KONINKLIJKE SINT-NIKLASE SPORTKRING EXCELSIOR

Particuliere bedrijvenBeveiliging & Commodity Brokers, Dealers, Uitwisselingen & Diensten • KONINKLIJKE SINT-NIKLASE SPORTKRING EXCELSIOR
Private companiesSecurity & Commodity Brokers, Dealers, Exchanges & Services • KONINKLIJKE SINT-NIKLASE SPORTKRING EXCELSIOR

Contactgegevens KONINKLIJKE SINT-NIKLASE SPORTKRING EXCELSIOR: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data KONINKLIJKE SINT-NIKLASE SPORTKRING EXCELSIOR: address, phone, fax, email, website, opening hours

KONINKLIJKE SINT-NIKLASE SPORTKRING EXCELSIOR

Regio (region): N\A, België

Adres (address): WATERMOLENSTRAAT 104; 9111; SINT-NIKLAAS, België

Telefoon (phone): 37763200 (+32-37763200) 37763200 (+32-37763200)

Fax (fax): +32 (16) 116-24-41 +32 (16) 116-24-41

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) KONINKLIJKE SINT-NIKLASE SPORTKRING EXCELSIOR: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "KONINKLIJKE SINT-NIKLASE SPORTKRING EXCELSIOR"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "KONINKLIJKE SINT-NIKLASE SPORTKRING EXCELSIOR"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van KONINKLIJKE SINT-NIKLASE SPORTKRING EXCELSIOR, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen KONINKLIJKE SINT-NIKLASE SPORTKRING EXCELSIOR. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of KONINKLIJKE SINT-NIKLASE SPORTKRING EXCELSIOR, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees KONINKLIJKE SINT-NIKLASE SPORTKRING EXCELSIOR. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti KONINKLIJKE SINT-NIKLASE SPORTKRING EXCELSIOR
Products information KONINKLIJKE SINT-NIKLASE SPORTKRING EXCELSIOR

BTW identificatienummer (tax): BE09231781005
Ondernemingsnummer: 6063049316
Hoofdstad (capital): 694,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 597,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Types d'Installations: Terrains de Football.. Types de Clubs: Football.

Product categorie (product category): Installations and terrains de sport hors centres sportifs. Clubs de sport

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor KONINKLIJKE SINT-NIKLASE SPORTKRING EXCELSIOR
(Get full report from official database of BE for KONINKLIJKE SINT-NIKLASE SPORTKRING EXCELSIOR)

Aanvulling soorten activiteiten voor KONINKLIJKE SINT-NIKLASE SPORTKRING EXCELSIOR
Addition kinds of activities for KONINKLIJKE SINT-NIKLASE SPORTKRING EXCELSIOR

239200. Huishoudelijke meubels | Household furnishings, nec
794101. Professionele en semi-professionele sportclubs | Professional and semi-professional sports clubs
29510102. Composiet blokken voor het plaveien | Composition blocks for paving
31610102. Schoenkits | Shoe kits
38260502. Gaschromatografische instrumenten | Gas chromatographic instruments
51370404. handtassen | Handbags
51990403. Katoenen garens | Cotton yarns
57190502. Linens | Linens
80110504. Diabetes specialist, arts / chirurg | Diabetes specialist, physician/surgeon

Werken bij KONINKLIJKE SINT-NIKLASE SPORTKRING EXCELSIOR: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in KONINKLIJKE SINT-NIKLASE SPORTKRING EXCELSIOR: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor KONINKLIJKE SINT-NIKLASE SPORTKRING EXCELSIOR. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for KONINKLIJKE SINT-NIKLASE SPORTKRING EXCELSIOR. Looking for open vacancies in other companies

  • Beproever elektriciteit - NMBS Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: NMBS

    Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

    We zoeken een gemotiveerde medewerker. Je voornaamste taak is het uitvoeren van elektrische proeven op motorstellen, zowel laag- als hoogspanning. Je gaat op zoek naar fouten en zorgt voor oplossingen. Op basis van de resultaten van de uitgevoerde proeven beslis je wat de volgende te nemen stappen zijn. Je rapporteert op regelmatige basis de resultaten van de uitgevoerde proeven aan je teamleider en aan de productieleider ‘In- en uitgangscontrole’. Je doet voorstellen om belangrijke en gecompliceerde storingen te verhelpen. Je zorgt voor het ritvaardig maken van een motorstel: verloden van schakelaars, klaarzetten van het motorstel, … Is dit iets voor jou? Dan word je tewerkgesteld in het team ‘’In- en uitgangscontrole’ dat bestaat uit een 30-tal werknemers. Het team bestaat uit mensen met jonge frisse ideeën en mensen met technische ervaring. Zij werken in een technologische omgeving waar er voldoende vrijheid is om de dagelijkse puzzel van problemen aan te pakken.

  • Inpakoperator 2 ploegen (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: Go4jobs

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent verantwoordelijk voor het instellen, opstarten en bedienen van een volledig geautomatiseerde verpakkingslijn. Tijdens de productie bewaak je de goede werking van de verpakkingslijn en indien nodig, stuur je bij. Je hebt steeds oog voor kwaliteit tijdens het uitoefenen van je functie

  • Magazijnier met rijbewijs CE (DILSEN-STOKKEM)

    Regio: DILSEN-STOKKEM

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Dilsen, gespecialiseerd in bouwmaterialen, zijn we op zoek naar een magazijnier met rijbewijs C/E.  Als magazijnier sta je in voor volgende taken:  Je zal in staan voor algemeen magazijnwerk: bestellingen klaarzetten, camions laden/lossen, stokbeheer.  Je zal ook met de vrachtwagen materialen gaan afleveren.  Je moet kunnen werken met een kraan om de materialen te lossen. 

  • Thuishulp (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: Go4Jobs Aartselaar

    Type: Interim met optie "vast werk"

    * Je staat in om de boodschappen van het gezin te doen. * Je om mee naar het buitenland te gaan. * Je houdt van schoonmaken en strijken. * Je kan lekkere maaltijden maken. * Je zorgt mee voor een warme en huiselijke sfeer.

  • Magazijnier met ervaring lassen (M/V) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT GENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb je ervaring als magazijnier en met lassen? Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan is dit iets voor jou! Als polyvalent magazijnier ga je aan de slag in het magazijn, als chauffeur en help je mee in het atelier. In het magazijn zorg je de inkomende en uitgaande bestellingen van bouwmateriaal. Goederen die binnen komen moeten steeds gecontroleerd worden en bij problemen of schade, zal je kleine herstellingen uitvoeren. Het gaat hier voornamelijk over lasmachines vandaar. Verder moet je ook meehelpen met de voorbereiding van stukken, zoals platen knippen, gaten boren, en lassen. Tot slot zal je regelmatig ook heftruckwerk uitvoeren.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Mollem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (MOLLEM)

    Regio: MOLLEM

    Bedrijf: HET POETSBUREAU

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • MEDEWERKER STRIJKATELIER (VLAMERTINGE)

    Regio: VLAMERTINGE

    Bedrijf: STEAM & CLEAN

    Type: Dienstenchequebaan

    We zoeken een enthousiaste kandidaat voor het strijken van van allerhande materialen in ons atelier met als norm kwaliteit. Interesse? Solliciteer snel.

  • Jobstudent Back-office medewerk(st)er Aanbieders.be (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Aanbieders.be - Mesfournisseurs.be

    Type: Studentenjob

    Aanbieders.be / Mesfournisseurs.be is de grootste online prijsvergelijkingswebsite in België voor internet, energie en telecom. Via onze websites regelen wij elke dag voor honderden klanten hun aansluitingen/overstap voor energie / gsm en internet. Wij zoeken één of meerdere jobstudenten die ons willen helpen, in onze backoffice, bij het verwerken van deze bestellingen, en bij het opvolgen van onvolledige orders. Vanuit ons online klantenbeheersysteem (crm) dienen de bestellingen verwerkt te worden in de systemen van bedrijven zoals Electrabel, Luminus, Proximus, Telenet, etc. Natuurlijk krijg je hier eerst een training voor van onze vaste medewerkers.

  • Montagetechnieker Liften Regio West-Vlaanderen (LOPPEM)

    Regio: LOPPEM

    Bedrijf: KONE BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Montage technieker - Liften Als Montage Technieker sta je in voor de installatie en montage van een lift in een nieuw of bestaand gebouw. Je doet dit in verschillende types van gebouwen: residentieel, commercieel, kantoren, zorginstellingen, … De werkzaamheden voer je uit aan de hand van montage-procedures en plannen. Je staat in voor de volledige montage van de lift en alle afwerkingen (signalisatie, verlichting, sensoren, informatie-schermen in de lift,…). Jouw verantwoordelijkheden Je staat in voor een veilige en kwalitatieve installatie, je volgt hiervoor de KONE-procedures Je staat in voor de werkplekomgeving en veiligheid op de werf tijdens de montage Je communiceert met de klant over dagelijkse zaken Je rapporteert aan jouw supervisor over de voortgang van de werkzaamheden Vereisten Je beschikt ten minste over een BSO-diploma elektromechanica, elektriciteit of elektronica Je spreekt vlot Nederlands Je bent in het bezit van een rijbewijs B Je bent klantvriendelijk en je hecht veel belang aan veiligheid Ervaring in de sector is een plus, maar is geen vereiste (er wordt interne opleiding voorzien) Ons aanbod Dit is een mooie opportuniteit voor zowel ervaren techniekers als schoolverlaters om in een dynamische onderneming terecht te komen. Je geniet van zowel de voordelen van een kleine en lokale organisatie in de regio, als de voordelen van een internationale en succesvolle organisatie. Wij moedigen onze medewerkers aan om zich te ontwikkelen en bieden uiteenlopende carrièremogelijkheden aan. In 2018 behaalde KONE België voor het tweede jaar op rij het van Top Employers-certificaat! We bieden een aantrekkelijk salaris aan in een internationaal, groeiend bedrijf. Bijkomend geniet je van verschillende extralegale voordelen.

  • Assistant Team Lead (Doel) (DOEL)

    Regio: DOEL

    Bedrijf: CANON BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Als Assistant Team Lead sta je in voor het uitvoeren en afleveren van Scan-, Print- en Mailroom taken en informatieverwerkingsactiviteiten teneinde te voldoen aan specifieke klantenbehoeften, met respect voor afgesproken doorlooptijden en kwaliteitsrichtlijnen. Je fungeert als rechterhand en back-up voor de operationele taken van de Team Leader. Tot jouw takenpakket behoort onder meer: Behandelen van print/mail/scan/data-entry opdrachten volgens de voorgeschreven process flows. Het identificeren, plannen en prioritizeren van het uit te voeren werk. Uitvoeren van kwaliteitscontroles; oplossen van problemen en melden van escalaties aan de Team Leader. Ondersteuning bieden bij de operationele activiteiten van de Team Leader. Fungeren als aanspreekpunt voor het team bij het niet aanwezig zijn van de Team Leader. Het aanleveren van kwantitatieve data (volumes, tijd, ...) met betrekking tot het verwerkte opdrachten ten behoeve van operationele rapportage. Ref/Servicepunt Bsrit

  • Mobiele verkoopmedewerker Buurtslagers regio Deinze (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: Meat&More

    Type: Vaste Job

    Voeding interesseert je? Klanten helpen is jouw ding? Vind je een verzorgde winkel vanzelfsprekend? Zijn lekkere, verse producten een must? Ondersteun je graag in verschillende filialen? Een mobiele verkoopmedewerker in een voorverpakkingsfiliaal (VVP) is verantwoordelijk voor volgende taken: Je ondersteunt verschillende VV¨P filialen in jouw regio Je produceert traiteurproducten zoals salades, kant-en-klare maaltijden en broodjes, indien nodig help je mee in het atelier bij het maken van vleesproducten zoals bijvoorbeeld brochettes, blinde vinken,... Je plaatst onze producten in de koeltoonbanken, waarbij je aandacht hebt voor de presentatie en houdbaarheidsdata. Onze klanten kunnen daarnaast steeds rekenen op jouw advies bij hun aankopen. Je reinigt jouw werkruimte volgens de geldende regels.

  • Sales Representative in Security (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: JOBMATCH GENT

    Type: Vaste Job

    Ontwikkelen van de verkoop in de aan jou toegewezen regio op basis van networking, cold calling en prospectie; Verkopen van Security services aan small & medium business klanten om zo je targets te behalen en overshooten; Ontwikkelen en identificeren van nieuwe business opportuniteiten in jouw regio; Onderhouden van relaties met bestaande klanten en deze verder uitbouwen; Update van de CRM tool om zo je klanten te kunnen opvolgen en ook correct te kunnen rapporteren; Je rapporteert op regelmatige basis aan de Sales Manager de stand van zaken: afgesloten contracten, zaken in de pipeline enz; Je gaat de behoefte van de klanten analyseren en aangepaste technische oplossingen aanbieden;

Zoek naar antwoorden van KONINKLIJKE SINT-NIKLASE SPORTKRING EXCELSIOR in sociale netwerken
Look for responds of KONINKLIJKE SINT-NIKLASE SPORTKRING EXCELSIOR in social networks

Lees alle opmerkingen voor KONINKLIJKE SINT-NIKLASE SPORTKRING EXCELSIOR. Laat een reactie achter voor KONINKLIJKE SINT-NIKLASE SPORTKRING EXCELSIOR. KONINKLIJKE SINT-NIKLASE SPORTKRING EXCELSIOR bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for KONINKLIJKE SINT-NIKLASE SPORTKRING EXCELSIOR. Leave a respond for KONINKLIJKE SINT-NIKLASE SPORTKRING EXCELSIOR. KONINKLIJKE SINT-NIKLASE SPORTKRING EXCELSIOR on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie KONINKLIJKE SINT-NIKLASE SPORTKRING EXCELSIOR op de google maps. Adres en contacten KONINKLIJKE SINT-NIKLASE SPORTKRING EXCELSIOR
Location of KONINKLIJKE SINT-NIKLASE SPORTKRING EXCELSIOR on the google maps. Address and contacts of KONINKLIJKE SINT-NIKLASE SPORTKRING EXCELSIOR

Andere gerelateerde bedrijven als come KONINKLIJKE SINT-NIKLASE SPORTKRING EXCELSIOR KONINKLIJKE SINT-NIKLASE SPORTKRING EXCELSIOR: SPORT + KINROOI | GIOVANNI FRENNA LUIGIANO | Saeys F | Gabro SPRL | Delegation permanente de l'eglise orthodoxe

Other related companies as KONINKLIJKE SINT-NIKLASE SPORTKRING EXCELSIOR: SPORT + KINROOI | GIOVANNI FRENNA LUIGIANO | Saeys F | Gabro SPRL | Delegation permanente de l'eglise orthodoxe

KONINKLIJKE SINT-NIKLASE SPORTKRING EXCELSIOR is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is KONINKLIJKE SINT-NIKLASE SPORTKRING EXCELSIOR, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09231781005. Het bedrijf KONINKLIJKE SINT-NIKLASE SPORTKRING EXCELSIOR bevindt zich op het adres: WATERMOLENSTRAAT 104; 9111; SINT-NIKLAAS. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 694,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 597,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Installations and terrains de sport hors centres sportifs. Clubs de sport. Lijst met producten zijn Types d'Installations: Terrains de Football.. Types de Clubs: Football..
De hoofdactiviteit van KONINKLIJKE SINT-NIKLASE SPORTKRING EXCELSIOR is Beveiliging & Commodity Brokers, Dealers, Uitwisselingen & Diensten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van KONINKLIJKE SINT-NIKLASE SPORTKRING EXCELSIOR is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van KONINKLIJKE SINT-NIKLASE SPORTKRING EXCELSIOR, openstaande posities, locatie van KONINKLIJKE SINT-NIKLASE SPORTKRING EXCELSIOR op de kaart.

KONINKLIJKE SINT-NIKLASE SPORTKRING EXCELSIOR is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is KONINKLIJKE SINT-NIKLASE SPORTKRING EXCELSIOR, company assigned to the tax number BE09231781005. The company KONINKLIJKE SINT-NIKLASE SPORTKRING EXCELSIOR is located at the address: WATERMOLENSTRAAT 104; 9111; SINT-NIKLAAS. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 694,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 597,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Installations and terrains de sport hors centres sportifs. Clubs de sport. List of products are Types d'Installations: Terrains de Football.. Types de Clubs: Football..
The main activity of KONINKLIJKE SINT-NIKLASE SPORTKRING EXCELSIOR is Security & Commodity Brokers, Dealers, Exchanges & Services, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of KONINKLIJKE SINT-NIKLASE SPORTKRING EXCELSIOR is not available. You also can look at reviews of KONINKLIJKE SINT-NIKLASE SPORTKRING EXCELSIOR, open positions, location of KONINKLIJKE SINT-NIKLASE SPORTKRING EXCELSIOR on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over KONINKLIJKE SINT-NIKLASE SPORTKRING EXCELSIOR, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf KONINKLIJKE SINT-NIKLASE SPORTKRING EXCELSIOR, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about KONINKLIJKE SINT-NIKLASE SPORTKRING EXCELSIOR, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company KONINKLIJKE SINT-NIKLASE SPORTKRING EXCELSIOR, employees, financial statistics.