CENTRE CULTUREL & SPORTIF

Particuliere bedrijvenBedrijfsdiensten • CENTRE CULTUREL & SPORTIF
Private companiesBusiness Services • CENTRE CULTUREL & SPORTIF

Contactgegevens CENTRE CULTUREL & SPORTIF: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CENTRE CULTUREL & SPORTIF: address, phone, fax, email, website, opening hours

CENTRE CULTUREL & SPORTIF

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DES BATTIS 34; 6464; CHIMAY, België

Telefoon (phone): 60212210 (+32-60212210) 60212210 (+32-60212210)

Fax (fax): +32 (69) 699-39-62 +32 (69) 699-39-62

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CENTRE CULTUREL & SPORTIF: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CENTRE CULTUREL & SPORTIF"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CENTRE CULTUREL & SPORTIF"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CENTRE CULTUREL & SPORTIF, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CENTRE CULTUREL & SPORTIF. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CENTRE CULTUREL & SPORTIF, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CENTRE CULTUREL & SPORTIF. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CENTRE CULTUREL & SPORTIF
Products information CENTRE CULTUREL & SPORTIF

BTW identificatienummer (tax): BE05940002441
Ondernemingsnummer: 9194976806
Hoofdstad (capital): 807,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 128,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Fédérations Sportives: Fédérations de Gymnastique.. Services: Centres Culturels.. Types d'Installations: Terrains de Tennis Couverts,Terrains de Football Couverts.

Product categorie (product category): Installations and terrains de sport hors centres sportifs. Cafés. Centres sportifs. Clubs de sport. Salles de spectacles

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CENTRE CULTUREL & SPORTIF
(Get full report from official database of BE for CENTRE CULTUREL & SPORTIF)

Aanvulling soorten activiteiten voor CENTRE CULTUREL & SPORTIF
Addition kinds of activities for CENTRE CULTUREL & SPORTIF

179199. Structurele stalen erectie, nec | Structural steel erection, nec
733899. Secretariële en gerechtelijke melding | Secretarial and court reporting, nec
15420104. Restaurantbouw | Restaurant construction
35479901. Apparatuur voor ferro- en non-ferromolen, hulp | Ferrous and nonferrous mill equipment, auxiliary
50859904. Filters, industrieel | Filters, industrial

Werken bij CENTRE CULTUREL & SPORTIF: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CENTRE CULTUREL & SPORTIF: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CENTRE CULTUREL & SPORTIF. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CENTRE CULTUREL & SPORTIF. Looking for open vacancies in other companies

  • Verkoop teammember OKAY Puurs (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: Start People Retail Vlaanderen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor de Okay in Puurs zijn we op zoek naar een gemotiveerd medewerker. Je zal samen met je collega's instaan voor allround winkelwerk. Dit wil zeggen dat je zal aanvullen, prijskaartjes plaatsen, kassawerk, afbakken van broodjes, onderhoud van de winkel, helpen van de klanten, opvolgen van de stock en de leveringen, ... Kortom een heel gevarieerde job!

  • WASSERIJMEDEWERKER (ICHTEGEM)

    Regio: ICHTEGEM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een wasserij in de regio zijn we dringend op zoek naar een wasserijmedewerker. Je wordt polyvalent ingezet en dit voornamelijk aan de strijkrol.

  • Operator Heftruck Impermo 2-ploegen (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ASAP XL Essers

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Jij bent verantwoordelijk voor het klaarzetten van de zendingen die op je lijst staan. - Bij het in- en uitladen van de goederen denk je steeds aan de veiligheid van je collega's. - Ook de kwaliteit van de goederen hou je steeds in het oog. De goederen worden immers afgeleverd bij  onze klant en moeten dus steeds netjes en onbeschadigd zijn.

  • Monteur bouwliften met rijbewijs C of CE (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: Xtra Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant zijn wij op zoek naar een monteur van bouwliften met een rijbewijs C of CE Je taken bestaan uit: - Leveren, plaatsen en monteren van liften. - Je werkt met een kraan op de vrachtwagen. - Je levert en plaats in gans België, het aantal uren dat je werkelijk met de vrachtwagen rijdt is beperkt

  • Huishoudhulp te regio Lede (LEDE)

    Regio: LEDE

    Bedrijf: HET TOVERSTOKJE

    Type: Dienstenchequebaan

    Kijk jij er telkens naar uit om jouw huisje op te frissen, eten te bereiden voor jou en/of jouw gezin, te slapen in net gewassen lakens en de volgende ochtend perfect gestreken kledij aan te trekken? Ben jij daarnaast ook nog eens iemand die graag andere gezinnen helpt om dit te realiseren in hun woning? Dan ben jij de poetsfee/poetsman die perfect past bij HET TOVERSTOKJE ! Wij zoeken namelijk gemotiveerde, gedreven en verantwoordelijke huishoudhulpen in het kader van de dienstencheques die absoluut gerespecteerd worden voor het kwaliteitsvolle werk dat zij uitvoeren bij de klanten. HET TOVERSTOKJE moedigt 55+, schoolverlaters, mensen van vreemde origine en arbeidsgehandicapten aan! Jong gepensioneerden die gemotiveerd zijn om deeltijds te werken via dienstencheques om nog wat bij te verdienen via het helpen van andere mensen in het dagelijkse leven zijn zeker welkom!

  • Huishoudhulp regio Maldegem- voltijds / deeltijds (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: HOME FOR YOU

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor verschillende gezinnen in de ruime regio van Maldegem zijn wij op zoek naar een huishoudhulp. Je zal instaan voor verschillende huishoudelijke taken, zoals de schoonmaak van een woning, strijkwerk, wassen, boodschappen,... bij jouw vaste klanten. UREN BESPREEKBAAR! Bezoek ook onze website: www.home-for-you.be

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 36 u Regio Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Enthousiaste thuishulp/huishoudhulp regio Moerbeke-Waas (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: PLUS HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • SERVICE TECHNIEKER BINNENDIENST (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: BONNEUX MACHINERY

    Type: Vaste Job

    Je stapt in een intense ‘on the job training’ en zo leer je het zeer gevarieerde en steeds evoluerende pakket van technologieën in onze machines kennen (mechanica, hydraulica en elektriciteit) Na een grondige opleidingsperiode ben je in staat de verschillende machines af te stellen en de werking aan de klant uit te leggen. Je helpt mee in de service afdeling met het opstarten van de Sermac betonpompen. Je bent in staat om een diagnose te stellen van machinestoringen om vervolgens de mechanische, hydraulische of elektrische storing te herstellen.

  • Servicetechnieker Filialen (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: Meat&More

    Type: Vaste Job

    Als servicetechnieker maak je deel uit van het techniekersteam en zorg je ervoor dat onze filialen steeds tip-top in orde zijn. Je bent verantwoordelijk voor de elektriciteit en de sanitaire installaties in onze filialen, verspreid over heel Vlaanderen. Je volgt een planning voor het onderhoud van onze filialen. Dringende herstellingen horen daar ook bij. Je bent ook bereid om de groenzones van onze 24 Bon’Ap-filialen te onderhouden. Je doet alles voor een glimlach en denkt mee aan een oplossing op maat voor elk filiaal.

  • Brainbridge - Senior SAP Plant Maintenance Site Implementation Coordinator (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Location: Brussels Job type: Miscellaneous Description Vertegenwoordigt het SAP PM-implementatieproject op het terrein (Area Brussel) Begeleiden van de sleutel/eindgebruikers en hun management in het veranderingsproces dat dit project met zich meebrengt. Aanbieden van lokale ondersteuning aan de business mensen zowel op het gebied van het gebruik van SAP als bij het toepassen van best practices op het gebied van onderhoudsbeheer. Plannen, organiseren en geven van opleidingen aan sleutel-en eindgebruikers. Fungeren als contactpunt en verbindingspersoon tussen de mensen op het terrein en het project Responsibilities Je vertegenwoordigt het SAP PM-implementatieproject op het terrein Je bent verantwoordelijk voor het begeleiden van de sleutel/eindgebruikers en hun management in het veranderingsproces dat dit project met zich meebrengt. Je biedt lokaal ondersteuning aan de business mensen zowel op het gebied van het gebruik van SAP als bij het toepassen van best practices op het gebied van onderhoudsbeheer. Je plant, organiseert en geeft opleidingen aan sleutel -en eindgebruikers. Je bent het contactpunt en verbindingspersoon tussen de mensen op het terrein en het project Je rapporteert aan het Project Management van het SAP PM-project of een van de teamleads in het project Profile Technical skills: Project Management ervaring Ervaring met werken in SAP Kennis Onderprocessen en best praktijken Veranderingsbeheer MS Office Visio Personal skills: Teamplayer Proactief Self starter, in staat te werken met beperkte supervisie

  • Sogeti - LSA (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Natrue of the tasks Administration of systems or applications with local impact Installation and configuration of system components and server software. Integration of servers in the local environment Monitoring of servers Incident analysis and resolution, problem definition, analysis and resolution: preliminary diagnosis of software and Hardware problems, co-ordination with other IT departments and with 3rd party maintenance contractors Advising in areas such as capacity management, contingency planning, IT service continuity management, automation of repetitive tasks, security Maintenance of the server procedures manual and disaster recovery plans related to managed systems and applications User administration and user right management in a Windows environment Monitoring and administration of local "print and file" servers Handling of backups and restore operations (user and configuration data). Monitoring and administration of network resources like shared printers network drives, SharePoint resources etc.   Your profile  Advanced IT product knowledge and experience (HW/SW) Highly autonomous and IT skilled in IT management tools Very good skills in all of the MS Windows, SharePoint, network management ITIL V3 Foundation Certified Minimum of 3 years of relevant professional experience Fluent in English and French

Zoek naar antwoorden van CENTRE CULTUREL & SPORTIF in sociale netwerken
Look for responds of CENTRE CULTUREL & SPORTIF in social networks

Lees alle opmerkingen voor CENTRE CULTUREL & SPORTIF. Laat een reactie achter voor CENTRE CULTUREL & SPORTIF. CENTRE CULTUREL & SPORTIF bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CENTRE CULTUREL & SPORTIF. Leave a respond for CENTRE CULTUREL & SPORTIF. CENTRE CULTUREL & SPORTIF on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CENTRE CULTUREL & SPORTIF op de google maps. Adres en contacten CENTRE CULTUREL & SPORTIF
Location of CENTRE CULTUREL & SPORTIF on the google maps. Address and contacts of CENTRE CULTUREL & SPORTIF

Andere gerelateerde bedrijven als come CENTRE CULTUREL & SPORTIF CENTRE CULTUREL & SPORTIF: IPPA | ROLAND PICCARD | ERIC DHEUR | PHILIPPE DEROUSSEAUX | BVBA D'HONDT

Other related companies as CENTRE CULTUREL & SPORTIF: IPPA | ROLAND PICCARD | ERIC DHEUR | PHILIPPE DEROUSSEAUX | BVBA D'HONDT

CENTRE CULTUREL & SPORTIF is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CENTRE CULTUREL & SPORTIF, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05940002441. Het bedrijf CENTRE CULTUREL & SPORTIF bevindt zich op het adres: RUE DES BATTIS 34; 6464; CHIMAY. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 807,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 128,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Installations and terrains de sport hors centres sportifs. Cafés. Centres sportifs. Clubs de sport. Salles de spectacles. Lijst met producten zijn Fédérations Sportives: Fédérations de Gymnastique.. Services: Centres Culturels.. Types d'Installations: Terrains de Tennis Couverts,Terrains de Football Couverts..
De hoofdactiviteit van CENTRE CULTUREL & SPORTIF is Bedrijfsdiensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CENTRE CULTUREL & SPORTIF is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CENTRE CULTUREL & SPORTIF, openstaande posities, locatie van CENTRE CULTUREL & SPORTIF op de kaart.

CENTRE CULTUREL & SPORTIF is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is CENTRE CULTUREL & SPORTIF, company assigned to the tax number BE05940002441. The company CENTRE CULTUREL & SPORTIF is located at the address: RUE DES BATTIS 34; 6464; CHIMAY. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 807,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 128,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Installations and terrains de sport hors centres sportifs. Cafés. Centres sportifs. Clubs de sport. Salles de spectacles. List of products are Fédérations Sportives: Fédérations de Gymnastique.. Services: Centres Culturels.. Types d'Installations: Terrains de Tennis Couverts,Terrains de Football Couverts..
The main activity of CENTRE CULTUREL & SPORTIF is Business Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of CENTRE CULTUREL & SPORTIF is not available. You also can look at reviews of CENTRE CULTUREL & SPORTIF, open positions, location of CENTRE CULTUREL & SPORTIF on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CENTRE CULTUREL & SPORTIF, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CENTRE CULTUREL & SPORTIF, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CENTRE CULTUREL & SPORTIF, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CENTRE CULTUREL & SPORTIF, employees, financial statistics.