SPORTHAL ZWIJNDRECHT

Particuliere bedrijvenMetaalmijnen • SPORTHAL ZWIJNDRECHT
Private companiesMetal Mining • SPORTHAL ZWIJNDRECHT

Contactgegevens SPORTHAL ZWIJNDRECHT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SPORTHAL ZWIJNDRECHT: address, phone, fax, email, website, opening hours

SPORTHAL ZWIJNDRECHT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): FORTLAAN 10; 2070; ZWIJNDRECHT, België

Telefoon (phone): 32531516 32531516

Fax (fax): +32 (9) 284-37-63 +32 (9) 284-37-63

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SPORTHAL ZWIJNDRECHT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SPORTHAL ZWIJNDRECHT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SPORTHAL ZWIJNDRECHT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SPORTHAL ZWIJNDRECHT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SPORTHAL ZWIJNDRECHT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SPORTHAL ZWIJNDRECHT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SPORTHAL ZWIJNDRECHT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SPORTHAL ZWIJNDRECHT
Products information SPORTHAL ZWIJNDRECHT

BTW identificatienummer (tax): BE02007446289
Ondernemingsnummer: 8428680419
Hoofdstad (capital): 331,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 473,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Types d'Installations: Terrains de Tennis en Plein Air.

Product categorie (product category): Installations and terrains de sport hors centres sportifs. Centres sportifs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SPORTHAL ZWIJNDRECHT
(Get full report from official database of BE for SPORTHAL ZWIJNDRECHT)

Aanvulling soorten activiteiten voor SPORTHAL ZWIJNDRECHT
Addition kinds of activities for SPORTHAL ZWIJNDRECHT

34440507. Behuizingen voor bedrijfsmachines, plaatwerk | Housings for business machines, sheet metal
34790101. Chasing op metalen | Chasing on metals
36259916. reostaten | Rheostats
51130307. Sanitaire voedsel containers | Sanitary food containers
73599904. Draagbare wc verhuur | Portable toilet rental
87349906. Industriële sterilisatie service | Industrial sterilization service

Werken bij SPORTHAL ZWIJNDRECHT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SPORTHAL ZWIJNDRECHT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SPORTHAL ZWIJNDRECHT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SPORTHAL ZWIJNDRECHT. Looking for open vacancies in other companies

  • Deeltijdse verkoper te Tienen (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: RANDSTAD

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een gekende supermarkt in Tienen zijn wij opzoek naar deeltijdse verkopers. Dit voor op de verschillende afdelingen binnen de winkel.

  • CORPORATE TRAVEL CONSULTANT (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een toonaangevend en continu groeiend reisbureau zoeken wij een corporate travel consultant om het team in Antwerpen te versterken. * Je werkt in een klein, dynamisch team dat zijn eigen corporate klanten bedient. * Je geeft advies, reisinformatie, berekent prijzen, geeft tickets uit en dit allemaal in functie van de met de klant gemaakte afspraken. * Je bent eindverantwoordelijke voor je dossiers. * Je helpt elke dag mee om de dienstverlening net dat stapje verder te tillen dan de concurrentie door je dynamische en flexibele houding. * Je bent gebeten door de drang om elk contact om te zetten in een recurrente, langdurige klantenbinding gebaseerd op vertrouwen.

  • OPERATOR 2 ploegen (DOTTIGNIES)

    Regio: DOTTIGNIES

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een textielfirma te Dottignies gaan wij op zoek naar een operator 2 ploegen. je staat in voor het instellen en bedienen van de machine je zorgt voor een goede kwaliteit van het product en detecteert fouten.

  • Dakwerker platte daken (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Konvert Construct Geel

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is een toonaangevend bouwbedrijf te Herentals. Ze zoeken een gemotiveerde medewerker voor onderhoud en herstelling van platte daken, voornamelijk voor appartementen en industriële gebouwen. Je werkt in een team van 2 of 3 mensen, waarbij je evenwel zelfstandig aan de slag zal gaan. Ervaring als dakwerker is niet nodig, je krijgt een opleiding tijdens je werk.

  • Huishoudhulp regio Hamme (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: Tempo-Team Dienstencheques Lokeren

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job in het huishouden en is poetsen je passie? Een job in jouw onmiddellijke omgeving is belangrijk voor je? Dan ben jij dé kandidaat die wij graag aan het werk zetten want voor enkele gezinnen in Zele zijn wij op zoek naar een gemotiveerde huishoudhulp. Je kan rekenen op een stipte betaling en bent met alles in orde. Eén van onze sterke troeven is de goede communicatie tussen jou en het gezin. We vinden het belangrijk dat jij je goed voelt op het werk. Je staat in voor huishoudelijke taken bij één of meerdere particulieren thuis: schoonmaken, opruimen, strijken, ramen lappen, enz. Je organiseert je werk zelfstandig en respecteert de gewoontes van het gezin waarbij je werkt. Je hebt vaste werkuren in samenspraak met de klanten op lange termijn. Lijkt het jou wel iets om mensen bij te staan bij hun huishoudelijke taken om hun op die manier extra vrije tijd te geven? Aarzel dan niet en neem vandaag nog contact met ons op! Schoonmaken privéwoning Wassen en strijken

  • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Riemst (RIEMST)

    Regio: RIEMST

    Bedrijf: Schoonmaakzorg

    Type: Dienstenchequebaan

    Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequebedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) in Middelkerke 20u (LEFFINGE)

    Regio: LEFFINGE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 2 gastgezinnen wonende in Leffinge & Schore. Als huishoudhulp staat u voornamelijk in voor het huishouden: poetsen, wassen, strijken en andere huishoudelijke taken. Uren verspreid over meerdere dagen en te combineren met andere aanvragen tot een fulltime. Gastgezin is echt op zoek naar een huishoudster die all-around kan functioneren. Iemand die als het ware het huishouden van het gezin overneemt en runt zoals u bij u thuis doet. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Studenten verkoop (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Konvert Interim Roeselare Food

    Type: Studentenjob

    Voor een slagerij te Roeselare zijn we op zoek naar studenten die op zaterdag en /of zondag kunnen meehelpen in de winkel. Jebestelt de klanten op een vriendelijke vlotte manier en helpt ook mee aan de afwas.

  • Gemotiveerde studenten gezocht in Destelbergen (wekelijkse basis) (DESTELBERGEN)

    Regio: DESTELBERGEN

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Voor een kleinschalig voedingsbedrijf in Destelbergen zijn wij actief op zoek naar gemotiveerde studenten die wekelijks van maandag tem. donderdag kunnen werken op hun vrije dagen. Werkuren zijn van 16u30-20u30 tegen een zeer mooie verloning.

  • Administratief juridisch medewerk(st)er (WORTEGEM-PETEGEM)

    Regio: WORTEGEM-PETEGEM

    Bedrijf: WILLY NAESSENS GROUP

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor de opmaak van juridische documenten (volmachten, dadingen, ingebrekestellingen,...) en je behandelt zelfstandig schade- en verzekeringsdossiers op vlak van liability -BA/ ABR. Je biedt administratieve assistentie en ondersteuning aan de juriste. (voorbereiding procedure, expertise,...) Je biedt de eerstelijnshulp van de juridische dienst: klassement, beheer agenda's, aanleveren juridische documentatie, administratieve opvolging dossiers.

  • ZELSTANDIG MAKELAAR MET BIV-NUMMER (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: BRICKS IMMOBILIËN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Verkoopsbezoeken: rondleidingen, het geven van advies bij verkoop, onderhandelingen en opvolging van dossier tot akte. Prospectie: je gaat actief op zoek naar nieuwe eigendommen voor verkoop. Verhuurbezoeken: rondleidingen, selectie van kandidaten en opvolging van het dossier tot sleuteloverdracht. Ons team geeft je hierbij een uitgebreide ondersteuning.

  • RESERVE schoonmaak regio Gent 2018 (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Werfreserve

    Dit is een RESERVE vacature. Wanneer wij op zoek zijn naar schoonmakers uit de regio Gent zullen wij u contacteren voor deze functie. Takenpakket: Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Onze vacatures zijn meestal deeltijds in de ochtend (6u-10u) en/of 's avonds (16u-21u).

Zoek naar antwoorden van SPORTHAL ZWIJNDRECHT in sociale netwerken
Look for responds of SPORTHAL ZWIJNDRECHT in social networks

Lees alle opmerkingen voor SPORTHAL ZWIJNDRECHT. Laat een reactie achter voor SPORTHAL ZWIJNDRECHT. SPORTHAL ZWIJNDRECHT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SPORTHAL ZWIJNDRECHT. Leave a respond for SPORTHAL ZWIJNDRECHT. SPORTHAL ZWIJNDRECHT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SPORTHAL ZWIJNDRECHT op de google maps. Adres en contacten SPORTHAL ZWIJNDRECHT
Location of SPORTHAL ZWIJNDRECHT on the google maps. Address and contacts of SPORTHAL ZWIJNDRECHT

Andere gerelateerde bedrijven als come SPORTHAL ZWIJNDRECHT SPORTHAL ZWIJNDRECHT: CHRISTINE DEPAUE | ERIK LERUT | Universal Auto NV | JFE CAR HIFI & TELECOM | VAN DER DONCKT

Other related companies as SPORTHAL ZWIJNDRECHT: CHRISTINE DEPAUE | ERIK LERUT | Universal Auto NV | JFE CAR HIFI & TELECOM | VAN DER DONCKT

SPORTHAL ZWIJNDRECHT is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SPORTHAL ZWIJNDRECHT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02007446289. Het bedrijf SPORTHAL ZWIJNDRECHT bevindt zich op het adres: FORTLAAN 10; 2070; ZWIJNDRECHT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 331,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 473,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Installations and terrains de sport hors centres sportifs. Centres sportifs. Lijst met producten zijn Types d'Installations: Terrains de Tennis en Plein Air..
De hoofdactiviteit van SPORTHAL ZWIJNDRECHT is Metaalmijnen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SPORTHAL ZWIJNDRECHT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SPORTHAL ZWIJNDRECHT, openstaande posities, locatie van SPORTHAL ZWIJNDRECHT op de kaart.

SPORTHAL ZWIJNDRECHT is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is SPORTHAL ZWIJNDRECHT, company assigned to the tax number BE02007446289. The company SPORTHAL ZWIJNDRECHT is located at the address: FORTLAAN 10; 2070; ZWIJNDRECHT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 331,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 473,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Installations and terrains de sport hors centres sportifs. Centres sportifs. List of products are Types d'Installations: Terrains de Tennis en Plein Air..
The main activity of SPORTHAL ZWIJNDRECHT is Metal Mining, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of SPORTHAL ZWIJNDRECHT is not available. You also can look at reviews of SPORTHAL ZWIJNDRECHT, open positions, location of SPORTHAL ZWIJNDRECHT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over SPORTHAL ZWIJNDRECHT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SPORTHAL ZWIJNDRECHT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SPORTHAL ZWIJNDRECHT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SPORTHAL ZWIJNDRECHT, employees, financial statistics.