JUMPING INT. DE BRUXELLES

Particuliere bedrijvenDiversen Detailhandel • JUMPING INT. DE BRUXELLES
Private companiesMiscellaneous Retail • JUMPING INT. DE BRUXELLES

Contactgegevens JUMPING INT. DE BRUXELLES: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JUMPING INT. DE BRUXELLES: address, phone, fax, email, website, opening hours

JUMPING INT. DE BRUXELLES

Regio (region): N\A, België

Adres (address): CHAMP DU VERT CHASSEUR 19; 1000; BRUSSEL/BRUXELLES, België

Telefoon (phone): 23740543 (+32-23740543) 23740543 (+32-23740543)

Fax (fax): +32 (14) 505-95-95 +32 (14) 505-95-95

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JUMPING INT. DE BRUXELLES: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JUMPING INT. DE BRUXELLES"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JUMPING INT. DE BRUXELLES"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JUMPING INT. DE BRUXELLES, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JUMPING INT. DE BRUXELLES. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JUMPING INT. DE BRUXELLES, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JUMPING INT. DE BRUXELLES. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JUMPING INT. DE BRUXELLES
Products information JUMPING INT. DE BRUXELLES

BTW identificatienummer (tax): BE05163269042
Ondernemingsnummer: 2463653564
Hoofdstad (capital): 794,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 630,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Types d'Installations: Centres Equestres.

Product categorie (product category): Installations and terrains de sport hors centres sportifs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JUMPING INT. DE BRUXELLES
(Get full report from official database of BE for JUMPING INT. DE BRUXELLES)

Aanvulling soorten activiteiten voor JUMPING INT. DE BRUXELLES
Addition kinds of activities for JUMPING INT. DE BRUXELLES

20539908. Rolls, zoet: bevroren | Rolls, sweet: frozen
24210102. Plafond timmerhout, gekleed | Ceiling lumber, dressed
24310104. Deurschermen, houten frame | Door screens, wood frame
38260103. Infrarood analytische instrumenten | Infrared analytical instruments
39140300. Tinnenwaren | Pewter ware
41110303. Intra-luchthaven, regelmatige route | Intra-airport, regular route
50440401. Adressenmachines | Addressing machines

Werken bij JUMPING INT. DE BRUXELLES: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JUMPING INT. DE BRUXELLES: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JUMPING INT. DE BRUXELLES. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JUMPING INT. DE BRUXELLES. Looking for open vacancies in other companies

  • Polyvalent arbeider productie m/v (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: ACTIEF IEPER

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als polyvalent arbeider productie werk je in het atelier van een bedrijf dat gespecialiseerd is prefab betonconstructies. Je staat in voor het produceren van betonnen prefab elementen. Hierbij moet je bijvoorbeeld netten op maat knippen, beton storten, opruimwerken uitvoeren, bekistingen plaatsen...

  • Accounts Payable - regio Nazareth (optie vast) (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Accountemps is momenteel op zoek naar een Accounts Payable (m/v). Onze klant is gevestigd in Nazareth. De verantwoordelijkheden als Accounts Payable: Aankoopfacturen inboeken en verwerken; Controle van aangekochte producten; Onkostennota's opmaken en opvolgen; Ondersteuning bij de maandafsluiting. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Medewerker koffiebar (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Droom jij van een job in een koffeibar? In een trendy en hippe omgeving? Schrikt weekendwerk jou niet af? Aarzel dan niet en solliciteer meteen voor deze geweldige job!

  • Huishoudhulp / Poetshulp (met dienstencheques) Nazareth (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: PUUUR AALTER

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren. Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk.Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ookeindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Student productiemedewerker (ma-vrij) (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: Synergie Schoten Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf in Wijnegem zijn we op zoek naar een student die regelmatig enkele (halve of volledige) dagen per week beschikbaar is. Je staat mee in voor de dagelijkse productie waaronder het labelen/etiketteren en verpakken van de producten. Als je in het bezit bent van een rijbewijs, is dit een extra voordeel!

  • LESGEVER MULTIMOVE (MACHELEN)

    Regio: MACHELEN

    Bedrijf: Sportwerk Vlaanderen

    Type: Studentenjob

    Ben je sportief en enthousiast ingesteld? Ben je op zoek naar een leuke en afwisselende job in de sport? Dan ben je bij Sportwerk Vlaanderen aan het juiste adres! Sportwerk Vlaanderen werkt samen met een team van vaste en losse sportlesgevers. Losse sportlesgevers zijn sportlesgevers die op (on)regelmatige basis voor Sportwerk Vlaanderen werken. Voor een lessenreeks multimove vanaf januari in Machelen zijn wij op zoek naar een losse lesgever. De data en uren staan nog niet vast maar is bespreekbaar in overleg met de lesgever. Zin om Sportwerker te worden? Join our team!

  • Marketing Assistant - Student job (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Cross International

    Type: Studentenjob

    Ben je gepassioneerd door Marketing en ben je twee halve dagen per week beschikbaar? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wil je graag jouw kennis van Marketing omzetten in de praktijk en heb je zin om mee te bouwen aan onze marketing- en communicatiestrategie? Jouw takenpakket: Je staat in voor het operationeel uitvoeren van de contentplanning en voorziet de nodige content hiervoor. Je maakt social media posts aan en plaatst deze op het juiste kanaal Je ondersteunt ons in het zoeken zoeken naar artikels, maken van foto's, videos, etc. Je adviseert ons over mogelijke content en houdt ons op de hoogte van de nieuwste trends. Je staat in voor de redactie van onze interne en externe nieuwsbrief.

  • Host/Hostess | Vega (Provincie Antwerpen)

    Regio: Provincie Antwerpen

    Bedrijf: HAMILTON BRIGHT

    Type: Studentenjob

    Om hun gadgets aan andere bedrijven te tonen, hebben ze een truck ontworpen met alles erop en eraan: een vitrine om hun producten voor te stellen, een ingebouwde bar voor een drankje mee te pikken.. noem maar op! VEGA gaat heel België rond met deze truck om hun uitgebreid gamma voor te stellen bij bedrijven. Hiervoor zoeken we een host/hostess die de klanten alvast kunnen verwelkomen en hen een drankje aanbieden. Je gaat de klanten warm maken voor de producten die in de truck zijn tentoongesteld. Weet je helemaal niets over niveau-en drukinstrumenten? Geen probleem! De accountmanagers staan je te hulp om de klanten van jou over te nemen. Jouw voornaamste taak is iedereen op hun gemak stellen met een drankje en bij afscheid een gadget mee te geven.

  • JUICE BAR ZOEKT ENTHOUSIASTE SUPERVISOR IN BRUGGE (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: BVBA

    Type: Vaste Job

    We zijn op zoek naar een enthousiaste en dynamische persoon voor het organiseren, onderhouden en managen van een juice bar. - Bereiden en bedienen van verse sappen, smoothies en gezonde snacks - De klant hartelijk verwelkomen & bedienen - Zorgen voor het goede beheer van de winkel - Samenstellen, supervisie en training van een team - Voorraad-, bestellingen en administratie beheren Dit alles in een dagelijkse dialoog met het kader.

  • schilder - decorateur (VLAMERTINGE)

    Regio: VLAMERTINGE

    Bedrijf: PLANCKE TOM

    Type: Vaste Job

    Samen met de zaakvoerder voert u diverse schilder- en decoratiewerken uit zowel binnen als buiten. Geïnteresseerd? Solliciteer onmiddellijk!

  • Stagiair architect of architect (EDEGEM)

    Regio: EDEGEM

    Bedrijf: MOONARCHITECTS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Het uitwerken van ontwerpen. Het opstellen van bouwaanvraagdossiers. opstellen van meetstaten en lastenboeken. Lopende dossiers mee opvolgen.

  • Winkelmedewerker (m/v) (TERNAT)

    Regio: TERNAT

    Bedrijf: VASTENAVONDT

    Type: Flexijob

    Je zorgt voor het bedienen van klanten, bestellingen maken, alsook voor het aanvullen van de toonbank.

Zoek naar antwoorden van JUMPING INT. DE BRUXELLES in sociale netwerken
Look for responds of JUMPING INT. DE BRUXELLES in social networks

Lees alle opmerkingen voor JUMPING INT. DE BRUXELLES. Laat een reactie achter voor JUMPING INT. DE BRUXELLES. JUMPING INT. DE BRUXELLES bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JUMPING INT. DE BRUXELLES. Leave a respond for JUMPING INT. DE BRUXELLES. JUMPING INT. DE BRUXELLES on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JUMPING INT. DE BRUXELLES op de google maps. Adres en contacten JUMPING INT. DE BRUXELLES
Location of JUMPING INT. DE BRUXELLES on the google maps. Address and contacts of JUMPING INT. DE BRUXELLES

Andere gerelateerde bedrijven als come JUMPING INT. DE BRUXELLES JUMPING INT. DE BRUXELLES: W & W Verheerbergen BVBA | ATIS THةآTRE | PISTE "LE MONTY" | FRISO BRUURS | THE PHONE HOUSE

Other related companies as JUMPING INT. DE BRUXELLES: W & W Verheerbergen BVBA | ATIS THةآTRE | PISTE "LE MONTY" | FRISO BRUURS | THE PHONE HOUSE

JUMPING INT. DE BRUXELLES is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is JUMPING INT. DE BRUXELLES, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05163269042. Het bedrijf JUMPING INT. DE BRUXELLES bevindt zich op het adres: CHAMP DU VERT CHASSEUR 19; 1000; BRUSSEL/BRUXELLES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 794,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 630,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Installations and terrains de sport hors centres sportifs. Lijst met producten zijn Types d'Installations: Centres Equestres..
De hoofdactiviteit van JUMPING INT. DE BRUXELLES is Diversen Detailhandel, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JUMPING INT. DE BRUXELLES is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JUMPING INT. DE BRUXELLES, openstaande posities, locatie van JUMPING INT. DE BRUXELLES op de kaart.

JUMPING INT. DE BRUXELLES is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is JUMPING INT. DE BRUXELLES, company assigned to the tax number BE05163269042. The company JUMPING INT. DE BRUXELLES is located at the address: CHAMP DU VERT CHASSEUR 19; 1000; BRUSSEL/BRUXELLES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 794,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 630,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Installations and terrains de sport hors centres sportifs. List of products are Types d'Installations: Centres Equestres..
The main activity of JUMPING INT. DE BRUXELLES is Miscellaneous Retail, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of JUMPING INT. DE BRUXELLES is not available. You also can look at reviews of JUMPING INT. DE BRUXELLES, open positions, location of JUMPING INT. DE BRUXELLES on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over JUMPING INT. DE BRUXELLES, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JUMPING INT. DE BRUXELLES, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JUMPING INT. DE BRUXELLES, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JUMPING INT. DE BRUXELLES, employees, financial statistics.