SPORTHAL TER POLDER

Particuliere bedrijvenGezondheidszorg • SPORTHAL TER POLDER
Private companiesHealth Services • SPORTHAL TER POLDER

Contactgegevens SPORTHAL TER POLDER: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SPORTHAL TER POLDER: address, phone, fax, email, website, opening hours

SPORTHAL TER POLDER

Regio (region): N\A, België

Adres (address): SPUIKOMLAAN 21; 8450; BREDENE, België

Telefoon (phone): 59322577 (+32-59322577) 59322577 (+32-59322577)

Fax (fax): +32 (81) 810-82-58 +32 (81) 810-82-58

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SPORTHAL TER POLDER: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SPORTHAL TER POLDER"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SPORTHAL TER POLDER"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SPORTHAL TER POLDER, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SPORTHAL TER POLDER. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SPORTHAL TER POLDER, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SPORTHAL TER POLDER. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SPORTHAL TER POLDER
Products information SPORTHAL TER POLDER

BTW identificatienummer (tax): BE07165252685
Ondernemingsnummer: 7999938964
Hoofdstad (capital): 463,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 499,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Types d'Installations: Piscines Couvertes,Terrains de Tennis Couverts,Terrains de Tennis en Plein Air,Terrains de Badminton,Terrains de Football Couverts,Terrains de Volley-Ball.

Product categorie (product category): Installations and terrains de sport hors centres sportifs. Centres sportifs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SPORTHAL TER POLDER
(Get full report from official database of BE for SPORTHAL TER POLDER)

Aanvulling soorten activiteiten voor SPORTHAL TER POLDER
Addition kinds of activities for SPORTHAL TER POLDER

2023. Droge, gecondenseerde, verdampte producten | Dry, condensed, evaporated products
5261. Detailhandelkwekerijen en tuinwinkels | Retail nurseries and garden stores
22110511. Piques, katoen | Piques, cotton
33210103. Bodempijp en toebehoren: gietijzer | Soil pipe and fittings: cast iron
36710210. Klystron buizen | Klystron tubes
50789902. Ijsmachines | Ice making machines
86410101. Burgers unie | Citizens union
96510204. Looncontrolebureau, overheid | Wage control agency, government

Werken bij SPORTHAL TER POLDER: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SPORTHAL TER POLDER: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SPORTHAL TER POLDER. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SPORTHAL TER POLDER. Looking for open vacancies in other companies

  • Arbeid(st)ers in de voedingssector (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Konvert Interim Herentals

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een voedingsbedrijf in de regio Herentals zijn we dringend op zoek naar productiemedewerk(st)ers! Je zorgt ervoor dat de producten op de juiste manier worden verpakt Je bewaakt en bedient de machine of automatische productielijn voor de verwerking van chocolade Je werkt volgens de hygiëne- en veiligheidsvoorschriften en de productierichtlijnen (kwaliteit, kosten, termijnen, ...) Je voert kwaliteitscontroles uit op de grondstoffen en de (half)afgewerkte producten Belangrijk is dat je nauwkeurig werkt aan een hoog tempo: gemotiveerde houding is een must! Interesse? Mail je cv en motivatie naar [email protected] ! Houd je van snelle actie / reactie bel ons op het nummer 014/86.08.04

  • Diepvrieschauffeur (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent verantwoordelijk voor het halen van producten uit de juiste koelruimte Je levert de producten aan op de verschillende verpakkingslijnen Je zorgt ervoor dat de leveringen van de producten vlot en tijdig verloopt Je neemt de verantwoordelijkheid bij controle van het product

  • Automecanicien (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Konvert Interim Bree

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jij bent verantwoordelijk voor het onderhouden en herstellen van personenwagens.

  • Monteur / mecanicien (m/v) (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM Sint-Niklaas

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Temse, gespecialiseerd in verschillende montage werken, zijn wij op zoek naar iemand om het team te versterken. Wat behoort tot jouw takenpakket? - mechanische montage van nieuwe machines - montage van tuinhuizen en chalets - montage van overkappingen - plaatsen van diverse tuinomheiningen - diverse andere montage opdrachten - plaatsen en aansluiten van elektrische leidingen aan woningen - plaatsen van poorten en de automatisatie ervan Kortom, je hebt veel afwisseling in de job door de verscheidenheid aan projecten.

  • Administratief bediende (BELSELE)

    Regio: BELSELE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor de klachtenbehandeling. Je neemt de telefoons aan en verwerkt de mails. Je lost de problemen op en verwerkt hiervoor ook de nodige administratie. Je hebt contact met de klant en met de leveranciers voor de opvolging van de service. In drukke perioden help je ook mee in de verkoop of aan de kassa.

  • Medewerker laadkaai in vaste middapost (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Konvert Interim Genk

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Genk zijn we op zoek naar een medewerker op de laadkaar. Dit is een functie in vaste middagpost. Je voert vooral handenarbeid uit, maar soms werk je ook met de stapelaar. De gepickte goederen op de juiste plaats (op de laadkaai) zetten. Ben jij de kandidaat die we zoeken? Stuur snel je cv naar [email protected]

  • Huishoudhulp regio Dilbeek (ITTERBEEK)

    Regio: ITTERBEEK

    Bedrijf: TEMPO-TEAM DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Zin in een job met flexibele uren en afwisselende taken? Met een aantrekkelijk loon en heel wat voordelen? Ga dan aan de slag als huishoudhulp via Tempo-Team. Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde huishoudhulp voor de regio Dilbeek (Itterbeek, Vlezenbeek, Lennik,...) Je staat in voor het huishouden bij verschillende gezinnen. Wat zijn je mogelijk taken? - Onderhoud van de keuken, leefruimtes en slaapkamers - Stoffen en stofzuigen - Dweilen en sanitair onderhoud - Wassen en strijken Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt je in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en helpt je bij al jouw vragen.

  • Productiearbeider - student inpak (maand december) (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: RANDSTAD

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf regio Diest zijn we op zoek naar een helpende hand in de koude bereiding bij het vullen van schaaltje met vlees.(burgers, stammetjes, enz.¿)

  • Jobstudent (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Kruidvat

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • SAP Business Objects Cloud Consultant (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: CANGURU SOLUTIONS

    Type: Vaste Job

    Wij zoeken nieuw en enthousiast geweld om ons team te vervoegen, onze groei te verzekeren en om onze klanten een topservice te blijven garanderen. We zijn een bedrijf gefocust op SAP consultancy en hebben sinds kort ook een Canguru Factory waar we software op maat van onze klant ontwikkelen. We kijken uit naar dé nieuwe collega, waar iedereen tijdens de lunch wil naast zitten. De energierijke Jumper die klaar is om samen de IT wereld in te springen. Canguru creëert de perfecte omgeving voor een nieuw professioneel avontuur waar ontwikkeling, bijleren en collegialiteit centraal staan! Wij zij er van overtuigd dat continu bijleren en uitbouw van je kennis de manier is om te toekomst te verzekeren. We investeren dan ook op verschillende manieren in delen van kennis (oa kennisdomeinen) en opleiding. We zijn op zoek naar verschillende soorten teamgenoten (het mag af en toe wat specialer zijn): JAVA Developers, technische wizards, SAP Cloud Consultants, SAP CRM Consultants, BO Consultants. Ben je bezig met Hybris, HANA, Fiori/UI5, C4C, C4C, BO, JAVA, SDK etc… dan willen we u zeker eens ontmoeten! Om onze expansie verder te ondersteunen en uit te breiden zijn we op zoek naar een SAP Business Objects Cloud Consultant. Binnen ons BO-team ondersteun je onze klanten in de transitie naar Cloud-oplossingen. Als SAP BO Cloud Consultant zorg je voor het uittekenen van hun Cloud-strategie en managet de implementatie. Op basis van jouw analyse beoordeel je de diverse mogelijkheden aan oplossingen en neem je de lead in het uitrollen ervan. Kennis delen met andere teamleden en het op sleeptouw nemen van junior collega’s is een evidentie voor jou.

  • Jafra consulent(e) en toekomstige managers voor uitbreiding van ons team (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: INE VAN DEURSEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als je enthousiast bent over cosmetica, plezier hebt in de omgang met en het adviseren van mensen en daarbij vriendelijk en verzorgd optreedt, dan ben je bij ons aan het goede adres. Jafra verkoopt "high" level verzorgingsproducten en make up. Jafra is tevens 1 van de best betaalde bedrijven in de directe verkoop. Je verdiensten zijn zéér goed. Wij geven vooral gratis workshops bij gastvrouwen thuis. Schoonheidsspecialistes, nagelstylistes en kapsters zijn ook welkom om de Jafra producten in het salon te gebruiken en te verkopen. Geen maandelijkse verplichting, géén investering, gratis te verdienen productpakketten, werk in jouw regio, op jouw tempo, zoals het past in jouw gezinsleven en dat voor zéér hoge verdiensten in de direct selling! Of ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging....wij hebben een fantastisch carrierèreplan. Reden genoeg om bij Jafra aan de slag te gaan. Contacteer ons gerust, ook als je "gewoon" benieuwd naar ons Jafra concept bent op 0475 96 71 98.

  • Agent de radioprotection allround (Regio Huy)

    Regio: Regio Huy

    Bedrijf: ECS

    Type: Werfreserve

    En tant qu’agent de radioprotection allround, vous êtes responsable de la réalisation de contrôles radiologiques sur des sites nucléaires en Belgique. Votre motivation, savoir-faire et communication ouverte vous permettent d’être engagé auprès de tous nos clients. Vous rejoignez une équipe jeune et stable. Vous servez d’exemple pour tout ce qui est de la sécurité et de la sûreté nucléaire ; vos tâches sont entre autres les suivantes : Réalisation de mesures de radiation et d’activité ; Rapportage quotidien des tâches réalisées / anomalies / propositions d’amélioration etc. ; Suivi de travaux comportant des risques radioactifs ; Détermination d’équipements de protection individuelle des opérateurs ; …

Zoek naar antwoorden van SPORTHAL TER POLDER in sociale netwerken
Look for responds of SPORTHAL TER POLDER in social networks

Lees alle opmerkingen voor SPORTHAL TER POLDER. Laat een reactie achter voor SPORTHAL TER POLDER. SPORTHAL TER POLDER bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SPORTHAL TER POLDER. Leave a respond for SPORTHAL TER POLDER. SPORTHAL TER POLDER on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SPORTHAL TER POLDER op de google maps. Adres en contacten SPORTHAL TER POLDER
Location of SPORTHAL TER POLDER on the google maps. Address and contacts of SPORTHAL TER POLDER

Andere gerelateerde bedrijven als come SPORTHAL TER POLDER SPORTHAL TER POLDER: ETS HUBLET SPRL | DE SWAENE | Graux P | LA CROIX BLEUE/BLAUW KRUIS | CHESED DIAMONDS

Other related companies as SPORTHAL TER POLDER: ETS HUBLET SPRL | DE SWAENE | Graux P | LA CROIX BLEUE/BLAUW KRUIS | CHESED DIAMONDS

SPORTHAL TER POLDER is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SPORTHAL TER POLDER, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07165252685. Het bedrijf SPORTHAL TER POLDER bevindt zich op het adres: SPUIKOMLAAN 21; 8450; BREDENE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 463,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 499,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Installations and terrains de sport hors centres sportifs. Centres sportifs. Lijst met producten zijn Types d'Installations: Piscines Couvertes,Terrains de Tennis Couverts,Terrains de Tennis en Plein Air,Terrains de Badminton,Terrains de Football Couverts,Terrains de Volley-Ball..
De hoofdactiviteit van SPORTHAL TER POLDER is Gezondheidszorg, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SPORTHAL TER POLDER is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SPORTHAL TER POLDER, openstaande posities, locatie van SPORTHAL TER POLDER op de kaart.

SPORTHAL TER POLDER is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is SPORTHAL TER POLDER, company assigned to the tax number BE07165252685. The company SPORTHAL TER POLDER is located at the address: SPUIKOMLAAN 21; 8450; BREDENE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 463,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 499,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Installations and terrains de sport hors centres sportifs. Centres sportifs. List of products are Types d'Installations: Piscines Couvertes,Terrains de Tennis Couverts,Terrains de Tennis en Plein Air,Terrains de Badminton,Terrains de Football Couverts,Terrains de Volley-Ball..
The main activity of SPORTHAL TER POLDER is Health Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of SPORTHAL TER POLDER is not available. You also can look at reviews of SPORTHAL TER POLDER, open positions, location of SPORTHAL TER POLDER on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over SPORTHAL TER POLDER, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SPORTHAL TER POLDER, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SPORTHAL TER POLDER, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SPORTHAL TER POLDER, employees, financial statistics.