SPORTCENTRUM RODE KRUIS

Contactgegevens SPORTCENTRUM RODE KRUIS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SPORTCENTRUM RODE KRUIS: address, phone, fax, email, website, opening hours

SPORTCENTRUM RODE KRUIS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RODE-KRUISPLEIN 2; 2800; MECHELEN, België

Telefoon (phone): 15203452 (+32-15203452) 15203452 (+32-15203452)

Fax (fax): +32 (71) 279-55-64 +32 (71) 279-55-64

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SPORTCENTRUM RODE KRUIS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SPORTCENTRUM RODE KRUIS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SPORTCENTRUM RODE KRUIS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SPORTCENTRUM RODE KRUIS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SPORTCENTRUM RODE KRUIS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SPORTCENTRUM RODE KRUIS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SPORTCENTRUM RODE KRUIS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SPORTCENTRUM RODE KRUIS
Products information SPORTCENTRUM RODE KRUIS

BTW identificatienummer (tax): BE08887908935
Ondernemingsnummer: 1988220214
Hoofdstad (capital): 171,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 702,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1990

Services: Bancs Solaires.. Types d'Installations: Piscines Couvertes. Cours Collectifs Disponibles: Cours de Natation pour Adultes,Cours de Natation pour Enfants.

Product categorie (product category): Installations and terrains de sport hors centres sportifs. Centres de relaxation and bien-être

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SPORTCENTRUM RODE KRUIS
(Get full report from official database of BE for SPORTCENTRUM RODE KRUIS)

Aanvulling soorten activiteiten voor SPORTCENTRUM RODE KRUIS
Addition kinds of activities for SPORTCENTRUM RODE KRUIS

20539910. Gistgoed, zoet: bevroren | Yeast goods, sweet: frozen
28920000. explosieven | Explosives
35419915. Ultrasone metalen snijwerktuigen | Ultrasonic metal cutting machine tools
37430000. Spoorwegapparatuur | Railroad equipment
39659900. Bevestigingsmiddelen, knopen, naalden en spelden, n.v. | Fasteners, buttons, needles, and pins, nec

Werken bij SPORTCENTRUM RODE KRUIS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SPORTCENTRUM RODE KRUIS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SPORTCENTRUM RODE KRUIS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SPORTCENTRUM RODE KRUIS. Looking for open vacancies in other companies

  • Management Assistant (m/v) (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je verleent administratieve en organisatorische bijstand aan de Algemeen Directeur en de leden van het directiecomité teneinde bij te dragen tot het goede verloop van hun dagelijkse activiteiten. Dit betekent : - Je ondersteunt de directie door voor hen een aantal administratieve taken ter harte te nemen ; - Je verzekert het secretariaat, het onthaal van de bezoekers alsook het telefonisch onthaal voor de Algemeen Directeur ; - Je staat in voor het goede verloop van de dossiers met betrekking tot kwaliteitszorg en algemene diensten en draagt zo bij tot de optimalisering van de algemene organisatie. Tenslotte ondersteun je het HR Team bij een aantal administratieve taken zoals beheer interims, diverse uitnodigingen aan personeelsevenementen en vertalingen.

  • Inpakker (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim met optie "vast werk"

    als inpakker ben je verantwoordelijk om de kwaliteit van elk afgewerkt product te garanderen en de producten per order correct te verpakken.

  • Afspraakplanner m/v (ADEGEM)

    Regio: ADEGEM

    Bedrijf: Start People Gent LA

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben je op zoek naar een toffe job? Of ben je een schoolverlater en op zoek naar een eerste uitdaging? Heb jij een luisterend oor, een vlotte babbel en beschik je over voldoende overtuigingskracht? Dan ben jij de persoon die we zoeken. Voor onze klant te Adegem zijn we dringend op zoek naar gemotiveerde en flexibele telefonisten/ callagents (m/v). Jouw takenpakket bestaat uit: telefonisch contact met potentiële klanten afspraken vastleggen en inplannen in de agenda van de adviseurs/vertegenwoordigers die op de baan gaan 95% van je tijd zal je uitbellen (outbound) en mensen overtuigen om een gratis afspraak in te plannen op het moment van hun keuze

  • CNC Draaier Frezer (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor één van onze klanten te Overpelt, zijn wij op zoek naar een CNC Draaier Frezer. Takenpakket: - Je staat in voor de voorbereiding, instelling en bediening van een metaalbewerkingsmachine voor het maken van unieke stukken

  • Huishoudhulp dienstencheques Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • MECANICIEN GARAGE M/V (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: CARDEVER & CO

    Type: Vaste Job

    U STAAT IN VOOR HET ONDERHOUD EN HERSTELLEN VAN OPLEGGERS / VRACHTWAGENS VAN HET MERK CHEREAU.

  • Hoofdmagazijnier (HOOGLEDE)

    Regio: HOOGLEDE

    Bedrijf: TURBO'S HOET BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Functie-inhoud: Als hoofdmagazijnier werk je actief mee en sta je in voor de taakverdeling binnen het team, oa. de orderpicking, verzendingen en stockeren van binnenkomende goederen. Je staat in voor stockbeheer en de administratieve gegevensverwerking in SAP. Je volgt de retours van turbo’s nauwgezet op, m.a.w. je voert een visuele controle uit en maakt de nodige documenten op voor de boekhouding. Je staat in voor het laden en lossen van de vrachtwagens

  • POLYVALENT MEDEWERKER communicatie & administratie (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: DE MILIEUBOOT

    Type: Vaste Job

    Wij op zoek naar een nieuwe medewerker voor een gevarieerde functie in het kader van een 'Startjob' : communicatie, redactiewerk en administratie. Activiteiten, verantwoordelijkheden en taken: Tijdens de beginperiode van deze 'Startjob' leer je de verschillende aspecten van onze werking kennen, de partnerorganisaties, de bestaande subsidiërende overheden, de projecten en educatieve producten. Je leert ook de structuur en de geschiedenis van De Milieuboot kennen. Je zal in een eerste fase vooral de bestaande medewerkers ondersteunen die de projecten beheren: Redactioneel werk, communicatie, promotie van de activiteiten – in de eerste plaats het project van de ‘Educatieve Milieuboottochten’, contacten met de scholen, groepen, medewerkende wateractoren. Alle administratieve taken die bij de werking horen Verwerking van de inschrijvingen voor de educatieve milieuboottochten en vormings- en studiedagen. Hulp bij de projectaanvragen en de rapporteringen. Meehelpen om nieuwe projecten te schrijven, er financiering voor te zoeken en op poten te zetten. De administratieve opvolging (begroting, boekhouding, financiën, ...) van de projecten. Je groeit gaandeweg naar meer verantwoordelijkheid voor deze belangrijke aspecten van onze werking.

  • Vrachtwagenchauffeur met kraan CE (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Ben je een ervaren vrachtwagenchauffeur en heb je zin in een nieuwe uitdaging? Voor onze klant, een professioneel maar gemoedelijk bedrijf in de buurt van Beringen, zoeken we een vrachtwagenchauffeur met rijbewijs CE. Je zult instaan voor het nationaal vervoer van hoofdzakelijk staal en bouwmaterialen met plateauwagens of algemene goederen met huifwagen.

  • Modis - IT Business Analyst (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bedrijf Een groot bedrijf in Mechelen is op zoek naar een Agile Business Analist. Idealiter heb je 5 jaar ervaring als analist en spreek je goed Nederlands. Het betreft een project van minstens 5 maanden. Kernwoorden hier zijn: ICT roadmaps, Business Cases, Agile werken en analyses van Customer Journeys. Dit staat oa op jouw to-do lijst Identificeren van nieuwe ICT gerelateerde opportuniteiten bij de business-units Anticiperen op toekomstige vragen van ICT-klanten Uitwerken van analyses en business cases Vertalen van ICT-zaken in een verstaanbare communicatie voor gebruikers en van business- naar ICT-vereisten Nauwkeurig opstellen van gefundeerde business cases als onderdeel van het strategisch plan en de roadmaps Correct informeren van de business omtrent de ICT haalbaarheid van verschillende oplossingen Inwinnen van de nodige en juiste informatie om correcte analyses te kunnen maken Frequente contacten met de business ivm ondersteunende activiteiten. Je bent nauw betrokken bij het functioneel overleg van de relevante functionele domeinen om de ICT-vraag voldoende vroeg te kunnen capteren. Dit heb je in je mars Hogere opleiding (Master of Bachelor) met technische / engineering of bedrijfseconomische achtergrond, of gelijkwaardig door ervaring; Communicatievaardigheden en ervaring met teamwork en projectgericht werken. Kennis van bedrijfsprocessen in het algemeen en van deze van de Vlaamse overheid in het bijzonder (na inwerkperiode) Minimaal 4 jaar ervaring in algemene bedrijfsvoering met toepassing op ICT gebied. Sterk communicatie- en analysegericht. Sterk abstractievermogen Kunnen denken en werken vanuit de business op strategisch niveau Door een gedegen analyse en financiële onderbouwing, de technologische oplossingen kunnen bepalen voor de business-uitdagingen waarmee de klant wordt geconfronteerd.. Kennis MS Office Pakketten Kennis van de verschillende Project Management facetten (kosten, timing, coördinatie, planning, schattingen) Grondige Kennis van Business Engineering; Kunnen voorstellen van business oplossingen die een goed samenspel zijn tussen Business en Technology kennis Klanten kunnen adviseren en begeleiden bij strategie-, organisatie- en IT-vraagstukken Visie op de (technologische) ontwikkelingen binnen hun vakgebied kunnen overbrengen naar klanten, goed kunnen omgaan met een vastgesteld business target Interesse en wil je meer weten? Neem contact met mij op of stuur meteen je CV via de knop hieronder.

  • IT-Planet - Product Owner met Java achtergrond (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Functieomschrijving De opdracht als Product Owner is het verzamelen, managen en vertalen van de verwachtingen van elke stakeholder. Je neemt het beleid van het stakeholder management op je, en onderhoudt contacten met alle departementen. Vanuit een Agile mindset handel je als facilitator en durf je beslissingen te nemen: je maakt planning op voor alle betrokken partijen, met duidelijke doelstellingen, mogelijkheden en deadlines. Daarnaast behoud je het overzicht en hou je rekening met de verwachtingen en prioriteiten.  Je komt terecht in een gerenommeerd bedrijf, met toffe collega's, die net als jij gepassioneerd zijn en graag bijleert. Geen enkele week zal dezelfde zijn, waarbij je dagelijks gestimuleerd zal worden.    Profiel Je bent zeer technisch aangelegd met achtergrond in Java (full stack). Je hebt voeling met UX/UI. Je kent de uitdagingen in stakeholder management, en bent in staat een goede relatie op te bouwen en duidelijk te communiceren. Je hebt een Agile mindset, en ervaring in Scrum of andere Agile/lean methodologie. Je kan moeilijke problemen vertalen in mensentaal. Je voelt je goed in een adviserende rol, als goede en open communicator. Je bent gepassioneerd door analytisch denken en denkt graag out-of-the-box. Je bent bereid om sporadisch naar Nederland of Denemarken te reizen.   Aanbod   Bij ons word je verloond naar werk, kennis & competenties. Met zorg wordt een motiverend salarispakket uitgewerkt: loon + groeps-en hospitalisatieverzekering + wagen & tankkaart + maaltijdcheques... Bovendien geeft IT-Planet je alle kansen om goed te zijn in wat je doet: extra opleidingsmogelijkheden & training zullen je helpen jouw skills verder uit te breiden of optimaliseren! Wanneer je er klaar voor bent, staan er al weer tal van doorgroeimogelijkheden of carrièrevooruitzichten klaar.   Freelance? Aarzel zeker niet om ons te contacteren voor een voorstel op maat.     Interesse? Stuur je CV en eventueel je motivatiebrief via de knop hieronder.

  • OPDIEN(ST)ER (OOSTVLETEREN)

    Regio: OOSTVLETEREN

    Bedrijf: VLETERHOF

    Type: Flexijob

    Wij zoeken een gemotiveerd persoon om in het weekend te helpen bij de bediening van de klanten. U kan zelfstandig werken. Zowel uren als dagen zijn bespreekbaar.

Zoek naar antwoorden van SPORTCENTRUM RODE KRUIS in sociale netwerken
Look for responds of SPORTCENTRUM RODE KRUIS in social networks

Lees alle opmerkingen voor SPORTCENTRUM RODE KRUIS. Laat een reactie achter voor SPORTCENTRUM RODE KRUIS. SPORTCENTRUM RODE KRUIS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SPORTCENTRUM RODE KRUIS. Leave a respond for SPORTCENTRUM RODE KRUIS. SPORTCENTRUM RODE KRUIS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SPORTCENTRUM RODE KRUIS op de google maps. Adres en contacten SPORTCENTRUM RODE KRUIS
Location of SPORTCENTRUM RODE KRUIS on the google maps. Address and contacts of SPORTCENTRUM RODE KRUIS

Andere gerelateerde bedrijven als come SPORTCENTRUM RODE KRUIS SPORTCENTRUM RODE KRUIS: JEANMART | COPY SHOP | VBC | YPCAR | HENVRO - MEVAB

Other related companies as SPORTCENTRUM RODE KRUIS: JEANMART | COPY SHOP | VBC | YPCAR | HENVRO - MEVAB

SPORTCENTRUM RODE KRUIS is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SPORTCENTRUM RODE KRUIS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08887908935. Het bedrijf SPORTCENTRUM RODE KRUIS bevindt zich op het adres: RODE-KRUISPLEIN 2; 2800; MECHELEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 171,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 702,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Installations and terrains de sport hors centres sportifs. Centres de relaxation and bien-être. Lijst met producten zijn Services: Bancs Solaires.. Types d'Installations: Piscines Couvertes. Cours Collectifs Disponibles: Cours de Natation pour Adultes,Cours de Natation pour Enfants..
De hoofdactiviteit van SPORTCENTRUM RODE KRUIS is Landbouwproductie - Vee- en Dierspecialiteiten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SPORTCENTRUM RODE KRUIS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SPORTCENTRUM RODE KRUIS, openstaande posities, locatie van SPORTCENTRUM RODE KRUIS op de kaart.

SPORTCENTRUM RODE KRUIS is a company, that was registered 1990 in N\A region, Belgium. Full name of company is SPORTCENTRUM RODE KRUIS, company assigned to the tax number BE08887908935. The company SPORTCENTRUM RODE KRUIS is located at the address: RODE-KRUISPLEIN 2; 2800; MECHELEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 171,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 702,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Installations and terrains de sport hors centres sportifs. Centres de relaxation and bien-être. List of products are Services: Bancs Solaires.. Types d'Installations: Piscines Couvertes. Cours Collectifs Disponibles: Cours de Natation pour Adultes,Cours de Natation pour Enfants..
The main activity of SPORTCENTRUM RODE KRUIS is Agricultural Production - Livestock and Animal Specialties, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of SPORTCENTRUM RODE KRUIS is not available. You also can look at reviews of SPORTCENTRUM RODE KRUIS, open positions, location of SPORTCENTRUM RODE KRUIS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over SPORTCENTRUM RODE KRUIS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SPORTCENTRUM RODE KRUIS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SPORTCENTRUM RODE KRUIS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SPORTCENTRUM RODE KRUIS, employees, financial statistics.