor INSTITUUT DE HAGEWINDE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for INSTITUUT DE HAGEWINDE. Looking for open vacancies in other companies

  • Verkoper Food (MALLE)

    Regio: MALLE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een supermarkt in Westmalle zijn we op zoek naar een verkoper voor de groenten- en fruitafdeling. Je wordt 20 u per week tewerkgesteld. Het gaat om een vacature met optie vast. Jouw takenpakket: je helpt met het laden en lossen van de vracht je pakt de producten uit je vult de winkel aan je doet een kwaliteitscontrole je helpt klanten verder die vragen hebben

  • Onderhoudstechnieker Nachtdienst (M/V) (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM HASSELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in de regio Zonhoven zijn we op zoek naar een onderhoudstechnieker met ervaring. Dit om te werken in een vaste nachtploeg.

  • Bekister (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Gent zijn wij op zoek naar een ploegbaas bekister. (M/V) kleine en grote bekistingswerken uitvoeren  traditionele en systeembekisting  met een kraan verplaatste materialen en uitrusting stroppen, ontvangen en positioneren draagstructuren monteren (steiger, schoren, platform, ... )  wapeningen in beton plaatsen in functie van de toepassing (betonplaten, wanden, palen, vloeren, ...)  betonnen werkstukken bekisten, vullen en ontkisten de werfzone inplanten (beveiliging, opslag van de uitrusting en de materialen, ...) leidingen, afvoerpijpen en aansluitingen realiseren afval verzamelen en sorteren en het afvoeren naar de behandelings- of opslagzones de funderingen, de bouwput en het stortbed nivelleren en voorbereiden naargelang de helling

  • Huishoudhulp regio Beernem - voltijds / deeltijds (BEERNEM)

    Regio: BEERNEM

    Bedrijf: HOME FOR YOU

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor verschillende gezinnen in de ruime regio van Beernem zijn wij op zoek naar een huishoudhulp. Je zal instaan voor verschillende huishoudelijke taken, zoals de schoonmaak van een woning, strijkwerk, wassen, boodschappen,... bij jouw vaste klanten.

  • Huishoudhulp Tielt-Ruiselede (m/v) (Regio Tielt)

    Regio: Regio Tielt

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Dienstenchequebaan

    Wegens groei zijn wij op zoek naar een nieuwe collega binnen onze dienstencheque afdeling. Je zal werken bij gezinnen in de regio Tielt, Ruiselede en je kan zelf bepalen hoeveel werkuren je wenst per week. Taken: huishoudelijke taken (schoonmaak, strijken, koken) Jouw uurrooster is minimum 10 uren en maximum 38 uren op weekbasis.

  • Huishoudheld (m/v) Regio Eeklo - Solliciteer met SMS (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: EASY LIFE MALDEGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Soraya is op zoek naar gemotiveerde superhelden in het huishouden voor de regio Eeklo. Ben je op zoek naar een job die afwisseling en werkzekerheid biedt? Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Ga dan aan de slag als huishoudhulp bij EasyLife en ontdek een wereld van verschil voor jezelf en voor je klant. Je gaat een zeer afwisselend job tegemoet.

  • Student drankenhandel (zondag) (MEER)

    Regio: MEER

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Randstad is op zoek naar een vaste student voor een drankenhandel te Meer (op zondag). Als student sta je in voor: het ontvangen en afrekenen van het leeggoed het onderhouden van de winkel klanten verwelkomen de winkel aanvullen

  • Installateur en onderhoud sanitair (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant te Westerlo zijn we op zoek naar een medewerker Installatie en Onderhoud sanitair / verwarming -Vervangen en controleren van ketels -Ventilatie plaatsen -Vloerverwarming plaatsen -Aansluiten leidingwerk -...

  • LOGISTIEKE ADMINISTRATIEVE KRACHT (AVONDWERK + NACHTWERK) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: BELGIAN FRESH FOOD

    Type: Vaste Job

    Vanuit de twee vestigingen in Antwerpen en Brugge garanderen wij versheid, service en kwaliteit van het allerhoogste niveau.Ons huidig cliënteel bestaat uit een 850-tal tevreden zaken, gaande van de beste restaurants, hotelketens, restaurantketens, grootkeukens, bakkers, slagers, enz. in Vlaanderen en Brussel. Kwaliteit, een uitgebreid assortiment en service blijven de grootste troeven in deze steeds veranderende economie. Onze persoonlijke aanpak en het familiale karakter laat de relatie met onze klanten steeds op een ‘gezonde’ manier verlopen. Je zal tewerk worden gesteld in onze locatie te Antwerpen. Groothandel Claessens te Antwerpen is op zoek naar een hands-on 'administratieve kracht' voor avond - en nachtdiensten. (opstart om 18u of 20u) Jij zal, tijdens de avonddiensten, verantwoordelijk zijn voor het correct opvolgen van bestellingen - Groenten, Fruit & Specialiteiten - van klanten en jij bent dé schakel tussen klanten, het magazijn en de orderverzamelaars. De meeste klanten plaatsen immers een bestelling wanneer zij de deuren 's avonds sluiten. Taken en Verantwoordelijkheden: Efficiënt verwerken van orders van klanten die op verschillende wijzen binnenkomen (telefonisch, per fax, webshop en per email) en dit op een correcte manier Het telefonisch promoten van onze producten Diepgaande kennis vergaar je door je flexibel op te stellen als 'collega-orderverzamelaar'. Je dient tijdens je opleiding intensief mee te werken in het magazijn zodat je de producten leert kennen. Dit vormt een grote meerwaarde voor het uitoefenen van je functie.

  • Zelfstandig Beweegcoach/ Personal Trainer (Regio Geel-Mol)

    Regio: Regio Geel-Mol

    Bedrijf: DE VOORZORG

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je geeft laagdrempelige beweeglessen aan volwassenen, afgestemd op het niveau van de deelnemers in een van onze Well2DAY centra met aandacht voor het individu. De lessen gaan door in reeksen van 6 sessies op een weekavond. De lessen gaan door in kleine groep (max. 7 personen.)

  • VERTEGENWOORDIGER interieur en decoratie OP ZELFSTANDIGE BASIS - NIET IN LOONDIENST- hoge commissie (HERK-DE-STAD)

    Regio: HERK-DE-STAD

    Bedrijf: GRONICO TRADING CO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bent u reeds actief in de interieurdecoratie, verven, behang, badkameraccesoires, badlinnen en tapijten sector ?? Wij zijn een groothandel/fabrieksagent van keukenaccesoires, badlinnen, douchegordijen en badkameraccessoires alsook verschillende decoratieve elementen voor binnen en buiten. Wij kijken momenteel uit naar een accountmanager op zelfstandige basis voor België voor het bezoeken van deze doelgroep en aanverwanten om onze collecties te verkopen. U DIENT DUS IN HET BEZIT TE ZIJN VAN EEN BTW NUMMER. Wij verdelen verschillende exclusieve gamma s en zijn op zoek naar personen die dit al dan niet als hoofd- of bijartikelen willen presenteren aan de vakhandel.

  • Koks (M/V) weekends/feestdagen (uren en dagen in samenspraak) (ROTEM)

    Regio: ROTEM

    Bedrijf: JAEKEN JACKY

    Type: Flexijob

    Traiteurdienst Jacky Jaeken Wij zijn op zoek naar koks (M/V) voor ons te helpen in de weekends en op feestdagen. Wordt u ons nieuw teamlid?

Zoek naar antwoorden van INSTITUUT DE HAGEWINDE in sociale netwerken
Look for responds of INSTITUUT DE HAGEWINDE in social networks

Lees alle opmerkingen voor INSTITUUT DE HAGEWINDE. Laat een reactie achter voor INSTITUUT DE HAGEWINDE. INSTITUUT DE HAGEWINDE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for INSTITUUT DE HAGEWINDE. Leave a respond for INSTITUUT DE HAGEWINDE. INSTITUUT DE HAGEWINDE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie INSTITUUT DE HAGEWINDE op de google maps. Adres en contacten INSTITUUT DE HAGEWINDE
Location of INSTITUUT DE HAGEWINDE on the google maps. Address and contacts of INSTITUUT DE HAGEWINDE

Andere gerelateerde bedrijven als come INSTITUUT DE HAGEWINDE INSTITUUT DE HAGEWINDE: Belfort International NV | PASCAL JANNES | Origami | BECKERS | Boussu Motor SPRL

Other related companies as INSTITUUT DE HAGEWINDE: Belfort International NV | PASCAL JANNES | Origami | BECKERS | Boussu Motor SPRL

INSTITUUT DE HAGEWINDE is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is INSTITUUT DE HAGEWINDE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06463226318. Het bedrijf INSTITUUT DE HAGEWINDE bevindt zich op het adres: TORENSTRAAT 15; 9160; LOKEREN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 905,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 213,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Instellingen voor mindervalide volwassenen. Producten gemaakt in INSTITUUT DE HAGEWINDE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van INSTITUUT DE HAGEWINDE is Stenen, Klei, Glas en Betonproducten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van INSTITUUT DE HAGEWINDE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van INSTITUUT DE HAGEWINDE, openstaande posities, locatie van INSTITUUT DE HAGEWINDE op de kaart.

INSTITUUT DE HAGEWINDE is a company, that was registered 1991 in N\A region, Belgium. Full name of company is INSTITUUT DE HAGEWINDE, company assigned to the tax number BE06463226318. The company INSTITUUT DE HAGEWINDE is located at the address: TORENSTRAAT 15; 9160; LOKEREN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 905,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 213,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Instellingen voor mindervalide volwassenen. Products created in INSTITUUT DE HAGEWINDE were not found.
The main activity of INSTITUUT DE HAGEWINDE is Stone, Clay, Glass, and Concrete Products, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of INSTITUUT DE HAGEWINDE is not available. You also can look at reviews of INSTITUUT DE HAGEWINDE, open positions, location of INSTITUUT DE HAGEWINDE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over INSTITUUT DE HAGEWINDE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf INSTITUUT DE HAGEWINDE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about INSTITUUT DE HAGEWINDE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company INSTITUUT DE HAGEWINDE, employees, financial statistics.