RIJBAAN CLERCKENSHOF

Particuliere bedrijvenBosbouw • RIJBAAN CLERCKENSHOF
Private companiesForestry • RIJBAAN CLERCKENSHOF

Contactgegevens RIJBAAN CLERCKENSHOF: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data RIJBAAN CLERCKENSHOF: address, phone, fax, email, website, opening hours

RIJBAAN CLERCKENSHOF

Regio (region): N\A, België

Adres (address): DOMENT 31; 1790; AFFLIGEM, België

Telefoon (phone): 24526820 (+32-24526820) 24526820 (+32-24526820)

Fax (fax): +32 (82) 462-56-87 +32 (82) 462-56-87

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) RIJBAAN CLERCKENSHOF: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "RIJBAAN CLERCKENSHOF"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "RIJBAAN CLERCKENSHOF"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van RIJBAAN CLERCKENSHOF, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen RIJBAAN CLERCKENSHOF. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of RIJBAAN CLERCKENSHOF, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees RIJBAAN CLERCKENSHOF. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti RIJBAAN CLERCKENSHOF
Products information RIJBAAN CLERCKENSHOF

BTW identificatienummer (tax): BE02324127197
Ondernemingsnummer: 2936889648
Hoofdstad (capital): 969,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 145,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Types d'Installations: Centres Equestres.

Product categorie (product category): Installations and terrains de sport hors centres sportifs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor RIJBAAN CLERCKENSHOF
(Get full report from official database of BE for RIJBAAN CLERCKENSHOF)

Aanvulling soorten activiteiten voor RIJBAAN CLERCKENSHOF
Addition kinds of activities for RIJBAAN CLERCKENSHOF

239906. Hangmatten en andere netto-producten | Hammocks and other net products
241100. logging | Logging
22820402. Ruggaren: draaien, wikkelen of spoelen | Rug yarn: twisting, winding, or spooling
30850000. Kunststof flessen | Plastics bottles
36410210. Strobotrons | Strobotrons

Werken bij RIJBAAN CLERCKENSHOF: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in RIJBAAN CLERCKENSHOF: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor RIJBAAN CLERCKENSHOF. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for RIJBAAN CLERCKENSHOF. Looking for open vacancies in other companies

  • Zorgkundige WZC te Jette (JETTE)

    Regio: JETTE

    Bedrijf: Care Talents Brussel

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Jouw taken zijn de volgende :  - Toedienen van hygiënische zorgen - Begeleiding van de maaltijden - Opmaken van bedden en het onderhouden van de kamers - Aandacht voor de noden van de bewoners - Empathisch optreden en luisteren naar de bewoners - Zorg op maat leveren Bedrijfsprofiel: Care Talents is op zoek naar een zorgkundige die beschikbaar is voor de volledige maand oktober 2018. Ben jij op zoek naar een tijdelijke voltijdse of deeltijdse job in de zorg ? Dan kan je zeker aan de slag bij Care Talents! Het woonzorgcentrum is gelegen te Jette en staat in voor een woonzorgcentrum waar de bewoner zelfstandig kan wonen met de nodige begeleiding. 

  • Controleur/inpakker vaste late (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: TOPANGELS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor het toonaangevendste bedrijf te Oevel/Westerlo zijn wij op zoek naar gemotiveerde medewerkers: Een greep uit jouw takenpakket: *controle temperatuur *inpak *verzending *….

  • Dakwerker (LUBBEEK)

    Regio: LUBBEEK

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant uit regio Lubbeek zoekt een dakwerker om het team te vervolledigen. Deze taken worden jou toevertrouwd in deze vacature: je voert renovatiewerken uit; je voert nieuwbouwwerken uit; je plaatst hellende daken; je plaatst platte daken; je werkt met roofing; je brengt dak toebehoren aan en dicht ze af; je werkt met branders en op hoogte; je werkt iedere werf ordelijk en netjes af.

  • Werken als huishoudhulp Wiekevorst (WIEKEVORST)

    Regio: WIEKEVORST

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

  • Stagiaire Jobadviseur (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Go4Jobs Evergem

    Type: Studentenjob

    Je bent verantwoordelijk voor de screening en interviews van potentiële kandidaten. Je helpt mee met de verwerking van de administratie en je volgt je eigen dossiers op.

  • Sales Promotor | Bose (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: HAMILTON BRIGHT

    Type: Studentenjob

    Bose is een wereldleider op vlak van audio-apparatuur. Al jaar en dag staan ze bekend voor hun sterke kwaliteit en innovativiteit.  Momenteel hebben ze een nieuw product op de markt: ‘Noise-Masking Sleepbuds’. Met deze kleine oordopjes kan je gemakkelijker inslapen en de nachtrust beter laten verlopen. Om dit product te promoten zijn we op zoek naar Sales Promotoren die in verschillende Media Markt winkels het product demonstreren en verkopen.   Je zal (potentiële) klanten uitleg geven over het nieuw, gelanceerd product en deze demonstreren bij grote retailers. Je bent hierbij hét vaste aanspreekpunt op de winkelvloer. Je wordt tijdens het weekend ingeschakeld en in jouw eigen regio. 

  • Studenten m/v kelner ZAAL (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: CAFE PARTI

    Type: Studentenjob

    Jobstudenten gezocht om op te dienen; zowel tijdens het schooljaar als tijdens schoolvakanties Aantal uren en dagen bespreekbaar week en/of weekend

  • Medewerker recyclagepark (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Studentenjob

    Zorg jij ervoor dat je studentenkamer er altijd opgeruimd en netjes bij ligt? Dan bij jij de student die wij zoeken voor onze vacature als parkwachter bij Igean! Voor deze job zoeken we iemand die als parkwachter aan de slag wil gaan in het containerpark dat wordt beheerd door Igean. Hier is geen enkele werkdag hetzelfde: je moet dus van afwisseling houden! Jij heet de bezoekers welkom in het recyclagepark en kijkt het afval na dat ze willen komen sorteren. Een vlotte babbel in het Nederlands gaat je makkelijk af: jij zorgt ervoor dat iedere bezoeker zijn afval in de juiste container deponeert. Loopt het toch eens mis, kan je op een vriendelijke manier uitleggen hoe er best gesorteerd kan worden. Een stappenteller heb jij niet meer nodig, je bent de hele dag in de weer en dit zowel in openlucht als binnen.

  • Servicetechnieker (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf regio Puurs zijn we op zoek naar een SERVICE TECHNIEKER AUTOMATISERING Je ondersteunt onze afdeling bij elektronische ontwikkeling, ontleding, configuratie en herstelling van verschillende types (verkeerslicht)sturingen. Je volgt opdrachten van de klant op en houdt de administratie hiervan bij in specifieke software en Excel. Je werkterrein is heel Vlaanderen. Je voert voornamelijk opdrachten uit in functie van de overheid. Je kan ingeschakeld worden om met collega’s de wachtdiensten afwisselend te verzorgen (op weekdagen van 16u tot 7u en in het weekend van vrijdag 16u tot maandag 7u)

  • Business Development Manager HR Services (HERENT)

    Regio: HERENT

    Bedrijf: Sales Talents Brussel

    Type: Vaste Job

    Als Business Development Manager ben je verantwoordelijk voor het genereren van new business en projecten via actieve prospectie. Daarna onderhoud je sterke relaties met je klanten via relatiemanagement. In deze uitdagende functie voor je onderhandelingen met C-level niveau en/ of direct leidinggevenden binnen life sciences en pharma (hoofdverpleegkundigen, artsen, quality manager, managing director,...) Je analyseert de behoeften van de prospect/ klant en je stelt een gepaste oplossing voor om. Je werkt nauw samen met het intern HR team van onze partner om een efficiënt resultaat te bekomen. Je rapporteert rechtstreeks aan de Managing Director. Bedrijfsprofiel: Onze partner is gespecialiseerd in staffing solutions in life sciences & pharma en stelt 75 consultants te werk. Om hun sales team uit te breiden zijn ze op zoek naar een Business Development Manager (m/v).  Geboren Business Development Manager met de nodige ervaring binnen (HR) services en/ of life sciences & pharma? Lees dan zeker verder!    

  • Junior fullstack PHP developer met goeste (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Jobtoolz

    Type: Vaste Job

    Veel bedrijven zijn op zoek naar de zoveelste developer om verschillende projecten in een snel tempo te ontwikkelen en op te leveren, wij niet! Jobtoolz zoekt iemand met de wens om impact te hebben op de manier waarop recruiters in de toekomst zullen werken. We zoeken een ontwikkelaar die durft vernieuwend te zijn en die getriggerd wordt door het steeds verbeteren van Jobtoolz, een positivo met GOESTE die zich Jobtoolz eigen kan maken en verder kan en mag ontwikkelen. Naast het verder ontwikkelen van de tool helpt jouw persoonlijke mentor jouw verder ontwikkelen als developer.

  • Junior Dossierbeheerder (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: CONESSENCE

    Type: Werfreserve

    Voor een boekhoudkantoor regio oostende zoeken we een JUNIOR DOSSIERBEHEERDER Taken: Beheer van diverse vennootschappen - inboeken aan - en verkoopfacturen - inboeken bankuittreksels - voorbereiden btw-aangites - voorbereiden afsluitingen - voorbereiden fiscale aangiftes en jaarrekeningen

Zoek naar antwoorden van RIJBAAN CLERCKENSHOF in sociale netwerken
Look for responds of RIJBAAN CLERCKENSHOF in social networks

Lees alle opmerkingen voor RIJBAAN CLERCKENSHOF. Laat een reactie achter voor RIJBAAN CLERCKENSHOF. RIJBAAN CLERCKENSHOF bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for RIJBAAN CLERCKENSHOF. Leave a respond for RIJBAAN CLERCKENSHOF. RIJBAAN CLERCKENSHOF on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie RIJBAAN CLERCKENSHOF op de google maps. Adres en contacten RIJBAAN CLERCKENSHOF
Location of RIJBAAN CLERCKENSHOF on the google maps. Address and contacts of RIJBAAN CLERCKENSHOF

Andere gerelateerde bedrijven als come RIJBAAN CLERCKENSHOF RIJBAAN CLERCKENSHOF: Geert Viaene bvba | SLAGERIJ IKANA-MEAT | Van Looveren NV | POSADA ART BOOKS | JAN JANS CV & SANITAIR

Other related companies as RIJBAAN CLERCKENSHOF: Geert Viaene bvba | SLAGERIJ IKANA-MEAT | Van Looveren NV | POSADA ART BOOKS | JAN JANS CV & SANITAIR

RIJBAAN CLERCKENSHOF is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is RIJBAAN CLERCKENSHOF, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02324127197. Het bedrijf RIJBAAN CLERCKENSHOF bevindt zich op het adres: DOMENT 31; 1790; AFFLIGEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 969,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 145,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Installations and terrains de sport hors centres sportifs. Lijst met producten zijn Types d'Installations: Centres Equestres..
De hoofdactiviteit van RIJBAAN CLERCKENSHOF is Bosbouw, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van RIJBAAN CLERCKENSHOF is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van RIJBAAN CLERCKENSHOF, openstaande posities, locatie van RIJBAAN CLERCKENSHOF op de kaart.

RIJBAAN CLERCKENSHOF is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is RIJBAAN CLERCKENSHOF, company assigned to the tax number BE02324127197. The company RIJBAAN CLERCKENSHOF is located at the address: DOMENT 31; 1790; AFFLIGEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 969,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 145,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Installations and terrains de sport hors centres sportifs. List of products are Types d'Installations: Centres Equestres..
The main activity of RIJBAAN CLERCKENSHOF is Forestry, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of RIJBAAN CLERCKENSHOF is not available. You also can look at reviews of RIJBAAN CLERCKENSHOF, open positions, location of RIJBAAN CLERCKENSHOF on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over RIJBAAN CLERCKENSHOF, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf RIJBAAN CLERCKENSHOF, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about RIJBAAN CLERCKENSHOF, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company RIJBAAN CLERCKENSHOF, employees, financial statistics.