F.C. TENSTAR MELLE

Particuliere bedrijvenLandbouwdiensten • F.C. TENSTAR MELLE
Private companiesAgricultural Services • F.C. TENSTAR MELLE

Contactgegevens F.C. TENSTAR MELLE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data F.C. TENSTAR MELLE: address, phone, fax, email, website, opening hours

F.C. TENSTAR MELLE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KON. BOUDEWIJNSTRAAT 46; 9820; MERELBEKE, België

Telefoon (phone): 93297657 (+32-93297657) 93297657 (+32-93297657)

Fax (fax): +32 (68) 367-55-39 +32 (68) 367-55-39

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) F.C. TENSTAR MELLE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "F.C. TENSTAR MELLE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "F.C. TENSTAR MELLE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van F.C. TENSTAR MELLE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen F.C. TENSTAR MELLE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of F.C. TENSTAR MELLE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees F.C. TENSTAR MELLE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti F.C. TENSTAR MELLE
Products information F.C. TENSTAR MELLE

BTW identificatienummer (tax): BE05718353271
Ondernemingsnummer: 8394348144
Hoofdstad (capital): 412,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 838,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Types d'Installations: Terrains de Football.. Types de Clubs: Football.

Product categorie (product category): Installations and terrains de sport hors centres sportifs. Clubs de sport

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor F.C. TENSTAR MELLE
(Get full report from official database of BE for F.C. TENSTAR MELLE)

Aanvulling soorten activiteiten voor F.C. TENSTAR MELLE
Addition kinds of activities for F.C. TENSTAR MELLE

316101. Kleding en kleding draagtassen | Clothing and apparel carrying cases
22210704. Twillingen, kunstmatige vezel | Twills, manmade fiber
24260109. Draaien, meubels: hout | Turnings, furniture: wood
24910201. Bruggen, behandeld hout | Bridges, treated wood
26550403. Cores, vezel: gemaakt van aangekocht materiaal | Cores, fiber: made from purchased material
73899944. Relocation service | Relocation service
86410502. Huiseigenarenvereniging | Homeowners' association

Werken bij F.C. TENSTAR MELLE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in F.C. TENSTAR MELLE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor F.C. TENSTAR MELLE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for F.C. TENSTAR MELLE. Looking for open vacancies in other companies

  • Productie medewerker 2 ploegen (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: ADECCO TURNHOUT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben je gepassioneerd door voeding? Ben je op zoek naar een job als productie medewerker? Dan ben je bij Adecco Turnhout aan het juiste adres. Adecco is op zoek naar enthousiaste productiemedewerkers voor een toonaangevend voedingsbedrijf in Turnhout. Als productiemedewerker start je als all round medewerker om zo alle verschillende aspecten van de job te leren kennen. Je zal opgeleid worden aan de machines waardoor je takenpakket steeds ruimer wordt en dus je job ook veel afwisseling kent. In het begin zal je dus manueel inpakwerk en bandwerk verrichten, maar na verloop van tijd krijg je de machines (volautomatisch) aangeleerd.

  • Poederlakkers (V/M) (LICHTERVELDE)

    Regio: LICHTERVELDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als polyvalent medewerker aan onze gloednieuwe poederlaklijn vorm je een belangrijke schakel in het poederlakproces door o.a. volgende taken op jou te nemen: - Je staat in voor de logistieke verhandeling van basismaterialen en afgewerkte producten. - Voor het vervoer kan je gebruik maken van een heftruck of stapelaar. - Je staat in voor de bevoorrading (de te lakken onderdelen) van het ophangsystemen aan het begin van de laklijn. -Je staat in voor het controleren van de gelakte stukken die de laklijn verlaten. -Je staat in voor het stockeren van gelakte materialen: het in pakken binden, stockeren en laden van afgewerkte producten. -Tot slot draag je mee zorg voor een nette en aangename werkomgeving en ben je gemotiveerd om nauw samen te werken met collega’s zodat je voor elkaar in de bres kan springen waar nodig.

  • TIG BUIZENLASSER (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma te Waregem zijn we op zoek naar een tig-buizen lasser. Je hebt reeds ervaring met zowel staal als roestvrij stalen buizen.

  • Installateur van databekabeling (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor één van onze klanten in de regio van Diest zijn we op zoek naar een gemotiveerde en flexibele medewerker. Je wordt ingeschakeld voor het uitvoeren van databekabelingswerken: Trekken van (glasvezel)kabels Uitvoeren van aansluitingen Je vertrekt steeds in een team van twee naar de verschillende werven, verspreid in gans België.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 12 u Oostrozebeke (OOSTROZEBEKE)

    Regio: OOSTROZEBEKE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houdt.Netheid en orde is voor jou een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder zijn/haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres! Je komt terecht in een aangename werkomgeving, waar je met respect behandeld wordt. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • HUISHOUDHULP HERENTALS (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: GREENHOUSE HERENTALS

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen regio Herentals zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

  • HUISHOUDHULP KORTRIJK (M/V) (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: YOUR FREETIME

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerder gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag en op de nieuwjaarsreceptie en kan je elke 3 maanden de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Your Freetime staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofiche of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit.

  • Huishoudhulp Lommel (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: PUUUR NEERPELT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 3.000 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dichtbij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. ( Trefwoorden: Huishoudhulp, Kuisvrouw, Poetshulp, Schoonmaak, Poetsen, Job dichtbij huis, Dankbaarste job ,Gezinshulp ,Gezinszorg ,Thuishulp ,Huishouden ,Poetsvrouw ,Schoonmaakster, Kuisen ,Job mooie werkuren ,Poetsen aan huis ,Poetsen particulieren ,Dienstencheques, Puur, Gezinsvriendelijke uren, Combineren met gezin ,Vast contract ,Vaste uren ,Goed verdiend ,Geen diploma ,Strijken ,Schoonmaken ,Poetstips ,Wastips ,Strijktips ,Schoonmaaktips ,Schoonmaakadvies Huishoudtips ,Poetsman ,Poetsdienst ,Werken dichtbij huis, Limburg, Sodexo ,Goed uurloon ,Eindejaarspremie Vakantiegeld ,Koken ,Vacature ,Papieren dienstencheques ,elektronische dienstencheques ,Arbeidsvoorwaarden ,Goede verloning ,Kilometervergoeding ,Schoonmaakwerk ,Duurzame job)

  • Poetshulp jobstudent (M/V) (DUDZELE)

    Regio: DUDZELE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar jobstudenten die willen helpen in de schoonmaak. Dit hoofdzakelijk van appartementen, buitenverblijven enz. Dit is voornamelijk voor regio Blankenberge, maar er zijn ook soms mogelijkheden in Zeebrugge / Westende

  • PAYROLL CONSULTANT (EVERE)

    Regio: EVERE

    Bedrijf: Select HR Zaventem

    Type: Vaste Job

    Na een vooral praktijkgerichte opleiding on-the-job sta je als Payroll Consultant in voor:  De volledige loonverwerking van een eigen klantenportefeuille op basis van een correcte toepassing van de sociale wetgeving; De verwerking van alle sociale documenten en bijhorende administratie; Het beantwoorden van sociaal-juridische vragen van klanten in samenwerking met onze juridische dienst; Het pro-actief en klantgericht onderhouden van de klantenrelaties; Bedrijfsprofiel: Voor een full service HR partner gevestigd in Evere zijn we op zoek naar een Payroll Consultant.

  • Monteur (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Vaste Job

    We zijn op zoek naar een MONTEUR BOVENLEIDING Je staat in voor het monteren en demonteren van onderdelen aan de bovenleiding, afrollen van kabels, bedienen spoormachines en het plaatsen van funderingspalen

  • Promomedewerker (Provincie Vlaams-Brabant)

    Regio: Provincie Vlaams-Brabant

    Bedrijf: D'OUWE POST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Om ons team te versterken, zoeken wij een vlotte promo medewerker. Je benadert potentiële horeca klanten voor de verkoop van ambachtelijke koekjes voor bij de koffie.

Zoek naar antwoorden van F.C. TENSTAR MELLE in sociale netwerken
Look for responds of F.C. TENSTAR MELLE in social networks

Lees alle opmerkingen voor F.C. TENSTAR MELLE. Laat een reactie achter voor F.C. TENSTAR MELLE. F.C. TENSTAR MELLE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for F.C. TENSTAR MELLE. Leave a respond for F.C. TENSTAR MELLE. F.C. TENSTAR MELLE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie F.C. TENSTAR MELLE op de google maps. Adres en contacten F.C. TENSTAR MELLE
Location of F.C. TENSTAR MELLE on the google maps. Address and contacts of F.C. TENSTAR MELLE

Andere gerelateerde bedrijven als come F.C. TENSTAR MELLE F.C. TENSTAR MELLE: Correnti A | STUDIEB. ASPECTEN COPYWR. | GALVEZ P | E.F.L. ST.VINCENT | BORA'S BOATSHOP

Other related companies as F.C. TENSTAR MELLE: Correnti A | STUDIEB. ASPECTEN COPYWR. | GALVEZ P | E.F.L. ST.VINCENT | BORA'S BOATSHOP

F.C. TENSTAR MELLE is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is F.C. TENSTAR MELLE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05718353271. Het bedrijf F.C. TENSTAR MELLE bevindt zich op het adres: KON. BOUDEWIJNSTRAAT 46; 9820; MERELBEKE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 412,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 838,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Installations and terrains de sport hors centres sportifs. Clubs de sport. Lijst met producten zijn Types d'Installations: Terrains de Football.. Types de Clubs: Football..
De hoofdactiviteit van F.C. TENSTAR MELLE is Landbouwdiensten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van F.C. TENSTAR MELLE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van F.C. TENSTAR MELLE, openstaande posities, locatie van F.C. TENSTAR MELLE op de kaart.

F.C. TENSTAR MELLE is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is F.C. TENSTAR MELLE, company assigned to the tax number BE05718353271. The company F.C. TENSTAR MELLE is located at the address: KON. BOUDEWIJNSTRAAT 46; 9820; MERELBEKE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 412,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 838,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Installations and terrains de sport hors centres sportifs. Clubs de sport. List of products are Types d'Installations: Terrains de Football.. Types de Clubs: Football..
The main activity of F.C. TENSTAR MELLE is Agricultural Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of F.C. TENSTAR MELLE is not available. You also can look at reviews of F.C. TENSTAR MELLE, open positions, location of F.C. TENSTAR MELLE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over F.C. TENSTAR MELLE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf F.C. TENSTAR MELLE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about F.C. TENSTAR MELLE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company F.C. TENSTAR MELLE, employees, financial statistics.