NEW ROCK

Contactgegevens NEW ROCK: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data NEW ROCK: address, phone, fax, email, website, opening hours

NEW ROCK

Regio (region): N\A, België

Adres (address): CHAUSS?E DE WATERMAEL 136; 1160; OUDERGEM/AUDERGHEM, België

Telefoon (phone): 26751760 (+32-26751760) 26751760 (+32-26751760)

Fax (fax): +32 (10) 813-97-83 +32 (10) 813-97-83

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) NEW ROCK: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "NEW ROCK"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "NEW ROCK"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van NEW ROCK, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen NEW ROCK. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of NEW ROCK, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees NEW ROCK. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti NEW ROCK
Products information NEW ROCK

BTW identificatienummer (tax): BE01947845458
Ondernemingsnummer: 7823059082
Hoofdstad (capital): 812,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 139,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Types d'Installations: Murs d?Escalade en Salle.

Product categorie (product category): Installations and terrains de sport hors centres sportifs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor NEW ROCK
(Get full report from official database of BE for NEW ROCK)

Aanvulling soorten activiteiten voor NEW ROCK
Addition kinds of activities for NEW ROCK

16220000. Brug, tunnel, en verhoogde snelwegconstructie | Bridge, tunnel, and elevated highway construction
22990701. Rayon tops, combing en omzetten | Rayon tops, combing and converting
28730103. Watervrije ammoniak | Anhydrous ammonia
47319904. Spoorwegbureau | Railroad freight agency
49530203. Afvalverzameling en verwijdering | Rubbish collection and disposal
57319906. Radios, ontvanger type | Radios, receiver type

Werken bij NEW ROCK: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in NEW ROCK: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor NEW ROCK. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for NEW ROCK. Looking for open vacancies in other companies

  • Orderpicker dagwerk M/V (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: ADECCO AALST INDUSTRIE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij op zoek naar een functie als orderpicker in dagwerk? Een groeiend bedrijf in de regio Wetteren is op zoek naar enkele orderpickers die wensen te werken in dagwerk. Je zorgt voor orderpicking via pick - to - light systeem, voor het orderpicken van allerhande elektronicaproducten. Dit is jouw hoofdtaak, daarnaast zorg je mee voor het uitvoeren van kwaliteitscontrole van de verzendingen met behulp van een scansysteem. Je houdt tijdens jouw taken het magazijn steeds op orde.

  • STORINGSTECHNIEKER - ANTWERPEN + RIJBEWIJS B (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Synergie Antwerpen Technics

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een service-bedrijf ( oursourcing ) dat instaat voor onderhouds-, montage -en herstellingswerken bij bedrijven, zijn wij op zoek naar een storingstechnieker die wilt functioneren in 3-ploegen. Binnen jouw functie als storingstechnieker zal je o.a. instaan voor het volgende takenpakket: Preventief, curatief en correctief onderhoud

  • Heftruck chauffeur te Wilrijk (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: ASAP XL Essers

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Het bedrijf werd opgericht in 1928 door Henri Essers en is intussen uitgegroeid tot één van de meest toonaangevende bedrijven in Europa op het vlak van transport en logistiek voor sectoren als chemie, farmaceutica/healthcare en kwalitatief hoogstaande goederen. De afgelopen jaren kende het bedrijf een stevige uitbreiding, te danken aan de autonome groei en een aantal strategische overnames. In 2017 boekte H.Essers een omzet van 646 miljoen €. Het bedrijf telt momenteel 975.000 m² magazijnruimte, een vloot van 1.460 trekkers en 3.050 aanhangwagens en heeft meer dan 6.270 medewerkers verdeeld over 70 vestigingen in 17 landen in West- en Oost- Europa. Naast de hoofdzetel in Genk (België), heeft H.Essers een tweede thuisbasis in Roemenië.

  • Lader (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: FORUM JOBS TIELT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als lader zorg je voor een correcte invoer van het order in de computer om het juiste type varkenskarkassen uit de frigo te halen, de varkenskarkassen op de juiste manier verhaken en klasseren op de vrachtwagen. Daarnaast kan je ook de juiste vrachtwagens afroepen om te laden, waarbij je deze gaat inwegen, de haken lost en de vrachtwagen aan de juiste laadkade laat plaatsnemen om geladen te worden.

  • Poetshulp Oud-Heverlee (OUD-HEVERLEE)

    Regio: OUD-HEVERLEE

    Bedrijf: PUUUR HAACHT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.800 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je

  • Huishoudhulp Wiekevorst (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: T-INTERIM HEIST-OP-DEN-BERG

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp doe jij huishoudelijke taken bij onze klant thuis. Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning, boodschappen doen, strijken en bereiden van maaltijden.

  • Huishoudhulp Maasland (NEEROETEREN)

    Regio: NEEROETEREN

    Bedrijf: Assist at Home

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zoeken een huishoudhulp voor 13 uur per week te poetsen, met geleidelijke uitbreiding van uren. De hoofdtaken zijn: poetsen, strijken en maaltijden bereiden Je werkt bij gezinnen thuis in de regio Neeroeteren/ Maaseik

  • Studenten voor september bij Carrefour Bornem of in het weekend tijdens het schooljaar (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Wil je graag een centje bijverdienen door te werken bij Carrefour Bornem? Carrefour Bornem is volop op zoek naar studenten voor de maand september alsook voor studenten in het weekend tijdens het schooljaar

  • Chauffeur C - drankenhandel (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: YILDIRIM HORECA

    Type: Vaste Job

    Drankenhandel Yildirim is een groeiend bedrijf wat een gigantisch assortiment van voedingsmiddelen leveren aan zowel particulieren als bedrijven (kleinhandel en groothandel). Drankenhandel Yildirim is op zoek naar een chauffeur C. Je staat in voor het leveren van de producten aan klanten in Limburg en het laden en lossen van de goederen.

  • Account Manager (West/Oost-Vlaanderen) B2B - services | driving behaviour (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: WITTE RAVEN ADVIES

    Type: Vaste Job

    Je biedt bedrijven een innovatief concept voor een veilig en zuinig rijgedrag. Milieuvriendelijk en economisch ! Een klein, maar multidisciplinair team ondersteunt bedrijven bij het verminderen van hun arbeidsongevallen in het verkeer, het reduceren van het brandstofverbruik en het verbeteren van hun vlootresultaten (TCO). Als extra account manager ben je verantwoordelijk voor de verdere uitbouw van de klantenportefeuille. Je benadert prospecten, je gaat met hen in gesprek zodat de meerwaarde bij het beheren van hun vloot duidelijk wordt. Deze gesprekken voer je ofwel in de vrachtwagensector (vakbekwaamheid) ofwel bij bedrijven met grotere wagenparken. Je werkt dus steeds in een B2B omgeving. Je verkoopt zowel opleidingen als aanvullende diensten zodat we samen met onze klanten bouwen aan een duurzaam vlootbeleid. Je garandeert met het nodige enthousiasme en systematiek de prospectie en het klantenbeheer. Je staat in voor het opmaken en opvolgen van offertes. Je werkt nauw samen met de rest van het team. Je denkt kritisch na over bestaande verkoopprocessen, werkt mee aan de verdere uitbouw hiervan en draagt je steentje bij tot de groei van een kleine maar professionele KMO. Je richt je voornamelijk op klanten in de regio Oost- en West-Vlaanderen.

  • FREELANCE HR CONSULTANTS (BE766284) (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: HUDSON BELGIUM NV

    Type: Zelfstandige activiteit

    Hudson is internationaal marktleider in HR dienstverlening. Via onze Talent Management, Rekrutering & Selectie en Interim Management oplossingen helpen wij onze klanten om succes te boeken met mensen. Onze afdeling Career Guidance en Outplacement staat in voor loopbaanbegeleiding en outplacementbegeleiding van werknemers. Ter versterking van dit team zijn we voor ons kantoor in Hasselt op zoek naar (m/v): FREELANCE HR CONSULTANTS Loopbaanbegeleiding & Outplacement Heb je ervaring als Loopbaancoach of met het begeleiden van Outplacements en heb je interesse om op freelance basis te werken? Ben je ondernemend en lig je wakker van kwaliteit en professionaliteit? Wil je deel uitmaken van een dynamische en ambitieuze organisatie? Dan ben je bij Hudson aan het juiste adres.

  • Docent administratief medewerker (overdag) (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: SYNTRA MIDDEN VLAANDEREN campus Sint-Niklaas

    Type: Werfreserve

    Lesgeven aan jongeren die 1 dag in de week les volgen in een onderwijssysteem van duaal leren. Dit op maandag of dinsdag (van 8.45u - 16.15u) Samen met de collega's bijdragen tot: de maximale ontplooiing van de leerlingen (op cognitief, affectief, emotioneel, motorisch en sociaal gebied) hun integratie in de maatschappij een verhoogde kans op tewerkstelling het realiseren van de doelstelling van het leerplan en dit op een pedagogisch-didactische wijze.

Zoek naar antwoorden van NEW ROCK in sociale netwerken
Look for responds of NEW ROCK in social networks

Lees alle opmerkingen voor NEW ROCK. Laat een reactie achter voor NEW ROCK. NEW ROCK bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for NEW ROCK. Leave a respond for NEW ROCK. NEW ROCK on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie NEW ROCK op de google maps. Adres en contacten NEW ROCK
Location of NEW ROCK on the google maps. Address and contacts of NEW ROCK

Andere gerelateerde bedrijven als come NEW ROCK NEW ROCK: HENRI HERMAN | ELEN | SMETS CSTEG | ADANT L | Lefevere J

Other related companies as NEW ROCK: HENRI HERMAN | ELEN | SMETS CSTEG | ADANT L | Lefevere J

NEW ROCK is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is NEW ROCK, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01947845458. Het bedrijf NEW ROCK bevindt zich op het adres: CHAUSS?E DE WATERMAEL 136; 1160; OUDERGEM/AUDERGHEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 812,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 139,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Installations and terrains de sport hors centres sportifs. Lijst met producten zijn Types d'Installations: Murs d?Escalade en Salle..
De hoofdactiviteit van NEW ROCK is Elektronische, elektrische apparatuur en onderdelen, met uitzondering van computerapparatuur, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van NEW ROCK is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van NEW ROCK, openstaande posities, locatie van NEW ROCK op de kaart.

NEW ROCK is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is NEW ROCK, company assigned to the tax number BE01947845458. The company NEW ROCK is located at the address: CHAUSS?E DE WATERMAEL 136; 1160; OUDERGEM/AUDERGHEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 812,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 139,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Installations and terrains de sport hors centres sportifs. List of products are Types d'Installations: Murs d?Escalade en Salle..
The main activity of NEW ROCK is Electronic, Electrical Equipment & Components, Except Computer Equipment, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of NEW ROCK is not available. You also can look at reviews of NEW ROCK, open positions, location of NEW ROCK on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over NEW ROCK, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf NEW ROCK, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about NEW ROCK, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company NEW ROCK, employees, financial statistics.