BEZIGHEIDSHOME DEN DRIES

Contactgegevens BEZIGHEIDSHOME DEN DRIES: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BEZIGHEIDSHOME DEN DRIES: address, phone, fax, email, website, opening hours

BEZIGHEIDSHOME DEN DRIES

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BOLWERKSTRAAT 11; 9940; EVERGEM, België

Telefoon (phone): 92536352 (+32-92536352) 92536352 (+32-92536352)

Fax (fax): +32 (9) 600-23-97 +32 (9) 600-23-97

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BEZIGHEIDSHOME DEN DRIES: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BEZIGHEIDSHOME DEN DRIES"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BEZIGHEIDSHOME DEN DRIES"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BEZIGHEIDSHOME DEN DRIES, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BEZIGHEIDSHOME DEN DRIES. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BEZIGHEIDSHOME DEN DRIES, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BEZIGHEIDSHOME DEN DRIES. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BEZIGHEIDSHOME DEN DRIES
Products information BEZIGHEIDSHOME DEN DRIES

BTW identificatienummer (tax): BE05046813964
Ondernemingsnummer: 4764190673
Hoofdstad (capital): 534,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 704,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Producten die in BEZIGHEIDSHOME DEN DRIES zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Instellingen voor mindervalide volwassenen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BEZIGHEIDSHOME DEN DRIES
(Get full report from official database of BE for BEZIGHEIDSHOME DEN DRIES)

Aanvulling soorten activiteiten voor BEZIGHEIDSHOME DEN DRIES
Addition kinds of activities for BEZIGHEIDSHOME DEN DRIES

15420400. Gespecialiseerde openbare bouwbedrijven | Specialized public building contractors
39490604. Wading zwembaden, plastic beklede stof | Wading pools, plastic coated fabric
51990801. Vetten, dier of groente | Greases, animal or vegetable
54419905. Popcorn, inclusief karamelmielie | Popcorn, including caramel corn
79991113. Martial arts school, nec | Martial arts school, nec

Werken bij BEZIGHEIDSHOME DEN DRIES: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BEZIGHEIDSHOME DEN DRIES: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BEZIGHEIDSHOME DEN DRIES. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BEZIGHEIDSHOME DEN DRIES. Looking for open vacancies in other companies

  • Lader/losser in Olen (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: ADECCO GEEL

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Gezocht: gemotiveerde lader/lossers (m/v) voor een logistiek centrum te Olen, voor een gekend bedrijf met verschillende winkels in interieurszaken. Als lader/losser ga je handmatig containers lossen. Je lost de inhoud van de containers en zet het op de juiste plaats (bv. palletten, rolcontainers). Het is mogelijk dat je gebruikmaakt van elektrisch transpallet, manuele transpallet, rolcontainers, en wikkelmachine. Je zal werken in een twee-ploegensysteem.

  • Meubelplaatser (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant van ons in regio Waregem zijn wij op zoek naar een meubelplaatser. We zoeken iemand met kennis van zaken. Bovendien wordt er verwacht van u dat u graag op de baan bent, want u bent verantwoordelijk voor het vervoer en de plaatsing van meubels bij klanten in heel België.

  • Monteur glasband (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Synergie Lokeren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een zeer stabiel bedrijf, gelegen te Lokeren, dat sinds 1945 vol passie in hun productieafdeling houten buitenschrijnwerk van de hoogste kwaliteit vervaardigd zijn we op zoek naar een ervaren plaatser van sluitwerk of het plaatsen van glas dit graag te combineren met siliconen en kleinhouten kleven. Ben jij een vakman in hart en nieren? Werk jij graag mee aan het realiseren van het droomproject? Dan ben jij onze geschikte kandidaat!

  • chauffeur CE (OOSTROZEBEKE)

    Regio: OOSTROZEBEKE

    Bedrijf: Accent Food Mouscron

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je belevert onze Belgische klanten Bij het laden en lossen van de goederen maak je gebruik van een elektrische transpallet of een heftruck.

  • Huishoudhulp Torhout! Deeltijds tot Voltijds! (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: EASY LIFE OOSTKAMP

    Type: Dienstenchequebaan

    Easy Life is een jong, dynamisch en snel groeiend bedrijf en is steeds op zoek naar gemotiveerde mensen die graag het huishouden doen. Die ook stipt en klantgericht kunnen werken. Stofzuigen, afstoffen, ramen poetsen, dweilen, strijken en boodschappen doen vind je leuk? Zelfstandig werken bij klanten thuis trekt je aan? Solliciteer dan zeker voor deze job! Je staat er zeker niet alleen voor. Jouw verantwoordelijke is steeds bereid om je te ondersteunen, bezorgt je een planning op maat en helpt je bij het bijhouden van je administratie. Ga je met de bus, fiets, trein, wagen, .. Wij houden rekening met je uurrooster! Vanaf 12u tot 38u/week is mogelijk. Geen weekendwerk en de uren steeds tussen 8u-17u. Een vrije halve dag in de week? Geen probleem! Wij plannen het in! Snelle opstart!

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Tongeren (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Waanrode, 16 uur per week (WAANRODE)

    Regio: WAANRODE

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8 uren per week, voor 2 gastgezinnen wonende te Waanrode. De gastgezinnen zoeken hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, strijk, kook en eventueel boodschappen te doen. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Huishoudhulp Oud-Turnhout (RAVELS)

    Regio: RAVELS

    Bedrijf: 'T PLANKSKE

    Type: Dienstenchequebaan

    Poets je graag bij mensen thuis? Wil je toch je uren zelf kiezen? Werk je graag dicht bij huis, zelfstandig en ben je gemotiveerd? Neem dan snel contact op met ons, want dan ben jij de collega die we zoeken! Aantal uren zijn bespreekbaar.

  • Junior Recruitment Consultant (GROOT-BIJGAARDEN)

    Regio: GROOT-BIJGAARDEN

    Bedrijf: VAN LOOCK EN PARTNERS

    Type: Vaste Job

    · Je gaat actief op zoek naar interessante kandidaten en zoekt steeds de ‘perfecte match’ tussen de kandidaten en de openstaande vacatures. · Je neemt zelf interviews af met potentiële kandidaten binnen verschillende disciplines, dit in functie van een openstaande vacature of op een proactieve manier. · Je zal op basis van kennis en werkervaring in een CV (en telefonische screening) een eerste inschatting maken wat betreft het potentieel van de sollicitant. · Je bent uitermate geïnteresseerd in het volgen van nieuwe trends binnen rekrutering. Je bent hierin dan ook vrij nieuwe initiatieven te nemen. · Je weet interesse te creëren in onze organisatie en vacatures door op een persoonlijke manier jouw enthousiasme over te brengen. · Je werkt heel nauw samen in een ervaren team, maar kan ook perfect zelfstandig werken.

  • VERKOPER-MAGAZIJNIER (ALKEN)

    Regio: ALKEN

    Bedrijf: PHILIPPAERTS

    Type: Vaste Job

    Ons tuincenter bestaat uit diverse afdelingen, o.a.: tuinbenodigdheden, dierenafdeling, plantenafdeling, bakbenodigdheden, enz. Je zal instaan voor een gevarieerd takenpakket: uitpakken van binnenkomende goederen het prijzen van producten alsook het controleren op juistheid (facturen en bestelbons nakijken) helpen bij het laden en lossen ordenen en poetsen van rekken kassawerk, bedienen van de klanten en uitleg verschaffen i.v.m. producten stockbeheer plaatsen van bestellingen etalages opbouwen meehelpen in het benzinestation ...

  • OPERATIONS PROCES CONTROLLER (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: NINATRANS

    Type: Vaste Job

    Voor onze vestiging te Heverlee (Leuven) zoeken wij momenteel naar een Operationele Proces Controller: - Opvolging, controle en bijsturen van operationele processen - Analyse van het verkregen materiaal - Anticiperen op afwijkingen - Meten en rapporteren van de performance - Verbetervoorstellen opmaken - Identificeren van afwijkingen, beschrijven en naar oplossingen zoeken

  • BELADER M/V (WAASMUNSTER)

    Regio: WAASMUNSTER

    Bedrijf: SMETCO

    Type: Werfreserve

    Wij zijn op zoek naar beladers om huisvuil, papier en karton of PMD op te halen met de vuilniswagen.

Zoek naar antwoorden van BEZIGHEIDSHOME DEN DRIES in sociale netwerken
Look for responds of BEZIGHEIDSHOME DEN DRIES in social networks

Lees alle opmerkingen voor BEZIGHEIDSHOME DEN DRIES. Laat een reactie achter voor BEZIGHEIDSHOME DEN DRIES. BEZIGHEIDSHOME DEN DRIES bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BEZIGHEIDSHOME DEN DRIES. Leave a respond for BEZIGHEIDSHOME DEN DRIES. BEZIGHEIDSHOME DEN DRIES on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BEZIGHEIDSHOME DEN DRIES op de google maps. Adres en contacten BEZIGHEIDSHOME DEN DRIES
Location of BEZIGHEIDSHOME DEN DRIES on the google maps. Address and contacts of BEZIGHEIDSHOME DEN DRIES

Andere gerelateerde bedrijven als come BEZIGHEIDSHOME DEN DRIES BEZIGHEIDSHOME DEN DRIES: LEFEBVRE | ETS DAINEF A | VANHAEREN SPORT | Frenay Michel | NATUR'ELLE-Mme DERASSE

Other related companies as BEZIGHEIDSHOME DEN DRIES: LEFEBVRE | ETS DAINEF A | VANHAEREN SPORT | Frenay Michel | NATUR'ELLE-Mme DERASSE

BEZIGHEIDSHOME DEN DRIES is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BEZIGHEIDSHOME DEN DRIES, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05046813964. Het bedrijf BEZIGHEIDSHOME DEN DRIES bevindt zich op het adres: BOLWERKSTRAAT 11; 9940; EVERGEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 534,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 704,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Instellingen voor mindervalide volwassenen. Producten gemaakt in BEZIGHEIDSHOME DEN DRIES zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BEZIGHEIDSHOME DEN DRIES is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BEZIGHEIDSHOME DEN DRIES is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BEZIGHEIDSHOME DEN DRIES, openstaande posities, locatie van BEZIGHEIDSHOME DEN DRIES op de kaart.

BEZIGHEIDSHOME DEN DRIES is a company, that was registered 1998 in N\A region, Belgium. Full name of company is BEZIGHEIDSHOME DEN DRIES, company assigned to the tax number BE05046813964. The company BEZIGHEIDSHOME DEN DRIES is located at the address: BOLWERKSTRAAT 11; 9940; EVERGEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 534,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 704,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Instellingen voor mindervalide volwassenen. Products created in BEZIGHEIDSHOME DEN DRIES were not found.
The main activity of BEZIGHEIDSHOME DEN DRIES is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of BEZIGHEIDSHOME DEN DRIES is not available. You also can look at reviews of BEZIGHEIDSHOME DEN DRIES, open positions, location of BEZIGHEIDSHOME DEN DRIES on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BEZIGHEIDSHOME DEN DRIES, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BEZIGHEIDSHOME DEN DRIES, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BEZIGHEIDSHOME DEN DRIES, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BEZIGHEIDSHOME DEN DRIES, employees, financial statistics.