DE ARENA

Contactgegevens DE ARENA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DE ARENA: address, phone, fax, email, website, opening hours

DE ARENA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): WEG NAAR AS 140; 3600; GENK, België

Telefoon (phone): 89304664 (+32-89304664) 89304664 (+32-89304664)

Fax (fax): +32 (10) 678-76-46 +32 (10) 678-76-46

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DE ARENA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DE ARENA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DE ARENA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DE ARENA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DE ARENA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DE ARENA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DE ARENA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DE ARENA
Products information DE ARENA

BTW identificatienummer (tax): BE09411132812
Ondernemingsnummer: 4982269287
Hoofdstad (capital): 269,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 787,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Cours Collectifs: Méthode Callanetics,Stretching,Cardio Fitness,Tae Bo,Tae Power & Body Combat,Aérobic,Entra?nement en Circuit,Danse,Step,Fat-Burning,Spinning. Installations: Bancs Solaires,Cafétéria,Vestiaires,Centre de Massage ou de Physiothérapie,Centre d'Esthétique,Entra?nement Personnalisé,Boutique,Sauna.. Type de Billard: Billard Américain.. Types d'Installations: Terrains de Squash,Pistes de bowling.

Product categorie (product category): Installations and terrains de sport hors centres sportifs. Salles de billard and snooker. Centres de fitness

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DE ARENA
(Get full report from official database of BE for DE ARENA)

Aanvulling soorten activiteiten voor DE ARENA
Addition kinds of activities for DE ARENA

4953. Afvalsystemen | Refuse systems
5946. Camera en fotografische voorraad winkels | Camera and photographic supply stores
35470200. Secundaire walserij apparatuur | Secondary rolling mill equipment
38430000. Tandheelkundige apparatuur en benodigdheden | Dental equipment and supplies
73190201. Circulaire en handbill distributie | Circular and handbill distribution
86410501. Condominium vereniging | Condominium association

Werken bij DE ARENA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DE ARENA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DE ARENA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DE ARENA. Looking for open vacancies in other companies

  • All round medewerker (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zoeken een all round medewerker voor de magazijn.

  • 4 Toolmaker mold maintenance & shuttling M/V (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Het onderhouden, herstellen en optimaliseren van matrijzen om ze efficiënt en kwaliteitsvol in te zetten in onze productieafdelingen in België en Europa. - Je onderhoudt en zorgt voor de revisie van matrijzen na productie. - Dit betekent dat je instaat voor het onderhouden, demonteren en repareren van matrijzen. - Voor de mold shuttling bereid je matrijzen voor. - Je bereidt nieuwe matrijzen voor om te testen of te produceren - Je doet een interventie in de productie voor het oplossen van problemen aan matrijzen. - Je evalueert moldproblemen samen met de teamcoördinator en de werkvoorbereider. - Je optimaliseert nieuwe matrijzen via machinale en manuele aanpassingen.

  • Autotechnieker (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: GO4JOBS MELSELE VG.2050/U.

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als automecanicien, behoren volgende zaken tot jouw takenpakket: - Elektrische en mechanische herstellingen - Na intensieve en grondige opleiding: stellen van diagnoses - Rapporteren aan de werkplaatsleider - Informeren van jouw klanten

  • Mobiele kraanmachinist (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: FORUM CONSTRUCT MERELBEKE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    We zijn op zoek naar een mobiele kraanman. Dit voor op een werf in Gent. Onze klant is gespecialiseerd in residentieel en utiliteitsbouw.

  • Winkelmedewerker met snelle opstart (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: XTRA INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zoeken voor onze klant te Berchem een enthousiaste winkelmedewerker. Je draagt mee zorg voor de winkel, ook vul je mee de rekken aan en uiteraard zal je worden ingezet aan de kassa. Verder help je de klanten verder, wanneer nodig.

  • sausbereiders voor internationaal groeiend bedrijf gezocht ! (M/V) (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: Synergie Schoten Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je speelt een cruciale rol in het productieproces : je gaat immers zelf sauzen draaien! Je verzekert in eerste instantie een perfect gereinigde en ordelijke werkomgeving. Daarna verzamel je op basis van de dagorders en de receptuur de juiste ingrediënten. Je volgt stipt het voorgeschreven productieproces en voegt tijdig de afgewogen ingrediënten in de juiste volgorde toe. Je kijkt toe op de juiste draaisnelheden en procestijden om zo tot een kwalitatief afgewerkte saus te komen. Verder zorg je voor het uitvoeren van diverse kwaliteitscontroles. Bij al je werkzaamheden heb je steeds oog voor de voedselveiligheid. Je steekt graag de handen uit de mouwen, je houdt van fysiek werk en je bent collegiaal ingesteld. Verder heb je oog voor arbeidsveiligheid en ben je bereid om in 3 ploegen te werken (vroege - late - nacht). Je zorgt ervoor dat je de volgende ploeg correct en duidelijk informeert over je resultaten en ervaringen tijdens je shift.

  • Poetshulp regio Nazareth, Eke en Deinze (Regio Aalter-Deinze)

    Regio: Regio Aalter-Deinze

    Bedrijf: A.C.C.DIENSTENCHEQUES DOMESTIC SERV

    Type: Dienstenchequebaan

    Domestic Services is gespecialiseerd in huishoudhulp met dienstencheques. Wij zijn op zoek naar gemotiveerde huishoudhulp voor de regio Nazareth, Eke en Deinze. Je wordt ingeschakeld bij huishoudelijk taken zoals poetsen, wassen en/of strijken.

  • Ingenieur (OOSTROZEBEKE)

    Regio: OOSTROZEBEKE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Je zal instaan voor het opsporen van persluchtlekken. -Via visuele en auditieve controle + ultrasoon-inspectie: persluchtlekken opsporen Voorzien van labels + identificatie van lek (inschatting maken van verlies) -Tijdens gepland/preventief onderhoud ondersteuning aan betreffende afdelingen: aanduiden van lekken -Werkorders aanmaken in Rimses en/of SAP -Eventueel Standaardiseren van persluchtmateriaal * stockreductie Update Rimses (stockbeheer) -Opvolgen van herstellingen ¿ persluchtverbruik adhv persluchtdebietmeters = gerealiseerde energie-savings in kaart brengen op bestaande xls-file -Opstart: asap -Einde: afhankelijk van het resultaat (kan gerust nr 50 dagen gaan) -Regime: best gespreid over een periode (vb: 2-tal dagen/week) -Mogelijks ook op zaterdag (tijdens periodes van niet-produktie) lekkage opsporen, maar eerder uitzonderlijk

  • Werkvoorbereider (Electromechanica) (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: CLAVER RECRUITMENT

    Type: Vaste Job

    Je evalueert het aanbestedingsdossier en vertaalt het naar een projectuitvoerings-dossier Je staat in voor de projectvoorbereiding in nauwe samenwerking met de bedrijfsleider en met inachtneming van de regels van het ISO 9001 kwaliteitssysteem Je verzorgt de planning, beheert de plannen en assisteert de bedrijfsleider bij het uitwerken van alternatieve werkmethodes en het oplossen van uitvoeringsdetails en –problemen Je bent verantwoordelijk voor het samenstellen van de archiefdossiers

  • Zelfstandig verkoper Zonnepanelen Regio Oost-Vlaanderen (Provincie Oost-Vlaanderen)

    Regio: Provincie Oost-Vlaanderen

    Bedrijf: BELIVERT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Zin in een nieuwe uitdaging? Wil je werken in één van de meest belovende sectoren van de toekomst? Kan je zelfstandig werken, en wil je hoge verkoopcijfers en targets halen? Aarzel niet en contacteer ons. (Graag cv met foto) Ons bedrijf is in volle expansie, biedt een boeiende werkomgeving en een collegiale sfeer. Als vertegenwoordiger ben je de sleutelfiguur tussen onze klanten en het bedrijf. Dagelijks bezoek je particuliere klanten of KMO 's (voornamelijk Oost-Vlaanderen) en zorg jij voor het uitkomen van hun dromen: het besparen op hun energie factuur! Je kijkt naar de noden van de klant en maakt offerte. Je volgt de offertes op en geeft de klant technische ondersteuning daar waar nodig. Je bent een ervaren verkoper voor de B2C markt. Je werkt zelfstandig en draagt verantwoordelijkheid voor het contacteren van prospecten. Je biedt de klant kwalitatief hoogstaand advies. Je staat in voor de verkoop van hoofdzakelijk, fotovoltaïsche zonnepaneel-installaties aan particuliere klanten. Bezoeken van potentiële klanten (wordt aangeleverd door ons ) Bedrijf en product voorstellen Kort opvolgen en tijdige afspraken maken Plaatsingsdossier opstellen Prospectie : Offerte opmaken, opvolgen en omzetten in verkoop.

  • ITS Group Benelux - Linux Administrator (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Job description Proactively maintain and develop all Linux infrastructure technology to maintain a 24x7x365 uptime service Engineering of systems administration-related solutions for various project and operational needs Maintain best practices on managing systems and services across all environments Fault finding, analysis and of logging information for reporting of performance exceptions Proactively monitoring system performance and capacity planning Manage, coordinate, and implement software upgrades, patches, hot fixes on servers, workstations, and network Hardware Create and modify scripts or applications to perform tasks Provide input on ways to improve the stability, security, efficiency, and scalability of the environment Collaborate with other teams and team members to develop automation strategies and deployment processes Skills Previous working experience as a Linux Administrator Bachelor's degree in Computer Science, Information Systems or similar relevant degree In depth knowledge of Linux: RedHat, CentOS, Debian, etc. Hands on experience with MySQL and/or MariaDB Familiarity with VMware and SAN management and concepts Solid knowledge of protocols such as DNS, HTTP, LDAP, SMTP and SNMP Additional Linux certifications (RHCT, RHCE and LPIC) will be considered an advantage Strong problem solving and communication skills

  • medewerker broodjeszaak (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: BAGETEL

    Type: Flexijob

    Broodjes maken, Voorbereidend werk (groenten snijden,..) Afwas Winkel in orde houden

Zoek naar antwoorden van DE ARENA in sociale netwerken
Look for responds of DE ARENA in social networks

Lees alle opmerkingen voor DE ARENA. Laat een reactie achter voor DE ARENA. DE ARENA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DE ARENA. Leave a respond for DE ARENA. DE ARENA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DE ARENA op de google maps. Adres en contacten DE ARENA
Location of DE ARENA on the google maps. Address and contacts of DE ARENA

Andere gerelateerde bedrijven als come DE ARENA DE ARENA: FLCEVAN NV | BARBARA ESCORTS | O.C.M.W. | JAN WIJNS | JOBRI

Other related companies as DE ARENA: FLCEVAN NV | BARBARA ESCORTS | O.C.M.W. | JAN WIJNS | JOBRI

DE ARENA is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DE ARENA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09411132812. Het bedrijf DE ARENA bevindt zich op het adres: WEG NAAR AS 140; 3600; GENK. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 269,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 787,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Installations and terrains de sport hors centres sportifs. Salles de billard and snooker. Centres de fitness. Lijst met producten zijn Cours Collectifs: Méthode Callanetics,Stretching,Cardio Fitness,Tae Bo,Tae Power & Body Combat,Aérobic,Entra?nement en Circuit,Danse,Step,Fat-Burning,Spinning. Installations: Bancs Solaires,Cafétéria,Vestiaires,Centre de Massage ou de Physiothérapie,Centre d'Esthétique,Entra?nement Personnalisé,Boutique,Sauna.. Type de Billard: Billard Américain.. Types d'Installations: Terrains de Squash,Pistes de bowling..
De hoofdactiviteit van DE ARENA is Motion Pictures, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DE ARENA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DE ARENA, openstaande posities, locatie van DE ARENA op de kaart.

DE ARENA is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is DE ARENA, company assigned to the tax number BE09411132812. The company DE ARENA is located at the address: WEG NAAR AS 140; 3600; GENK. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 269,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 787,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Installations and terrains de sport hors centres sportifs. Salles de billard and snooker. Centres de fitness. List of products are Cours Collectifs: Méthode Callanetics,Stretching,Cardio Fitness,Tae Bo,Tae Power & Body Combat,Aérobic,Entra?nement en Circuit,Danse,Step,Fat-Burning,Spinning. Installations: Bancs Solaires,Cafétéria,Vestiaires,Centre de Massage ou de Physiothérapie,Centre d'Esthétique,Entra?nement Personnalisé,Boutique,Sauna.. Type de Billard: Billard Américain.. Types d'Installations: Terrains de Squash,Pistes de bowling..
The main activity of DE ARENA is Motion Pictures, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of DE ARENA is not available. You also can look at reviews of DE ARENA, open positions, location of DE ARENA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DE ARENA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DE ARENA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DE ARENA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DE ARENA, employees, financial statistics.