CHEMINOTS HAINE-ST.PIERRE

Particuliere bedrijvenSteenkoolmijnen • CHEMINOTS HAINE-ST.PIERRE
Private companiesCoal Mining • CHEMINOTS HAINE-ST.PIERRE

Contactgegevens CHEMINOTS HAINE-ST.PIERRE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CHEMINOTS HAINE-ST.PIERRE: address, phone, fax, email, website, opening hours

CHEMINOTS HAINE-ST.PIERRE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DES CHAMPS 37; 7100; LA LOUVIERE, België

Telefoon (phone): 64220828 (+32-64220828) 64220828 (+32-64220828)

Fax (fax): +32 (50) 982-90-68 +32 (50) 982-90-68

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CHEMINOTS HAINE-ST.PIERRE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CHEMINOTS HAINE-ST.PIERRE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CHEMINOTS HAINE-ST.PIERRE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CHEMINOTS HAINE-ST.PIERRE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CHEMINOTS HAINE-ST.PIERRE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CHEMINOTS HAINE-ST.PIERRE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CHEMINOTS HAINE-ST.PIERRE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CHEMINOTS HAINE-ST.PIERRE
Products information CHEMINOTS HAINE-ST.PIERRE

BTW identificatienummer (tax): BE06320129394
Ondernemingsnummer: 2025299072
Hoofdstad (capital): 876,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 853,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Types d'Installations: Terrains de Football.. Types de Clubs: Football.

Product categorie (product category): Installations and terrains de sport hors centres sportifs. Clubs de sport

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CHEMINOTS HAINE-ST.PIERRE
(Get full report from official database of BE for CHEMINOTS HAINE-ST.PIERRE)

Aanvulling soorten activiteiten voor CHEMINOTS HAINE-ST.PIERRE
Addition kinds of activities for CHEMINOTS HAINE-ST.PIERRE

3275. Gipsproducten | Gypsum products
572200. Huishoudelijke apparaten winkels | Household appliance stores
13829902. Geologische exploratie, olie en gasveld | Geological exploration, oil and gas field
20240105. parfait | Parfait
35480100. Elektrische lasapparatuur | Electric welding equipment
50729905. nozzles | Nozzles
50840301. kettingzagen | Chainsaws

Werken bij CHEMINOTS HAINE-ST.PIERRE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CHEMINOTS HAINE-ST.PIERRE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CHEMINOTS HAINE-ST.PIERRE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CHEMINOTS HAINE-ST.PIERRE. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnier frigo (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Deins je niet terug voor een koudere werkomgeving? Kun je nauwgezet, gestructureerd en veilig werken? Dan is onderstaande functie je wellicht op het lijf geschreven. Als magazijnier frigo beheer je de flow van onze afgewerkte producten. Ze worden door jou geïdentificeerd, afgevoerd en verzendklaar gemaakt. Meer concreet wil dit zeggen dat je de temperatuur meet van de grondstof, doorstuurt om in te vriezen, orde en netheid in de frigo’s behoudt etc. Je bent ook verantwoordelijk voor het beheren van de stockage van grondstoffen en de grondstofflow. Naast deze taken ben je ook verantwoordelijk voor het opmaken van de stock.

  • Productiemedewerker (m/v) (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma te Maasmechelen is Actief Interim Maasmechelen op zoek naar een productiemedewerker Het grootste deel van je tijd werk je mee in de afdeling productie. Als monteur zorg je ervoor dat de te bekleden rollen geassembleerd worden voor het gietproces. Het t gebruik van kraan/loopbrug zal zeer intensief zijn. Verder hoort het in de ovens leggen van rollen, rollen transporteren, rollen verven , opruimen en ondersteuning in de stralerij ook tot het takenpakket van de productiemedewerkers. Het betreft een zelfstandige functie waarbij verantwoordelijkheidsgevoel, precisie, orde en netheid, probleemoplossend vermogen, flexibiliteit en motivatie noodzakelijk zijn.

  • KOK te Huizingen (HUIZINGEN)

    Regio: HUIZINGEN

    Bedrijf: SYNERGIE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als kok ben jij dé man of vrouw die ervoor zorgt dat er elke dag opnieuw verse en lekkere maaltijden klaar staan voor de klant. Samen met je collega's sta je in voor de koude en de warme bereidingen (± 350/dag). Je taken zijn: assisteren en samenwerken met de chef/eigenaar in het voorbereiden van de gerechten (mee) organiseren van mis en place en keukenservice samen de dienst verzorgen en de gerechten doorgeven creatief meedenken over nieuwe suggesties zorgen voor een vlotte service waken over de kwaliteit van alle gerechten

  • Cargo Agent (MACHELEN)

    Regio: MACHELEN

    Bedrijf: WaW

    Type: Interim met optie "vast werk"

    De tijdige en nauwkeurige administratieve verwerking van begin tot einde van vrachtdocumenten volgens de voorgeschreven procedures en geldende reglementeringen Controleren van vrachtzendingen volgens de voorgeschreven procedures en geldende reglementeringen Data entry in het cargo computersysteem. Dagelijks contact met klanten en leveranciers, zowel telefonisch als aan het loket  

  • HUISHOUDHULP in Kortessem (KORTESSEM)

    Regio: KORTESSEM

    Bedrijf: AKSI THUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als huishoudhulp dan ben je bij AKSI THUIS aan het juiste adres! :-) We vertrekken vanuit jou als medewerker en gaan kijken waar jij goed in bent en hoe we jouw talenten bij onze klanten maximaal kunnen inzetten. We matchen jou met de behoeften van deze klant. We houden zowel bij jou als met de klant een nauw contact waardoor we snel kunnen inspelen op je noden. We bieden jou ook de mogelijkheid aan om je bij te scholen en begeleiden je graag om je talenten nog meer te ontwikkelen, maar ook om dingen te leren die niet echt met het werk te maken hebben. (zoals de kans om gratis een cursus zelfverdediging te volgen is zomaar een extraatje) Je collega's voelen zich erg thuis bij ons omdat wij veel persoonlijke aandacht geven en omdat wij het belangrijk vinden dat je je goed voelt bij ons zodat we een fijn team vormen. Bij ons sta je er nooit alleen voor want wij staan altijd voor je klaar. Wij zijn een warme hartelijke organisatie waar het fijn is om te werken.

  • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Riemst (RIEMST)

    Regio: RIEMST

    Bedrijf: Schoonmaakzorg

    Type: Dienstenchequebaan

    Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequebedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

  • Carrossier - Borgloon (BORGLOON)

    Regio: BORGLOON

    Bedrijf: DELORGE HASSELT

    Type: Vaste Job

    Groep Delorge is de grootste Limburgse verdeler van Audi, Volkswagen, Volkswagen Commercial Vehicles, Skoda en Seat met vestigingen te Hasselt, Sint-Truiden, Borgloon, Herk-de-Stad, Diest, Tienen, Lommel en Overpelt. Wegens groei, zijn wij momenteel op zoek naar een Carrossier (m/v) voor onze vestiging te Borgloon: Taken Als carrossier voer je efficiënt en nauwkeurig de herstelopdrachten uit. Je taken bestaan onder andere uit: Voorbereidend werk mbt schuren en plamuren Monteren en demonteren van onderdelen Uitdeukwerken Herstelling van het koetswerk van voertuigen

  • Technisch magazijnier (NIEL)

    Regio: NIEL

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Als technisch magazijnier sta je in voor algemene magazijntaken zoals stockcontrole, sorteren, bestellingen klaarzetten, enz.  Daarnaast sta je ook in voor de interne pakketverdeling, kledijrondes en afvalophaling op de verschillende afdelingen.  Bedrijfsprofiel: Mijn opdrachtgever is een sterk groeiende familiale onderneming met oog voor afwerking en kwaliteit. 

  • Schrijnwerker atelier en op verplaatsing (hout) (MEULEBEKE)

    Regio: MEULEBEKE

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT WVLZ

    Type: Vaste Job

    Schrijnwerker met passie voor hout? Wil je zowel werken in het atelier als op verplaatsing? Op zoek naar een job in de bouw regio Meulebeke? Dan ben jij de kandidaat die wij zoeken! Adecco Construct is voor de regio van Meulebeke op zoek naar een schrijnwerker atelier en op verplaatsing. Je staat in vooor de voorbereiding van alle types deuren in het atelier en daarnaast sta je ook in voor het plaatsen van binnendeuren, parket en trappen. Je gaat met hout aan de slag. Je komt terecht in een dynamisch bedrijf met afwisselend en uitdagend werk.

  • Onderhoudsmecanicien Tweeploegen (BUGGENHOUT)

    Regio: BUGGENHOUT

    Bedrijf: AGO Inhouse Ontex Buggenhout

    Type: Vaste Job

    Bij Ontex te Buggenhout zijn we op zoek naar een ervaren onderhoudsmecanicien ter versterking van het team in twee ploegen. Je komt terecht in een ervaren team van 2 elektriciens, 2 mecaniciens en 1 automatisatie technieker. Als onderhoudsmecanicien sta je in eerste instantie in voor zowel het preventief als curatief onderhoud van de geautomatiseerde machines. Hieronder valt onder meer het onderhouden van de herstellingswerken aan zowel de productielijnen, de machines als de wisselstukken. Daarnaast doe je ook de onderhoudswerken aan diezelfde productielijnen, machines en wisselstukken. Als tweede luik help je mee met de correcte afstemming van de productielijnen. Dit steeds in samenspraak met je team, kwaliteitsverantwoordelijke en ploegbaas.

  • Kok (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: 5th AVENUE

    Type: Vaste Job

    Wegens uitbreiding zijn wij op zoek naar een gemotiveerde kok voor onze pas volledig vernieuwde zaak gelegen langs de Kinepolis te Hasselt.

  • Nagelstyliste flexijob (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: ORIGINALS SUPPLY

    Type: Flexijob

    het plaatsen van gelnagels & gellak uitvoeren van manicure, lakken klanten helpen bij de aankoop van nagelproducten

Zoek naar antwoorden van CHEMINOTS HAINE-ST.PIERRE in sociale netwerken
Look for responds of CHEMINOTS HAINE-ST.PIERRE in social networks

Lees alle opmerkingen voor CHEMINOTS HAINE-ST.PIERRE. Laat een reactie achter voor CHEMINOTS HAINE-ST.PIERRE. CHEMINOTS HAINE-ST.PIERRE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CHEMINOTS HAINE-ST.PIERRE. Leave a respond for CHEMINOTS HAINE-ST.PIERRE. CHEMINOTS HAINE-ST.PIERRE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CHEMINOTS HAINE-ST.PIERRE op de google maps. Adres en contacten CHEMINOTS HAINE-ST.PIERRE
Location of CHEMINOTS HAINE-ST.PIERRE on the google maps. Address and contacts of CHEMINOTS HAINE-ST.PIERRE

Andere gerelateerde bedrijven als come CHEMINOTS HAINE-ST.PIERRE CHEMINOTS HAINE-ST.PIERRE: TH. LECOMTE | SCANSOFT BELGIUM BVBA | Maxim | 'T LAMMEKEN SPORT | Gilles DUMONT

Other related companies as CHEMINOTS HAINE-ST.PIERRE: TH. LECOMTE | SCANSOFT BELGIUM BVBA | Maxim | 'T LAMMEKEN SPORT | Gilles DUMONT

CHEMINOTS HAINE-ST.PIERRE is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CHEMINOTS HAINE-ST.PIERRE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06320129394. Het bedrijf CHEMINOTS HAINE-ST.PIERRE bevindt zich op het adres: RUE DES CHAMPS 37; 7100; LA LOUVIERE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 876,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 853,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Installations and terrains de sport hors centres sportifs. Clubs de sport. Lijst met producten zijn Types d'Installations: Terrains de Football.. Types de Clubs: Football..
De hoofdactiviteit van CHEMINOTS HAINE-ST.PIERRE is Steenkoolmijnen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CHEMINOTS HAINE-ST.PIERRE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CHEMINOTS HAINE-ST.PIERRE, openstaande posities, locatie van CHEMINOTS HAINE-ST.PIERRE op de kaart.

CHEMINOTS HAINE-ST.PIERRE is a company, that was registered 2018 in N\A region, Belgium. Full name of company is CHEMINOTS HAINE-ST.PIERRE, company assigned to the tax number BE06320129394. The company CHEMINOTS HAINE-ST.PIERRE is located at the address: RUE DES CHAMPS 37; 7100; LA LOUVIERE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 876,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 853,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Installations and terrains de sport hors centres sportifs. Clubs de sport. List of products are Types d'Installations: Terrains de Football.. Types de Clubs: Football..
The main activity of CHEMINOTS HAINE-ST.PIERRE is Coal Mining, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of CHEMINOTS HAINE-ST.PIERRE is not available. You also can look at reviews of CHEMINOTS HAINE-ST.PIERRE, open positions, location of CHEMINOTS HAINE-ST.PIERRE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CHEMINOTS HAINE-ST.PIERRE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CHEMINOTS HAINE-ST.PIERRE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CHEMINOTS HAINE-ST.PIERRE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CHEMINOTS HAINE-ST.PIERRE, employees, financial statistics.