CENTRE SPORTIF J. MOISSE

Contactgegevens CENTRE SPORTIF J. MOISSE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CENTRE SPORTIF J. MOISSE: address, phone, fax, email, website, opening hours

CENTRE SPORTIF J. MOISSE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DES HAYEFFES 27A; 1435; MONT-SAINT-GUIBERT, België

Telefoon (phone): 10659094 (+32-10659094) 10659094 (+32-10659094)

Fax (fax): +32 (56) 456-98-64 +32 (56) 456-98-64

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CENTRE SPORTIF J. MOISSE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CENTRE SPORTIF J. MOISSE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CENTRE SPORTIF J. MOISSE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CENTRE SPORTIF J. MOISSE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CENTRE SPORTIF J. MOISSE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CENTRE SPORTIF J. MOISSE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CENTRE SPORTIF J. MOISSE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CENTRE SPORTIF J. MOISSE
Products information CENTRE SPORTIF J. MOISSE

BTW identificatienummer (tax): BE09985992431
Ondernemingsnummer: 5597778320
Hoofdstad (capital): 457,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 574,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1987

Cours Collectifs: Step.. Types d'Installations: Terrains de Basket-Ball,Terrains de Football Couverts,Terrains de Tennis Couverts,Terrains de Volley-Ball,Terrains de Tennis en Plein Air.. Types de Clubs: Judo,Jiujitsu,Badminton,Taekwondo.

Product categorie (product category): Installations and terrains de sport hors centres sportifs. Centres sportifs. Cours de danse. Clubs de sport. Centres de fitness

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CENTRE SPORTIF J. MOISSE
(Get full report from official database of BE for CENTRE SPORTIF J. MOISSE)

Aanvulling soorten activiteiten voor CENTRE SPORTIF J. MOISSE
Addition kinds of activities for CENTRE SPORTIF J. MOISSE

356900. Algemene industriële machines, nec | General industrial machinery, nec
07830100. Planten, snoeien en snoeien | Planting, pruning, and trimming services
26219904. Niet-bekleed papier | Uncoated paper
30839904. Thermoplastische laminaat: staven, buizen, platen en vel | Thermoplastics laminates: rods, tubes, plates, and sheet
36519903. Pickup heads, phonograph | Pickup heads, phonograph
38610103. Diazo (whiteprint) doek of papier, gevoelig | Diazo (whiteprint) cloth or paper, sensitized
52110401. Greenhouse kits, geprefabriceerd | Greenhouse kits, prefabricated

Werken bij CENTRE SPORTIF J. MOISSE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CENTRE SPORTIF J. MOISSE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CENTRE SPORTIF J. MOISSE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CENTRE SPORTIF J. MOISSE. Looking for open vacancies in other companies

  • Wever 2ploegen (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als wever ben je opertor op drie Van De Wiele weefmachines. Je bent verantwoordelijk voor de selectie van nieuwe weefplannen in controller bij opstart van een nieuw weeforder. Je herstelt poolbreuken, kettingbreuken en inslagbreuken. Je plaatst jute bobijnen op het rek van de inslag. Je zorgt voor het afsnijden van geweven karren. Je focust op tussentijdse kwaliteitscontroles.

  • Machineoperator - machinesteller (TERNAT)

    Regio: TERNAT

    Bedrijf: ASAP TERNAT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant zijn wij opzoek naar een machineoperator - machinesteller, regio Ternat: Je bent verantwoordelijk voor het correct instellen van de machines. Bij defecten aan de machine probeer je deze op te lossen. Je staat in voor kwaliteitscontrole van de afgeleverde producten.

  • magazijnier - tijdelijk tot 12/2018 - loon €13/u (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor een leuke familieonderneming in Kuurne zijn wij op zoek naar een gemotiveerde en enthousiaste magazijnier die een tijdelijke job zoekt. Ben jij een echte teamplayer? Kwaliteit is belangrijk voor jou? Je zoekt dagwerk en een gevarieerde functie? Solliciteer dan snel! Wat houdt de job concreet in? Je zal voornamelijk instaan voor het klaarmaken van de bestellingen. Je werkt hiervoor met een scanner en zal de gegevens inputten in de computer. Daarnaast sta je in voor de ontvangst van goederen, deze worden gecontroleerd op juistheid. Dit is slechts een klein deel van uw job. Je bestuurt ook regelmatig een heftruck, maar een attest is geen vereiste. De job is tijdelijk tot eind dit jaar. Je zal werken in dagregime van 8u-17u, maar je moet ook bereid zijn om te werken van 5u-13u30. Het loon voor deze functie is €13/u. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een sterkgroeiende speler op vlak van horecamateriaal en HVAC. Het team magazijniers bestaat in totaal uit een dertigtal personen. 

  • Gemotiveerde inpakmedewerker - daguren te Sint-Amands (SINT-AMANDS)

    Regio: SINT-AMANDS

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze opdrachtgever, een familiale KMO, te Sint-Amands zijn we op zoek naar een gemotiveerde inpakmedewerker.  Takenpakket: je zal instaan voor het plaatsen van karton aan het begin van de inpaklijn controleren van de verpakkingen kartonnen verpakkingen vouwen en in dozen plaatsen stapelen van dozen op een transpallet

  • Dynamische winkelbediende regio Gavere (GAVERE)

    Regio: GAVERE

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Gavere zijn wij op zoek naar 2 winkelbediendes die van aanpakken weet. Je takenpakket is rijkelijk gevuld met als hoofdtaken: - Kassawerk & aanvullen van de winkel Of - Bediening charcuterie - ...

  • Huishoudhulp met dienstencheques in Bellegem-Rollegem (BELLEGEM)

    Regio: BELLEGEM

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s. (trefwoorden: huishoudhulp, dienstencheque, dienstencheques, koken, kuisen, poetswerk, poetshulp, kuisvrouw, kuisman, poetsdame, poetsvrouw, poetsman, schoonmaken, strijken)

  • Huishoudhulp (BALEN)

    Regio: BALEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM Lommel

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn op zoek naar iemand die op vrijdag 8 uur bij 1 gezin in BALEN het huishouden en de schoonmaak kan doen. Het uurrooster kan aangevuld worden met andere gezinnen in Lommel en omstreken.

  • Vertegenwoordiger / Verkoper (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: PRIBON

    Type: Studentenjob

    We zoeken een mondig & joviaal iemand die onze producten (kassa- en bancontact rollen) gaat voorstellen aan horecazaken en winkeliers. Zit verkopen in je bloed en ben jij resultaatgericht? Je werkt 4u tot 8u per week wanneer dit schikt naar jouw agenda (binnen de maten van het mogelijke).

  • Studenten (M/V) Verkoop Kustregio (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor verschillende winkels (H&M, River Woods, Flying Tiger,...) in Knokke zijn wij op zoek naar studenten om te werken in het weekend en vakantieperiodes (herfstvakantie, kerstvakantie,...).

  • Vlotte student verkoopmedewerker kledij met ervaring (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Je adviseert op een creatieve manier klanten bij het maken van hun keuze.  Je hebt affiniteit met sales Je werkt tussen 9.45u en 18.15u en je geeft je beschikbaarheden door

  • Project engineer - investeringsprojecten bij Chemours (chemie) (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: VANDER MEIREN & PAUWELS REKRUTERING

    Type: Vaste Job

    Onze klant, Chemours Belgium (www.chemours.com) is een Amerikaanse beursgenoteerde wereldleider in chemische toepassingen. Zij zoeken een Projectleider CAPEX projecten. In 2017 realiseerde Chemours een omzet van 6,2 miljard dollar. In België heeft Chemours twee locaties (hoofdzetel en logistiek centrum in Kallo en een productieplant in Mechelen) en tellen ze momenteel 110 vaste medewerkers. De firma kan terugvallen op een hecht team van betrokken medewerkers. De cultuur kenmerkt zich door een open sfeer, goede interne en externe relaties en door de drive om zich continu te willen verbeteren. De Belgische entiteit kan dan ook mooie cijfers voorleggen en behoort op mondiaal vlak zeker tot de referentieplants. Chemours België is wereldwijd de enige fabriek die zowel water-, solvent- als solvent-medisch gebaseerde coatings (merknaam Teflon™) produceert voor een uiteenlopend arsenaal aan toepassingen (bvb. consumer bak- en braadpannen, kledij, deodorants, smartphones, medische/farmaceutische toepassingen, etc.). Vander meiren & Pauwels Rekrutering zoekt voor Chemours Belgium - uitvalsbasis Mechelen - een m/v: Project Engineer - investeringsprojecten Sleutelrol op de site van Chemours Mechelen // Je neemt de leiding in uiteenlopende investeringsprojecten // Modernisering van de procesinstallaties, uitbreiding van de fabriek, gebouwentechnieken, utilities, supply chain & warehouse engineering… Functieomschrijving Als Project Engineer ben je verantwoordelijk voor de organisatie van A tot Z en de opvolging van een diverse portfolio aan investeringsprojecten. Je maakt deel uit van een hecht en dynamisch team van collega’s dat als doelstelling heeft om de fabriek verder te moderniseren. De site in Mechelen behoort al tot de beter presterende afdelingen van Chemours op mondiaal vlak, maar innovatie en optimalisatie blijven prioriteiten. Jouw rol is dan ook van groot belang: je neemt als project engineer de lead in het beheren van alle CAPEX projecten in Mechelen. .................................................. Voor de meest volledige functie-omschrijving, verwijzen wij u graag door naar onze website: https://vp-recruitment.be/vacatures/

  • DRINGEND KOKS voor hoogstaande horeca evenementen en mep (Gent) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: KITCHENSTAFF

    Type: Werfreserve

    Kitchenstaff is een onafhankelijke ploeg van vliegende koks, chefs en keukenmedewerkers die onze klanten (cateraars / eventkantoor / restaurant) ondersteunen op momenten van grote drukte. Je krijgt de kans om op zeer uiteenlopende en exclusieve plaatsen te werken. Je komt terecht in een team van gedreven polyvalente horecaprofessionals Door groeiende activiteiten zijn we op zoek naar KEUKENMEDEWERKERS!

Zoek naar antwoorden van CENTRE SPORTIF J. MOISSE in sociale netwerken
Look for responds of CENTRE SPORTIF J. MOISSE in social networks

Lees alle opmerkingen voor CENTRE SPORTIF J. MOISSE. Laat een reactie achter voor CENTRE SPORTIF J. MOISSE. CENTRE SPORTIF J. MOISSE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CENTRE SPORTIF J. MOISSE. Leave a respond for CENTRE SPORTIF J. MOISSE. CENTRE SPORTIF J. MOISSE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CENTRE SPORTIF J. MOISSE op de google maps. Adres en contacten CENTRE SPORTIF J. MOISSE
Location of CENTRE SPORTIF J. MOISSE on the google maps. Address and contacts of CENTRE SPORTIF J. MOISSE

Andere gerelateerde bedrijven als come CENTRE SPORTIF J. MOISSE CENTRE SPORTIF J. MOISSE: FONC/MOSA | DE SAEGHER & Zn | Loncke A | C.S.A.B. | Testaankoop

Other related companies as CENTRE SPORTIF J. MOISSE: FONC/MOSA | DE SAEGHER & Zn | Loncke A | C.S.A.B. | Testaankoop

CENTRE SPORTIF J. MOISSE is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CENTRE SPORTIF J. MOISSE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09985992431. Het bedrijf CENTRE SPORTIF J. MOISSE bevindt zich op het adres: RUE DES HAYEFFES 27A; 1435; MONT-SAINT-GUIBERT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 457,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 574,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Installations and terrains de sport hors centres sportifs. Centres sportifs. Cours de danse. Clubs de sport. Centres de fitness. Lijst met producten zijn Cours Collectifs: Step.. Types d'Installations: Terrains de Basket-Ball,Terrains de Football Couverts,Terrains de Tennis Couverts,Terrains de Volley-Ball,Terrains de Tennis en Plein Air.. Types de Clubs: Judo,Jiujitsu,Badminton,Taekwondo..
De hoofdactiviteit van CENTRE SPORTIF J. MOISSE is Justitie, Openbare Orde en Veiligheid, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CENTRE SPORTIF J. MOISSE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CENTRE SPORTIF J. MOISSE, openstaande posities, locatie van CENTRE SPORTIF J. MOISSE op de kaart.

CENTRE SPORTIF J. MOISSE is a company, that was registered 1987 in N\A region, Belgium. Full name of company is CENTRE SPORTIF J. MOISSE, company assigned to the tax number BE09985992431. The company CENTRE SPORTIF J. MOISSE is located at the address: RUE DES HAYEFFES 27A; 1435; MONT-SAINT-GUIBERT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 457,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 574,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Installations and terrains de sport hors centres sportifs. Centres sportifs. Cours de danse. Clubs de sport. Centres de fitness. List of products are Cours Collectifs: Step.. Types d'Installations: Terrains de Basket-Ball,Terrains de Football Couverts,Terrains de Tennis Couverts,Terrains de Volley-Ball,Terrains de Tennis en Plein Air.. Types de Clubs: Judo,Jiujitsu,Badminton,Taekwondo..
The main activity of CENTRE SPORTIF J. MOISSE is Justice, Public Order and Safety, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of CENTRE SPORTIF J. MOISSE is not available. You also can look at reviews of CENTRE SPORTIF J. MOISSE, open positions, location of CENTRE SPORTIF J. MOISSE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CENTRE SPORTIF J. MOISSE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CENTRE SPORTIF J. MOISSE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CENTRE SPORTIF J. MOISSE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CENTRE SPORTIF J. MOISSE, employees, financial statistics.