A.S. LA LOUVE

Contactgegevens A.S. LA LOUVE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data A.S. LA LOUVE: address, phone, fax, email, website, opening hours

A.S. LA LOUVE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DU TRA?NEAU 45; 7170; MANAGE, België

Telefoon (phone): 64448694 (+32-64448694) 64448694 (+32-64448694)

Fax (fax): +32 (67) 662-98-94 +32 (67) 662-98-94

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) A.S. LA LOUVE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "A.S. LA LOUVE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "A.S. LA LOUVE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van A.S. LA LOUVE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen A.S. LA LOUVE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of A.S. LA LOUVE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees A.S. LA LOUVE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti A.S. LA LOUVE
Products information A.S. LA LOUVE

BTW identificatienummer (tax): BE09632232666
Ondernemingsnummer: 8680541992
Hoofdstad (capital): 549,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 890,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Types d'Installations: Terrains de Football.. Types de Clubs: Football.

Product categorie (product category): Installations and terrains de sport hors centres sportifs. Clubs de sport

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor A.S. LA LOUVE
(Get full report from official database of BE for A.S. LA LOUVE)

Aanvulling soorten activiteiten voor A.S. LA LOUVE
Addition kinds of activities for A.S. LA LOUVE

204601. Maïs en andere plantaardige zetmeel | Corn and other vegetable starches
232101. Heren en jongens jurkoverhemden | Men's and boys' dress shirts
02140202. Schapenvoederboerderij | Sheep feeding farm
20350103. Mayonaise | Mayonnaise
50150000. Motoronderdelen, gebruikt | Motor vehicle parts, used
76992001. Antieke reparatie en restauratie, behalve meubels, auto's | Antique repair and restoration, except furniture, autos
79480404. Paarden, racen | Horses, racing
80490301. Spraakpatholoog | Speech pathologist

Werken bij A.S. LA LOUVE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in A.S. LA LOUVE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor A.S. LA LOUVE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for A.S. LA LOUVE. Looking for open vacancies in other companies

  • Tijdelijke lasser (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Recrewtment

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor onze klant in de Antwerpse Haven zijn wij op zoek naar een tijdelijke lasser om te werken aan kranen (op de begane grond). Wat zijn je taken als lasser? Je staat in voor een tijdelijke lasopdracht van zeker al 2 à 3 weken. Verlenging is mogelijk maar hier is nog geen absolute zekerheid over Als gecertificeerd lasser kan je vlot halfautomaat lassen Je last onderdelen aan kranen, maar werkt gewoon op de begane grond

  • Enthousiast polyvalent verkoper voor zwembaden en toebehoren m/v (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant is specialist op het vlak van de verkoop van zwembaden en toebehoren en dit zowel via het internet als in de winkels. Het gaat om een bedrijf in groei aangezien ze van plan zijn om de komende jaren nog extra winkels open te doen. Als verkoper in deze winkel werk jij zeer allround. Het is logisch dat jij klanten verder helpt en advies geeft waar nodig. Hierbij komt dat je de winkel netjes houdt, leveringen in stock wegzet of in de winkel etaleert. Je zorgt ervoor dat klanten aangetrokken worden tot de aankoop van een product. De zaakvoerder zelf is niet aanwezig in de winkel, ze geven jou dus het vertrouwen om alles in goede banen te leiden. Dit wil dus zeggen dat jij jouw winkel moet behandelen als iets waar je trots op bent.

  • Commercieel medewerker binnendienst NL FR (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: Xtra Interim & Select

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een jong en dynamisch groeiend bedrijf in Schoten actief in de voeding zijn we op zoek naar een commercieel medewerker binnendienst. je zal instaan voor het onthaal van bezoekers je staat in voor de dispatching van binnenkomende telefoons je staat in voor de interne administratieve ondersteuning van het marketing- en verkoopsteam ook het inrichten en beheren van de commerciële ruimten behoort tot jouw takenpakket

  • Student winkelbediende afdeling beenhouwerij (KRUIBEKE)

    Regio: KRUIBEKE

    Bedrijf: ADECCO SINT-NIKLAAS

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een vakantie- en/of weekendjob in de verkoop? Dan zijn we naar jou op zoek! Je gaat aan de slag als winkelbediende beenhouwerij bij een supermarkt in Kruibeke. Je staat in voor het bereiden van de vleeswaren zoals satés en cordon bleu's. Je werkt ook met de snijmachine om de vleeswaren en kazen te snijden. Daarnaast hou je de afdeling netjes en vult aan waar nodig. Je werkt in het weekend of ook doordeweeks indien je vrij bent.

  • Kamermeisje (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Profielbeschrijving: Aantal uren/week: 30 Aantal dagen/week: Kennis gebruik schoonmaakproducten Kamers reinigen en onderhouden

  • student(e) onthaal (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: AMBROSIA

    Type: Studentenjob

    Je zorgt voor de check-in van de gasten en je verricht administratie. Dit gebeurt in de vakanties en op zondag.

  • Operator 2-ploegen (STADEN)

    Regio: STADEN

    Bedrijf: Konvert Interim Roeselare Food

    Type: Vaste Job

    Voor een groentenbedrijf in de regio Staden zijn wij op zoek naar een gemotiveerde machinebediener. Je staat in voor het vlot en correct laten verlopen en een productielijn.

  • TRANSPORTPLANNER ENGELAND (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: DE VREESE LOGISTIC

    Type: Vaste Job

    Voor de Engelse markt zijn wij op zoek naar een nieuwe medewerker. Je takenpakket zal bestaan uit: aanmaken van de orders opvolgen van de ritten opvolgen van het wagenpark contacten onderhouden met zowel klanten als chauffeurs ... Bij de uitvoering van je taken heb je nauwe contacten met de collega's van het departement Frankrijk.

  • Lichtadviseur M/V te Deurne (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: ADECCO ANTWERPEN BERCHEM

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant zijn wij op zoek naar een lichtadviseur te Deurne U blijft voortdurend op de hoogte van nieuwe producten en tendensen op het vlak van verlichting en bent voldoende technisch onderlegd. U informeert klanten over nieuwe producten, technologieën en tendensen binnen het domein van verlichting. U analyseert en bespreekt de noden en problemen van klanten, definieert snel hun wensen en presenteert correcte en klantgerichte oplossingen. U maakt lichtstudies op aan de hand van specifieke computerberekeningen, lost technische lastenboeken op en volgt de toewijzingen op. U verzekert een optimale dienstverlening aan de klanten, zowel in termen van afhandeling van bestellingen als van informatie over producten. U werkt offertes en bestellingen uit, volgt deze actief op en informeert de klant hierover. In deze functie rapporteert u aan de Applications Manager.

  • Zelfstandig podoloog - Campus Rumst en Bornem (REET)

    Regio: REET

    Bedrijf: HEILIGE FAMILIE

    Type: Zelfstandige activiteit

    AZ Rivierenland (AZ Heilige Familie Rumst en Sint-Jozefkliniek Bornem & Willebroek) is op zoek naar een enthousiaste zelfstandige podoloog. Je staat in voor de podologische raadpleging 2 dagen per week op campus Rumst en 1 dag per week op campus Bornem. Je staat in voor preventie, screening en behandeling van de diabetes voet. Dit zowel bij de ambulante als de gehospitaliseerde patiënt. Je voert instrumentele behandelingen en wondzorg uit bij andere risico groepen zoals, vaatlijden, neurologische stoornissen, reumavoet, …. Je werkt zelfstandig in supervisie met diabetologen en je hebt een nauwe samenwerking met andere disciplines binnen het ziekenhuis, vb. geriatrie, nierdialyse, vaatheelkunde, plastische heelkunde, orthopedie, … . Je werkt zelfstandig na een inwerkperiode.

  • telecomtechnieker (HEVER)

    Regio: HEVER

    Bedrijf: ABSOTECH

    Type: Zelfstandige activiteit

    Jobaanbieding als telecomtechnieker op zelfstandige basis. Bent u de kandidaat die wij zoeken? Absotech bvba is een jong bedrijf dat sinds 2010 technische interventies uitvoert in onderaanneming van Proximus. Om ons team te versterken zijn wij op zoek naar een gemotiveerde medewerker op zelfstandige basis die de Vlaamse rand rond Brussel kan bedienen. De job bestaat in het uitvoeren van technische installaties voor telefoon, internet en digitale tv bij Proximus klanten alsook het verhelpen van storingen op de telecominstallaties. Het profiel dat wij zoeken heeft een basiskennis elektriciteit en computer en dient in het bezit te zijn van een B-rijbewijs. U moet een BTW-nummer hebben of bereid zijn er één aan te vragen. Het is eveneens belangrijk om autonoom te kunnen werken en werkinstructies te volgen. De geschikte medewerker moet tot slot flexibel, klantgericht en sociaalvaardig zijn, vereiste talenkennis: frans en nederlands. Indien u interesse heeft in deze vacature, dient u eerst deel te nemen aan een screening. Indien u slaagt voor deze screening, kunt u starten aan de opleiding. Bent u de kandidaat die wij zoeken, gelieve dan uw cv met korte motivatie te bezorgen aan Absotech bvba Patrick Van Pestel E-mail: [email protected] Voor extra informatie en ondersteuning bij het opstarten van een zelfstandige activiteit kan u ook bij VDAB terecht, zie http://vdab.be/werkinzicht/zelfstandige.shtml er zijn nu ook ondersteunende maatregelen voor werklozen die een eigen zaak willen starten, meer info: http://www.maakwerkvanjezaak.be/ Bent u 50+? Dan kan u hier ook veel nuttige informatie vinden: http://www.neosvzw.be/page?orl=10171&ssn=&lng=1&pge=4948

  • IT Support Engineer (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1672248-inline.html?cid=Partner_VDAB Founded in Sweden in 1689, Husqvarna Group is a global leader of outdoor power products and innovative solutions for both construction industry as forest, park and garden care. Husqvarna offers a wide range of quality brands for professionals and consumers: Husqvarna, Diamant Boart, Gardena, Mc Culloch, …    Husqvarna Belgium, based in Ath, is part of the division Husqvarna Construction, the world leader in machinery and diamond tools for the stone and construction industry. In Ath, 160 colleagues are successfully working on the development, testing, production and commercialization of diamond tools. To support its growth, Husqvarna Belgium is looking for a freelance (m/f):   IT Support Engineer   You are responsible for supporting Husqvarna’s EMEA end-users by managing and monitoring support requests regarding IT infrastructure, workplace and business applications. Local Hands and Eyes for the remote IT supplier in charge of IT infrastructure. This includes the support for incident, problem, change and release management Workplace: support the end users in close collaboration with the Service Desk. The activity includes all workplace tools and devices (workstations, laptops, mobile phones, beamers, microscopes, business telephone system, O365, outlook, skype, VPN, printers…) Application Support: incident management for the business applications (HR, R&D, maintenance,  factory, …) Follow-up of open tickets in close collaboration with the Service Desk and communication towards the business You report to the IT Manager and you collaborate with business and Group IT teams to implement the IT tools, processes, policies, strategy and guidelines

Zoek naar antwoorden van A.S. LA LOUVE in sociale netwerken
Look for responds of A.S. LA LOUVE in social networks

Lees alle opmerkingen voor A.S. LA LOUVE. Laat een reactie achter voor A.S. LA LOUVE. A.S. LA LOUVE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for A.S. LA LOUVE. Leave a respond for A.S. LA LOUVE. A.S. LA LOUVE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie A.S. LA LOUVE op de google maps. Adres en contacten A.S. LA LOUVE
Location of A.S. LA LOUVE on the google maps. Address and contacts of A.S. LA LOUVE

Andere gerelateerde bedrijven als come A.S. LA LOUVE A.S. LA LOUVE: BMG BELGIUM NV | Amu Robotic SPRL | SUPER G.B. PARTNER | CENTRE DE BEAUT? V?NUS | LE MARRONNIER

Other related companies as A.S. LA LOUVE: BMG BELGIUM NV | Amu Robotic SPRL | SUPER G.B. PARTNER | CENTRE DE BEAUT? V?NUS | LE MARRONNIER

A.S. LA LOUVE is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is A.S. LA LOUVE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09632232666. Het bedrijf A.S. LA LOUVE bevindt zich op het adres: RUE DU TRA?NEAU 45; 7170; MANAGE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 549,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 890,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Installations and terrains de sport hors centres sportifs. Clubs de sport. Lijst met producten zijn Types d'Installations: Terrains de Football.. Types de Clubs: Football..
De hoofdactiviteit van A.S. LA LOUVE is Administratie van economische programma's, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van A.S. LA LOUVE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van A.S. LA LOUVE, openstaande posities, locatie van A.S. LA LOUVE op de kaart.

A.S. LA LOUVE is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is A.S. LA LOUVE, company assigned to the tax number BE09632232666. The company A.S. LA LOUVE is located at the address: RUE DU TRA?NEAU 45; 7170; MANAGE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 549,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 890,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Installations and terrains de sport hors centres sportifs. Clubs de sport. List of products are Types d'Installations: Terrains de Football.. Types de Clubs: Football..
The main activity of A.S. LA LOUVE is Administration of Economic Programs, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of A.S. LA LOUVE is not available. You also can look at reviews of A.S. LA LOUVE, open positions, location of A.S. LA LOUVE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over A.S. LA LOUVE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf A.S. LA LOUVE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about A.S. LA LOUVE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company A.S. LA LOUVE, employees, financial statistics.