DIENSTENCENTRUM D. SAVIO

Contactgegevens DIENSTENCENTRUM D. SAVIO: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DIENSTENCENTRUM D. SAVIO: address, phone, fax, email, website, opening hours

DIENSTENCENTRUM D. SAVIO

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KOOLSKAMPSTRAAT 24B37; 8830; HOOGLEDE, België

Telefoon (phone): 51230611 (+32-51230611) 51230611 (+32-51230611)

Fax (fax): +32 (81) 670-32-70 +32 (81) 670-32-70

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DIENSTENCENTRUM D. SAVIO: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DIENSTENCENTRUM D. SAVIO"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DIENSTENCENTRUM D. SAVIO"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DIENSTENCENTRUM D. SAVIO, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DIENSTENCENTRUM D. SAVIO. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DIENSTENCENTRUM D. SAVIO, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DIENSTENCENTRUM D. SAVIO. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DIENSTENCENTRUM D. SAVIO
Products information DIENSTENCENTRUM D. SAVIO

BTW identificatienummer (tax): BE01946197509
Ondernemingsnummer: 7515991210
Hoofdstad (capital): 464,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 174,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Producten die in DIENSTENCENTRUM D. SAVIO zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Instellingen voor mindervalide volwassenen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DIENSTENCENTRUM D. SAVIO
(Get full report from official database of BE for DIENSTENCENTRUM D. SAVIO)

Aanvulling soorten activiteiten voor DIENSTENCENTRUM D. SAVIO
Addition kinds of activities for DIENSTENCENTRUM D. SAVIO

2842. Pools en sanitair goederen | Polishes and sanitation goods
207499. Katoenzaadoliefabrieken, niet inbegrepen | Cottonseed oil mills, nec
275203. Zakelijke vorm en kaartdruk, lithografisch | Business form and card printing, lithographic
35590104. Bont naaimachines | Fur sewing machines
50320602. Kalksteen | Limestone
96410402. Regulering van de landbouwmarketing, overheidsregering | Regulation of agricultural marketing, state government

Werken bij DIENSTENCENTRUM D. SAVIO: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DIENSTENCENTRUM D. SAVIO: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DIENSTENCENTRUM D. SAVIO. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DIENSTENCENTRUM D. SAVIO. Looking for open vacancies in other companies

  • Zoete productiemedewerker m/v te Herentals (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Deze suikerspecialist legt zich toe op het produceren en verpakken van rietsuikerklontjes en het verpakken van diverse rietsuikers en kandijsuikers. De verkoop gebeurt zowel onder het eigen merk, Caribbean Gold als onder Private Label. Voor de afdeling verpakking zijn we op zoek naar een gemotiveerde medewerker met passie voor de voedingsindustrie.

  • Administratief medewerker verzekeringen (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Konvert Interim Ieper

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een dienstenplatform voor makelaars, verzekeraars en banken zijn wij op zoek naar een gemotiveerde medewerker voor de afdeling schadebeheer. Je komt terecht in een jong en dynamisch bedrijf waar klantgerichtheid, teamwork en een positieve sfeer centraal staan. Jouw functie bestaat uit het verwerken van schadeaangiftes. Openen en beheren van nieuwe schadedossiers brand en auto van A tot Z. Opmaken offertes arbeidsongevallen. Schadevergoedingsprocedures opstarten. Opvolging van schadedossiers. Indexeren van digitale post van een verzekeringsmaatschappij, dit betekent dat je aan de documenten een code toekent en deze dan digitaal terugstuurt naar de maatschappij.

  • Vloerder (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: Konvert Construct Torhout

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bouwfirma regio Brugge zijn we momenteel DRINGEND op zoek naar een vloerder. De kandidaat in kwestie moet reeds over enige ervaring beschikken en moet in staat zijn zelfstandig te kunnen werken. Het betreft een tijdelijke opdracht (minimum 3 maanden), met kans op vast Je beschikt over een rijbewijs B + eigen vervoer en spreek perfect Nederlands.

  • Verko(o)p(st)er interieurzaak m/v (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: SKILLFLEX

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is een gevestigde waarde in de verkoop van interieur- en decoratie materialen voor particuliere en professionele klanten. Om de verdere groei in het bedrijf en de ondersteuning van hun filiaal te garanderen zijn ze op zoek naar een verkoopsmedewerker. Als verkoper ben je verantwoordelijk voor een uitgebreid takenpakket: Je bent het aanspreekpunt voor klanten en stapt (vrijblijvend) naar klanten toe. Op basis van behoeften adviseer je klanten en bied je verschillende technische en decoratieve oplossingen. Het is aan jou om klanten op ideeën te brengen en ervoor te zorgen dat ze met een goed gevoel naar huis gaan. Je bewaakt de orde en netheid in de winkel en verzorgt de etalages en showroom. Klanten moeten te allen tijden beschikking hebben over de vooropgestelde producten. Je vult de stock aan en doet bestellingen.

  • Dossierbeheerder Plaatsingsdienst in Mollem (WEMMEL)

    Regio: WEMMEL

    Bedrijf: OFFICE TEAM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    OfficeTeam is momenteel op zoek naar een Dossierbeheerder Plaatsingsdienst in Mollem. Onze klant, gelegen in Mollem, is marktleider in zijn sector. Ze zijn dringend op zoek naar een Dossierbeheerder Plaatsingsdienst (M/V). De verantwoordelijkheden voor deze functie als Dossierbeheerder Plaatsingsdienst (M/V) zijn: Je bent van A tot Z verantwoordelijk voor de opvolging van klantendossiers van de plaatsingsdienst; Je bent het eerste aanspreekpunt van de klanten en behandelt de klachten zeer nauwkeurig; Je staat in voor de controle en verfijning van bestelbonnen tot overdracht aan productie, magazijn en thuislevering; Je werkt nauw samen met de werfcoördinatoren voor de opvolging van de dossiers; Je staat in voor facturatie, factuurcontrole en opvolging van betalingen; Je staat in voor de administratieve verwerking van retours. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • Student vrijdag of zaterdag (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: ADECCO HEIST OP DEN BERG

    Type: Studentenjob

    Klaar om in een nieuwe, gerenoveerde winkel aan de slag te gaan? We zijn op zoek naar gemotiveerde studenten die elke vrijdag en of zaterdag beschikbaar zijn. Je taken pakket is zeer gevarieerd: kassa, aanvullen in de verschillende afdelingen, bakkerij, aanvul van rekken,... Je zal allround worden ingezet en mag je de eerste weken aan opleiding verwachten.

  • Jobstudent Action Merchtem- weekdagen (MERCHTEM)

    Regio: MERCHTEM

    Bedrijf: t-interim Asse

    Type: Studentenjob

    Als Winkelmedewerker zorg jij samen met je collega’s dat onze klanten zich prettig voelen in een verzorgde en nette winkel en dat zij vriendelijk worden geholpen bij het afrekenen van onze artikelen Je hebt een afwisselende baan met veel verschillende werkzaamheden en vormt samen met je collega’s het hart van de winkelvloer. Je bent het eerste aanspreekpunt voor onze klanten en zorgt dat zij op een klantvriendelijk manier worden geholpen. Gedurende de dag ben je verder bezig met het aanvullen van de winkel. In overleg met de (Assistent) Winkelverantwoordelijke speel je in op commerciële thema’s; slecht weer betekent bijvoorbeeld dat de regenpakken en paraplu’s extra aandacht verdienen.

  • Kwaliteitsmedewerker 2 ploegen (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Ben je op zoek naar een flexibele job? Ben je nauwkeurig en nauwgezet? Werk je graag tot in de puntjes? Dan ben jij onze geknipte kandidaat. Voor een bedrijf actief in metaal- en assemblagesector zijn we op zoek naar verschillende kwaliteitscontroleurs. Als kwaliteitsmedewerker ben je verantwoordelijk voor het controleren van onderdelen: Visueel controleren op afwijkingen mbt kleur, grootte, samenstelling... Je staat ook in voor het registreren van alle gegevens in een file. Concreet word je uitgestuurd naar bedrijven waar jij de productie van onderdelen zal controleren en voor eventuele nabewerking zorgt. Jij bent eindverantwoordelijke om uitmuntende kwaliteit af te leveren en noteert je controles schriftelijk en zorgvuldig. Onze klant verwelkomt enthousiaste werkzoekenden die graag de handen uit de mouwen willen steken en biedt hiervoor in ruil een tewerkstelling in een stabiel bedrijf, met aantrekkelijk uurloon.

  • Student (M/V) te Oostende 2 (filiaal 468) (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: WIBRA

    Type: Studentenjob

    - etikettering en aanduiding van koopwaar - rekken vullen met goederen - onder de verantwoordelijkheid werken van de winkelverantwoordelijke - klanten informeren - kassawerk verrichten, omgaan met geld en andere betaalmiddelen - instaan voor het onderhoud van de werkplek

  • VRACHTWAGEN MECANICIEN (ERPE-MERE)

    Regio: ERPE-MERE

    Bedrijf: Forum Jobs Aalst

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, een grootspeler in België op vlak van onderhoud en herstellingen van vrachtwagens en machines, zijn we op zoek naar een vrachtwagenmecanicien. Een greep uit jouw takenpakket: Onderhouden van vrachtwagens en machines Herstellen van vrachtwagens en machines Testen en afstellen van vrachtwagens en machines

  • RESERVE schoonmaak regio Gent 2018 (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Werfreserve

    Dit is een RESERVE vacature. Wanneer wij op zoek zijn naar schoonmakers uit de regio Gent zullen wij u contacteren voor deze functie. Takenpakket: Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Onze vacatures zijn meestal deeltijds in de ochtend (6u-10u) en/of 's avonds (16u-21u).

  • Thuisverpleegkundige in eigen regio (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Werfreserve

    ls thuisverpleegkundige ben je een waardevolle zorgverlener voor jouw patiënt. Je hebt een heel gevarieerd takenpakket: inspuitingen geven, medicatie toedienen, wondverzorging, hygiënische zorgen, geavanceerde verpleegtechnieken toepassen,... De functie van thuisverpleegkundige verschilt met andere jobs als verpleegkundige om diverse redenen: Het persoonlijk contact met je patiënt maakt thuisverpleging tot een heel dankbare job! Het ondersteunen van je patiënt doe je niet alleen. Je komt terecht in een geïntegreerd zorgteam. Samen met jouw collega’s zorgcoördinatoren, verzorgenden, maatschappelijk assistenten, poetshulpen en vrijwilligers geef je jouw patiënt totaalzorg. Via je tablet ben je in staat om het verpleegdossier elektronisch af te handelen en hoef je niet te stressen omwille van het administratieve werk. Je krijgt de vrijheid om je te verplaatsen met een eigen bedrijfswagen. Je doorkruist jouw regio en dat is best wel fijn om te doen. En denk je nu van: “Dit is te mooi om waar te zijn?” Ideaal! Wij overtuigen je graag in een persoonlijk gesprek van de vele voordelen die je als verpleegkundige in de thuiszorg mag ervaren. O ja! Wij hebben ook vacatures als thuisverpleegkundige binnen de mobiele equipe. Je verplaatst je dan in verschillende regio's binnen je arrondissement om acute afwezigheid van collega's op te vangen. Je werkt over een ruimere regio met een zelf vooraf te bepalen uurrooster. Voor thuisverpleging in de mobiele equipe zoeken we iemand die bewust kiest voor nog meer afwisseling.

Zoek naar antwoorden van DIENSTENCENTRUM D. SAVIO in sociale netwerken
Look for responds of DIENSTENCENTRUM D. SAVIO in social networks

Lees alle opmerkingen voor DIENSTENCENTRUM D. SAVIO. Laat een reactie achter voor DIENSTENCENTRUM D. SAVIO. DIENSTENCENTRUM D. SAVIO bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DIENSTENCENTRUM D. SAVIO. Leave a respond for DIENSTENCENTRUM D. SAVIO. DIENSTENCENTRUM D. SAVIO on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DIENSTENCENTRUM D. SAVIO op de google maps. Adres en contacten DIENSTENCENTRUM D. SAVIO
Location of DIENSTENCENTRUM D. SAVIO on the google maps. Address and contacts of DIENSTENCENTRUM D. SAVIO

Andere gerelateerde bedrijven als come DIENSTENCENTRUM D. SAVIO DIENSTENCENTRUM D. SAVIO: FLSCIERIE COLLARD SA | De Brabandere J | MICHELTHOME.COM | HENNES & MAURITZ ( H&M) | G. DANIELS

Other related companies as DIENSTENCENTRUM D. SAVIO: FLSCIERIE COLLARD SA | De Brabandere J | MICHELTHOME.COM | HENNES & MAURITZ ( H&M) | G. DANIELS

DIENSTENCENTRUM D. SAVIO is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DIENSTENCENTRUM D. SAVIO, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01946197509. Het bedrijf DIENSTENCENTRUM D. SAVIO bevindt zich op het adres: KOOLSKAMPSTRAAT 24B37; 8830; HOOGLEDE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 464,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 174,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Instellingen voor mindervalide volwassenen. Producten gemaakt in DIENSTENCENTRUM D. SAVIO zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DIENSTENCENTRUM D. SAVIO is Beveiliging & Commodity Brokers, Dealers, Uitwisselingen & Diensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DIENSTENCENTRUM D. SAVIO is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DIENSTENCENTRUM D. SAVIO, openstaande posities, locatie van DIENSTENCENTRUM D. SAVIO op de kaart.

DIENSTENCENTRUM D. SAVIO is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is DIENSTENCENTRUM D. SAVIO, company assigned to the tax number BE01946197509. The company DIENSTENCENTRUM D. SAVIO is located at the address: KOOLSKAMPSTRAAT 24B37; 8830; HOOGLEDE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 464,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 174,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Instellingen voor mindervalide volwassenen. Products created in DIENSTENCENTRUM D. SAVIO were not found.
The main activity of DIENSTENCENTRUM D. SAVIO is Security & Commodity Brokers, Dealers, Exchanges & Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of DIENSTENCENTRUM D. SAVIO is not available. You also can look at reviews of DIENSTENCENTRUM D. SAVIO, open positions, location of DIENSTENCENTRUM D. SAVIO on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DIENSTENCENTRUM D. SAVIO, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DIENSTENCENTRUM D. SAVIO, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DIENSTENCENTRUM D. SAVIO, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DIENSTENCENTRUM D. SAVIO, employees, financial statistics.